CATHERINE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CATHERINE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.719.021

Publication

28/02/2014
ÿþMod Word 11.1

i ~~,çfi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

19 FEB. 201k

RBCHTBA+`i:.Wtii:t

KOOpHArili7,JâIliffîé le

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : O5 4 C a9 O g 4

Benaming

(voluit) : "CATHERINE"

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : te 9041 Oostakker, Korteheerweg 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Luc Roegiers, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap` onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOTARIS LUC ROEGIERS", met maatschappelijke zetel te Wachtebeke, Dorp 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0474.182.223 op 18 februari 2014 dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, werd opgericht onder de naam "CATHERINE" met zetel te 9041 Oostakker, Korteheerweg 7, waarvan het uittreksel, ter registratie aangeboden, enkel dienstig voor de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel,. luidt als volgt:

1. Oprichter: De heer BARISEAU, Jean-Christophe Philippe, van Franse nationaliteit, geboren te Lille, (Frankrijk) op 8 september 1969, nationaal nummer 69.09.08 475-21, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9041 Oostakker, Korteheerweg 7.

2. Rechtsvorm en naam: 0e vennootschap is opgericht als een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam : "CATHERINE",

3. Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9041 Oostakker, Korteheerweg 7

4. Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

5. Doel:

De vennootschap heeft tot doet:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming, zowel in België als in het

buitenland, volgende verrichtingen te volbrengen:

" de uitbating van een restaurant, feestzaal, traiteurdienst en drankgelegenheid,

" kleinhandel in frisdranken en alcoholische dranken;

" de handel en eigen kweek van veedieren en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband. houdt.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële roerende of onroerende' handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle. bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in Belgie als in buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare,

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

6.Kapitaal:

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ) vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (11100ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparant verklaart en erkent, dat het gehele kapitaal is geplaatst, dat hij op alle honderd (100) aandelen heeft ingeschreven tegen de prijs van honderd zes en tachtig euro (186,00 EUR) per aandeel, Op voormelde aandelen heeft de oprichter een storting gedaan ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR). Overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen werd het volstorte deel van de inbrengen in geld ver& de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting onder nummer BE28 0017 2006 4220 bij BNP Panbas fortis.

Dit blijkt uit een bewijs van deponering afgeleverd op 14 februari 2014.

7. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

IA





Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beéindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is.

Zijn opdracht kan, om gewichtige redenen, geheel of gedeeltelijk worden herroepen, door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Als statutaire zaakvoerder wordt aangesteld:

De heer BARISEAU, Jean-Christophe Philippe, geboren te Lille (Frankrijk) op 8 september 1969, nationaal nummer 69.09.08 475-21, wonende te 9041 Oostakker, Korteheerweg 7die deze benoeming aanvaardt.

De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming, Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen~ Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

De zaakvoerder of het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, is gehouden artikel 259 en artikel 260 Wetboek van Vennootschappen na te leven.

8. lee jaarvergadering: wordt gehouden op de tweede zaterdag van juni om elf uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden,

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats aangewezen in de oproeping,

Telt de vennootschap slechts één vennoot, dan oefent deze alle machten van de algemene vergadering uit en kan hij deze aan niemand overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt als algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De zaakvoerder(s),en in voorkomend geval de commissaris(sen) kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag. De zaakvoerder(s) en de commissaris(sen) zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten, die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, certificaathouders en obligatiehouders, ten minste vijftien dagen v66r de vergadering, met opgaaf van agenda, dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan andere personen die erom verzoeken.Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de aandelen zonder stemrecht.

Hetzelfde geldt voor de vruchtgebruiker van een aandeel, met uitsluiting van de blote eigenaar, behoudens voor wat betreft het voorkeurrecht bij een kapitaalverhoging.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door de gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven alle aan die aandelen verbonden rechten geschorst.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Overeenkomstig artikel 280 Wetboek van Vennootschappen wordt bepaald dat de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten kunnen nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

9. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

10. Bestemming van de winst- reserve.

De "te bestemmen winst" zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door ' de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

11.Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld,

OVERGANGSBEPALINGEN

1, Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op 31 december 2014. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

2. Bekrachtiging verbintenissen.

in toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaart comparant uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap. Dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.,

3. Commissaris-revisor

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer

commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft.

Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

4. Volmacht administratie,

De comparant geeft hierbij volmacht aan: de Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HAENTJENS ACCOUNTANTS &

BELASTINGCONSULENTEN", te 9160 Lokeren, Tweebruggenstraat 3210001, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer HAENTJENS Filip, inzake het vervullen van formaliteiten voor de inschrijving en/of wijzigingen in de kruispuntbank der ondernemingen, directe en indirecte belastingen, BTW-nummer en alle andere administratieve verrichtingen, teneinde bij de bevoegde BTW-administratie alle formaliteiten te vervullen, van aile documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap en de eventuele latere wijzigingen en doorhalingen, met recht van in de plaatstelling,

(get.) Luc Roegiers, Notaris te Wachtebeke

Voor ontledend uittreksel.

Samen hierbij neergelegd : Expeditie van de akte de dato 18 februari 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/07/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
01/04/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
CATHERINE

Adresse
KORTEHEERWEG 7 9041 OOSTAKKER

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande