CENTRALE VERWARMINGS COMPANY, AFGEKORT : CEVECO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CENTRALE VERWARMINGS COMPANY, AFGEKORT : CEVECO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.208.762

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.03.2014, NGL 23.04.2014 14096-0397-008
21/05/2014
ÿþ " Mod Word 11.1

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

12 MEI 2014

AFDELING DENDERM e

Ondernemingsnr : 0839208762

Benaming

(voluit) ; CENTRALE VERWARMINGS COMPANY (verkort) : CEVECO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

111111

191 39 71

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Eetgoedstraat 10 - 9260 Wichelen (Schellebelle)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vrijwillige ontbinding en vereffening - volmacht(en)

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jeroen UYTTERHAEGEN te Wetteren :

HET JAAR TWEEDUIZEND VEERTIEN.

Op zeven mei.

1S BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van "CENTRALE VERWARMINGS COMPANY" afgekort "CEVECO", Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te; 9260-Wichelen (Schellebelle), Eetgoedstraat 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister met als; ondernemingsnummer 0839.208262 en met als BTW-nummer 6E0839.208.762, opgericht bij akte verleden; voor notaris Uytterhaegen Christiaan te Wetteren op negen september tweeduizend en elf, bekendgemaakt in, de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 september erna onder nummer 11143225, en waarvan de' statuten sindsdien niet gewijzigd werden.

BUREAU

Het Voorzitterschap wordt waargenomen door de heer Polfliet Geert, nagenoemd. Gezien de beperkte samenstelling van de vergadering wordt geen verder bureau gevormd.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING:

Zijn alhier aanwezig, de volgende aandeelhouders van de vennootschap, die verklaren samen het totaal, aantal aandelen te bezitten van de vennootschap, te weten samen eigenaar van alle honderd (100) aandelen, van de vennootschap, de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigend,' te weten

1. De heer BRONDEEL, Denis, geboren te Wetteren op zevenentwintig maart negentienhonderd

zevenenzestig, wonende te 9260-Wichelen, Eetgoedstraat 10.

Houder van 50 aandelen.

2. De heer POLFLIET, Geert Aimé Marie, geboren te Sint-Niklaas op één december negentienhonderd'

drieënzestig, wonende te 9080-Lochristi, Lindestraat 10,

Houder van 50 aandelen,

HUIDIG BESTUURSORGAAN VAN DE VENNOOTSCHAP:

Benoemd tot (enige) zaakvoerders van de vennootschap zijn genoemde aandeelhouders, de heren

Brondeel Denis en Poifliet Geert.

DE VOORZITTER ZET UITEEN EN DE VERGADERING ERKENT:

A) Dat deze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over navolgende agenda:

AGENDA VAN DE VERGADERING:

1} Bespreking van het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, zoals toegelicht in het verslag van het

bestuursorgaan van de vennootschap van gisteren, met staat van actief en passief afgesloten per 28 februari

laatst.

2) Bespreking van het daarbij horend verslag van de aangewezen bedrijfsrevisor, de dato 10 april laatst, en

dit in het kader van de ontbinding en vereffening van de vennootschap, overeenkomstig de van toepassing

zijnde bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen,

3} Vaststelling van de vereffening "de facto" van de vennootschap  goedkeuring van de

vereffeningsverrichtingen, uitgevoerd door de zaakvoerders van de vennootschap.

4) Kwijting aan de zaakvoerders van de vennootschap, voor wat betreft de door hen uitgevoerde vereffeningsverrichtingen,

5) Definitieve sluiting van de vereffening en verzaking termijn van 1 maand voorzien in artikel 194 wetboek vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

6) Bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap - consignatiemaatregelen.

7) Volmacht(en).

B) Verzaking:

Voornoemde aandeelhouders en enige zaakvoerders van de vennootschap, allen alhier aanwezig of vertegenwoordigd, hebben voor zoveel als nodig bij deze en/of voorafgaandelijk dezer verzaakt aan de oproepingsformaliteiten en termijnen en aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, alsmede aan de nietigheidsgrond, zoals bedoeld in artikel 64 van zelfde Wetboek.

C) De Voorzitter verklaart voor zoveel als nodig en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam zijn die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, dat er geen commissaris in functie is, en dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit.

D) Bijkomende verklaringen door de Voorzitter en bespreking:

De Voorzitter verklaart en de vergadering stelt nà bespreking van a) het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, zoals toegelicht in het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap, en b) het daarbij horend verslag van de aangewezen bedrijfsrevisor, in het kader van de ontbinding en vereffening van de vennootschap, en overeenkomstig de van toepassing zijnde bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, vervolgens vast:

-Dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CENTRALE VERWARMINGS COMPANY", afgekort "CEVECO", voornoemd, niet meer actief is en ook in de toekomst geen activiteiten meer zal hebben.

-Dat de ontbinding ervan derhalve wenselijk is.

-Dat de vereffening van gemelde Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CENTRALE VERWARMINGS COMPANY", afgekort "CEVECO", voornoemd, "de facto" bewerkstelligd werd door de zaakvoerders van de vennootschap, en dat de vennootschap thans als volledig vereffend moet beschouwd worden.

-Dat de genoemde zaakvoerders de volgende documenten en/of stukken nog heeft voorgelegd aan cie aandeelhouders:

- een overzicht van de door hen uitgevoerde vereffeningsverrichtingen met de erbij horende stavingsstukken, en:

- een verslag, door hen opgesteld, waarin toelichting wordt gegeven omtrent de toestand van de vennootschap, met aangehechte boekhoudkundige staat van actief en passief, toestand per 28 februari laatst. -Dat uit deze boekhoudkundige staat van actief en passief, rekening gehouden met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, blijkt dat er een netto-actief is ten belope van 3.193,28 euro.

-Dat geen belastingen of sociale bijdragen meer verschuldigd zijn en of dat hiervoor een voorziening is aangelegd dat er eveneens een voorziening werd aangelegd voor de kosten van de vereffening en/of dat die reeds werden voldaan of ten faste zullen komen van de aandeelhouders.

-Dat aan de genoemde zaakvoerd ers voor zover als nodig kwijting dient verleend te worden voor wat betreft de door hen uitgevoerde vereffeningsverrichtingen en dat deze vereffeningsverrichtingen zouden goedgekeurd worden.

-Dat er alhier akte genomen wordt van de conclusies van het verslag, opgemaakt op 10 april laatst, door de aangestelde bedrijfsrevisor, te weten de heer Geert Van Rysseghem, optredend namens de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een coi3peratieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Conscius Bedrijfsrevisoren" te. Sint-Niklaas, zijnde de bedrijfsrevisor aangewezen door het bestuursorgáan van de vennootschap, met navolgende besluitvorming over de staat van activa en passiva, toestand per 28 februari 2014, en dit conform de bepalingen van artikel 181 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, namelijk:

"Besluit

Ondergetekende, Burg. CVBA Conscius Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Geert Van Rysseghem, vennoot-bedrijfsrevisor, werd op 13 november 2013 aangesteld door de heer de heer Geert Polfliet en de heer Denis Brondeel, zaakvoerders van de BVBA CEVECO om in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, verslag uit brengen over de boekhoudkundige staat afgesloten op 28 februari 2014 van de BVBA CEVECO. Deze boekhoudkundige staat houdt rekening met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en heeft een balanstotaal van ¬ 7.193,28 en een netto-actief van ¬ 3.193,28.

Ondergetekende bevestigt op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig verslag beschreven controlewerkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de algemene controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, dat naar zijn mening de staat van activa en passiva per 28 februari 2014  op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld  volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, onder voorbehoud van volledigheid van de fiscale en sociale schulden.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. Sint-Niklaas, 10 april 2014

Conscius Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

vertegenwoordigd door de heer

Geert Van Rysseghem

Vennoot-Bedrijfsrevisor"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Dat een afschrift van voormelde verslagen met voormelde staat van activa en passiva, en voorzegd overzicht van de vereffeningsverrichtingen met de daarbij horende stavingsstukken voorafgaandelijk werden overgemaakt aan de leden van de vergadering, die dit persoonlijk verklaren ontvangen te hebben, bijgevolg verklaren volledig kennis te hebben van hun in houd en hierover geen opmerkingen te hebben,

E) Bevestiging door de notaris:

Om te voldoen aan de bepalingen van artikel 181 §4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris, ne onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181 §1 gehouden is.

Voormelde verslagen van het bestuursorgaan van de vennootschap, met staat van actief en passief, en de aangestelde bedrijfsrevisor zullen bewaard blijven in het dossier van ondergetekende notaris,

F) Aangezien de leden van deze vergadering de totaliteit van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen en de enige zaakvoerders van de vennootschap alhier eveneens aanwezig is/zijn of vertegenwoordigd als gemeld, kan de vergadering bijgevolg rechtsgeldig beslissen over voorzegde agendapunten, zonder dat hiervoor nog enige verdere rechtvaardiging vereist is betreffende de oproeping en de agenda.

Na voormelde vaststellingen en verklaringen, die juist worden bevonden dooP de leden van deze vergadering, wordt er overgegaan tot het afhandelen van gemelde agenda en de volgende beslissingen worden met éénparigheid van stemmen genomen;

AFHANDELING AGENDA:

Eerste beslissing:

De vergadering verklaart op de hoogte te zijn dat de vennootschap voor haar ontbinding reeds feitelijk vereffend werd door de enige zaakvoerders van de vennootschap, hogergenoemd, en heeft daarbij kennis genomen van de in de agenda vermelde stukken.

Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, wordt er bij deze verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en alle vennoten, alhier aanwezig of vertegenwoordigd als gemeld, bevestigen voldoende kennis te hebben van alle stukken en documenten, voorgelegd door voornoemde enige zaakvoerders van de vennootschap, en dit in verband met de door hen uitgevoerde vereffeningsverrichtingen,

De vergadering beslist deze voorgelegde stukken zonder enig voorbehoud of reserve goed te keuren. Tweede beslissing:

De aandeelhouders verklaren dat de terugname van het resterend netto-actief van de vennootschap door henzelf zal gebeuren en de vergadering verleent zonder enige beperking en voorbehoud aan de genoemde zaakvoerders, volledige kwijting voor wat betreft de door hen uitgevoerde vereffeningsverrichtingen.

Derde beslissing:

De vergadering beslist vervolgens dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CENTRALE VERWARMINGS COMPANY", afgekort "CEVECO", wordt ontbonden en dit te rekenen vanaf heden.

De vergadering verklaart voldoende en volledig ingelicht te zijn over de gevolgen van de beslissing dat zij onmiddellijk wil overgaan tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap. Toch beslist zij dit te willen doen.

De vergadering verklaart hierbij te voldoen aan de voorwaarden gesteld, om te kunnen besluiten tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te verza ken aan de termijn van 1 maand als voorgeschreven in het artikel 194 Wetboek registratierechten

Dit besluit tot sluiting die daarna met eenparigheid van stemmen wordt genomen heeft van rechtswege de overdracht tot gevolg van het maatschappelijk bezit van de vennootschap aan de aandeelhouders van de vennootschap, zo actief als passief. Zo zullen eventueel niet gekende schulden persoonlijk door de aandeelhouders ten laste moeten genomen worden.

De vereffening wordt hierbij afgesloten en de vergadering verklaart tenslotte nog dat de vennootschap geen eigenares is van onroerende goederen en/of zakelijke rechten met betrekking tot onroerende goederen. Vierde beslissing;

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard zullen worden te 926 Wichelen, Eetgoedstraat 10, en dit door de heer Brondeel, voornoemd.

De gelden en de waarden toekomende aan schuldeisers of aan de vennoten en waarvan de afgifte niet kon worden gedaan, dienen in bewaring te worden gegeven bij de Deposito- en Consignatiekas.

VOLMACHT(EN):

De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan genoemde heren Brondeel en Polfliet om voor zoveel als nodig namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle nuttige, noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle Federale Overheidsdiensten

Voor zoveel als nodig wordt volmacht gegeven aan de heren Brondeel en Poltliet (met verplichting om gezamenlijk te handelen en op te treden) voornoemd op de bankrekening(en) van de vennootschap teneinde na de sluiting van de vereffening de nog te doene betalingen/afsluitingen uit te voeren.

Voor ontledend uittreksel

Geassocieerd Notaris Jeroen'UYTfERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd ;

-uitgifte akte

-verslag van het bestuursorgaan

-verslag van de bedrijfsrevisor

VoFor-

bèhouden

aan het

a Salgisch

Staatsblad

r--

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 21.10.2013 13634-0471-010
22/09/2011
ÿþMol 2.6

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gril 1'7=-1tc.:ri VAN KOOPi-I,. NDEL

Ondernemingsnr : $ 39 c2p $ . '}GZ

Benaming

(voluit) : CENTRALE VERWARMINGS COMPANY

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Eetgoedstraat 10 - 9260 Wichelen, Schellebelle

Onderwerp akte : Oprichting

*iiia3aas*

iu

1 2, 00, 2015

DE(`9DEC~rWcONiDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Christiaan UYTTERHAEGEN te Wetteren :

HET JAAR TWEEDUIZEND EN ELF.

Op negen september.

ZIJN VERSCHENEN:

1.De heer POLFLIET Geert Aimé Marie, geboren te Sint-Niklaas op 1 december 1963, ongehuwd en

verklarend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9080-Lochristi,.

Lindestraat 10.

' 2.De heer BRONDEEL Denis, geboren te Wetteren op 27 maart 1967, echtgenoot van mevrouw DE"

SCHEPPER Isabel, wonende te 9260-Wichelen, Schellebelle, Eetgoedstraat 10.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel, zonder huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden, zo verklaard.

Die ons, Notaris, verzoeken te akteren wat volgt :

DEEL I. OPRICHTING.

Genoemde verschijners verklaren een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid op te richten, onder de benaming "CENTRALE VERWARMINGS COMPANY", afgekort 'CEVECO', met maatschappelijke' zetel te 9260-Wichelen, Schellebelle, Eetgoedstraat 10, met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro; (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, alle' in speciën onderschreven als volgt:

- door genoemde heer Geert POLFLIET voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), hetzij voor vijftig' (50) aandelen;

- door genoemde heer Denis BRONDEEL voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), hetzij voor vijftig (50) aandelen.

Totaal: honderd aandelen, zijnde het totaal der aandelen.

Alle aandelen zijn afbetaald ten belope van één/derde zodat vanaf de neerlegging der statuten op de Rechtbank van koophandel te Dendermonde een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) ter, beschikking staat van de vennootschap waarbij de gelden gestort werden op een bijzondere rekening met nummer 652-8189545-14 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap

" Record Bank te 1140-Evere, Henri Matisselaan 16, zoals blijkt uit het aan mij, notaris, voorgelegde attest de

dato 1 september laatst, dat in het dossier zal bewaard blijven.

FINANCIEEL PLAN.

Ondergetekende notaris verklaart dat de oprichters hem voorafgaandelijk aan deze oprichtingsakte het.

financieel plan hebben overhandigd, zoals voorgeschreven door artikel tweehonderd vijftien van het Wetboek,

van Vennootschappen.

DEEL Il. STATUTEN.

De oprichters verklaren dat de statuten van de vennootschap als volgt luiden:

Artikel één - naam.

Er wordt een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht onder de benaming

'CENTRALE VERWARMINGS COMPANY", afgekort 'CEVECO".

Artikel twee  maatschappelijke zetel.

De zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9260-Wichelen, Schellebelle, Eetgoedstraat 10.

Hij mag worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder binnen het Nederlands- en

tweetalig Belgisch taalgebied.

De vennootschap kan, bij beslissing van de zaakvoerder, bijkantoren en agentschappen vestigen.

Artikel drie - doel.

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden, :

Leveren, plaatsen en onderhouden van sanitaire installaties en aile bijhorigheden;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Leveren, plaatsen en onderhouden van centrale verwarming en alle bijhorigheden op stookolie en gas en

alle andere brandstoffen;

Het uitvoeren van algemene loodgieterij werkzaamheden;

Het uitvoeren van klusjes;

De levering, het plaatsen en onderhouden van elektrotechnische installaties;

Het vervaardigen, plaatsen en onderhouden van metalen constructies;

Het plaatsen van thermische- en geluidsisolatie;

Het bouwrijp maken, de sanering en het afvalbeheer van terreinen;

Het reinigen en onderhouden van gebouwen na bouw of verbouwing;

De aanleg en het onderhoud van tuinen, parken en sportvelden;

De klein- en groothandel, import en export van uitrustingen en onderdelen met betrekking

tot voornoemde activiteiten;

De import en export van en handel in consumptiegoederen, halffabrikaten en grondstoffen;

De tussenpersoon in de handel;

Het oprichten, aankopen en beheren van onroerende goederen;

De vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder van

andere rechtspersonen;

De vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen;

De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen,

doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap of dit bevorderen;

De vennootschap mag voornoemde activiteiten zowel in het binnenland als in het buitenland ontplooien.

Artikel vier - duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel vijf - kapitaal.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd (100)

aandelen zonder aanduiding van nominale waarde doch met een fractiewaarde van elk één/honderdste

(1/100ste) in het kapitaal.

Artikel zes  aandelen op naam en register.

De aandelen en effecten zijn op naam en ondeelbaar.

Er wordt op de zetel een aandelenregister gehouden met de juiste aanduiding van elke vennoot, van het

getal hem toebehorende aandelen en van de gedane stortingen.

Artikel zeven  onverdeeldheid  vruchtgebruik van aandelen.

Indien een aandeel of een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, kunnen de zaakvoerder of het

college van zaakvoerders de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon

ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel of effect is aangewezen.

Alle rechten, verbonden aan met vruchtgebruik bezwaarde aandelen of effecten zullen, ten opzichte van de

vennootschap, door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend.

Artikel acht  overdracht van aandelen.

De aandelen of effecten van een vennoot mogen, op straf van nietigheid, niet worden afgestaan onder

levenden, noch overgedragen worden wegens overlijden, dan met toestemming van ten minste de helft van de

vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierden van het maatschappelijk kapitaal, na aftrek van de rechten,

waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is echter niet vereist wanneer de aandelen of effecten worden afgestaan of

overgedragen aan een medevennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of erflater, voor zover er geen

feitelijke scheiding bestaat en aan de bloedverwanten in de rechte lijn.

De prijs der aandelen bij overdracht zal vastgesteld worden door de algemene vergadering, samengeroepen

door de zaakvoerder op verzoek van de vennoot die aandelen wenst over te dragen, binnen de maand na de

aanvraag.

Artikel negen - bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Zij worden benoemd in de statuten of door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet

ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de

vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en

voor eigen rekening zou vervullen.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met eenparig goedvinden van de

vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan ook om

gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met

inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerder, statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de

vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan

worden voorzien.

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der

uitgebrachte stemmen.

l Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt ook over zijn ontslag beslist

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2011- Annexes du Moniteur belge met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de

ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een

zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van

de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het

bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een

algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn

vervanging te voorzien.

Artikel tien - bevoegdheid van de zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die

nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen,

waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

verweerder.

De zaakvoerders mogen zich in hun betrekkingen met derden laten vertegenwoordigen onder hun

persoonlijke verantwoordelijkheid door lasthebbers van hun keuze, op voorwaarde nochtans dat deze

lastgevingen bijzonder en van tijdelijke aard zijn.

Artikel elf - bezoldiging van de zaakvoerders.

De al dan niet bezoldiging van het mandaat van zaakvoerder wordt beslist door de algemene vergadering

der aandeelhouders.

De vennoten die geen zaakvoerder zijn, doch daadwerkelijk in de vennootschap werken kunnen eveneens

bezoldigd worden.

De bezoldiging zal voor ieder afzonderlijk door de algemene vergadering bepaald worden. Zij kan ten allen

tijde worden aangepast.

Artikel twaalf - controle.

De controle over de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de

algemene vergadering van de aandeelhouders:

-hetzij wanneer de benoeming van een commissaris door de wet opgelegd wordt;

-hetzij wanneer de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen er zo over beslist.

Ingeval er geen commissaris benoemd is, bezit ieder aandeelhouder individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris.

Artikel dertien  Algemene vergadering.

1. Algemene beginselen.

De algemene vergadering van vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de

vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

2.Bijeenroeping.

Het bestuursorgaan en de commissarissen, indien er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde (1/5) van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen, het vragen.

De vennoten kunnen éénpang en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een ter post aangetekende brief verzonden aan de

vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders.

3. Volmachten.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten

vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde

formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Het bestuursorgaan mag de vorm van de volmachten bepalen.

4. Bureau.

De zaakvoerder of, indien er meerdere zijn, de oudste in jaren aanwezige zaakvoerder, zit de algemene

vergadering voor.

De voorzitter stelt een secretaris aan, die buiten de vennoten mag worden gekozen. De vergadering kiest

twee stemopnemers indien zij dit nuttig of nodig acht.

De voorzitter, de secretaris en de stemopnemers vormen het bureau.

Het bureau onderzoekt de geldigheid van de samenstelling van de vergadering en bepaalt, aan de hand van

de aanwezigheidslijst, het aantal stemmen waarmee iedere vennoot deelneemt aan de stemming.

5. Verloop van de algemene vergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De voorzitter leidt de vergadering waarbij elk op de agenda geplaatst voorstel na beraadslaging ter

stemming wordt gebracht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Elk aandeel geeft recht op één stem. Het stemrecht, verbonden aan niet volgestorte aandelen waarvan de opgevraagde stortingen niet gedaan zijn, is geschorst.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door één of meer zaakvoerders, zoals bepaald in de statuten.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénpang en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven per brief, fax of e-mail met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en de commissaris, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden de voorgestelde beslissingen geacht niet te zijn genomen; hebben bepaalde voorstellen wel doch andere niet de unanieme goedkeuring van de vennoten gekregen, dan zijn enkel de unaniem goedgekeurde voorstellen aangenomen en de andere verworpen.

6. Gewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel de

eerste donderdag van de maand juni van ieder jaar om 11 uur, zelfs indien deze dag een feestdag is.

De algemene vergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissarissen en behandelt de

jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de

aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Een gewone algemene vergadering mag besluiten treffen ongeacht het aantal aandelen waarvoor aan de

stemming wordt deelgenomen.

De besluiten van een gewone en een bijzondere algemene vergadering worden genomen bij gewone

meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

7. Buitengewone algemene vergadering.

Een buitengewone algemene vergadering heeft het recht wijzigingen aan te brengen in de statuten.

Indien de statutenwijziging betrekking heeft op het doel van de vennootschap, moet het bestuursorgaan de voorgestelde wijziging omstandig verantwoorden in een verslag dat in de agenda vermeld wordt. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissarissen brengen afzonderlijk verslag uit over die staat. De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten alleen dan op geldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Is deze voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierden (3/4) van de stemmen heeft verkregen, of vier/vijfden (4/5) wanneer de wijziging betrekking heeft op het doel of de rechtsvorm van de vennootschap. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Artikel veertien - Boekjaar.

Het boekjaar loopt gelijk met het kalenderjaar. Op het einde van elk boekjaar zal/zullen de zaakvoerder(s) een inventaris en een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel vijftien - winstverdeling.

De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, met inachtname van de wettelijke bepalingen.

Een minimum van vijf procent wordt afgehouden voor het vormen van het wettelijk reservefonds; deze afhouding zal ophouden verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal bereikt heeft. Het zal opnieuw verplicht zijn van zodra de wettelijke reserve, om één of andere reden, verminderd werd.

Het saldo zal ter beschikking gesteld worden van de algemene vergadering die zal beslissen over de aanwending ervan, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen.

Artikel zestien - ontbinding.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gedaan worden door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering, die over de ontbinding besloot, één of meer andere vereffenaars aanstelde, alles onder voorbehoud van goedkeuring door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Artikel zeventien - verwijzing.

De vennoten zullen zich gedragen naar de dwingende bepalingen van het wetboek van vennootschappen mochten deze in strijd zijn of komen met deze statuten en naar de aanvullende bepalingen van zelfde wetboek voor zover daarvan niet wordt afgeweken in de statuten.

DEEL Ill. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

" Voor-.

tehouçlen aan hei Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Het eerste maatschappelijk boekjaar neemt een aanvang vanaf de oprichting der vennootschap door neerlegging van een uittreksel van deze akte in het vennootschapsdossier en loopt tot en met 31 december 2012.

[.1

3. Bevestiging identiteit.

De notaris bevestigt de identiteit van de verschijners-natuurlijke personen aan de hand van de hem

voorgelegde identiteitskaarten, waarvan de nummers hoger in onderhavige akte werden opgenomen.

4. Verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

De overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in die tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

5. Artikel 9 Notariswet.

De comparanten erkennen dat hen door de notaris werd gewezen op het recht dat elke partij de vrije keuze

heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer

tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld.

6.Aanduiding niet-statutaire zaakvoerder(s)

Worden tot zaakvoerders aangesteld :

Voornoemde heer Geert POLFLIET en voornoemde heer Denis BRONDEEL, die verklaren hun mandaat te

" aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige maatregel die hen zou beletten dit mandaat waar te nemen.

7.Volmacht.

Onder de opschortende voorwaarde van oprichting door neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde, wordt hierbij benoemd als bijzondere volmachtdrager, met recht van indeplaatsstelling: de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid TROCH-PELEMAN, met zetel te 9230 Wetteren, Koningin Astridlaan 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister Dendermonde onder het ondernemingsnummer 0879.579.172, aan wie volmacht wordt verleend om jegens de nieuw opgerichte vennootschap over te gaan tot en in te staan voor het inschrijven van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en het aanvragen van het ondernemingsnummer en het

" Belasting over de Toegevoegde Waarde-nummer voor de vennootschap.

Betreffende beide voorgaande punten kan deze volmachthouder alle

formaliteiten vervullen, alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of

nuttig is.

De oprichters in deze verklaren bovendien dat zij voldoende werden ingelicht over de prijs van de

dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

Voor ontledend uittreksel

Geassocieerd Notaris Christiaan UYTTERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd

-uitgifte akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CENTRALE VERWARMINGS COMPANY, AFGEKORT : CEV…

Adresse
EETGOEDSTRAAT 10 9260 SCHELLEBELLE

Code postal : 9260
Localité : Schellebelle
Commune : WICHELEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande