BOOMKWEKERIJ VAN DER EECKEN

Divers


Dénomination : BOOMKWEKERIJ VAN DER EECKEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 838.164.231

Publication

20/09/2013
ÿþF"'0~.~_.~~

S

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblai

Mod mrort i,n

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ric~H i L~'~A K

VAiV r~OOf~HAi11DEL

1 1 SEP, 2013

DENDERMONDE üriRle ` " ---

-~----.~

111111 I IIIIIIIIIIII111II

*13143749*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Boomkwekerij Van Der Eecken

(verkort) :

Rechtsvorm : landbouwvennootschap

Zetel : Eetgoedstraat 7, 9260 Serskamp

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging - kapitaalsverhoging

Er blijkt uit een onderhandse akte dd 23 augustus 2013, dat werd gehouden een buitengewone algemene

vergadering van de vennoten van de landbouwvennootschap Boomkwekerij Van Der Eecken

Het volledig maatschappelijk kapitaal was vertegenwoordigd en alle vennoten waren aanwezig

Met eenparigheid van stemmen werden volgende beslissingen genomen

1. de vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met 250.000 EUR (tweehonderdvijftigduizend euro) door een inbreng in geld zoals blijkt uit het bankattest hierbij gevoegd, en dit per 12 september 2012. De kapitaalverhoging wordt gerealiseerd door het creëren van 2500 (tweehonderdvijftig) nieuwe aandelen van dezelfde waarde en die dezelfde rechten zullen genieten als de bestaande aandelen.

De nieuwe aandelen worden toegekend volledig volstor. Na de geplande kapitaalverhoging zal het kapitaal 1.647.488,00 EUR bedragen. Het kapitaal zal worden vertegenwoordigd door 1647 aandelen zonder nominale, waarde.

2. Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, beslist de vergadering de tekst van artikel vijf te schrappen en te vervangen als volgt

"Het totale bedrag van de inbrengen in geld en goederen waardoor het kapitaal is samengesteld bedraagt de som van 1.647.488.000 euro en is verdeeld in 1647 aandelen op naam zonder nominale waarde."

Stemming

Deze beslissing werd met éénparigheid van stemmen genomen

Voor Boomkwekerij Van Der Eeckent LV,

Van Der Eecken Lander, beherend vennoot

Tegelijk hieermee neergelegd

- uitgifte van de akte

- gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

0838164231

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

21/01/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





 L41





Ondernemingsnr : 0838.164.231

Benaming

(voluit) : BOOMKWEKERIJ VAN DER EECKEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : 9260 Wichelen (Serskamp), Eetgoedstraat, nummer 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging door inbreng in natura, met uitgifte van nieuwe aandelen - aanpassing van enfof wijziging aan de statuten van de vennootschap, naar aanleiding van de genomen beslissing(en) - machtiging beherende

vennoten tot uitvoering van de genomen beslissingen  voimacht(en).

Het jaar tweeduizend en twaalf.

Op éénendertig december, om tien uur dertig.

Voor Ons, Meester Benjamin VAN HAUWERMEIREN, notaris met standplaats te Lede (Oordegem).

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de stille en beherende vennoten van de

Landbouwvennootschap "BOOMKWEKERIJ VAN DER EECKEN", met zetel gevestigd te 9260 Wichelen

(Serskamp), Eetgoedstraat, nummer 7, Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 0838A 64.231

RPR (rechtspersonenregister) Dendermonde.

Opgericht voor onbepaalde duur bij onderhandse akte van vijfentwintig juli tweeduizend en elf,

"geregistreerd te Wetteren op 26 juli 2011, 6, bcek 89, blad 93, vak 3, zeven bladen geen verzendingen. De

Ontvanger ai. Getekend: A. D'hollander", en waarvan een uittreksel werd gepubliceerd in de Bijlage tot het

Belgisch Staatsblad van negen augustus daarna, onder referentie nummer 11122910.

Het Voorzitterschap wordt waargenomen door de volgende beherende vennoot: de Heer VAN DER

EECKEN Sander Gamiel, hiernagenoemd.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING:

Zijn alhier aanwezig, de volgende personen, met name:

1) De Heer VAN der EECKEN Noël Achiel Omer, geboren te Wetteren op negenentwintig juli negentienhonderd zesenveertig, wonende te 9260 Wichelen (Serskamp), Eetgoedstraat, nummer 7, echtgenoot van Mevrouw DE MEYER Vera Mariette Jozef, nagenoemd, met wie hij gehuwd is onder het stelsel van de zuivere scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden door notaris Norbert Buysse, destijds te Wetteren, op éénentwintig april negentienhonderd drieënnegentig, tot op heden niet gewijzigd, aldus verklaard.

Stille vennoot van de vennootschap, dewelke verklaart alteen eigenaar te zijn van alle zevenhonderd negentig (790) aandelen op naam en zonder aanduiding van nominale waarde van de landbouwvennootschap, daarbij verklarende te weten dat de wet straffen stelt op het zich wetens aanmelden als eigenaar van aandelen welke hem niet toebehoren en aldus deel te nemen aan de stemming in de vergadering.

2) De Heer VAN der EECKEN Sander Camiel, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, geboren te Wetteren op dertig maart negentienhonderd vierennegentig, wonende te 9260 Wichelen (Serskamp), Krakeelstraat 44.

Beherende vennoot van de landbouwvennootschap, met ingang vanaf vijftien november tweeduizend en twaalf in die hoedanigheid benoemd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap, gehouden op veertien november tweeduizend en twaalf en waarvan het benoemingsbesluit werd gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twaalf december daarna, onder referentie nummer 12200345.

3) De Heer VAN der EECKEN Lander Omer, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, geboren te Wetteren op dertig maart negentienhonderd vierennegentig, wonende te 9260 Wichelen (Serskamp), Eetgoedstraat, nummer 7,

Beherende vennoot van de landbouwvennootschap, met ingang vanaf vijftien november tweeduizend en twaalf eveneens in die hoedanigheid benoemd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap, gehouden op veertien november tweeduizend en twaalf en waarvan het benoemingsbesluit werd gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twaalf december daarna,

_ onder_referentiie. nummer 12200345

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

IIVI IIII VI II I C II IIII~

*13011852*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voornoemde verschijnende partijen, vertegenwoordigend alle stille en beherende vennoten van voormelde

Landbouwvennootschap "BOOMKWEKERIJ VAN DER EECKEN".

DE VOORZITTER ZET UITEEN EN DE VERGADERING ERKENT:

A) Dat deze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over navolgende agenda: AGENDA:

1) Kapitaalverhoging door inbreng in natura (onroerende goederen), met uitgifte van zeshonderd en zeven (607) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde:

-Verslag, opgesteld in toepassing van artikel 8 van de wet tot instelling van de Landbouwvennootschap de dato twaalf juli negentienhonderd negenenzeventig (Belgisch Staatsblad van zes september negentienhonderd negenenzeventig) en artikel 797 van het Wetboek van Vennootschappen.

-Bespreking voorstel om te stemmen over een kapitaalverhoging met zeshonderd en zevenduizend vierhonderd achtentachtig EUR (¬ 607,488,00), om het te brengen van zevenhonderd negentigduizend EUR (¬ 790.000,00) op één miljoen driehonderd zevenennegentigduizend vierhonderd achtentachtig EUR (¬ 1.397.488,00), en dit door inbreng van onroerende goederen, gelegen te Wichelen (deelgemeenten Schellebelle, Serskamp), Lede (deelgemeenten Smetlede, en Oordegem), en Erpe-Mere (deelgemeenten Burst en Bambrugge), ofwel persoonlijk toebehorende aan de Heer VAN der EECKEN Noël Achiel Omer, ofwel persoonlijk toebehorende aan zijn echtgenote, zijnde Mevrouw DE MEYER Vera Mariette Jozef, nagenoemd, ofwel gezamenlijk toebehorende aan de echtgenoten Noël VAN der EECKEN-DE MEYER Vera.

-Verloop van de kapitaalverhoging door inbreng in natura - vergoeding van de inbreng in natura door creatie van zeshonderd en zeven (607) nieuwe aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die identiek zijn aan de reeds bestaande aandelen en die volledig volgestort aan de inbrenger(s) worden toegekend.

-Verwezenlijking van de inbreng,

-Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging door inbreng in natura.

2) Aanpassing van en/of wijziging aan de statuten van de vennootschap, naar aanleiding van de genomen beslissing(en),

3) Machtiging beherende vennoten tot uitvoering van de genomen beslissingen -- volmacht(en).

B) Verzaking:

Verschijnende partijen hebben voor zoveel ais nodig bij deze verzaakt aan de oproepingsformaliteiten en termijnen en aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in de statuten van de Landbouwvennootschap en/of het Wetboek van Vennootschappen.

C) Aangezien alle stille en beherende vennoten op deze vergadering aanwezig zijn en de totaliteit van het kapitaal van de Landbouwvennootschap alhier eveneens vertegenwoordigd is, kan de vergadering bijgevolg rechtsgeldig beslissen over gemelde agendapunten, zonder dat hiervoor nog enige verdere rechtvaardiging vereist is betreffende de oproeping en de agenda.

Na deze vaststellingen, die juist worden bevonden door de leden van deze vergadering, wordt er overgegaan tot het afhandelen van gemelde agenda en de volgende beslissingen worden MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN genomen:

AFHANDELING AGENDA:

Punt 1: Kapitaalverhoging door inbreng in natura (onroerende goederen), met uitgifte van zeshonderd en zeven (607) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde;

A*) De Voorzitter leest het in de agenda aangekondigde verslag voor, opgesteld in toepassing van artikel 8 van de wet tot instelling van de Landbouwvennootschap de dato twaalf juli negentienhonderd negenenzeventig (Belgisch Staatsblad van zes september negentienhonderd negenenzeventig) en artikel 797 van het Wetboek van Vennootschappen,

De stille en beherende vennoten verklaren hiervan voorafgaandelijk dezer een exemplaar ontvangen te hebben,

Dit verslag, opgemaakt op één december tweeduizend en twaalf, en vermeldende de waardering van de inbrengen in natura en de toegepaste waarderingsmethode, zal worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde.

B*) Op basis van de in voorzegd verslag vermelde motivatie en nà bespreking en evaluatie van gezegd verslag, beslist de vergadering om een kapitaalverhoging met zeshonderd en zevenduizend vierhonderd achtentachtig EUR (¬ 607.488,00), door te voeren om het kapitaal van voornoemde Landbouwvennootschap aldus te brengen van zevenhonderd negentigduizend EUR (¬ 790.000,00) op één miljoen driehonderd zevenennegentigduizend vierhonderd achtentachtig EUR (¬ 1.397.488,00), en dit door inbreng van onroerende goederen, gelegen te Wichelen (deelgemeenten Schellebelle, Serskamp), Lede (deelgemeenten Smetlede, en Oordegem), en Erpe-Mere (deelgemeenten Burst en Bambrugge), ofwel persoonlijk toebehorende aan de Heer VAN der EECKEN Noël Achiel Omer, ofwel persoonlijk toebehorende aan zijn echtgenote, zijnde Mevrouw DE MEYER Vera Mariette Jozef, nagenoemd, ofwel gezamenlijk toebehorende aan de echtgenoten Noël VAN der EECKEN-DE MEYER Vera.

De inbreng in natura wordt door de inbrengers daarbij onmiddellijk en volledig volgestort.

C*) IDENTITEIT VAN DE ALHIER VERSCHENEN INBRENGERS:

1) De Heer VAN der EECKEN Noël Achiel Omer, geboren te Wetteren op negenentwintig juli negentienhonderd zesenveertig, wonende te 9260 Wichelen (Serskamp), Eetgoedstraat, nummer 7, echtgenoot van Mevrouw DE MEYER Vera Mariette Jozef, nagenoemd, met wie hij gehuwd is onder het stelsel van de zuivere scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden door notaris Norbert Buysse, destijds te Wetteren, op éénentwintig april negentienhonderd drieënnegentig, tot op heden niet gewijzigd, aldus verklaard.

l ,,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

2) Mevrouw DE MEYER Vera Mariette Jozef, geboren te Wetteren op achttien mei negentienhonderd

tweeënzestig, echtgenote van de Heer VAN der EECKEN Noël Achiel Orner, hogergenoemd, eveneens

wonende te 9260 Wichelen (Serskamp), Eetgoedstraat, nummer 7.

D*) BESCHRIJVING VAN DE INGEBRACHTE ONROERENDE GOEDEREN:

A) GEMEENTE WICHELEN: DERDE KADASTRALE AFDELING: SCHELLEBELLE:

1- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Bruinbeekse Vijvers", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie B, nummer 710, groot zevenentwintig aren veertig centiaren (27a40ca).

2- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Molenakker", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie B, nummer 197, met een oppervlakte van éénentwintig aren twintig centiaren (21a20ca).

3- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Molenakker", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie B, nummer 198, met een oppervlakte van éénentwintig aren twintig centiaren (21a20ca).

4- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Molenakker", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie B, nummer 20018, met een oppervlakte van éénendertig aren zeventig centiaren (31a70ca).

5- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Bruinbeekse Vijvers", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie B, nummer 713/52, met een oppervlakte van achttien aren (18a).

6- Perceel weiland, ter plaatse genaamd "Bruinbeekse Vijvers", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie B, nummer 7171C, met een oppervlakte van negenenzestig aren dertig centiaren (69a30ca),

7- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Bruinbeekse Vijvers", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektte B, nummer 719/A, met een oppervlakte van éénentwintig aren zestig centiaren (21 a60ca),

8- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Slagemeer", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie B, nummer 359/02, met een oppervlakte van veertien aren zeventig centiaren (14a70ca).

9- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "D'Hoogemoest", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie B, nummer 611, met een oppervlakte van vijftien aren twintig centiaren (15a20ca),

10- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "D'Hoogemoest", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie B, nummer 588/B, met een oppervlakte van tweeëntwintig aren veertig centiaren (22a40ca).

11- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "D'Hoogemoest", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie B, nummer 5671B, met een oppervlakte van elf aren vijftig centiaren (11 a50ca).

12- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "D'Hoogemoest", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie B, nummer 577/B, met een oppervlakte van vijftien aren tachtig centiaren (15a80ca).

13- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Bruinbeke", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie B, nummer 600, met een oppervlakte van drieëntwintig aren veertig centiaren (23a40ca),

14- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Bruinbeke", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie B, nummer 606, met een oppervlakte van veertien aren zestig centiaren (14a60ca).

15- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Bruinbeke", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie B, nummer 599/03/C, met een oppervlakte van tien aren vijftig centiaren (10a50ca).

16- Perceel bos, ter plaatse genaamd "Bruinbeke", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie B, nummer 592/A, met een oppervlakte van één are tien centiaren (1 alOca),

17- Perceel weg, ter plaatse genaamd "Bruinbeke", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie B, nummer 581/03, met een oppervlakte van één are zestig centiaren (1a60ca).

18- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Hoogemeersch", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie B, nummer 60116, met een oppervlakte van éénentwintig aren dertig centiaren (21a30ca).

19- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Hoogemeersch", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie B, nummer 6021B, met een oppervlakte van negentien aren zeventig centiaren (19a70ca).

20- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Bruynbeekse Vijvers", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie B, nummer 713, met een oppervlakte van achttien aren (18a).

21- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Bruynbeekse Vijvers", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie B, nummer 718/D, met een oppervlakte van vierentwintig aren zestig centiaren (24a60ca),

22- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Bruynbeekse Vijvers", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie B, nummer 7181F, met een oppervlakte van vierentwintig aren zeventig centiaren (24a70ca).

23- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Bruynbeekse Vijvers", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie B, nummer 7181E, met een oppervlakte van vierentwintig aren zeventig centiaren (24a70ca).

24- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Bruynbeekse Vijvers", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie B, nummer 660, met een oppervlakte van achtentwintig aren (28a).

25- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Bruynbeekse Vijvers", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie B, nummer 661, met een oppervlakte van drieënvijftig aren vijftig centiaren (53a50ca).

B) GEMEENTE WICHELEN: TWEEDE KADASTRALE AFDELING: SERSKAMP:

1- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Curtenskouter", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie D, nummer 137/Y/2, met een oppervlakte van vijfenveertig aren zestien centiaren (45a16ca).

2- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Curtenskouter", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie D, nummer 1371X/2, met een oppervlakte van achttien aren vierendertig centiaren (18a34ca).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

3- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Curtenskouter", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie D, nummer 137NV/2, met een oppervlakte van zevenentwintig aren negen centiaren (27a9ca).

4- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Curtenskouter", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie D, nummer 137N/2, met een oppervlakte van achttien aren acht centiaren (18a8ca).

5- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Boeygem", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie E, nummer 202/D, met een oppervlakte van dertien aren vijfendertig centiaren (13a35ca).

6- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Verhoogstraat", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie D, nummer 1501E, met een oppervlakte van vierendertig aren vijfentachtig centiaren (34a85ca).

7- Perceel weiland, ter plaatse genaamd "Verhoogstraat", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie D, nummer 1501K, groot vierendertig aren drieëntwintig centiaren (34a23ca).

8- Perceel weiland, ter plaatse genaamd "Boeygem", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie D, nummer 135/B, met een oppervlakte van zevenenzestig aren vierenzeventig centiaren (67a74ca).

9- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Boeygem", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie D, nummer 1441G, met een oppervlakte van achtentwintig aren tweeëndertig centiaren (28a32ca).

10- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Boeygem", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie D, nummer 1451A, met een oppervlakte van éénentachtig aren drieënzestig centiaren (81a63ca),

11- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Hoogsteyn", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie D, nummer 133/B, met een oppervlakte van dertien aren éénentwintig centiaren (13a21ca).

12- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Hoogsteyn", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie D, nummer 133/C, met een oppervlakte van één hectare vier aren drie centiaren (lha4a3ca).

13- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Boeygem", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie D, nummer 1441F, met een oppervlakte van één hectare zesentachtig aren zesenzeventig centiaren (1ha86a76ca).

14- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Dorp", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie D, nummer 136/0/4, met een oppervlakte van éénentachtig aren twee centiaren (81 a2ca).

15- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Boeygem", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie D, nummer 149/02, met een oppervlakte van negentien aren dertig centiaren (19a3Oca).

16- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Verhoogstraat', volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie D, nummer 1371T/2, met een oppervlakte van één hectare vijfendertig aren zesendertig centiaren (1 ha35a36ca).

17- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Boeygem", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie D, nummer 149/A, met een oppervlakte van vijfennegentig aren achtendertig centiaren (95a38ca).

18- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Baetenscentre", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie D, nummer 142, met een oppervlakte van achtenveertig aren veertig centiaren (48a40ca).

19- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Boeygem", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie D, nummer 11/Y, met een oppervlakte van negen aren tweeënzeventig centiaren (9a72ca).

20- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Dorp", volgens recent kadaster gekend cnder de kadastrale sektie D, nummer 136/F/4, met een oppervlakte van zesenzestig aren negenenvijftig centiaren (66a59ca).

C) GEMEENTE LEDE: VIERDE KADASTRALE AFDELING: SMETLEDE:

1- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Thienrode", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie A, nummer 660/A, met een oppervlakte van tien aren dertig centiaren (10a3Oca).

2- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Thienrode", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie A, nummer 662/A, met een oppervlakte van achtendertig aren vijfennegentig centiaren (38a95ca).

3- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Thienrode", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie A, nummer 615, met een oppervlakte van negentien aren tachtig centiaren (19a80ca)

4- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Thienrode", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie A, nummer 616, met een oppervlakte van zeventien aren zestig centiaren (17a60).

5- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Schildestraat', volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie A, nummer 669, met een oppervlakte van dertien aren (13a).

D) GEMEENTE ERPE-MERE: VIERDE KADASTRALE AFDELING: BURST:

1- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Meulekauter", volgens recent kadaster gekend onder de

kadastrale sektie B, nummer 5891F, met een oppervlakte van drieëndertig aren vijftig centiaren (33a50ca).

E) GEMEENTE ERPE-MERE: VIJFDE KADASTRALE AFDELING: BAMBRUGGE:

1- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Ganshoor", volgens recent kadaster gekend onder de

kadastrale sektie B, nummer 23816, met een oppervlakte van negentien aren vijftig centiaren (19a5Oca).

F) GEMEENTE LEDE: VIJFDE KADASTRALE AFDELING: OORDEGEM:

1- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Rompland", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie C, nummer 9, met een oppervlakte van éénenzestig aren zesenvijftig centiaren (61 a56ca).

2- Perceel weiland, ter plaatse genaamd "Zonnebroeck", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie A, nummer 162/A, met een oppervlakte van drie hectaren éénenzestig aren vierenzeventig centiaren (3ha61a74ca).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

3- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Oordegemkauter", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie C, nummer 8/A, met een oppervlakte van éénendertfg aren (31 a).

4- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Zonnebroeck", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie A, nummer 165/D, met een oppervlakte van tachtig centiaren (80ca).

5- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Koekoek", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie A, nummer 3761D, met een oppervlakte van zevenenveertig aren negenennegentig centiaren (47a99ca).

6- Perceel weiland, ter plaatse genaamd "Zonnebroek", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie A, nummer 164, met een oppervlakte van achtentachtig aren veertig centiaren (88a40ca).

7- Perceel weiland, ter plaatse genaamd "Zonnebroek", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie A, nummer 179, met een oppervlakte van negentig aren twintig centiaren (90a20ca).

8- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Den Zonnebroeck", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie A, nummer 1611C, met een oppervlakte van veertien aren zeven centiaren (14a7ca).

9- Perceel landbouwgrond, ter plaatse genaamd "Den Zonnebroeck", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie A, nummer 161/D, met een oppervlakte van veertien aren dertig centiaren (14a30ca).

10- Perceel weg, ter plaatse genaamd "Den Zonnebroeck", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie A, nummer 1841A, met een oppervlakte van twaalf aren achtenvijftig centiaren (12a58ca).

11- Perceel weiland, ter plaatse genaamd "Den Zonnebroek", volgens recent kadaster gekend onder de kadastrale sektie A, nummer 180, met een oppervlakte van één hectare éénenvijftig aren zeventig centiaren (1 ha51 a70ca).

F*) HYPOTHECAIRE TOESTAND VAN DE INGEBRACHTE ONROERENDE GOEDEREN ~ BOSDECREET 13/06/1990:

De inbrengers verklaren dat de door hen hierboven beschreven onroerende goederen worden ingebracht voor vrij, zuiver en niet belast met enig voorrecht, hypothecaire inschrijving, overschrijving of andere fast van welke aard ook, zowel in hun hoofde als in hoofde van de vorige eigenaars.

Verschijners in deze verklaren te weten dat een grondopperviakte valt onder de voorschriften van het Bosdecreet wanneer deze beantwoordt aan de wettelijke definitie van bos.

Het Bosdecreet blijft van toepassing op onwettig ontboste grondoppervlakten.

G*) DE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VERLOOPT OP DE VOLGENDE WIJZE, MET NAME:

1) Het kapitaal wordt in één (1) stap verhoogd met een bedrag van zeshonderd en zevenduizend vierhonderd achtentachtig EUR (E 607.488,00), om het te brengen van zevenhonderd negentigduizend EUR (¬ 790.000,00) op één miljoen driehonderd zevenennegentigduizend vierhonderd achtentachtig EUR (¬ 1.397.488,00), en dit door inbreng van onroerende goederen, gelegen te Wichelen (deelgemeenten Schellebelte, Serskamp), Lede (deelgemeenten Smetlede, en Oordegem), en Erpe-Mere (deelgemeenten Burst en Bambrugge), ofwel persoonlijk toebehorende aan de Heer VAN der EECKEN Noël Achiel Orner, ofwel persoonlijk toebehorende aan zijn echtgenote, zijnde Mevrouw DE MEYER Vera Mariette Jozef, nagenoemd, ofwel gezamenlijk toebehorende aan de echtgenoten Noël VAN der EECKEN-DE MEYER Vera, zoals hoger aangehaald, met creatie van zeshonderd en zeven (607) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen hebben als de zevenhonderd negentig (790) reeds bestaande aandelen van de vennootschap.

2) De onroerende goederen ten persoonlijken titel en voor de geheelheid in volle eigendom toebehorende aan de Heer VAN der EECKEN Noël Achiel Omer, voornoemd, en door hem ingebracht worden gewaardeerd op vierhonderd zestienduizend negenhonderd zestien EUR (¬ 416.916,00).

3) Het onroerend goed ten persoonlijken titel en voor de geheelheid in volle eigendom toebehorende aan Mevrouw DE MEYER Vera Mariette Jozef, eveneens voornoemd, en door haar ingebracht wordt gewaardeerd op tweeduizend driehonderd en zeven EUR (¬ 2.307,00).

4) De onroerende goederen voor de geheelheid in volle eigendom toebehorende aan voornoemde echtgenoten Noël VAN der EECKEN-DE MEYER Vera gezamenlijk, worden gewaardeerd op honderd achtentachtigduizend tweehonderd vijfenzestig EUR (E 188.265,00).

5) Algemeen totaal van voorzegde gedane inbrengen in natura: zeshonderd en zevenduizend vierhonderd achtentachtig EUR (E 607.488,00).

5) De vergadering stelt vast en vraagt de notaris er akte van te nemen dat voorzegde kapitaalverhoging door inbreng in natura, daadwerkelijk werd gerealiseerd.

De vennootschap beschikt derhalve, ingevolge de realisatie van voormelde kapitaalverhoging door inbreng in natura, voortaan over een maatschappelijk kapitaal van één miljoen driehonderd zevenennegentigduizend vierhonderd achtentachtig EUR (E 1.397A88,00), vertegenwoordigd door duizend driehonderd zevenennegentig (1.397) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde,

6) De inbrengwaarde van de ingebrachte onroerende goederen wordt als volgt vergoed:

-aan de Heer VAN der EECKEN Noël Achiel Orner, voornoemd, worden toegekend: vijfhonderd en elf (511) nieuwe aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die identiek zijn aan de reeds bestaande aandelen van de Landbouwvennootschap en die volledig door hem zijn volgestort;

-aan Mevrouw DE MEYER Vera Mariette Jozef, voornoemd, worden toegekend: zesennegentig (96) nieuwe aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die identiek zijn aan de reeds bestaande aandelen van de Landbouwvennootschap en die volledig door haar zijn volgestort.

7) De Landbouwvennootschap 'BOOMKWEKERIJ VAN DER EECKEN", hogergenoemd, bestaat derhalve thans uit:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

-twee stille vennoten, zijnde de echtgenoten Noël VAN der EECKEN-DE MEYER Vera, hogergenoemd, die

het maatschappelijk kapitaal hebben ingebracht

-twee beherende vennoten, zijnde de Heren VAN der EECKEN Sander Camiel en Lander Omer, beiden

eveneens voornoemd.

H*) VOORWAARDEN VAN DE INBRENG IN NATURA:

1) Genoemde echtgenoten Noël VAN der EECKEN-DE MEYER Vera verklaren vervolgens dat voormelde onroerende goederen door hen worden ingebracht en overgedragen in de staat en toestand waarin ze zich thans bevinden, met alle voor- en nadelige, zichtbare en onzichtbare, gedurige en niet-gedurige erfdienstbaarheden, in voorkomend geval onder andere deze die vermeld staan in de laatste eigendomstitel(s) aan ondergetekende notaris overgemaakt.

De verkrijgende vennootschap verklaart hierbij uitdrukkelijk in het bezit te zijn van de eigendornstitel(s) van de ingebrachte onroerende goederen, volledig op de hoogte te zijn van de bijzondere voorwaarden, bepalingen en/of erfdienstbaarheden desgevallend erin vermeld, en ondergetekende notaris ervan te ontslaan om gezegde bijzondere voorwaarden, bepalingen en/of erfdienstbaarheden nogmaals in onderhavige akte op te nemen, Zij wordt hierbij gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen van de Heer VAN der EECKEN Noël en/of Mevrouw DE MEYER Vera Mariette Jozef, daaruit voortspruitend.

De inbrengers in deze verklaren tenslotte dat er geen andere bijzondere, wettelijke of conventionele erfdienstbaarheden blijken uit vorige eigendomstitels, noch dat er erfdienstbaarheden door hun tussenkomst of met hun medewerking op voorschreven onroerend(e) goed(eren) werden gevestigd.

2) Genoemde echtgenoten Noël VAN der EECKEN-DE MEYER Vera verklaren verder;

-dat aangaande de bij deze door hen ingebrachte onroerende goederen geen verhaalbelastingen verschuldigd zijn;

-dat bij hun weten en met betrekking tot de thans door hen ingebrachte onroerende goederen, geen enkele overeenkomst bestaat die hen verbiedt deze onroerende goederen te vervreemden, in het bijzonder in te brengen in het kapitaal van de Landbouwvennootschap "BOOMKWEKERIJ VAN DER EECKEN", voornoemd.

3) De verkrijgende vennootschap bekomt vanaf heden de volle eigendom en het genot van voorschreven onroerende goederen, het vrij gebruik ervan ais volgt:

a) voor wat betreft de onroerende goederen die vrij zijn van gebruik en niet verhuurd of verpacht: eveneens te rekenen vanaf heden;

b) voor wat betreft de onroerende goederen die verhuurd of verpacht zijn aan derde personen ofwel gebruikt worden door derde personen: met het eindigen van de rechten hetwelk deze derde personen daartoe mochten bezitten.

De verkrijgende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de huidige huur- en/of gebruikstoestand van de onroerende goederen, ondergetekende notaris ervan ontslaande dienaangaande verdere bepalingen in onderhavige akte op te nemen. Zij wordt hierbij gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen van de Heer VAN der EECKEN Noël Achiel Omer en/of Mevrouw DE MEYER Vera Mariette Jozef, daaruit voortspruitend.

4) De verkrijgende vennootschap zal vanaf heden alle hoegenaamde lasten, taksen en vorderingen, die

voorschreven onroerende goederen bezwaren of nog zullen bezwaren, voor hun geheelheid dragen.

J*) BEPALINGEN IN VERBAND MET DE BODEMTOESTAND:

1) De inbrengers in deze verklaren dat de gronden, voorwerp van onderhavige overdracht van voorschreven onroerend eigendom, bij hun weten geen risicogronden zijn. Dit wil zeggen dat op deze gronden geen risicoinrichtingen gevestigd zijn of geweest zijn.

Onder risico-inrichtingen worden verstaan: fabrieken, werkplaatsen, opslagplaatsen, machines, installaties, toestellen en handelingen die een verhoogd riciso op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen op de lijst die de Vlaamse Regering opstelt in overeenstemming met artikel 6 van het Bodemdecreet.

2) De inbrengers in deze verklaren dat voornoemde verkrijgende vennootschap voorafgaandelijk dezer op

de hoogte is gebracht van de inhoud van de bodemattesten, die door de OVAM werden afgeleverd op

negentien en ëénentwintig december tweeduizend en twaalf, luidend voor elk bodemattest als volgt:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten,

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens?'

PUNT 2: AANPASSING VAN EN/OF WIJZIGING AAN DE STATUTEN VAN DE VENNOOTSCHAP, NAAR AANLEIDING VAN DE GENOMEN BESLISSING(EN):

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing(en), beslist de vergadering de hiernavolgende aanpassing van en/of wijziging door te voeren, en over te gaan tot de coördinatie ervan, namelijk;

-De bestaande tekst van artikel 5 (kapitaal) wordt integraal vervangen door de volgende, nieuwe tekst, namelijk:

B;3lagen-b'r}-ket Beig'tseh-Staatsbíact ÿÿ 2±tftlt2a13 =-Anneres-tiu Montte-ùr tièlgè

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"Het totale bedrag van de inbrengen in geld en goederen waardoor het kapitaal is samengesteld bedraagt één miljoen driehonderd zevenennegentigduizend vierhonderd achtentachtig EUR (E 1.397,488,00), Dit kapitaal is verdeeld in duizend driehonderd zevenennegentig (1.397) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde."

PUNT 3: MACHTIGING BEHERENDE VENNOTEN TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLISSINGEN _ VOLMACHT(EN):

-De vergadering machtigt hierbij de beherende vennoten van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen.

-De vergadering verleent vervolgens en voor zoveel als nodig aan ondergetekende notaris alle machten om

de

gecoördineerde tekst van de statuten van de Landbouwvennootschap te ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

-De vergadering verleent bij deze tenslotte bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de hierna vermelde (rechts)persoon, met name de Heer LAMMERTYN Koen, bedrijfseconomisch adviseur, pla SBB Accountants Adviseurs, Moorselbaan 391, te 9300 Aalst, om namens en voor rekening van de vennootschap en voor zoveel als nodig, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle Federale Overheidsdiensten.

De vergadering verklaart bovendien dat zij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

KOSTEN:

Het totaalbedrag van de kosten, vergoedingen en lasten, onder welke vorm ook, die voor rekening van de Landbouwvennootschap komen of die wegens deze beslissingen te haren laste worden gebracht, bedraagt ongeveer de som van zevenduizend vierhonderd EUR (¬ 7.400,00), Belasting over de Toegevoegde Waarde inbegrepen.

SLOTBEPALINGEN EN -VERKLARINGEN:

a) De verschijners in deze erkennen dat ondergetekende notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9 paragraaf 1 alinea's twee en drie van de Organieke wet Notariaat en heeft uitgelegd dat, wanneer een notaris tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen vaststelt, hij hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet meedelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman. De notaris moet tevens elke partij volledig inlichten over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij betrokken zijn en hij moet aan alle partijen op onpartijdige wijze raad verstrekken.

b) De verschijners in deze bevestigen dat ondergetekende notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hen op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt,

c) De verschijners in deze erkennen dat de instrumenterende notaris hen gewezen en toelichting gegeven

heeft over de bepalingen van artikel 18, paragraaf 2 van het Wetboek der Registratierechten, van artikel 344,

paragraaf 1 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992, en van artikel 106 van het Wetboek der

Successierechten.

Aangezien voormelde agenda afgehandeld is, wordt de buitengewone algemene vergadering gesloten om

elf uur dertig,

Voor ontledend uitttreksel,

Benjamin Van Hauwermeiren, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-verslag beherende vennoten;

-afschrift PV buitengewone algemene vergadering;

-coördinatie van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/12/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE VAN KOOPHANDEL.

0 3 DEC, 2012

DENDERMONDE

r`~~~ié ~

u.111.1121111.11

Ondernernirtgsnr : 0838164231

Benaming

(voie : Boomkwekerij Van Der Eecken

(verkort) '

Rechtsvorm : landbouwvennootschap

Zetel : Eetgoedstraat 7; 9260 Serskamp

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming beherend vennoot

Er blijkt uit een onderhandse akte dd 14 november 2012, dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de landbouwvennootschap Boomkwekerij Van Der Eecken,

Het volledig maatschappelijk kapitaal was vertegenwoordigd en alle vennoten waren aanwezig. Met eenparigheid van stemmen werden volgende beslissingen genomen

1. Mevrouw De Meyer Vera heeft gevraagd om haar ontslag als beherend vennoot met ingang vanaf 15 november 2012. Overeenkomstig artikel 9 van de statuten beslist de vergadering unaniem (alle beherende vennoten en aile stille vennoten) om afstand te doen van de opzeggingstermijn. De aftredende beherend vennoot draagt haar aandeel over aan de stille vennoot Van Der Eecken Noel en behoudt geen aandelen in het maatschappelijk kapitaal. De leden van de vergadering verzoeken de voorzitter te acteren dat mevrouw De Meyer Vera ontslag neemt als beherend vennoot vanaf 15 november 2012.

2. Mijnheer Van Der Eecken Lander, wonende Eetgoedstraat nr 7, Serskamp en mijnheer Van Der Eecken Sander, wonende Krakeelstraat nr 44, Serskamp worden vanaf 15 november 2012 benoemd als beherend vennoot. Conform artikel 8 van de statuten gaan zij de verbintenis aan om de nodige arbeid te verrichten voor de exploitatie van het landbouwbedrijf.

3. Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, beslist de vergadering de tekst van artikel zes te schrappen en te vervangen ais volgt :

"De beherende vennoten zijn voor de duur van de vennootschap de heer Van Der Eecken Lander wonende te 9260 Serskamp Eetgoedstraat nr 7 en de heer Van Der Eecken Sander wonende te 9260 Serskamp Krakeelstraat nr 44"

Stemming

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

Voor Boomkwekerij Van Der Eecken LV

Van Der Eecken Lander

tegelijk hiermee neergelegd

-uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

Bijlage» hij het Brelgiseh Staatsblad --12/1212012--Annexes dn Moniteur-belge

09/08/2011
ÿþV beh

aa Bel Stat

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE REC' ~ '

VAN KOOPHANDEL

2 8 JUL 1011

ONDE

DEND t1.1,!



Benaming : BOOMKWEKERIJ VAN DER EECKEN

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : Eetgoedstraat nr.7; 9260 Serskamp

Ondernemingsnr : g . Jº% 6 y .

Voorwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte, opgemaakt op 25 juli 2011 blijkt dat de landbouwvennootschap BOOMKWEKERIJ VAN DER EECKEN werd opgericht voor onbepaalde duur met volgende modaliteiten:

OPRICHTERS

1.Van Der Eecken Noël wonende te Eetgoedstraat nr. 7; 9260 Serskamp

2.De Meyer Vera wonende te Eetgoedstraat nr. 7 ; 9260 Serskamp

NAAM

De naam van de vennootschap is BOOMKWEKERIJ VAN DER EECKEN

Deze naam moet steeds voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden landbouwvennootschap voluit

geschreven of in afkorting L.V.

DOEL

Het doel van de vennootschap is de exploitatie van een tuinbouwbedrijf dat aan de vennoten in voile eigendom toebehoort, alsmede mogelijk van andere onroerende goederen die de beherende vennoten in eigendom of in pacht zouden verkrijgen.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur. Zij zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf

de datum van neerlegging van de oprichtingsakte bij de Rechtbank van Koophandel.

De landbouwactiviteiten vangen aan vanaf 1 augustus 2011.

ZETEL

De zetel is gevestigd te Eetgoedstraat nr. 7; 9260 Serskamp

De zetel kan verplaatst worden bij besluit van de algemene vergadering van de beherende vennoten

en stille vennoten met naleving van de vereisten van statutenwijziging;

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt EUR 790.000,00 en is volledig volstort.

BEHERENDE VENNOTEN

Werd benoemd als beherend vennoot voor de duur van de vennootschap:

De Meyer Vera wonende te Eetgoedstraat nr. 7 ; 9260 Serskamp

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

Het boekjaar begint de eerste januari en eindigt op éénendertig december.

Het eerste boekjaar loopt van de datum van oprichting en eindigt op 31 december 2012.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste

vrijdag van de maand juni.

Gelijk hierna neergeld:

-oprichtingsakte van de LV

-verslag inbreng in natura

-bankattest

Voor eensluidende verklaard,

De Meyer Vera

Beherend vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2011- Annexes du Moniteur belge

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BOOMKWEKERIJ VAN DER EECKEN

Adresse
EETGOEDSTRAAT 7 9260 SERSKAMP

Code postal : 9260
Localité : Serskamp
Commune : WICHELEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande