CHIRURGIE DR. IGNACE DE KEUKELAERE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHIRURGIE DR. IGNACE DE KEUKELAERE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.409.816

Publication

11/09/2013
ÿþMpd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

IN

Griffie

0 2 SEP, 2013

DENDERMONDE

1FF1E RECHTBANK

NDEL

111111111t11.13111081,111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0847409816

Benaming

(voluit) : CHIRURGIE DR. IGNACE DE KEUKELAERE

(verkort) :

Si Gu"

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : BEERVELDESTRAAT 142, 9160 LOKEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte : MEDEDELING - NEERLEGGING VERSLAGEN QUASI-INBRENG IN TOEPASSING VAN ARTIKEL 220 EN 222 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Tegelijk hiermee neergelegd:

- bijzonder verslag van het bestuursorgaan de dato van 30 mei 2013

- controleverslag de dato van 28 mei 2013 van de bedrijfsrevisor McKinley Alaska Bedrijfsrevisoren BV CVBA, met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Lavendelstraat 92, ondernemingsnummer 0837.153.550, RPR: ' Dendermonde, hierbij vertegenwoordigd door de heer Georges Koslowski, bedrijfsrevisor.

Igri ce De Keukelaere

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/07/2012
ÿþfâ\Â Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte Mod Word 11.1

--Urcil-i-TE REGHTBANK

Voor-F VAN KOOPHANDEL

baanoden IiIHIiIllffllhIIøhi1I!iilluIIiHIUhiBelgsch 16 JULI 2012

Staatsblad *12131049*

Ondememingsnr ~y. yo «;

Benaming (voluit) : Rechtsvorm BVBA Chirurgie Dr. Ignace De Keukelaere

Zetel (volledig adres) : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

Onderwerp(en) akte : vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Beerveldestraat 142 - 9160 Lokeren

OPRICHTING



Uit een akte verleden voor Meester Pierre De Brabander, notaris te Lokeren met standplaats te Eksaarde, op tien juli tweeduizend en twaalf, nog te registreren, blijkt dat:

1. de heer DE KEUKELAERE Ignace Etienne, chirurg, geboren te Gent op elf augustus negentienhonderd vijfenzeventig, echtgenoot van mevrouw SCHEPENS Veerle, wonende te 9160 Lokeren, Beerveldestraat 142. verzocht heeft authentieke akte te verlijden van de oprichting van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, in wording;

2. de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als maatschappelijke naam heeft "BVBA CHIRURGIE DR. IGNACE DE KEUKELAERE";

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 9160 Lokeren, Beerveldestraat 142;

4. de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur;

5. het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal honderdduizend euro (100.000,00 EUR) bedraagt. Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, allen zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volgestort ten bedrage van twintigduizend euro (20.000,00 EUR).

6. het kapitaal werd onderschreven als volgt door de heer De Keukelaere Ignace voor een som van honderdduizend euro (100.000,00 EUR), volgestort ten belope van twintigduizend euro (20.000,00 EUR);

7. het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar, waarvan het eerste eindigt op éénendertig december tweeduizend dertien;

8. het aanleggen van reserves alsook de verdeling van het overblijvend saldo na vereffening geschieden volgens de wet. De winst wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering;

9. de vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, tevens vennoot en arts. De/Iedere zaakvoerder alleen handelend, vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Werd voor een duur van zes jaar benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder : de heer De Keukelaere Ignace, voornoemd;

10. besloten werd geen commissaris te benoemen vermits de vennootschap uit te goeder trouw opgemaakte schattingen voor het eerste boekjaar niet aan de wettelijke criteria zal voldoen;

11. de vennootschap tot doel heeft :

* De uitoefening van de geneeskunde door de artsen-vennoten-specialisten in de heelkunde in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer en met inachtname van de normale vergoeding voor het door de artsen-vennoten, gepresteerde werk, ongeacht de verdeling van de aandelen.

De geneeskunde wordt uitgeoefend door de artsen-vennoten-specialisten onder hun eigen professionele verantwoordelijkheid die onbeperkt is, en uitsluitend door artsen die op de lijst van de Orde der Geneesheren zijn ingeschreven en die voldoen aan de overige voorwaarden zoals voorzien in artikel 6 van onderhavige statuten.

De activiteit omvat impliciet de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de uitkering aan de artsen-vennoten-specialisten van een vergoeding in verhouding tot de geleverde, prestaties in naam en voor rekening van de vennootschap.

Op de laatste biz van Luik B vermelden ° Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzii van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

* Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de artsen-vennoten-specialisten en het inrichten van de praktijk voor de geneeskunde;

* Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder;

* De aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie evenals het aanschaffen van de materiële infrastructuur die nodig of nuttig zijn voor voornoemde activiteiten;

* De mogelijkheid te scheppen om de artsen-vennoten-specialisten toè te laten zich verder bij te scholen en te bekwamen teneinde hun medische activiteiten in, optimale omstandigheden te kunnen beoefenen;

* De verwezenlijking van de professionele bijscholing en internationale-contacten;

* Het inrichten van een medische bibliotheek. -

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen verwerven en vervreemden, huren en verhuren, bouwen en verbouwen in verband met haar doel en die betrekking hebben op de uitoefening van de geneeskunde, volgens de definitie bepaald hierboven.

In het algemeen mag zij alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen of die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen en verenigingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap zal de gereserveerde middelen als een goed huisvader rationeel en oordeelkundig beheren. Daarnaast en in bijkomende orde mag de vennootschap als goede huisvader resterende middelen beleggen in roerende of onroerende goederen met het oog op een renovatie, herstelling, verhuring. Deze bijkomende activiteit dient beperkt te blijven tot een zuiver beheer en belegging van aanwezige middelen en mag geen commerciële vorm of proportie aannemen. Ingeval de vennootschap meerdere vennoten omvat dienen zij gezamenlijk en in onderling overleg een investeringsbeleid uit te stippelen.

De beslissingen betreffende het beleggen in roerende en onroerende goederen, als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder dat dit aanleiding mag geven tot het ontwikkelen van een commerciële activiteit, dienen genomen te worden met eenparigheid.

Alle bepalingen  zo in de statuten overeenkomsten en/of reglementen  welke op welke wijze ook enige beperking zouden inhouden inzake vrije artsenkeuze, diagnostische en/of therapeutische vrijheid of welke een inbreuk zouden betekenen op het beroepsgeheim, moeten worden beschouwd als nietig en onbestaande. Het medisch geheim kan slechts worden gedeeld voor zover de zorgverlening dit vergt.

Elke vorm van commerciële exploitatie van de geneeskunde, van directe of indirecte collusie, dichotomie en overconsumptie zijn uitdrukkelijk uitgesloten uit het doel van de vennootschap.

12. de jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping op de laatste zaterdag van de maand juni om veertien uur, en voor het eerst in het jaar tweeduizend veertien;

13. Het stemrecht wordt uitgeoefend zoals in de wet is bepaald. De statuten bevatten geen bijzondere voorwaarden voor de aandeelhouders inzake de toelating tot de algemene vergadering. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van twintigduizend euro (20.000,00 EUR) voorafgaand aan de oprichting, in overeenstemming met artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE80 1030 2083 6577 bij de naamloze vennootschap "LANDBOUWKREDIET", zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op negentien juni tweeduizend en twaalf afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier zal bewaard blijven.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get.)

Pierre lae Brabander

Notaris

t

f 41/4

Voor-

behouden

* aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee werd neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte van tien juli tweeduizend en twaalf.

Op de laatste biz van Luik B vernielden : Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CHIRURGIE DR. IGNACE DE KEUKELAERE

Adresse
BEERVELDESTRAAT 142 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande