C & H ONREL

Divers


Dénomination : C & H ONREL
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 832.520.910

Publication

20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 19.06.2013 13181-0462-012
10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 09.07.2012 12266-0383-011
17/01/2011
ÿþ

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : t~~ . SQ,O . g" 10

Benaming : C&H ONREL (voluit)

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Marcus Van Vaernewijckstraat 21

9030 Gent (Mariakerke)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uittreksel uit een akte (D16833) verleden voor Dirk VAN HAESEBROUCK, geassocieerde notaris te Kortrijk op 30 december 2010.

1. Rechtsvorm en naam :

De vennootschap is een handelsvennootschap, heeft de rechtsvorm van een commanditaire

vennootschap op aandelen en draagt de naam "C&H ONREL".

2. Zetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9030 Mariakerke, Marcus Van Vaernewijckstraat 21.

3. Duur :

De vennootschap is opgericht vanaf 30 december 2010 voor een onbeperkte duur.

4.A. Nauwkeurige opgave van de identiteit van de hoofdelijk aansprakeliike vennoten-oprichters :

De heer LERNO Filip, rijksregister 64.01.09-033.78, geboren te Gent, op 9 januari 1964, thans

ongehuwd, wonende te 1702 Dilbeek-Groot-Bijgaarden, Robert Dansaertlaan 235.

4.B. Nauwkeurige opgave van de vennoten die hun inbreng nog niet volledig hebben volgestort - Nog niet volgestorte bedragen : geen.

5.A. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : ¬ 4.956.000,00.

5.B. Gestorte bedrag : ¬ 4.956.000,00.

5.C. Bedrag van het toegestane kapitaal : geen.

6.A. Samenstelling van het kapitaal : deels in geld, deels in natura.

6.B. Conclusies van het verslagvan de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura :

"7. BESLUIT

Ondergetekende, Frans VAN VLAENDEREN , Bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de BV ow BVBA F. Van Vlaenderen, Bedrijfsrevisor & C°, met zetel te 9860 Oosterzele, Geraardsbergse Steenweg 92, werd op 10 december 2010 aangesteld door de heer LERNO Filip, wonende te 1702 Dilbeek-Groot-Bijgaarden, Robert Dansaertlaan 235, oprichter van de op te richten commanditaire vennootschap op aandelen C&H ONREL, om verslag uit te brengen over de inbreng in natura bij de oprichting bestaande uit de hiervoor beschreven vermogensbestanddelen ten bedrage van vier miljoen negenhonderd vijfenvijftigduizend euro (4.955.000 ¬ ).

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

i

III

II

u

ir

I II

*11008476*

EGLO

0 61AN, 2011

.~.~...REC

~., ,

KOQPHA.NuEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura bij oprichting.

De oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Ingevolge het ingestelde onderzoek besluit ondergetekende:

- dat de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde (of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio) van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de uitgifte van vierduizend negenhonderd vijfenvijftig (4.955) aandelen van de vennootschap, zonder vermelding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/vierduizend negenhonderd zesenvijftigste (1/4.956`ve) van het kapitaal.

Ondergetekende wil er tenslotte aan herinneren dat zijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Oosterzele, 29 december 2010

(getekend)

Frans Van Vlaenderen

Bedrijfsrevisor"

7. Begin en einde van het boekjaar :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 30 december 2010 tot 31 december 2011.

Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te richten

vennootschap hebben plaatsgehad.

8.A. Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst :

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt vijf procent ingehouden voor de vorming van de wettelijke reserve. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken. De aanwending van het overschot der winsten wordt, op voortel van het bestuursorgaan geregeld, zoals bepaald in artikel 25 van de statuten.

8.B. Bepalingen betreffende de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo :

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

9.A. Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden : Tot statutaire zaakvoerder werd aangesteld voor de duur van de vennootschap : de heer Filip LERNO, voornoemd, die zijn opdracht heeft aanvaard.

9.B. Omvang van hun bevoegdheid en wiize waarop zij deze uitoefenen :

Bevoegdheden van het bestuursorgaan.

Het bestuurorgaan is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of

dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die hande-

lingenwaarvoor-volgens de wet alleen-de-algemene vergadering bevoegd-is

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

Zijn er twee zaakvoerders, dan nemen zij besluiten in gemeen overleg. Zij dienen beide akkoord te gaan om geldig te besluiten.

Zijn er drie of meer zaakvoeders, dan vormen zijn een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen.

Het college van zaakvoerders kiest in zijn midden een voorzitter.

Het college van zaakvoerders vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen de veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee zaakvoerders.

Het college wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats, aangewezen in de oproepingsbrief.

Het college van zaakvoeders kan slechts beraadslagen en geldig besluiten wanneer alle zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Elke zaakvoerder kan aan één van zijn collega's volmacht verlenen om hem te vertegenwoordigen op een bepaalde vergadering en om er in zijn plaats te stemmen. Deze volmacht dient schriftelijk te zijn of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft.

De besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen, is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestane kapitaal.

Bijzondere volmachten.

De vennootschap, vertegenwoordigd zoals hierna gezegd, kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever(s) in geval van overdreven volmacht.

Externe vertecienwoordiainasmacht.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij gezamenlijk te handelen om namens de vennootschap te handelen in en buiten rechte.

Zijn er drie of meer zaakvoeders aangesteld, dan vertegenwoordigd het college van zaakvoerders de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden.

10. Aanwiizino van de commissarissen : geen.

11. Doel "

De vennootschap heeft tot doel :

1) Het verwerven bij wijze van aankoop of anderszins, het productief maken, het overdragen, het inbrengen of verhandelen van alle roerende waarden en alle schuldvorderingen, onder welke vorm ook, van om het even welke Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschap, onderneming of vereniging met handels-, nijverheids-, financieel, roerend of onroerend doeleinde of van om het even welke publieke of semi-publieke instelling.

2) Het bevorderen van en de deelneming in het oprichten, de organisatie, de reorganisatie of de uitbreiding, bij wijze van inbreng, participatie, investering of anderszins, bij vennootschappen, verenigingen, groepen, syndicaten of instellingen en het hierin geinteresseerd zijn.

3) Het verrichten van leasingoperaties met betrekking tot roerende of onroerende goederen.

4) Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen, met uitsluiting van de handelingen van vastgoedhandelaar.

5) De vennootschap kan in het kader van haar maatschappelijk doel optreden in financieringsverrichtingen onder om het even welke vorm, met inbegrip van het intekenen en het verhandelen van aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden, het toestaan van leningen in rekening-courant, zelfs aan particulieren, zij kan kredieten verlenen of doen verlenen, voorschotten- toestaan, zich borg -stellen-of. haaraval_ verlenen,-hypothecaire en andere zekerheden-

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

verstrekken of persoonlijke en zakelijke waarborgen doen verstrekken, zij kan zich bezighouden met het aankopen, verkopen, ruilen, het verhuren of in huur nemen van om het even welke roerende of onroerende goederen, handelseffecten in disconto nemen, en in het algemeen alle handels- en financiële operaties verrichten, in de meest ruime zin, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

6) De vennootschap kan alle opdrachten, ambten en functies uitoefenen en alle bestuursopdrachten waarnemen in de meest ruime zin, optreden als tussenpersoon, correspondent, mandataris, agent of vertegenwoordiger, adviezen verlenen van juridische, economische en technische aard en alle welkdanige diensten of bijstand verlenen inzake investeringen, financieringen, beheer en administratie.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel; zij kan om alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten terzake toestaan.

Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

12.A. Plaats. dag en uur van de jaarvergadering :

De gewone algemene vergadering der vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op 11 juni om 17.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in gelijk welke andere plaats vermeld in de oproeping of uitnodigingsbrieven. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

12.B. Voorwaarden van toelating :

Het bestuursorgaan kan in de oproepingen eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen de aandeelhouders, tenminste vijf (5) werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, het bestuursorgaan schriftelijk moeten inlichten van hun intentie aan de algemene vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen meedelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

Zaterdagen, zondagen en/of wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij de formaliteiten hebben vervuld zoals voorgeschreven in voorgaande alinea's.

12.C. Voorwaarden uitoefening stemrecht :

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon schriftelijk aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

13. De essentiële persoonsgegevens en de door het Wetboek van vennootschappen bepaalde

gegevens alsmede de relevante bepalingen uit de onderhandse of authentieke volmacht(en):

De stille vennoot was bij het verlijden der akte niet aanwezig doch vertegenwoordigd door de

beherende vennoot, de heer Filip LERNO, voornoemd.

Benoeming - Ontslag - Vacature.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer statutaire zaakvoerder(s), die beherende of

gecommanditeerde vennoot moet(en) zij n.

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Zaakvoerders worden benoemd door een buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een Notaris en met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Bij benoeming van een bijkomende zaakvoerder is de instemming van de andere zaakvoerder(s) vereist.

De zaakvoerders kunnen slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van alle vennoten. Hun opdracht kan echter wel om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Iedere zaakvoerder kan ook zelf ontslag nemen.

De enige zaakvoerder die ontslag wil nemen uit zijn functie, moet een buitengewone algemene vergadering samenroepen teneinde akte van zijn ontslag te nemen, te beraadslagen over zijn décharge, de statuten aan te passen en eventueel te voorzien in zijn vervanging.

Zijn er twee zaakvoerders, dan kan een zaakvoerder ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de andere zaakvoerder.

Is er een college van zaakvoerders, dan kan een zaakvoerder ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan het college van zaakvoerders.

De overblijvende zaakvoerders) moet(en) binnen de kortste termijn een buitengewone algemene vergadering samenroepen teneinde akte van het ontslag te nemen, te beraadslagen over de décharge, de statuten aan te passen en eventueel te voorzien in de vervanging.

Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Benoeming statutaire zaakvoerder en statutaire zaakvoerders-opvolgers.

Tot zaakvoerder wordt aangesteld voor de duur van de vennootschap : de heer Filip LERNO, geboren te Gent op 9 januari 1964, die zijn opdracht heeft aanvaard.

Tot zaakvoerder-opvolger wordt benoemd : mevrouw Sylvie DUBOIS, geboren te Gent op 31 januari 1963, die haar opdracht heeft aanvaard.

Deze zal van rechtswege de zaakvoerder opvolgen, bij de beëindiging van diens mandaat om welke reden ook.

De benoeming van de zaakvoerder of de leden van het college van zaakvoerders en hun ambsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van een uittreksel uit het besluit en van een afschrift daarvan, bestemd om in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Verantwoordelijkheid van de zaakvoerders.

De zaakvoerder(s) is/zijn persoonlijk, hoofdelijk en onbeperkt verbonden door de verbintenissen van de vennootschap.

Salaris.

Aan de zaakvoerder(s) kan/kunnen, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Bovendien kan de algemene vergadering tantièmes toekennen te nemen uit de beschikbare winst van het boekjaar. De algemene vergadering kan aan de zaakvoerder(s) toestaan om tijdens het lopende boekjaar voorschotten op hun bezoldiging op te nemen.

Con role.

De controle op de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer commissarissen, indien de wet de vennootschap daartoe verplicht of indien de algemene vergadering vrijwillig tot de benoeming van één of meer commissarissen besluit.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

14. Deponering van het gestorte kapitaal :

De instrumenterende notaris bevestigt dat, overeenkomstig artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen, een voormeld bedrag van duizend euro (¬ 1.000,00), voorafgaandelijk aan de oprich-` ting werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer in IBAN formaat BE37 0016 3116 4528, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap "FORTIS BANK", zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 23 december 2010 afgeleverd bankattest, dat aan de instrumenterende notaris werd overhandigd.

15. Bijzondere volmacht :

Bijzondere volmacht-werd-verleend-aan-de-heer Aimé DE. GRAVE,-Marcus-Van_Vaernewijckstraat 21_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

te 9030 Gent-Mariakerke, bevoegd om alleen te handelen en met recht van in de plaatsstelling, teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap, bij één of meer erkende ondernemingsloketten, bij de btw-administratie, enzovoort.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van de akte oprichting;

- een volmacht, aangehecht;

- een attest opgemaakt door de voornoemde bedrijfsrevisor in toepassing van artikel 117 paragraaf 3

van het Wetboek der registratierechten, aangehecht;

- verslagen van de oprichter en van de aangestelde bedrijfsrevisor betreffende de inbreng in natura.

Dirk Van Haesebrouck

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
C & H ONREL

Adresse
MARCUS VAN VAERNEWIJCKSTRAAT 21 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande