BRACINO

NV


Dénomination : BRACINO
Forme juridique : NV
N° entreprise : 835.779.219

Publication

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 14.08.2014 14429-0540-013
29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 23.07.2013 13342-0487-012
09/05/2011
ÿþ1111101111110111111111111

*11069691*

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 7 APR, 2011

Griffie

iu

Ondernemingsnr : 0235 149 g

Benaming

(voluit) : BRACINO

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Biesvijverstraat 2 - 9700 Oudenaarde

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op 26 april 2011, voor Floris Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, neergelegd ter registratie, dat een naamloze vennootschap genaamd BRACINO, werd opgericht door:

1/ Mevrouw TSJOEN, Elke Cecile Franciska Lotte, bestuurder van vennootschappen, geboren te. Oudenaarde op vijfentwintig augustus negentienhonderd drieëntachtig, wonende te 9700 Oudenaarde,! Biesvijverstraat 2 en 2! De naamloze vennootschap "ELKIMMO", met zetel te 9700 Oudenaarde (Bevere), Biesvijverstraat 2, B.T.W. BE 0808.487.278 RPR Oudenaarde.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 250.000¬ en werd bij de oprichting volledig volstort als volgt: door mevrouw Elke TSJOEN, voornoemde oprichter, ten belope van een bedrag van duizend euro (¬ ; 1.000,00), en waarvoor als vergoeding één (1) aandeel wordt toegekend.

- door de naamloze vennootschap "ELKIMMO", voormelde oprichter, ten belope van een bedrag van: tweehonderdnegenenveertigduizend euro (¬ 249.000,00), en waarvoor als vergoeding; : tweehonderdnegenenveertig (249) aandelen worden toegekend.

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening geopend op naam van de vennootschap in;

" oprichting, bij de Fortis Bank te Oudenaarde, dragend nummer 001-6407265-06, hetgeen door

ondergetekende notaris wordt bevestigd op basis van een bankattest (bewijs van deponering), afgeleverd op

: heden, en dat door mij notaris bewaard wordt in het vennootschapsdossier.

De te publiceren statuten van de vennootschap luiden als volgt:

de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

Artikel 1. Vorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar benaming luidt: "BRACINO".

Artikel 2. Zetel

De maatschappelijke zetel is thans gevestigd te 9700 Oudenaarde, Biesvijverstraat 2.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening als;

voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger,

tussenpersoon of commissionair:

I. Holding.

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van. aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende. waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van, handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-: publiekrechterlijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met: de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan aile verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle: verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Il. Patrimoniumvennootschap.

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen;' alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke: : rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of; onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of. onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de; voorwaarden als omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelaar;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

III. Consultancy-, beheer- en managementvennootschap.

1. alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

2. alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

3. het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

4. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

De vennootschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiele handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Artikel 5. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00), vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen, zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal.

Artikel 18. Bestuur - benoemingen

Het bestuur en de vertegenwoordiging van de vennootschap worden toevertrouwd aan de raad van bestuur, bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd door de algemene vergadering, voor een termijn van ten hoogste zes jaar.

Artikel 22. Bevoegdheid

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of diénstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doet met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke worden verricht door de raad van bestuur, door de bestuurders die de bevoegdheid hebben om haar te vertegenwoordigen, of door de personen aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen, zelfs indien die handelingeh de grenzen van het vennootschapsdoel overschrijden, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn. De bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Artikel 23. Vertegenwoordiging

Onverminderd de bevoegdheid van de raad van bestuur volgens de algemene wettelijke regel, en de gebeurlijke vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de gedelegeerd bestuurder en aan directeurs, voor daden van dagelijks bestuur, is de vennootschap in de handelingen en in rechte vertegenwoordigd en zijn alle akten die de vennootschap verbinden rechtsgeldig ondertekend door de of een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders samen optredend.

Artikel 24. Dagelijks bestuur - directiecomité

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat het bestuur aangaat, toevertrouwen aan een of meer van zijn leden of aan derden.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze evenwel betrekking kunnen hebben op het algemeen beleid van de venndotschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Artikel 29. Gewone en bijzondere algemene vergaderingen

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 18.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden samengeroepen telkens het belang van de vennootschap zulks eist. Zij moet bijeengeroepen worden binnen de drie weken volgend op de schriftelijke aanvraag van aandeelhouders die tezamen minstens één/vijfde van de aandelen vertegenwoordigen. ln hun aanvraag moeten zij wel de punten vermelden die ze op de dagorde wensen te brengen.

Artikel 31. Deelneming

De houders van effecten oo naam dienen, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, om het recht te hebben een algemene vergadering bij te wonen, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de algemene vergadering te laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

De eigenaars van gedematerialiseerde effecten dienen, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, om het recht te hebben een algemene vergadering bij te wonen, minstens vijf volle dagen voor de datum van de vergadering op de zetel van de vennootschap een attest neer te leggen dat door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling werd opgesteld, en dat het aantal gedematerialiseerde effecten bevestigt dat op naam van de betrokken eigenaar is ingeschreven op de datum vereist voor de uitoefening van deze rechten.

Voor het overige wordt gehandeld overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 32. Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing.

Niemand mag in de gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering zijn stem schriftelijk uitbrengen, behoudens hetgeen hierna vermeld.

Nochtans mag ieder aandeelhouder zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gevolmachtigde die zelf aandeelhouder is en het recht heeft de vergadering bij te wonen. Evenwel is elke algemene volmacht ongeldig.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (hieronder begrepen de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322 alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek.

Het orgaan dat de algemene vergadering bijeenroept is gemachtigd de vorm van de volmachten te bepalen en er de neerlegging van te eisen op de zetel van de vennootschap ten minste drie dagen voor de algemene vergadering.

Mede-eigenaars, pandschuldeisers en pandschuldenaars zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te laten vertegenwoordigen en de vennootschap ervan te verwittigen.

Onbekwamen en rechtspersonen zullen geldig door hun vertegenwoordigers of wettelijke mandatarissen vertegenwoordigd worden.

Aandeelhoudersovereenkomsten kunnen de uitoefening van het stemrecht regelen, doch dergelijke overeenkomsten kunnen niet gesloten worden voor een periode van meer dan vijf jaar.

Artikel 34. Wijze van stemming

Behalve in de gevallen uitdrukkelijk in het Wetboek van Vennootschappen voorzien, alsook in deze statuten, worden de besluiten bij gewone meerderheid van stemmen genomen, welke ook het aantal vertegenwoordigde aandelen zij.

Voor de benoemingen of afzettingen is de geheime stemming verplichtend.

Wanneer in geval van benoeming geen enkel kandidaat de volstrekte meerderheid van de stemmen haalt, wordt voor de twee kandidaten die de meeste stemmen verkregen, tot herstemming overgegaan....

Artikel 38 bis. Schriftelijke algemene vergadering

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven, dit op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere " plaats in het rondschrijven vermeld.

Artikel 39. Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar....

Artikel 43. Winstaanwending

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake boekhouding en jaarrekening van toepassing op de onderneming.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan schuldeisers-aandeelhouders, bezoldigingen aan bestuurders, directeurs en commissarissen, de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen voor risico's en kosten, vormt het netto-resultaat van het boekjaar.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd worden vooraf genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldostaat integraal ter beschikking van de algemene vergadering die op voorstel van de raad van bestuur, erover zal beslissen bij gewone meerderheid van stemmen. De algemene vergadering kan dit saldo geheel of. gedeeltelijk bestemmen, hetzij onder de vorm van dividenden, hetzij voor reservering of voor overdracht naar het volgend boekjaar.

Artikel 44. Interimdividend

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden, op het resultaat van het lopende boekjaar interim-dividenden uit te keren.

Artikel 47. Vereffening

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, uit welke oorzaak ook, zal de vereffening geschieden door de zorgen van de raad van bestuur in functie op dat ogenblik, behalve indien de algemene vergadering, bij meerderheid van stemmen, andere vereffenaars, al dan niet aandeelhouders, aanstelt en hun machten en bezoldigingen vaststelt....

Artikel 48. Liauidatie

De opbrengst van de vereffening wordt in de eerste plaats aangewend voor de betaling van alle schulden van de vennootschap, de vereffeningskosten en de terugbetaling van het kapitaal inbegrepen. Het saldo wordt in gelijke delen verdeeld onder alle aandelen in verhouding tot hun volstorting. De vereffening kan slechts worden afgesloten na goedkeuring van de vereffeningsstaat door de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

VII. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1/ BOEKJAAR  JAARVERGADERING

a) Het eerste boekjaar van de vennootschap begint op heden en eindigt op 31 december 2012, en begrijpt alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te richten vennootschap hebben plaatsgehad, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, na daarover ingelicht te zijn door ondergetekende notaris.

b) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

2/ BENOEMINGEN

De vergadering besluit, nu de statuten zijn vastgesteld, over te gaan tot de samenstelling van de eerste raad van bestuur en de benoeming van de commissaris(sen).

a) BESTUURDERS:

Na beraadslaging besluit de vergadering voor de eerste maal te benoemen tot bestuurder, voor een periode vanaf heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2016:

- de naamloze vennootschap "ELKIMMO", voormelde oprichter, die als vaste vertegenwoordiger aanduidt mevrouw Elke TSJOEN, voornoemd;

- de heer TSJOEN, Luc Paul August, geboren te Oudenaarde op drie juni negentienhonderd zesenveertig, wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Moregemplein 17,

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SEMANCO EBVBA", met zetel te 9700 Oudenaarde, Biesvijverstraat 2, BTW BE 0820.417.288 RPR Oudenaarde, vertegenwoordigd door haar statutaire zaakvoerder, de heer Stefan Marie Charles, KEEREMAN, geboren te Gent op één september negentienhonderd tachtig, wonende te 9700 Oudenaarde, Biesvijverstraat 2, die zichzelf als vaste vertegenwoordiger aanduidt;

allen hier aanwezig en die uitdrukkelijk verklaren dit mandaat te aanvaarden.

De mandaten van bestuurder zijn behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering onbezoldigd.

RAAD VAN BESTUUR.

Nu de bestuurders benoemd zijn komen deze terstond in een eerste raad bijeen en beslissen zij met éénparigheid van stemmen dat de naamloze vennootschap "ELKIMMO", voormelde oprichter en tevens bestuurder, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Elke TSJOEN, voornoemd, wordt benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur, tot gedelegeerd bestuurder en tot vaste vertegenwoordiger voor de bestuursopdrachten die de NV "BRACINO" zal vervullen in andere vennootschappen; de NV "ELKIMMO",

vertegenwoordigd als voormeld, verklaart dit mandaat alhier te aanvaarden. "

3/ VOLMACHT

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOORE STEPHENS VERSÇHELDEN ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", met ondernemingsnummer 0472.456.613, met zetel te 9700 Oudenaarde, Droesbekeplein 20/22, evenals aan haar/zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, alsook aan ondergetekende notaris om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank der Ondernemingen, het ondernemingsloket en desgevallend bij de fiscale administraties, te verzekeren, in het kader van de oprichting van deze vennootschap.

Voor ontledend uittreksel

Floris Ghys, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte.

Voor-

'behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BRACINO

Adresse
BIESVIJVERSTRAAT 2 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande