BOUWTECH GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUWTECH GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.754.795

Publication

20/11/2013
ÿþnwa Word It.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vake akte

GRIFFIE RECHTBANK

l KOOPl1 N-C L.

0 7 NOV. 2013

DENDERMONDE

Voor- *13173846*

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Griffie

Ondernenningsnr : 0843.754.795

Benaming

(voluit) : BOUWTECH GROUP

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Niklaas (9100) Van Naemenstraat, 30

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING - AFSLUITING VEREFFENING

Voor notaris Simon Wets te Schaarbeek op 17 september 2013, is samengekomen de buitengewone ' algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWTECH GROUP" met maatschappelijke zetel te Sint-Niklaas (9100) Van Naemenstraat, 30, met ondernemingsnummer 0843.754.795.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Simon Wets te Schaarbeek op zeventien februari tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de bijlagen van het belgisch staatsblad van eenentwintig februari tweeduizend en twaalf onder nummer 12301182.

1) Met eenparigheid ontslaat de vergadering de voorzitter lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder ter verantwoording van het voorstel van ontbinding van de vennootschap, en van de gevoegde aangehechte staat van activa en passiva afgesloten op negen september tweeduizend dertien, evenals van het verslag van de bedrijfsrevisor, over de staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, de besloten vennootschap met beperkte aan-sprakelijkheid "Cdp Petit & Co" te Waterloo (1410) avenue Princesse Paola, 3, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer Damien Petit, besluit met volgende woorden :

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht hebben de zaakvoerders van de vennootschap BOUWTECH GROUP BVBA een boekhoudkundige staat afgesloten op 9 september 2013, opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 1.158,79 ¬ en een netto-passief van 1.360,44 E.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennoot-schap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar,

Brussel, 16 September 2013

CDP PETIT & Co BVBA

Vertegenwoordigd door Damien PETIT, bedrijfsrevisor en zaakvoerder"

2) De algemene vergadering beslist om de vennootschap vervroegd te ontbinden en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf heden. De vennootschap zal vanaf heden nog enkel voor haar vereffening bestaan. De algemene vergadering beslist geen vereffenaar aan te duiden.

3) Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de huidige zaakvoerders. De vergadering beslist om hen algemene kwijting te verlenen voor de door hen uitgevoerde taak.

4) De huidige aandeelhouders zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen. De aandeelhouders verklaren en verbinden zich ertoe de eventueel niet gekende schulden persoonlijk ten laste te nemen.

5) Gezien de afgifte van de goederen aan de aandeelhouders en gezien hun verbintenis tot persoonlijke ten, laste neming van de niet-aangezuiverde schulden verklaart de vergadering der aandeelhouders de afrekening', voor gesloten et stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWTECH GROUP" definitief opgehouden heeft te bestaan. De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te Sint-Niklaas (9100) Van Naemenstraat, 30.

Alle beslissingen werden met eenparigheid van stemmen aanvaard.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Qp de laatste blz. van Luik 0 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

A Y

"

Voor-

behouden

aan het

414. Belgisch

Staatsblad

~ .

De notaris (get.) Simon WETS

Tegelijk hiermee neergelegd

- uitgifte van de akte

- verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste biz. van LçikS vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 04.07.2013 13274-0517-009
21/02/2012
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*12301182*

Neergelegd

17-02-2012



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): BouwTech Group

0843754795

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9100 Sint-Niklaas, Van Naemenstraat 30

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Simon Wets te Schaarbeek op zeventien februari tweeduizend twaalf zeventien februari tweeduizend twaalf blijkt dat

- De heer POKORA Dariusz Jan, wonende te Sint-Niklaas (9100) Van Naemenstraat, 30;

- De heer ZAROWIAK Tomasz Andrzej, wonende te Antwerpen (2100 Deurne) August Van de Wielelei, 304; een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de naam "BouwTech Group", met maatschappelijke zetel te Sint-Niklaas (9100) Van Naemenstraat 30.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid: - het optreden als bouwpromotor, alsook projectontwikkeling en projectstudie en adviesverlening, de algemene aanneming en de inrichting van gebouwen allerlei, alsook infrastructuurwerken, hetzij om de werken, met eigen middelen uit te voeren of door tussenkomst van derden, hierin begrepen nieuwbouw, verbouwing, slopingswerken en verhandelingen  sleutel op de deur , alsmede de handel en de nijverheid in bouwwerken, bouwgronden en verkavelingen.

- zowel in België als in het buitenland, de aankoop, de verkoop, cessie, huur, verhuur, leasing, terbeschikkingstelling, ruil en beheer van alle roerende en onroerende goederen, alle financiële regelingen en alle tijdelijke of definitieve, gedeeltelijke of gehele, rechtstreekse of onrechtstreekse financieringsverrichtingen van alle goederen, uitrustingen, diensten en schuldvorderingen en ondermeer alle verrichtingen van leasing en van verhuur ervan.

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. - zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerend of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen aan alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België en in het buitenland, waarvan het doel analoog is met het hare of er enig verband mee heeft. Daartoe kan de vennootschap samen werken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap werd voor onbepaalde duur aangegaan.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18.600) en verdeeld in honderd maatschappelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die volledig werden ingeschreven.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer statutaire of niet statutaire zaakvoerders, en in dat laatste geval, voor een duur aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering te allen tijde een einde kan worden gesteld.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van een zaakvoerder vaststellen.

De zaakvoerders kunnen het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meer zaakvoerders, of nog aan een directeur al dan niet vennoot, en bepaalde bijzondere machten aan elke lasthebber opdragen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

Aan de zaakvoerders kan de algemene vergadering buiten en boven de emolumenten door haar bepaald, en de representatie-, reis- en andere kosten, vaste vergoedingen toekennen, in te schrijven op rekening van de algemene kosten. Het mandaat van een zaakvoerder kan ook kosteloos uitgeoefend worden.

Alle rechtsvorderingen, zo eisende als verwerende, zullen in naam van de vennootschap door een zaakvoerder worden ingespannen of vervolgd.

Alle handelingen die de vennootschap verbinden, alle machten en volmachten, alle afzettingen van agenten, bedienden of loontrekkenden van de vennootschap, worden, in geval van meerdere zaakvoerders geldig ondertekend door één zaakvoerder.

Worden benoemd tot zaakvoerder, zonder beperking van duur :

- De Heer ZAROWIAK Tomasz, wonende te Antwerpen (2100) August Van de Wielelei, 304;

- De Heer POKORA Dariusz, wonende te Sint-Niklaas (9100) Van Naemenstraat, 30.

Hun mandaat zal kosteloos geoefend worden. Voor alle investeringen of betalingen van of gelijk van tien

duizend euro (10.000 ¬ ) zal het akkoord of de handtekening van beide zaakvoerders vereist zijn.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de laatste woensdag van de maand juni om tien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en dertien.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar is begonnen op de dag van de oprichting en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De comparant heeft verklaard dat, volgens haar raming, de vennootschap zal voldoen voor haar eerste boekjaar aan de wettelijke bepalingen die haar zullen ontslaan één of meerdere commissarissen te benoemen. Volmacht wordt verleend door de vergadering aan de vennootschap "C-ZAM" te Auderghem (1160 Brussel) avenue Charles Madou, 13-15, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om alle formaliteiten uit te voeren en alle documenten te ondertekenen bij alle administraties en ondernemings loket.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- uitgifte van de oprichtingsakte

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL De notaris Simon WETS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BOUWTECH GROUP

Adresse
VAN NAEMENSTRAAT 30 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande