CAPRICORN ACCOUNTANT & BELASTINGCONSULENT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAPRICORN ACCOUNTANT & BELASTINGCONSULENT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.937.518

Publication

16/10/2014
ÿþ mosi Woscl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



NEERGELEGD

-`7 OKT. 2014

RCV MUT

KOHUIM

Ondernemingsnr : Benaming 0864.937.518

(voluit) : CAPRICORN

(verkort) : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Rechtsvorm: POPULIERKENSWEG 2 TE 9890 GAVERE

Zetel: ONTBINDING  INVEREFFENINGSTELLING BENOEMING VEREFFENAAR  BEPALING BEVOEGDHEDEN

(volledig adres)

Onderwerp akte;



Uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor liet ambt van Notaris JACQUES HULSBOSCH te DE PINTE op TWAALF SEPTEMBERTWEEDUIZEND VEERTIEN blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CAPRICORN ACCOUNTANT & BELASTINGCONSULENT, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9890 Gavere, Populierkensweg 2, ondernemingsnummer 0864.937.518, RPR Gent, volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering beslist geen lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder de dato 19 augustus 2014 en het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 10 september 2014, opgemaakt overeenkomstig artikel 181§1, derde lid van het Wetboek van Vennootschappen, over de vervroegde ontbinding van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CAPRICORN ACCOUNTANT & BELASTINGCONSULENT.

De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van voormelde verslagen.

In aansluiting daarbij worden de volgende documenten aan de instrumenterende notaris overhandigd om neergelegd te worden in het vennootschapsdossier en ter neerlegging op de bevoegde griffie:

- het verslag van de zaakvoerder, met daarbij gevoegd de staat van activa en passiva waarvan hoger sprake;

- het verslag van genoemde bedrijfsrevisor.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CAPRICORN ACCOUNTANT & BELASTINGCONSULENT te ontbinden met ingang vanaf heden, zodat deze vanaf heden nog slechts bestaat voor de noodwendigheden van de vereffening. Derhalve komt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder van de vennootschap.

*14188999*

Bijlagen- b it het -Beigisrlr-Staatsblattz- t6110/20/ 4" -: AlliftïëÉ iiii IVIijültëiiïlfide

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er wordt kwijting gegeven aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende het lopende maatschappelijk boekjaar.

DERDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist om:

a) één vereffenaar te benoemen, met name de heer Van Gysegem Günther, wonende te 9890 Gavere Populierkensweg 2, aan wie de volledige bevoegdheid wordt verleend om aliéén handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden;

b) de vereffenaar, met name de heer Van Gysegem Günther, voornoemd, in het bijzonder te machtigen het eenzijdig verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar te ondertekenen en neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

De heer Van Gysegem Günther is tegenwoordig en verklaart te aanvaarden. VIERDE BESLUIT

De vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden tot vereffening, zoals bepaald in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Meer bepaald kan hij de rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, aile zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van aile inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle von-Inissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal aile derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer de plaats van vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de algemene vergadering der vennoten overgaan tot de benoeming van een andere vereffenaar.

De algemene vergadering zal later bij bijzonder besluit de vergoeding bepalen van de vereffenaar.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JACQUES HULSBOSCH

À/oor-behouden aan het Belgisch

Staatsblad ,

Bijiagn-bli-het-Buteseh-Stâatsblâff":16/10/2014-- Annexes du-Mon-lieur-Ede

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie proces-verbaal

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

-kopie beschikking homologatie benoeming vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 30.04.2013 13113-0037-013
08/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 27.04.2012 12105-0396-013
29/11/2011
ÿþMad 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

be

a

B~

StE `111]9451*

LNEERGEL GD

8~ -11- 2011

~RE CiH B NK V~ K~ PHA~IDEL~~f~ENT1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming 0864.937.518

(voluit) : Rechtsvorm : Zetel : Onderwerp akte : CAPRICORN ACCOUNTANT & BELASTINGCONSULENT

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID POPULIERKENSWEG 2 TE 9890 GAVERE

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA 

STATUTENWIJZIGING



Uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van Notaris JACQUES HULSBOSCH te DE PINTE op VIJFTIEN NOVEMBER TWEEDUIZEND EN ELF blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CAPRICORN ACCOUNTANT & BELASTINGCONSULENT, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9890 Gavere, Populierkensweg 2, ondernemingsnummer BTW BE0864.937.518, volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van:

a) Het verslag opgesteld door de heer Georges Koslowski, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen daartoe door de zaakvoerder aangesteld.

b) Het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij niet van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt afgeweken.

TWEEDE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA. 1. Beslissing.

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met DRIEHONDERD EENENDERTIGDUIZEND ZEVENHONDERD EURO VIJFENZESTIG CENT (¬ 331,700,65) om het te brengen van TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00) op DRIEHONDERD EENENVIJFTIGDUIZEND ZEVENHONDERD EURO VIJFENZESTIG CENT (¬ 351.700,65) door inbreng in natura door voornoemde heer Günther Van Gysegem van de hierna omschreven aandelen, zonder de creatie van nieuwe aandelen, waarbij de fractiewaarde van de bestaande aandelen evenredig toeneemt. Het desbetreffende artikel uit de statuten zal dienovereenkomstig worden aangepast.

1.1. Beschrijving van de inbreng.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

- achtennegentig (98) aandelen op naam van de commanditaire vennootschap UNICORN, met zetel te 9890 Gavere, Populierkensweg 2. Ondernemingsnummer BTW BE0887.911.274.

De waarde werd bepaald op tweeduizend tweehonderd en elf euro veertien cent (¬ 2.211,1448) per aandeel, hetzij in totaal een inbrengwaarde van tweehonderd zestienduizend zeshonderd tweeënnegentig euro negentien cent {¬ 216.692,19);

- honderd drieënveertig {143) aandelen op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MVP CORPORATE & FINANCE, met zetel te 9240 Zele, Nachtegaalstraat 8 W7. Ondernemingsnummer BTW BE0896.454.204.

De waarde werd bepaald op achthonderd en vier euro vijfentwintig cent (¬ 804,25499) per aandeel, hetzij in totaal een inbrengwaarde van honderd vijftienduizend en acht euro zesenveertig cent (¬ 115.008,46).

Als vergoeding voor voormelde inbreng neemt de fractiewaarde van de bestaande aandelen van de inbrenger in de inbrenggenietende vennootschap evenredig toe.

2. Verwezenlijking van de inbreng in natura.

Vervolgens komt hier tussen: de heer VAN GYSEGEM Gunther, voornoemd, die na voorlezing van het voorgaande, verklaart in te schrijven op het totale bedrag van de kapitaalverhoging en daartoe de bovenvermelde aandelen in deze vennootschap in te brengen, nadat hij verklaard heeft volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Als vergoeding voor voormelde inbreng neemt de fractiewaarde van de bestaande aandelen van de inbrenger in de inbrenggenietende vennootschap evenredig toe.

3. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De voorzitter stelt vast en verzoekt de instrumenterende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomst, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op DRIEHONDERD EENENVIJFTIGDUIZEND ZEVENHONDERD EURO VIJFENZESTIG CENT (¬ 351.700,65) wordt gebracht en wordt vertegenwoordigd door TIEN (10) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

DERDE BESLUIT.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van DERTIENDUIZEND ACHTHONDERD EURO (¬ 13.800,00) teneinde het te brengen van driehonderd eenenvijftigduizend zevenhonderd euro vijfenzestig cent (¬ 351.700,65) op DRIEHONDERD ZEVENENDERTIGDUIZEND NEGENHONDERD EURO VIJFENZESTIG CENT (¬ 337.900,65) zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door vrijstelling van de verplichting tot storting van het saldo van de inbrengen van elk aandeel.

De vergadering stelt vast en verzoekt Mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van DERTIENDUIZEND ACHTHONDERD EURO (¬ 13.800,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op DRIEHONDERD ZEVENENDERTIGDUIZEND NEGENHONDERD EURO VIJFENZESTIG CENT {¬ 337.900,65).

VIERDE BESLUIT.

1. De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met TWAALFDUIZEND NEGENENNEGENTIG EURO VIJFENDERTIG CENT (¬ 12.099,35), om het kapitaal van DRIEHONDERD ZEVENENDERTIGDUIZEND NEGENHONDERD EURO VIJFENZESTIG CENT (¬ 337.900,65) te brengen op DRIEHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 350.000,00).

Voor

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng van het overgedragen resultaat.

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

2. De vergadering stelt vast en verzoekt Mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van TWAALFDUIZEND NEGENENNEGENTIG EURO VIJFENDERTIG CENT (¬ 12.099,35) daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op DRIEHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 350.000,00), vertegenwoordigd door TIEN (10) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering verleent de zaakvoerder aile bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren.

ZESDE BESLUIT.

De vergadering geeft aan de instrumenterende notaris de opdracht om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering geeft bij deze bijzondere volmacht aan MVP ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN, burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9320 Aalst (Erembodegem), Ninovesteenweg 190 bus I (BTW BE0869.454.946 - RPR Dendermonde), evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen met het oog op het bekomen van alle noodzakelijke en wettelijk verplicht gestelde inschrijvingen van de vennootschap bij de bevoegde diensten en registers, zoals bijvoorbeeld bij het ondernemingsloket KMO-Direct.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JACQUES HULSBOSCH

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie proces-verbaal

-verslag zaakvoerder

-verslag bed rijfsrevisor

-gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

01/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.03.2011, NGL 28.03.2011 11069-0461-013
09/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 26.03.2010, NGL 08.04.2010 10088-0153-012
14/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 30.04.2009, NGL 30.04.2009 09139-0300-012
01/08/2007 : ME. - JAARREKENING 30.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 30.07.2007 07486-0379-013
08/12/2006 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 29.11.2006 06877-0299-012
06/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 01.09.2006 06735-4771-014
08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 30.09.2016, NGL 28.04.2017 17110-0477-013

Coordonnées
CAPRICORN ACCOUNTANT & BELASTINGCONSULENT

Adresse
POPULIERKENSWEG 2 9890 VURSTE

Code postal : 9890
Localité : Vurste
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande