BOONE PATRICK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOONE PATRICK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.551.178

Publication

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 21.08.2013 13456-0233-009
21/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 16.08.2012 12414-0301-009
21/09/2011
ÿþ M'A 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

8

" iiiaasse

NEERGELEGD

09 SEP. zon

RECii773:tNK VAN

KOPf N Bril'' GENT

Ondernemingsnr : 0834.551.178

Benaming

(voluit) : BOONE PATRICK

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Trilkouter 1, 9940 Evergem

Onderwerp akte : NEERLEGGING VERSLAG QUASI INBRENG

Hierbij tegelijk neergelegd het bijzonder verslag van de zaakvoerder dd. 04/04/2011 en het verslag

van de quasi inbreng dd. 17/08/2011 conform artikel 220-222 van het Wetboek Vennootschapsrecht met

het oog op de verwerving van bepaalde activa die eigendom zijn van de zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/03/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11301840*

Neergelegd

16-03-2011



Griffie

0834551178

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : BOONE PATRICK

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9940 Evergem Trilkouter 1

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Pol VANDEN BROECKE, geassocieerd notaris te Evergem, Ertvelde, op vijftien maart tweeduizend elf, te registreren, blijkt dat:

1. De heer BOONE Patrick Madeleine Jozef, geboren te Wondelgem op 15/10/1954 (nationaal nummer 54.10.15-227-42), wonende te Evergem, Ertvelde, Trilkouter 1,

2. Mevrouw BLOMME Gerda Angèle, geboren te Oostende op 05/01/1957 (nationaal nummer 57.01.05410-62), wonende te Evergem, Ertvelde, Trilkouter 1,

een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam `BOONE PATRICK , waarvan de voornaamste standregelen luiden als volgt:

1  NAAM  RECHTSVORM

De vennootschap is als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht

opgericht onder de naam: `BOONE PATRICK .

2  ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9940 Evergem Trilkouter 1.

3  DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of als tussenpersoon:

De projectontwikkeling, conceptie en realisatie van kleine en grote gebouwen. Het uitvoeren van alle mogelijke werken zoals het bouwen, oprichten, verbouwen, renoveren, restaureren, inrichten, afbreken, reinigen, kuisen, onderhouden, het inrichten van terreinen, van zowel privé-woningen als alle mogelijke andere bouwwerken en van alle mogelijke plaatsen en lokalen.

Het bewerken van bouwterreinen, graafwerken, wegeniswerken, rioleringswerken, betegelen, bevloering, wandbekleding, bepleisteren, beschildering, behangen, anti-vochtbehandeling, aanleggen van terrassen, opritten en toegangswegen. Deze opsomming is geenszins volledig te beschouwen. Het plaatsen van technische installaties zoals: elektrische installaties, alle mogelijke nutsvoorzieningen, alle schrijn- en timmerwerk in alle mogelijke materialen, sanitair, diverse isolatie, verwarming, zonnepanelen, isolatie, ventilatie, koeling, klimaatregeling, sprinklerinstallaties, brandbestrijding, ecologische systemen, domotica, alle grondwerken, alle afbraakwerken, alle opruimingswerken, alarminstallaties, bewaking, elektronische systemen en dergelijke meer, alsmede het volledig afwerken van bouwwerken, de handel in onroerend goed: flatgebouwen, woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond; de verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen; de verhuur van niet residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimten, en dergelijke meer; de verhuur van garageboxen en staanplaatsen voor motorvoertuigen, het aanleggen, ontwerpen, onderhouden van parken, tuinen, plantsoenen, pleinen en sportvelden.

Ontwerpen, plaatsen, inrichten en onderhouden van zwembaden, sauna's, jacuzzi's en dergelijke meer. Binnenhuisinrichting, invoer en handel, plaatsing, verwerking van decoratie, gordijnen, overgordijnen, verlichting, tapijten, tuinmeubelen alsmede in alle toebehoren en bijhorigheden, doe-het-zelfartikelen en bijhorende artikelen. De groot- en kleinhandel in voormelde artikelen.

Managementactiviteiten: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of de controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten; het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, rechtstreeks of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

onrechtstreeks op het gebied van management en consultancy, projectbegeleiding, expertise, raadgevingen op alle gebied bij ondernemingen en dit in de meest ruime zin; het uitoefenen van alle beheersopdrachten en bestuursmandaten; het voeren van het management in andere vennootschappen.

Het beheer voor eigen rekening als voor rekening van derden van een onroerend vermogen, zoals het aankopen en verkopen, bouwen, verbouwen, verbeteren, beheren, schatten, uitbaten, huren en verhuren van onroerende goederen, het valoriseren van onroerende goederen, de verwerving van alle zakelijke rechten, zoals opstal en vruchtgebruik, alle verhandelingen in verband met onroerende goederen, daarin ook begrepen het verkavelen en ruilen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die ook van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen.

Alle vormen van consultancy leveren op het vlak van diensten, het beheer van onroerend en roerend vermogen in de meest ruime zin; het verwerven van participaties en beleggingen in vennootschappen of van welke roerende waarden ook uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, handelsvennootschappen en administratiekantoren, instellingen of buitenlandse ondernemingen; het aankopen en verkopen voor rekening van zichzelf en/of bemiddelaar of mandataris, het verkavelen, de studie tot het in staat brengen door urbanisatie, het uitbaten, beheren en optreden als syndicus van alle onroerende goederen zowel in België als in het buitenland, in het algemeen alle verrichtingen inzake immobiliën.

Zowel in België als in het buitenland alle mogelijk makelaarsverrichtingen uit te voeren, met name op het vlak van verzekeringen, financieringen, persoonlijke en hypothecaire leningen, leasings en dergelijke meer; optreden als tussenpersoon op het vlak van beleggingen en het aantrekken van spaargelden; het verwerven, door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen; het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering; leningen en kredietopeningen toestaan aan vennootschappen of aan particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen; het uitbaten van alle ondernemingen van vervoer, bevrachting en bewaring van goederen, zowel nationaal als internationaal, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, op allerhande manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer; het optreden als tussenpersoon in de handel, bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis; het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitalisatiebestuur; alle verrichtingen die rechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en uitbreiding van een roerend en onroerend patrimonium.

De vennootschap zal binnen het kader van het doel kunnen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren en bouwen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van aandelen of op een andere wijze in andere ondernemingen en vennootschappen. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de methodes die haar het meest geschikt lijken. Zij mag alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke, roerende en onroerende handelingen stellen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten, of van aard zijn er de verwezenlijking van te vergemakkelijken, en onder meer, alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare is verwant of erbij aansluit, of nog van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen, zowel in binnen- als in buitenland. De inrichting en de exploitatie van magazijnen, winkels en handelsruimten, voor voornoemde artikelen en producten en de bewerking ervan. De vennootschap kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag ten gunste van vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen bezit of ten gunste van derden mits de vennootschap daarbij een belang heeft, een hypotheek vestigen, zich borg stellen of aval verlenen, optreden als agent of haar vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zander dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

Dit alles in de breedste zin van het woord en van zodra, daar waar nodig, de vennootschap de nodige vergunningen of machtigingen bezit.

4  DUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte.

5  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend Euro (20.000 EUR).

Het is verdeeld in duizend (1000) gelijke aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend één/duizendste deel

(1/1000) en genummerd van één (1) tot en met duizend (1000).

Voornoemd bedrag van twintigduizend Euro (20.000 EUR), werd overeenkomstig artikel 224 van het

Vennootschappenwetboek vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening

geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de Naamloze Vennootschap

Een bewijs van deze deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal door ons, notaris,

bewaard worden.

6  BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer personen al dan niet vennoot.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden bij eenparigheid van stemmen van de vennoten, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is, of wegens ernstige redenen wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, onverminderd een mogelijk rechterlijke toetsing.

Andere niet statutaire zaakvoerders kunnen worden benoemd en ad nutum ontslagen door de algemene vergadering beraadslagend bij gewone meerderheid van stemmen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Wanneer er meerdere vennoten zijn en bij een verrichting of een beslissing de zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, stelt hij de vennoten daarvan in kennis die een lasthebber ad hoc aanduiden die voor rekening van de vennootschap deze verrichting zal uitvoeren of de beslissing zal nemen.

De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan de algemene vergadering aan de zaakvoerder, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste bezoldiging toekennen waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld.

7 - ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op laatste vrijdag van de maand mei om zeventien uur.

8  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

9  WINSTVERDELING EN VEREFFENING

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto winst een bedrag van ten minste een/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto actief moet worden verstaan: het geheel van het actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het netto actief niet omvatten: het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding, en, behoudens in uitzonderingsgevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

10  STEMRECHT

a) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn

toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

b) Indien er meerdere vennoten zijn geeft elk aandeel slechts recht op een stem. De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over een gelijk aantal stemmen als hij aandelen heeft, dit alles onder voorbehoud van de dwingende bepalingen voorzien in de wet.

Iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Bij uitzondering neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van vijftien maart tweeduizend elf en zal

worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend elf.

B. AANDUIDING ZAAKVOERDERS

De oprichters verklaren overeenkomstig artikel 256 Wetboek Vennootschappen, met éénparigheid aan te

duiden tot niet-statutaire zaakvoerder:

De heer Patrick BOONE, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door

een besluit dat zich daartegen verzet.

De opdracht van de zaakvoerder is vastgesteld voor onbepaalde duur.

De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd.

Tegelijk wordt hiermee elektronisch neergelegd: - uitgifte van oprichtingsakte

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL Geassocieerd notaris Pol Vanden Broecke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.04.2016, NGL 16.06.2016 16185-0379-010

Coordonnées
BOONE PATRICK

Adresse
TRILKOUTER 1 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande