CENTIPEDEMIND

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CENTIPEDEMIND
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 818.499.361

Publication

06/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 31.01.2014 14025-0527-011
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 27.12.2014, NGL 12.01.2015 15009-0398-011
09/04/2013
ÿþIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 8 MR i 2013 DENDAWONDE

13 55092+

Ondernemingsnr; 0818.499.361

Benaming

(voluit) ; CentipedeMind

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 9240 Zele, Stationsstraat 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - OMZETTING

Uit een proces-verbaal, opgesteld door ondergetekende, Frédéric Bauwens, notaris te Haaltert, op vijfentwintig maart tweeduizend dertien, blijkt dat de buitengewone vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "CentipedeMind", met zetel te 9240 Zele, Stationsstraat 21, opgericht bij onderhandse akte van vier september tweeduizend en negen, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig september erna, onder nummer 2009-09-23/0133924, waarvan de statuten sindsdien ongewijzigd zijn, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0818.499.361, ressorterend onder de bevoegdheid van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde, beslist heeft met algemene stemmen:

1-2.Verslaggeving: ontslag van voorlezing van het verslag, opgemaakt door de zaakvoerders, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, de Burg, BVBA WF&Co Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten op éénendertig

december tweeduizend en twaalf. -

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de Burg. BVBA WF&Co Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126, vertegenwoordigd door mevrouw Ann Van Vlaenderen, bedrijfsrevisor en vennoot, luiden als volgt:

"In het kader van de procedure voor omzetting voorzien door artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen hebben de zaakvoerders van de gewone commanditaire vennootschap CENTEPEDEMIND met zetel te 9240 Zele, Stationsstraat 21, ons aangesteld om verslag uit te brengen over de staat van activa en passiva die werd afgesloten op 31 december 2012.

Uit het doorgevoerde nazicht blijkt dat de staat van activa en passiva per 31 december 2012, op basis waarvan de omzetting zal worden doorgevoerd, een volledig, getrouw en juist beeld vormt van de financiële positie van de vennootschap.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Op basis van onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto actief heeft plaatsgehad. Het netto actief volgens de staat van activa en passiva per 31 december 2012 bedraagt 53.441,46 EUR, en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 7.500,00 EUR. Het is tevens niet kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een BVBA, zijnde 18.550,00 EUR.

ln dezelfde notariële akte, en voorafgaand aan de geplande omvorming, zal worden overgegaan tot een verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap met een bedrag van 11.100,00 EUR, om het te brengen van 7.500,00 EUR naar 18.600,00 EUR door incorporatie van reserves zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Gent, 21 maart 2013.

WF&CO Bedrijfsrevisoren BVBA

vertegenwoordigd door

Ann Van Vlaenderen

Vennoot".

3.Kapitaalsverhoging: De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met elfduizend honderd euro (11.100,00 ¬ ) om het te brengen van zevenduizend vijfhonderd euro (7.500,00 ¬ ) naar achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), door incorporatie van beschikbare reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i i

V

beh aa Be

Sta<

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

4. Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid.

De duur en de zetel zullen hetzelfde zijn als deze van de huidige vennootschap, evenals alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de gewone commanditaire vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer waaronder de vennootschap ingeschreven is in het Rechtspersonenregister te Dendermonde.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa à passiva van de vennootschap, afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De vergadering beslist verder dat elk aandeel van de gewone commanditaire vennootschap wordt uitgewisseld tegen één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Alle verrichtingen, die sedert deze datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

5. Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming "CentipedeMind".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9240 Zele, Stationsstraat 21.

Het doel van de vennootschap is:

a) Managementassistentie  en ondersteuning in de zin van het verlenen van adviezen op het gebied van het bestuur en beheer van ondernemingen, omvattende het productiebeheer, het commercieel, het administratief, financieel en het personeelsbeheer in de meest ruime zin; deze opsomming geldend als illustratie en niet limitatief, en dit zowel van vennootschappen, openbare besturen, beroepsverenigingen, verenigingen, vrije beroepen, non-profit organisaties en particulieren, zowel in binnen- als buitenland.

b) Het aanvaarden en waarnemen van bestuursmandaten in vennootschappen, verenigingen en vaatschappen.

c) Het aankopen, verkopen, overdragen, beheren, ruiten, lenen, uitlenen, te gelde maken en valoriseren, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van alle roerende waarden, aandelen, obligaties, staatsfondsen, van alle roerende en onroerende goederen en rechten, met uitzondering van de activiteiten die door de wet voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs.

d) Alle verrichtingen van raadgevingen aangaande risico's en veiligheid en dit zowel op het stuk van personen als van goederen; zij mag tevens overgaan tot de studie, het opstellen en het administratief, actuarieel en financieel beleid van elk voorzieningsplan dat tot doel heeft het verlenen van voordelen op het vlak van de opruststelling, het overlijden, de ziekte en invaliditeit, alsook van alle andere voordelen in verband met het personeelsbestuur van de ondernemingen.

e) Het optreden als tussenpersoon in de handel.

f) Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen voor gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis.

g) Het verwerven en in licentie geven of nemen van alle intellectueel en industriële eigendomsrechten alsmede het verwerven van merken.

h) Het bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang  of deelneming in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen in België of in het buitenland zonder onderscheid; het beheren, valoriseren en te gelde maken van deze belangen of deelnemingen.

Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel of die van aard zijn dit te begunstigen.

Zij kan ten gunste van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

i) Het zorg dragen voor de vijfde P die de 4 P's uit de klassieke marketingmix aan elkaar bindt: People.

j) Meedenken binnen een strategisch kader, rekening houdend met de menselijke draagkracht die nodig is naar expertise en know-how.

k) Ondernemingen laten functioneren vanuit hun menselijk kapitaal, dat als dragende factor dient voor de uitbouw van de strategie.

I) Bijdragen tot probleemoplossingen en implementatie binnen een resultaatgericht kader en objectieven. m)Het organiseren van motivatietrainingen en  evenementen voor medewerkers, klanten en/af relaties.

n) Uitbaten en/of beheren van handelszaken, horecagetegenheden en/of ovemachtingsgelegenheden,

zowel Belgische als buitenlandse.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op

alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam, zonder nominale waarde,

die ieder éénzevenhonderd vijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap,

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, behoudens voor alle rechtshandelingen betreffende onroerende goederen (koop, verkoop, ruil, huur, ...) en hypothecaire kredieten en/of leningen, waartoe de handtekening van twee zaakvoerders vereist is.

De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de laatste zaterdag van de maand december om veertien uur. indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgend kalenderjaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen voorzien voor een wijziging van de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Bij gebreke aan geldige beslissing, worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege ais vereffenaars beschouwd.

6, Akteren van het ontslag van de zaakvoerders van de gewone commanditaire vennootschap,

ingevolge de omvorming is een einde gekomen aan het mandaat van de statutaire zaakvoerder, de heer DE CRAECKER Frank.

De niet-statutaire zaakvoerder, de heer DE CRAECKER Werner, heeft eveneens verklaard ontslag te geven in zijn functie van zaakvoerder van de vennootschap.

De vergadering aanvaardt het ontslag van de voornoemde zaakvoerders van de gewone commanditaire vennootschap

De vergadering verleent hen décharge voor de uitvoering van hun mandaat tot op éénendertig december tweeduizend en twaalf, datum van de afsluiting van voormelde staat van activa en passiva. Voor de resterende periode, zal er décharge verleend worden aan voormelde zaakvoerders, door de volgende jaarvergadering.

7. Benoeming zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering beslist om te benoemen tot gewone, niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

" De heer DE CRAECKER Frank, wonend te Zele, Stationsstraat 21.

" Mevrouw BREUGELMANS Ann, wonend te Zele, Stationsstraat 21.

" De heer DE CRAECKER Werner, wonend te Zele, Kouterstraat 177.

8.Machtiging aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen beslissingen

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit

te voeren,

9. Bijzondere volmacht aan de Burg. CVBA VGD Accountants en Belastingconsulenten, met zetel te 9050

Gent (Ledeberg), Brusselsesteenweg 562om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of

noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen die met deze akte gepaard gaan.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergetegd

1.Expeditie van de akte statutenwijziging.

2.Verslag van de zaakvoerders met staat van actief en passief dd, 31/12/2012.

3.Revisoraal verslag.

FREDERIC BAUWENS

NOTARIS.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voor-

,bel-ouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

12/12/2011
ÿþMW 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11186333*

GRIFFE RECHTBANK

VAN KCOpHAhtDEL

3 G NOV 2011

DEN,DT'ilit ----_

NDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0818 499 361

Benaming

(voluit) : CentipedeMind

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Stationsstraat 21, 9240 Zele

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 19 november 2011 heeft beslist om - met onmiddellijke ingang - als zaakvoerder van de vennootschap te benoemen :

- de heer De Craecker Werner, wonende te 9240 Zele, Kouter 177.

DE ZAAKVOERDER

DE CRAECKER FRANK

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CENTIPEDEMIND

Adresse
STATIONSSTRAAT 21 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande