CERTIPLUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CERTIPLUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.616.407

Publication

05/11/2014
ÿþ Med Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0834.616.407

Benaming

(voluit) : CERTIPLUS

(verkort) "

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijksesteenweg 675, 9000 Gent

(volledig adres)

On ' erwerp akte : Rechtzetting benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 7 augustus 2014:

"De algemene vergadering neemt akte van het feit dat bij de oprichting van de vennootschap op datum van 11 maart 2011 de heer Matthieu Vanderbeken in persoonlijke naam en voor onbepaalde duur werd benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap. De algemene vergadering merkt echter op dat het hier een materiële vergissing betreft aangezien het de instantie was om de vennootschap Maréchal BVBA, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 675, ingeschreven in het RPR te Gent onder het nummer 0871.920.726, vertegenwoordigd door de heer Matthieu Vanderbeken te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap.

Alle handelingen gesteld door de heer Vanderbeken sinds 11 maart 2011 worden expliciet bevestigd en worden beschouwd gesteld te zijn in naam en voor rekening van de Maréchal BVBA.

De algemene vergadering bevestigt hierbij eveneens dat het mandaat van bovenvermelde zaakvoerder onbezoldigd wordt uitgeoefend."

Frédéricq Declercq

Zaakvoerder

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

MONITEUR BELGE NEERGELEGD

29,10- 2014 2 2 S~P. 20i1t BE_G1SCN STAATSBLAD KaÓF á~~~~~ ÉNT

I~WV~NP~I~IAi~~VV~lill~ul

*19202661*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/03/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011- Annexes du Moniteur belge

MW 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van rakte

1 7 :AART 2011

'- ~CHTB'Y.JK VAN

, Gnr ter,.. N I .

w_ _ E

Griffie

l'

lIII llhI 111111111! IID III 11111 llI Il II

" 1106535"

Ondernemingsnr : O $3 tj ~ A410341-

Benaming

(voluit) CERTIPLUS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 675

Onderwerp akte : OPRICHTING

Op de buitengewone algemene vergadering gehouden voor het ambt van Notaris Jean Francis Claerhout te Gent op 11 maart 2011, geregistreerd te GENT 6 de 14 maart 2011, boek 182, blad 98, vak 20, zes rollen,; geen verz. Ontvangen vijfentwintig euro (25,00 ¬ ). De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend ai.) Glenn; Daghelet, blijkt dat:

1/de Heer VANDERBEKEN Matthieu Laurent Guillaume David Benoit Olivier Cédric, geboren te Gent op 3 november 1980, met rijksregisternummer 801103 105 10, ongehuwd, wonende te Gent (Sint-Denijs-Westrem),: Leiepark, 33;

2/ de heer DECLERCQ Frédéric Henri François Gunther, geboren te Gent op 5 september 1981, met: rijksregisternummer 810905 053 09, ongehuwd, wonende te Sint-Martens-Latem, Golflaan, 42;

Een handelsvennootschap hebben opgericht onder de benaming "CERTIPLUS" , afgekort CERTI+, die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9000 Gent,: Kortrijksesteenweg 675, en met een maatschappelijk kapitaal van ¬ 18.600 dat volledig geplaatst en voor ¬ 6.200,- volstort is.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening; van derden of in deelneming met derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-het verlenen van advies, de berekening, engineering, simulatie en expertise onder meer met betrekking tot; installaties voor energievoorziening en energiebesparende materialen;

-het verlenen van advies, de berekening, engineering, simulatie en expertise onder meer met betrekking tot: gebouwen, hun samenstellende delen en alle performanties ervan;

-voor zover de vennootschap de nodige vergunningen of machtigingen of het gebruik ervan heeft bekomen° de opmaak en afgifte van energieprestatiecertificaten (EPC) en van alle andere certificaten door de wet of andere reglementeringen opgelegd of aangeraden;

-alle onroerende verrichtingen, onder meer het kopen en het verkopen, het huren en verhuren en het. beheren van onroerende goederen, het aanleggen van verkavelingen, het zelf oprichten of laten oprichten en/of het verbouwen van gebouwen;

Het zelf oprichten of laten oprichten en/of het verbouwen van gebouwen, dit alles voor eigen rekening of voor rekening van derden, houdt de mogelijkheid in voor de vennootschap om op te treden als algemene' aannemer van metsel en betonwerken, schrijnwerkerij, elektriciteitswerken, dakherstellingen, afbraakwerken,:: zonder dat deze lijst limitatief weze.

-het beleggen, beheren en uitbaten van roerende waarden en bezittingen, het aankopen, verkopen en beheren van onroerende goederen; het uitvoeren of doen uitvoeren van research in verband met ondernemingen op alle technische gebieden, zoals marketing, productie, ondernemingen op alle technische; gebieden, zoals marketing, productie, ondernemingstechnieken en dergelijke, het geven of doen geven van: adviezen op het gebied van management, boekhouding, computerisering en de gebieden welke verband: houden met het doel van de vennootschap, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

-het beheren van vennootschappen, welk doet deze vennootschappen ook hebben, het waarnemen van: bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar;

-het verwerven, beheren en valoriseren van brevetten, octrooien en licenties en andere intellectuele rechten;

-het geven van pand of hypotheek op eigen goederen als waarborg voor zowel eigen leningen ais leningen; van derden.

-het optreden als lasthebber of agent of makelaar bij verzekeringen. Dit kan onder andere omvatten het bij; elkaar brengen van de partijen, het onderhandelen, het desgevallend afsluiten van contracten, het beheer en van de contracten, het innen van premies, het verzamelen van inlichtingen over de gedekte risico's, het: bemiddelen bij de regeling van schadegevallen, enzomeer;

Op de laatste blz. van Luík B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011- Annexes du Moniteur belge

-voor zover zij over de vereiste machtigingen beschikt, kan zij optreden als lasthebber of agent met betrekking tot de volgende verrichtingen:

`het indienen van alle aanvragen met betrekking tot kredieten en leningen;

`het uitvoeren van alle verrichtingen met het oog op deposito's en/of geldverhandelingen;

Hogervermelde activiteiten moeten worden begrepen in hun meest ruime zin.

Deze opsomming is niet beperkend en dient geïnterpreteerd te worden in de ruimste zin.

Behoudens voor deze activiteiten waarvoor een wettelijke vergunning vereist is, zal de vennootschap het maatschappelijk doel mogen uitoefenen voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden.

De vennootschap mag alle burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende handeling endoen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staat met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak/het volledig eigen vermogen. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

De vennootschap kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in aile zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samen hangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

Indien door de zaakvoerders handelingen zijn verricht buiten het doel, is de vennootschap erdoor verbonden, hetzij zij bewijst dat de medecontracterende partij(en) op de hoogte was/waren of niet onkundig kon(den) zijn van de bevoegdheidsoverschrijding.

Openbaarmaking van de statuten voldoet niet als bewijs van deze voorkennis

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de regels gesteld in het Wetboek van vennootschappen.

De vennootschap is voor een onbepaalde duur opgericht met ingang van 11.03.2011.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fraktiewaarde van één/honderdste (1/100) van het maatschappelijk kapitaal.

Op deze aandelen wordt in speciën ingeschreven als volgt:

1/ door voormelde Heer Vanderbeken Matthieu, op vijftig aandelen

2/ door voormelde Heer Declercq Frédéric, op vijftig aandelen

SAMEN: honderd aandelen of de geheelheid van het maatschappelijk kapitaal

Ieder ingeschreven aandeel werd voorafgaandelijk volgestort door storting in speciën ten belope van ¬ 6.200,- op een bijzondere rekening nummer BE58 7370 3289 6379 op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank te Maldegem, zoals blijkt uit het attest van deponering afgeleverd op 8 maart 2011.

De aandelen zijn op naam.

Het boekjaar loopt jaarlijks van 1 januari tot 31 december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar begint op 11.03.2011, en zal eindigen op 31.12. 2012.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op 5 juni om 14u

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2013.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer bezoldigde of onbezoldigde statutaire of niet-statutaire zaakvoerders en in dat laatste geval voor een duur aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering steeds een einde kan gesteld worden. De zaakvoerders moeten niet noodzakelijk vennoot zijn en kan een natuurlijk persoon of een rechtspersoon zijn.

Een statutair zaakvoerder(s) kan/kunnen slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien deze tevens vennoot is. Zijn/hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Op deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht geeft op een gelijk deel in de verdeling van de aanwinsten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de Wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient er gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

zaakvoerder:

i

f ti

r f

Worden tot zaakvoerders van de vennootschap benoemd voor onbepaalde duur, gemelde Heren Matthieu Vanderbeken en Frédéric Declercq, die aanvaarden.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Jean Francis CLAERHOUT.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte dd 11 maart 2011

- bankattest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 31.08.2016 16559-0061-016

Coordonnées
CERTIPLUS

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 675 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande