BUILD YOUR DREAM INVEST, AFGEKORT : BYD INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUILD YOUR DREAM INVEST, AFGEKORT : BYD INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.699.729

Publication

17/02/2014
ÿþmod i 1.1

1I , f i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONfTE~

r 0 -o~ LGISCH S



bet II

as

Be Sta.





R BELGE

NEERGELEGD

- 2014 3 0 JAN. 2014

fAATS3LA . KoRgntre~ ~r r:I-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

..J

Ondernemingsnr : 0836.699.729

Benaming (voluit) : BUILD YOUR DREAM INVEST

(verkort) : BYD INVEST

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : PIJKENAAS 1

9830 SINT-MARTENS-LATEM

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN.

Tekst : Uit een proces-verbaal (D.2131022) opgemaakt door Liesbet DEGROOTE, geassocieerde notaris te Kortrijk, op 30 december 2013, blijkt dat de enige vennoot, geldig vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht, handelend als buitengewone algemene vergadering van de voornoemde vennootschap, onder meer besloten heeft :

1. het kapitaal te verhogen met twee miljoen negenhonderd tachtigduizend euro (£ 2.980.000,00) teneinde het te brengen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (£ 18.550,00) op twee miljoen negenhonderd achten: negentigduizend vijfhonderd vijftig euro (£ 2.998.550,00) door inbreng door: de enige vennoot van een schuldvordering die zij had ten laste van de vennootschap en dit zonder creatie van nieuwe aandelen.

Conclusies van het versla,g van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de, inbreng in natura

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA BUILD YOUR DREAM INVEST door inbreng in natura van een deel van de vordering in lopende rekening van de BVBA BUILD YOUR DREAM, kan ik besluiten dat

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord'': onder voorbehoud van navolgende :

i. De vennootschap bevindt zich in de toestand omschreven in de artikelen, 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen. De voorgenomene

verhoging van het maatschappelijk kapitaal dient dan ook als een herstructureringsmaatregel beschouwd te worden, zij het dat de verstrekte;: leningen die het voorwerp uitmaken van de kapitaalverhoging telken.;,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Vnor-IVeháuin

aan het i3eigisch Staatsblad

werden toegestaan met oog op incorporatie in kapitaal. De continuïteit van de onderneming op middellange termijn is afhankelijk van het verdere welslagen van de bij de oprichting voorgestelde maatregelen op niveau van de rendabiliteit.

ii. Rekening houdende met de bestaande onzekerheid inzake de continuïteit van de BVBA BUILD YOUR DREAM INVEST op middellange termijn is de inning van de vordering in hoofde van de schuldeiser onzeker zodat vanuit het standpunt van de schuldeiser de reële waarde van de vordering lager is dan de nominale waarde. Vanuit het standpunt van de vennootschap, schuldenaar, daarentegen, betekent de voorgenomen kapitaalverhoging een even grote schuldvermindering zodat voor haar de reële waarde van de betreffende schuld gelijk is aan haar nominale waarde. Aangezien de kapitaalverhoging in casu een verschuiving betreft van vreemd vermogen naar eigen vermogen binnen dezelfde onderneming en de continuïteit van de onderneming op korte termijn niet in gevaar is voor zover de huidige aandeelhouders en kredietverstrekkers bereid zijn om hun krediet te bestendigen, achten wij het redelijk dat de nominale waarde als inbrengwaarde wordt weerhouden.

De waardebepaling waartoe de toegepaste methode van waardering leidt, komt tenminste overeen met de totaliteit van de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 2.980.000, 00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld. Wevelgem op 28 december 2013

(getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr, Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

2. de statuten aan te passen aan de genomen besluiten.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging;

een volmacht, aangehecht;

- het verslag van het college van zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor met

betrekking tot de inbreng in natura, en,

- de gecoördineerde tekst van de statuten.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge









Liesbet Degroote

Notaris







Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 31.10.2013 13651-0283-014
12/12/2012
ÿþMod Word i I 1

in de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

w

i

A

*12200392<

_ _. ....'r....~{ L../

- _ 0 3 r.!Efr. 2012

1;r4  '1'1l!VtiN~

<'nr}n}-d L1Ûi ;: ifiE) Ti GENT

Ondernernii gsnr 0836.699.725r

Eenamine

(voluit) : BUILD YOUR DREAM INVEST

(verkort). BYD INVEST

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kleine Reinaertdreef 14, 9831 SINT-MARTENS-LATEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING - VOLMACHT

Bij zaakvoerdersbesluit genomen op datum van 5 november 2012 is besloten om de zetel van de vennootschap, gevestigd te 9831 SINT-MARTENS-LATEM, Kleine Reinaertdreef 14, met ingang van 19 november 2012, over te brengen naar 9830 SINT-MARTENS-LATEM, Pijkenaas 1, dit conform de statutaire bepalingen.

De zaakvoerders geven volmacht aan Sotie LANNAU, kantoor houdende te 8500 KORTRIJK, Kasteelstraat 29a, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om in het kader van voormelde zetelverplaatsing:

- alle nodige stukken te ondertekenen in verband met de wijziging van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen via een erkend ondernemingsloket;

- de formaliteiten inzake wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen, ten dien einde ook alle stukken en akten te tekenen;

- alle benodigde documenten en formulieren jegens de diverse administratieve instanties te ondertekenen.

Voor eensluidend uittreksel.

BUILD YOUR DREAM bvba, zaakvoerder

vertegenwoordigd door

Thomas BAERT, vaste vertegenwoordiger

van Uni.; _ /?ri'nsl.^= n 7.9cio Naam li3edanlgil5i_' _ ._ `~~" ..mi-1 E1_r;,;e nc;ans hetzij Perso(Opn(en)

-- er _^. C.,,  ?n rs'ler:egel§Ycordigsn

l; cn_ `.. a:m a; ^andtekewr^

26/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

, ~. " a~ _u.~r..-.,-~. ~? _ v ~..~.~ + ~

N

be a B. stz

*12112434

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : (verkort) 0836.699.729

BUILD YOUR DREAM INVEST BYD INVEST

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kleine Reinaertdreef 14, 9830 SINT-MARTENS-LATEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennoten d.d. 30 april 2012 op de zetel van, de vennootschap blijkt dat de vergadering met éénparigheid van stemmen besloten heeft mevrouw Inge DE MEY, wonende te 9830 SINT MARTENS-LATEM, Kleine Reinaertdreef 14 met ingang van 1 mei 2012 voor: onbepaalde duur te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap, die aanvaardde. Voormeld; zaakvoerdersmandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Voor eensluidend uittreksel.

Thomas BAERT

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/01/2012
ÿþMod 2.7

Voorbehoudt

aan he

Belgisc Staatsbl

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Monrtr R BEL

IllIIIlllhlllIlllhI/llIl._111

111111 _.

1111

1111

111

* 12 014 7 2 3 *

qGELcGD

2 9. 1.2. 2011

Bi .

;r.

. TI LANtiEL

,~. ,, ; Gr"r " ff. ie _ -=~

Ondernemingsnr : 0836.699,729

Benaming

(voluit) : BUILD YOUR DREAM INVEST

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8500 KORTRIJK, KASTEELSTRAAT 29a

Onderwerp akte : VERPLAATSING ZETEL

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 1 juli 2011 blijkt dat de maatschappelijke zetel met ingang van 1 juli 2011 verplaatst werd naar 9830 Sint-Martens-Latem, Kleine Reinaertdreef 14.

bvba BUILD YOUR DREAM, vast vertegenwoordigd door de heer Thomas Baert

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/12/2011
ÿþMod 2 t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0836.699.729

Benaming

(voluil) : BUILD YOUR DREAM INVEST

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8500 KORTRIJK, KASTEELSTRAAT 29a

Onderwerp akte : AANDUIDING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 1 juli 2011 van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BUILD YOUR DREAM, met zetel te 1000 Brussel, Koningsstraat 97 (4° verdieping), blijkt de aanduiding van de heer Thomas Baert als haar vaste vertegenwoordiger in onze vennootschap en dit met ingang van 1 juli 2011 en dit ter vervanging van de heer Christophe Thans.

bvba BUILD YOUR DREAM, vast vertegenwoordigd door de heer Thomas Baert zaakvoerder

in

Griffie

~AATSBLAD.

"STIJL' R

t f* µ"

1. I.

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbla+

II!1 II! 111111111 1111 III 11111111I

*11190133*

~ í1fiONtT.~ ~CLCà ~ i

i'3fF

~

`G (::.l e?$`" L' :" s'r~"3r^_e ~ ~ ~ ~ _, -~. re

L~-'G2û~ CÈé -C:.h."5'vS'S3Cn tar íK¬ 71¢1 `.8

~ rC~~ ti,~c-" ~~ T" î' ~~%'2^'S~_ ~ ~

15/06/2011
ÿþ

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD -1. 06. Mil

RECArifft ~FiTRIaK.A

~NDEL

UhIlI 11I IIII II1 lIil 11II II 1I

" 11089081

Vc beltc aan Belg Staat

Ondernemingsnr : g3C 699 925

Benaming : Build Your Dream Invest

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kasteelstraat 29a

8500 Kortrijk

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uittreksel uit een akte (D17018) verleden voor Dirk VAN HAESEBROUCK, geassocieerde notaris te KORTRIJK, op 27 mei 2011.

1. Rechtsvorm en naam :

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als naam BUILD YOUR DREAM INVEST, afgekort BYD INVEST. Er kan onverschillig gebruik gemaakt worden van de volledige of afgekorte naam.

2. Zetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Kasteelstraat 29a.

3. Duur :

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

4. Nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichter - Nog niet volgestorte bedragen :

"BUILD YOUR DREAM" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 1000 Brussel, Koningsstraat 97 en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0832.615.336.

5.A. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : ¬ 18.550,00.

5.B. Gestorte bedrag : ¬ 18.550,00.

6. Samenstelling van het kapitaal : volledig in geld.

7. Begin en einde van het boekjaar :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 27 mei 2011 tot 31 december 2012.

Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te richten

vennootschap hebben plaatsgehad.

8. Bepalingen betreffende:

A. het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst :

Het batig saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, vormt de netto-winst

van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming

van de wettelijke reserve.

Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één tiende van het kapitaal

heeft bereikt.

Op de laatste blz. van Lik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden ' aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij hëtTlélgiscli 5taatsblid - I5/06120II - Annexes dulVlnnitèür belge

Luik B - Vervolg

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoering de besteding ervan bepaalt.

B. de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo :

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

9.A. Aanwiizing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden Is benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUILD YOUR DREAM", voornoemd, vast vertegenwoordigd door de heer Christophe TANS, wonende te 3700 Tongeren, Gravierstraat 96.

Haar opdracht is onbezoldigd.

9.B. Omvang van hun bevoegdheid en wiize waarop zij deze uitoefenen :

Zaakvoering.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die geen vennoot hoeven te zijn. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten/aandeelhouders, zaakvoerders/bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijkertijd in zijn vervanging te voorzien. De vennootschap kan zich alleen om gegronde redenen verzetten tegen de aanstelling van een vaste vertegenwoordiger.

Bevoegdheid.

De zaakvoering is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoering heeft in het bijzonder tevens de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen en te ontslaan, ingeval de vennootschap tot bestuurder/zaakvoerder of tot lid van een directiecomité van een andere vennootschap wordt benoemd.

De zaakvoering vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer er meerdere zaakvoerders zijn dan treden deze op als collegiaal orgaan. De vennootschap kan in en buiten rechte vertegenwoordigd worden door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend. Delegatie van machten.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, volmachten te verlenen voor wel bepaalde doeleinden.

Ze mogen eveneens aan één of meerdere gevolmachtigden het dagelijks bestuur toevertrouwen en hun bevoegdheid en de voorwaarden van hun indiensttreding en hun uittreding vaststellen.

Zij bepalen de vergoeding verbonden aan deze delegatie van machten.

10. Aanwiizing van de commissaris(sen) : geen.

11. Doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, onder welke vorm ook participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande en nog op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en het toezicht van de ondernemingen en vennootschappen waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen in hun operationeel beheer.

De vennootschap kan tevens alle mogelijke vormen van bijstand of ondersteuning op bedrijfseconomisch, commercieel, financieel, administratief of technisch vlak verlenen aan ondernemingen, alsook op louter contractuele basis of als bestuurder het operationeel beheer ervan waarnemen.

Ook kan de vennootschap in het raam van haar thesauriebeheer, rechtstreeks of via vestigingen in België of in het buitenland, financiële vaste activa verwerven of verkopen, trading- en deviezenoperaties uitvoeren, en tussenkomen in de overname en plaatsing van aandelen, obligaties en effecten allerhande. Ook kan de vennootschap overgaan tot de aan- en verkoop, in- en uitvoer, corn-missiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel en handel voeren in de breedste zin van het woord.

De vennootschap kan alle handelingen stellen van beheer van een onroerend en roerend vermogen -en-kan. alle. onroerende,-roerende-en.financiële-verrichtingen-uitvoeren..--

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden '- aan hit Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

Al wat voorafgaat in de mate dat het niet gaat om gereglementeerde activiteiten tenzij de vennootschap aan de wettelijke voorwaarden voldoet.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het koninklijk besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies Van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden.

12.A. Plaats, dag en uur van de iaarveroaderina van de vennoten :

Ieder jaar op de eerste zaterdag van de maand mei om 10.00 uur wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van deze zetel, terwijl de bijzondere en buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de plaats in de oproepingsbrief vermeld.

12.B. Voorwaarden van toelating :

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging kan elke vennoot op de

vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, die zelf vennoot is.

12.C. Voorwaarden uitoefening stemrecht :

Indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap aangewezen is als eigenaar van de aandelen.

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan overeenkomstig deze bepaling, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

13. De essentiële persoonsgegevens en de door het Wetboek van vennootschappen bepaalde gegevens alsmede de relevante bepalingen uit de onderhandse of authentieke volmachten)

De oprichtster, de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "BUILD YOUR DREAM", voornoemd, was bij het verlijden der akte vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht, aan de akte gehecht, door mevrouw SANDRA Anouck Stephanie Cecilia, rijksregister 84.12.04-124.52, geboren te Kortrijk op 4 december 1984, ongehuwd, wonende te 8500 Kortrijk, 't Helleke 23.

14. Deponerinca van het gestorte kapitaal :

De instrumenterende notaris bevestigt dat, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, een bedrag van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR), voorafgaandelijk aan de oprichting werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE44 1325 3547 9245, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap "DELTA LLOYD BANK", zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 24 mei 2011 afgeleverd bankattest, dat hem werd overhandigd.

15. Bijzondere volmacht :

Bijzondere volmacht werd verleend aan de naamloze vennootschap "DKF Fiduciaire" met zetel te 8500 Kortrijk, Kasteelstraat 29a, (Btw-nummer BE 0455.718.965), bevoegd om alleen te handelen en met recht van in de plaatsstelling, teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap, bij één of meer erkende ondernemingsloketten, bij de btw-administratie, enzovoort.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel. Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van de akte oprichting; - een volmacht, aangehecht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Dirk Van Haesebrouck

Notaris.

op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.05.2015, NGL 02.11.2015 15661-0116-012

Coordonnées
BUILD YOUR DREAM INVEST, AFGEKORT : BYD INVE…

Adresse
PIJKENAAS 1 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande