BONJOUR LIBERTE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BONJOUR LIBERTE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 546.934.104

Publication

10/03/2014
ÿþ Mod Word 11,1

flering In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



be Oudenaarde

a

Sir

III 2 7 FE.B zon

*14059077* Griffie



Ondernemingsnr :0511G .934 ..104

Benaming

(voluit) : Bonjour Liberté

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Einestraat 30, 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Op 24 februari 2014 hebben

Christophe Vernaeckt, Elsegemplein 38, 9790 Wortegem-Petegem,

geboren te Waregem op 6 maart 1968,

en

Jeannette De Groote, Elsegemplein 38, 9790 Wortegem-Petegem,

geboren te Oudenaarde op 12 mei 1947,

een vennootschap onderfirma opgericht.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma.

De naam van de vennootschap luidt : "Bonjour Liberté",

De maatschappelijke zetel is gevestigd op het adres: Einestraat 30, 9700 Oudenaarde.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze :

Het uitbaten van een of meerdere cafés, tavernes, brasserieën, restaurants, voedtngs- en horecazaken; Het verzorgen van recepties, feestelijkheden en evenementen; catering en traiteurdienst; in het algemeen het verrichten van alle activiteiten en het aanbieden van alle diensten in de sectoren voeding en horeca, evenals aile verwante en ondersteunende activiteiten en diensten;

Het organiseren, begeleiden en ondersteunen van diverse manifestaties, projecten evenementen, feestelijkheden, attracties, divers amusement en ontspanning, incluis de verhuring en de terbeschikkingstelling van technisch materiaal en benodigdheden hiervoor;

De verhuring en terbeschikkingstelling van vergaderruimtes voor diverse doeleinden;

De fabricage van, de groot- en kleinhandel en de handelsbemiddeling in : voedingswaren, dranken, toeleveringsproducten en toebehoren voor de horeca, diverse intermediaire producten, fabricaten en halffabricaten, grondstoffen, afvalstoffen, diverse consumentenartikelen, loten van falingen, tweedehandse goederen, menigvuldige goederen;

Consultancy en adviesverlening inzake technische aangelegenheden; tevens inzake management en beheer; Diverse zakelijke dienstverlening.

Het commercialiseren onder welke vorm ook van toepassingen inzake voormelde werkzaamheden.

Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden als agent en zelfstandig vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten,

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend en onroerend patrimonium;

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, Zij kan aire verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstelten, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden als managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden als holdings instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.000,00 EUR (duizend euro). Het is verdeeld in 100 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna uiteengezet, en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot volgende inbreng in geld

Christophe Vernaeckt, voornoemd, heeft ingetekend op 90 (negentig) aandelen, die hij volledig volstort voor een totaal van 900,00 EUR (negenhonderd euro).

Jeannette De Groote, voornoemd, heeft ingetekend op 10 (tien) aandelen, die zij volledig volstort voor een totaal van 100,00 EUR (honderd euro).

De aandelen zijn altijd op naam,. In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en zijn steeds door haar afzetbaar. De algemene vergadering beslist over de bezoldiging van de zaakvoerder(s).

De zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij gezamenlijk bij unanimiteit te beslissen. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan beslissen zij als college.

De vennootschap wordt geldig verbonden tegenover derden en in rechte door de enige zaakvoerder of, indien er meerdere zaakvoerders zijn, door iedere zaakvoerder afzonderlijk tenzij dit niet met het doel van de vennootschap in verband staat.

De handtekening en medewerking van alle zaakvoerders is evenwel vereist bij

1)Het kopen en verkopen, huren en verhuren van onroerende goederen,

2)Het aangaan en verstrekken van leningen, het verlenen van zakelijke rechten en zakelijke zekerheden,

het aangaan van borgtochten ten laste van de vennootschap, het verbinden van de vennootschap voor de

schulden van derden, of zich jegens derden borg stellen,

3)Het in dienst nemen en het ontslaan van personeel,

4)Het voeren van rechtsgedingen, het aangaan van dadingen, compromissen of akkoorden,

5)Het aangaan van rechtshandelingen, anders dan hiervoor genoemd, waarvan het belang of de waarde of

het bedrag gelijk is aan of groter is dan 2.500 EUR (tweeduizendvijfhonderd euro).

Iedere vennoot heeft onbeperkt recht van inzage in de boekhouding van de vennootschap. Hij kan zich laten bijstaan door een accountant, Zijn inzage- en controlebevoegdheden hebben betrekking op al de documenten van de vennootschap.

De gewone jaarlijkse vergadering van al de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand mei om 16.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding of ingeval van rechterlijke ontbinding, kan de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, genomen met eenparigheid van stemmen.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal er tot vereffening overgegaan worden door de zorgen van de vennoten. Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de nettoactiva onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal, door hun aandelen vertegenwoordigd,

Overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar vangt aan vanaf de oprichting en loopt tot 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2015.

Tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt aangesteld

Christophe Vernaeckt, voornoemd, die zijn mandaat aanvaardt.

Voor eensluidend uittreksel,

Christophe Vemaeckt

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd : exemplaar oprichtingsakte

b

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
BONJOUR LIBERTE

Adresse
EINESTRAAT 30 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : Eine
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande