BLUE MOON BELGIUM

Association sans but lucratif


Dénomination : BLUE MOON BELGIUM
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 632.601.534

Publication

30/06/2015
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

11101101111111111 11I

*15092986*









Gent

Afdeling Oudenaarde

1 9 JUNI 2015

Griffie

Ondememingsnr : Ç . 6 0A .S!

Benaming

(voluit) : BLUE MOON BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : NEKKERSTRAAT 1 - 9520 VLIERZELE

Onderwerp akte OPRICHTING

Tussen de ondergetekenden,

- de Heer Kristof Bombeke _ Nekkerstraat 1 te 9520 Vlierzele met nat nr 80123031168

- de Heer Jurgen De Pauw -- Cathemlindeweg 21 te 1770 Liedekerke

- de Heer Joost Meyfroodt  Strijmeers 66 te 9520 Vlierzele

is overeengekomen:

Een vereniging zonder winstoogmerk op te richten overeenkomstig de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationele verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen.

De statuten van deze vereniging worden vastgesteld ais volgt:

I. OMSCHRIJVING VAN DE VERENIGING

Art. 1. De vereniging draagt de naam "BLUE MOON BELGIUM".

Deze naam moet steeds door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of de afkorting "V.Z.W."

worden voorafgegaan of gevolgd.

De vereniging behoudt zich het recht voor om in al de akten, facturen, aankondigingen, uitgaven en andere

stukken, uitgaande van de sportclub de verkorte benaming "BmB" te gebruiken.

Art, 2. De vereniging werd opgericht op 1 juni 2015, en dit voor onbepaalde duur.

Art. 3. De zetel van de vzw is gevestigd te 9520 Vlierzele, Nekkerstraat 1, De sportclub ressorteert onder het

gerechtelijk arrondissement Oudenaarde. Alle stukken voorgeschreven door de VZW-wet worden

neergelegd in het dossier, bijgehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel van het voornoemde

gerechtelijke arrondissement,

De zetel kan door eenvoudige beslissing van de Raad van Beheer binnen de gemeente elk ander adres

overgebracht worden,

Il. DOEL

Art. 4. Het hoofddoel van de vereniging is zoveel mogelijk mensen verenigen en mobiliseren om te supporteren voor Manchester City.

De vereniging tracht dit omschreven doel onder meer te bereiken door volledige voetbalreizen aan te bieden. Wij voorzien het match ticket, de vliegtuigtickets, overnachting(en) en de groepsverzekering bij vliegtuigreizen. Of wij voorzien het match ticket, busreis met overzet boot of trein en de groepsverzekering bij busreizen.

De sportclub kan meer algemeen alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De sportclub kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, onder meer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen. In het kader van het realiseren van haar doel kan de sportclub zelfs daden van koophandel stellen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

rer

Moa 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Art. 5. Zij kan subsidies verwerven, zowel van de overheid als van private instellingen, aan sponsoring doen en vertegenwoordigers uitzenden in binnen- en buitenland en zelf als vertegenwoordiger optreden.

III. LEDEN

Art. 6. De vereniging telt 3 leden, Indien het aantal leden minder bedraagt dan 2, wordt de vereniging ontbonden. De ondergetekende oprichters zijn de eerste leden. Zij zullen zich automatisch kandidaat stellen voor het eerste bestuur,

Art. 7. Nieuwe leden worden door het bestuur aangenomen. Hiertoe moet een verzoek door het kandidaat lid aan het adres van de vereniging worden gericht. Dit schriftelijke verzoek kan gebeuren per brief of per email.

De beslissing van het bestuur wordt genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Ingeval van gelijke stemmen zal de stem van de zetelende voorzitter, of bij diens afwezigheid ondervoorzitter dubbel tellen. Door het aanvaarden van het lidmaatschap aanvaarden alle leden de statuten van de vereniging. Art. 8. De Raad van Bestuur beslist vrij over elk verzoek tot toetreding.

Art. 9. De verschuldigde jaarlijkse bijdrage mag niet hoger zijn dan 100 EUR, De Raad van Bestuur stelt jaarlijks de verschuldigde bijdrage vast bij de algemene vergadering,

Art. 10. Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging stappen. Hij moet dit schriftelijk meedelen aan het adres van de vereniging. Een lid dat zijn jaarlijkse bijdrage niet betaalt, wordt geacht ontslag te nemen.

IV. BESTUUR

Art. 11. Ieder lid heeft het recht zich kandidaat te stellen om te zetelen in het bestuur. Het bestuur zal de Kandidatuur onderzoeken en ofwel aanvaarden, ofwel afwijzen. De minimumleeftijd als bestuurslid is 18 jaar. De bestuursleden worden voor onbepaalde duur benoemd, Zij kunnen ten allen tijde ontslag nemen, en dit zonder enige vooropzeg.

Het bestuur bestaat uit volgende functies ;

Voorzitter ; Zit de vergaderingen van het bestuur voor. Zal de vereniging vertegenwoordigen op officiële

bijeenkomsten en manifestaties.

Ondervoorzitter : Zal de voorzitter bijstaan en vervangen bij afwezigheid van laatstgenoemde.

Bestuurslid: Lid van het bestuur,

Het bestuur bestaat uit 3 personen.

Het bestuur zorgt voor de leiding en goede gang van zake binnen de vereniging. Bij onenigheid binnen de

vereniging za! het bestuur de definitieve beslissing nemen.

Art. 12. De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders per brief of

per e-mail, met vermelding van de agenda. De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter en, bij

diens ontstentenis, belet of afwezigheid, door de ondervoorzitter.

Art. 13. De beslissingen worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen; ten minste de

meerderheid van de bestuurders moet aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd.

V. ALGEMENE VERGADERING

Art. 14, De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle leden. Een lid mag zich echter door een ander lid laten vertegenwoordigen. Geen vertegenwoordiger mag echter beschikken over meer dan één volmacht, Art. 15. De Algemene Vergadering is het hoogste orgaan van de vereniging. Zij bezit de machten die haar uitdrukkelijk zijn toegekend door de wet zoals de wijziging van de statuten, de benoeming en de afzetting van de beheerders, de uitsluiting van leden, de goedkeuring van de begroting en de rekeningen, de vrijwillige ontbinding van de vereniging.

Art. 16. De Algemene Statutaire Vergadering wordt jaarlijks bijeengeroepen in de loop van de maand juni. Op ieder ogenblik kan een buitengewone algemene vergadering van de vereniging worden bijeengeroepen door een beslissing van de Raad van Beheer of op vraag van minstens een vijfde van de leden. Art. 17, De oproepingen kunnen alleen geldig gedaan worden onder de handtekening van de voorzitter en een beheerder. Alle leden moeten schriftelijk bij gewone brief uitgenodigd worden ten minste acht dagen voor de vergadering.

Art, 18. De oproepingsbrief vermeldt de dag, het uur en de plaats van de vergadering en behelst de agenda. De agenda wordt bepaald door de raad van beheer maar ieder voorstel dat ondertekend is door minstens een vijfde der actieve leden moet eveneens op de agenda worden geplaatst.

Art. 19. De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Beheer of bij diens afwezigheid door de oudste der aanwezige beheerders met het langste lidmaatschap.

Art, 20. Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt, goedgekeurd door de voorzitter. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter en één beheerder.

Art. 21. De artikelen van de statuten kunnen enkel door het bestuur worden gewijzigd. De stemming zal gebeuren bij meerderheid van stemmen. Ingeval van gelijke stemmen zal de stem van de voorzitter, of bij diens afwezigheid ondervoorzitter, als dubbel tellen.

AdOfJ 2.2

Voor-

behouden aan het F3elgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

VI. REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE

Art. 22. Een huishoudelijk reglement kan door de Raad van Beheer aan de Algemene Vergadering ter goedkeuring worden voorgelegd. Dit reglement kan door de Algemene Vergadering worden gewijzigd bij gewone meerderheid van de aanwezigen of vertegenwoordigde leden.

VII. FINANCIEEL BELEID

Art. 23. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. Bij het einde van elk boekjaar sluit de raad van bestuur de rekeningen van het afgelopen jaar en maakt de begroting voor het volgend jaar op; deze wordt aan de jaarvergadering ter goedkeuring voorgelegd. Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan niet als dividend of anderszins aan de leden worden uitgekeerd.

Bij afwijking loopt het eerste boekjaar vanaf de datum van oprichting, zijnde tot 31 december.

VIII. BENOEMINGEN RAAD VAN BESTUURDER

Dadelijk na deze oprichting heeft de Algemene Vergadering bestaande uit actieve leden met eenparigheid

van stemmen aangeduid tot bestuurders voor een periode van onbepaalde tijd.

Met eenparigheid werden de volgende personen benoemd tot bestuurder

.de Heer Kristof Bombeke - Nekkerstraat 1 te 9520 Vlierzele met nat nr 80123031168

" de Heer Jurgen De Pauw  Cathemlindeweg 21 te 1770 Liedekerke

.de Heer Joost Meyfroodt  Strijmeers 66 te 9520 Vlierzele

Opgemaakt in drie exemplaren en met eenparigheid van stemmen aanvaard op de stichtingsvergadering gehouden te Vlierzele op 1 juni 2015.

Voor ontledend uittreksel

Bestuurder Bestuurder Bestuurder

Kristof Bombeke Jurgen De Pauw Joost Meyfroodt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BLUE MOON BELGIUM

Adresse
NEKKERSTRAAT 1 9520 VLIERZELE

Code postal : 9520
Localité : Vlierzele
Commune : SINT-LIEVENS-HOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande