CF VISION

Société en commandite simple


Dénomination : CF VISION
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 568.692.390

Publication

26/01/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: SG ~ G5à. 3g0

Benaming

(voluit) : CF Vision

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Walburgstraat 28 te 9100 Sint-Niklaas (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Ondergetekenden:

De Heer Foubert Carlos geboren te Sint-Niklaas op 20/12/1985 wonende te Walburgstraat 28 te 9100 Sint Niklaas en De Meer Foubert Jan geboren te Sint-Niklaas, op 08!0611984 wonende te Mereldreef 8 te 9250 Waasmunster.

Artikel 1

Met ingang van 1/01/2015 wordt tussen de ondergetekenden een vennootschap opgericht onder de vorm

van een gewone commanditaire vennootschap (Comm V) onder de benaming « CF Vision ».

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te te Walburgstraat 28 te 9100 Sint-Niklaas. De zaakvoerder is

gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

-Het optreden als zaakvoerder, bestuurder, lasthebber, van ondernemingen en vennootschappen en, in het algemeen het vertenwoordigen van derden en het waarnemen en behartigen van derden in de ruimste zin van het woord,

-Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken of ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies

-Het leveren van dienstenprestaties in de ruimste zin van het woord.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil. Zij mag belangen nemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of elke andere manier in alle ondernemingen of vennootschappen, die een samenhangend of gelijkaardig doel hebben aan het hare of die van aard zijn, zelfs op onrechtstreeks wijze, de realisatie van haar onderneming te bevorderen. Zij kan zelfs alle medewerking-, associatie- of rationalisatiecontracten of andere tekenen met dergelijke ondernemingen of vennootschappen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken, in zoverre door de wet toegelaten. Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin te worden uitgelegd. Zij mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten

Artikel 4

Voor dit artikel blijft enkel behouden:

GRIF[-ttr RECH I BANK VAN

KOOPHANDEL GENT

1 JAN. 2015

AFDELINGNDERMONDE

liuI1I IY

s *15013155*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur", Artikel 5

Het kapitaal zal 500,00 ¬ vertegenwoordingen en bestaan uit 100 aandelen.

De Heer Carlos Foubert brengt in de vennootschap een som ter grootte van 495,00 euro in, goed voor 99 aandelen die geboekt werd op een maatschappelijke bankrekening. De Heer Carlos Foubert is hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd.

De Heer Jan Foubert brengt in de vennootschap een som ter grootte van 5,00 euro In, goed voor 1 aandeel die geboekt werd op een maatschappelijke bankrekening. De Heer Jan Foubert is stille vennoot. Hij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd heeft in de vennootschap te brengen.

De macht van de stille vennoot bestaat in:

-De controle van de vennootschap

-Het benoemen en ontslaan van zaakvoerders

-De goedkeuring omtrent de vervreemding van de financiële vaste activa

-Het stemrecht in de algemene vergadering

Hij mag zich in geen geval mengen in het bestuur,

Artikel 6

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een intrest berekend tegen de normale marktrente, betaalbaar per jaar.

Artikel 7

Bulten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet

overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder die in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, Wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap De Heer Carlos Foubert.

Artikel 9

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsondememing van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met ai de vennoten en mits schriftelijke toelating,

Artikel 10

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint vanaf 9 januari en zal eindigen op 31 december 2015. Ieder jaar op 31 december zullen een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen voor goedkeuring getekend worden voor iedere vennoot.

De algemene vergadering zal plaatsvinden op de 1 e maandag van juni om 17u,

Artikel 11

De winst van het boekjaar blijkt uit de resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten en van de

afschrijvingen, waarover de vennoten bij éénvoudige meerderheid kunnen beslissen.

Artikel 12

Bij beslissing van de vennoten met twee derden meerderheid kan aan iedere vennoot, bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene kosten gerekend worden. De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 13

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor

de verdeling van de winsten.

s

Artikel 14

4

Voor-behoudert aan het Belgisch Staatsblad

r

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daar moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben of per voor ontvangst getekende brief.

Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door De Heer Carlos Foubert of, in haar afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

Om geldig te beraadslagen en te besluiten, moet de meerderheid van de vennoten op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn. Behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering over dezelfde agenda regelmatig mogen beraadslagen en besluiten welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat,

Artikel 15

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen 50% van het kapitaal belopen. In dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 16 hierna.

Artikel 16

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot voor de tijd waarop de vennootschap moet eindigen overeenkomstig artikel 4,

De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt enkel in speciën kunnen opeisen. Bij het overlijden van de heer Carlos Foubert zal De Heer Jan Foubert een onherroepelijke optie tot inkoop van zijn aandelen kunnen uitoefenen op het zijn toebehorende deel van de aandelen aan boekhoudkundige eigen vermogenwaarde van de laatst goedgekeurde jaarrekening voor zijn overlijden.

De ovemameprijs van het aandeel van de heer Carlos Foubert zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, zonder intrest verrekening, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden na het overlijden. Vervroegde terugbetaling is mogelijk.

Artikel 17

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap mogen hinderen op welke wijze ook.

Artikel 18

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook langdurig verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging voor de bijzondere functies die hem of haar waren toevertrouwd.

Artikel 19

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de op dat ogenblik zijnde zaakvoerder aangesteld overeenkomstig artikelen 183 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaar wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 20

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de

vennoten volgens de verhoudingen bepaald in artikel 11 en 12.

Carlos Foubert Jan Foubert

Oprichter/Zaakvoerder Oprichter/stille vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

" Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CF VISION

Adresse
WALBURGSTRAAT 28 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande