BKG.BE

Société en commandite simple


Dénomination : BKG.BE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 599.894.520

Publication

17/03/2015
ÿþ Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

0 4 Mai 2015

RECHT VAN

KOOPHANE GENT

II10903uuiu01*iAN~ h

11

IIN

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : (verkort} "

on 9.o

BKG.be

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : TEMPELHOF 10 - 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTINGSAKTE

Op 10/12/2014 zijn samengekomen te GENT :

1.De heer Callebaut Dirk wonende te 9000 Gent Tempelhof 10, rijksregistemummer 60.10.23-327.22 werkend vennoot;

2. Mevrouw Vlaeminck Nicole echtgenote van de heer Callebaut Dirk, wonende te 9000 Gent Tempelhof 10, rijksregisternummer 61.04.06-474,73, stille vennoot;

De comparanten verklaren een Gewone Commanditaire Vennootschap op te 'richten.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (¬ 1.000,00) en is door de vennoten integraal onderschreven als volgt:

-Storting door de heer Callebaut Dirk voornoemd, van vijfhonderd euro (550 ¬ .), waarvoor hem 55 aandelen zonder nominale waarde worden toegekend;

-Storting door mevrouw Vlaeminck Nicole voornoemd, van vierhonderd vijftig euro (450 ¬ ) waarvoor haar 45 aandelen zonder nominale waarde worden toegekend;

De comparanten besluiten vervolgens tot voorstelling van de statuten van deze vennootschap zoals ze hierna in extenso worden weergegeven:

TITEL I: VORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een "Gewone Commanditaire Vennootschap", onder de naam:

"BKG.be "

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 GENT Tempelhof 10 en mag bij beslissing door de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere stad of gemeente in het Nederlandstalig of tweetalig landgedeelte van België.

Elke verandering van zetel zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste biz van Luik B veirneiden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetclj van de perso(o}n(en) bevaegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

'Artikel 3: Doel

De vennootschap zal tot doel hebben: 1. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming

met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen zoals:

A.het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B.het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondern ervingen;

C.het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

D.het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

B.het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

F.het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

G.het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

H.het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

2. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden zowel in België als in het buitenland:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. De vennootschap mag alle zakelijke rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht, opstal en vruchtgebruik verwerven, bezitten of toestaan.

De vennootschap mag bovendien onroerende goederen aan- en/of verkopen zowel in voile eigendom, naakte eigendom als in vruchtgebruik.

Zij kan tevens onroerende goederen huren en verhuren.

3. Voor eigen rekening het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven doo inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waardenLvan welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

4. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stelten, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

f a +

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf heden.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan zij slechts ontbonden worden bij éénparige ' beslis-'sing der vennoten.

De vennootschap is niet ontbonden door de dood, de onder-voogdihstelling, het onvermogen of het faillissement van een vennoot.

TITEL Il: KAPITAAL - AANDELEN - VENNOTEN

Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt 1000 ¬

Het is verdeeld in 100 gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Artikel S: Zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd onder de vennoten.

Mits éénparige toestemming van alle vennoten kan een niet-vennoot ais zaakvoerder aangesteld worden.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van

de Algemene Vergadering.

Artikel 9: Bevoegdheid zaakvoerder(s)

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die

nodig of nuttig zijn voor het berei-eken van het doel van de vennootschap.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 10: Strijdig belang

Indien een zaakvoerder bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, wordt deze verrichting gedaan door de overige zaakvoerders. Is er slechts één zaakvoerder of is de andere zaakvoerder voor dezelfde tegenstrijdigheid geplaatst, dan is de toestemming vereist van de vennoten.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING

Artikel 11: Algemene vergadering  Bijeenroeping - Bevoegdheid

De algemene vergadering wordt jaarlijks op de zetel van de vennootschap gehouden op de 3de dinsdag van de maand december tenzij anders bepaald in de oproepingsbrieven. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, zal de algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) de algemene vergadering bijeenroepen. De oproeping gebeurt door middel van een ter post aangetekende brief die vijftien dagen voor de algemene vergadering wordt verzonden aan de vennoten, de commissaris(sen) en de zaakvoerder(s). De oproeping vermeldt de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Indien alle vennoten aanwezig zijn, moeten de formaliteiten inzake oproeping niet worden nageleefd.

De algemene vergadering is bevoegd voor:

-de goedkeuring van de jaarrekening (balans, resultatenrekening en sociale balans) en

' de eventuele openbaarmaking ervan;

-de benoeming en het ontslag van de zaakvoerders en commissarissen en de

vaststelling van hun bezoldiging;

-het besluit tot kwijting van de zaakvoerders en de commissarissen;

-de resultaatverwerking;

-de regeling van het verloop van de algemene vergadering zelf;

Met betrekking tot deze aangelegenheden beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid en

geldt geen quorumvereiste.

d e 4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering is tevens bevoegd voor:

-een statutenwijziging;

-een kapitaalverhoging of vermindering;

-de ontbinding van de vennootschap;

-de omzetting van de vennootschap;

-fusie of splitsing van de vennootschap;

-de inkoop van eigen aandelen

De algemene vergadering kan over deze wijzigingen in de statuten alleen dan geldig beraadslagen en besluiten wanneer de vooropgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping

" en wanneer de aanwezigen de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie vierde van de stemmen heeft gekregen.

Artikel 19: Boekjaar -- Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 juli en eindigt op 30 juni van het

erop volgend jaar,

Op het einde van elke boekjaar maakt (maken) de zaakvoerder(s) een inventaris op, alsmede

de jaarrekening (balans, resultatenrekening en toelichting). Voor het opmaken van deze stukken zal (zullen)

de zaakvoerder(s) zich gedragen naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerder(s) stelt (stellen) bovendien een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid,

zo de wet dit vereist.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming

over de aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

Artikel 20: Resultaatverwerking

Het "te bestemmen winstsaldo" of het "te verwerken verliessaldo", zoals dit wordt bepaald door het geldende boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met inachtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

1. Eerste boekjaar

Vanaf 10/12/2014 tot 30/06/2016

2, Eerste jaarvergadering

Op 15/12/2016

3. Zaakvoerder

De heer Callebaut Dirk

4. Commissaris

Er werd geen commissaris benoemd.

5, Verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting

De oprichters verklaren dat zij alle verbintenissen en overeenkomsten door een van hen aangegaan sinds 10112112014 in naam van de vennootschap in oprichting en vooraleer deze rechtspersoonlijkheid verkreeg, voor rekening van de vennootschap overnemen, Deze overname heeft slechts uitwerking vanaf het verkrijgen door onderhavige vennootschap van rechtspersoonlijkheid,

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerders alle nodige machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

6. Volmacht

Bij deze wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Boekhoudkantoor Dirk Boon met zetel te 9050 Gent, Merelbekestationsplein 3c, of aan haar zaakvoerder, met name, de heer Dirk Boon, wonende te 9220 Hamme, Sint-Anna 7A , met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige

. vergunningen en attesten, de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds, de aansluiting bij een sociaal secretariaat en het voeren van alle procedures m.b.t. de registratie ais aannemer,

Vodr-

r beïtbeen

ean het

setgiscta

St7rrtsblari

Aldus opgemaakt in 4 originelen waarvan ieder der partijen erkent een origineel te hebben ontvangen. Twee exemplaren zullen dienen ter registratie van deze oprichtingsakte,

CALLEBAUT DIRK

VENNOOT

Op taatrte biz. van Ltsitç B vermeiden " nçmto - Neiam en haedantgheiid van de tnsteumenterende notaris, ttetzg van de perso(o n(en)

bev )stut de fechtspersoon ton aanren van derden te vertegenwoordigen

Verso Waai 'n handtekening

Coordonnées
BKG.BE

Adresse
TEMPELHOF 10 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande