BETAC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BETAC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.432.346

Publication

08/05/2014
ÿþmad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) : Betac

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Haverreep t9

9960 ASSENEDE

Onderwerp akte :Wijziging der statuten:

Uit een akte verleden voor meester KAREL D'AUBIOUL, geassocieerd notaris te Zetzate, op 17 april 2014, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. Afschaffing van de huidige nominale waarde van de aandelen en omzetting van de aandelen in aandelen zonder nominale waarde met een fractiewaarde van elk één/zevenhonderdvijftigste (11750ste) van het kapitaal.

2. Omrekening van het bedrag van het kapitaal naar euro zodat het huidige kapitaal ten bedrage van zevenhonderdvijftig duizend ex-Belgische frank (750.000,00 ex-bef), te rekenen vanaf 17 april 2014 achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) bedraagt.

3. Vaststelling dat de belaste reserves zoals die uiterlijk op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, belopen op tweehonderd en drieduizend achthonderd éénenzestig euro drieëntwintig cent (¬ 203.861,23), zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen per 30 september 2012.

4. Vaststelling dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, twee honderd en drieduizend achthonderd éénenzestig euro drieëntwintig cent (¬ 203.861,23), bedraagt.

5. Bevestiging van de op 10 maart 2014 reeds genomen beslissing door de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend van tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00).

6. Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00), om het te brengen van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) op honderd achtennegentigduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 198.592,01). Uitgifte van zeshonderd (600) nieuwe volstorte aandelen die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden. De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld.

Inschrijving op de nieuwe aandelen tegen de prijs van driehonderd euro (¬ 300,00) per aandeel, hetzij in totaal honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00).

Volstorting in kapitaal van ieder aandeel ten belope van honderd procent (100%).

7. Inbreng door de heer Beernaert Dirk, enige vennoot, van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00) , wetende dat de resterende tien procent (10 %) als

,

Op de laatste biz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i~muumi~em~~~~~

<16095422*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 463 432 346

mad 11.1

roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort. Toewijzing van zeshonderd (600) nieuwe  volledig volstortte - aandelen, aan de heer Beernaert Dirk, enige vennoot voornoemd, als vergoeding voor deze inbreng in geld van honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00).

8. Vaststelling dat de voormelde kapitaalverhoging van honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00) daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op honderd achtennegentigduizend vijfhonderdtweeënnegentig duizend euro een cent (¬ 198.592,01).

9. Wijziging van volgend artikel van de statuten:

- artikel 5 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap wordt bepaald op honderd achtennegentigduizend vijfhonderdtweeënnegentig duizend euro een cent (¬ 198.592,01).

vertegenwoordigd door duizenddriehonderdvijftig (1350) aandelen zonder nominale waarde die ieder één/duizenddriehonderdvijftigste (111350ste ) van het kapitaal vertegenwoordigen."

In de historiek wordt na de laatste alinea volgende alinea toegevoegd:

"Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 17 april 2014 werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met een bedrag van honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00) door inbreng in geld, om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) door inbreng in geld, naar honderd achtennegentigduizend vijfhonderdtweeënnegentig duizend euro één cent (¬ 198.592,01), mits creatie van zeshonderd (600) nieuwe volstorte aandelen."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voór-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

10. Nieuwe tekst statuten

Afschaffing van de huidige statuten van de vennootschap, artikelsgewijs goedkeuring van de tekst van de nieuwe statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JUWELIER FRANK DE MAERE, welke eveneens worden aangepast aan de genomen beslissingen:

rechtsvorm-naam: besloten vennootschap met beperkte Aansprakelijkheid met als naam: BETAC.

- Zetel: 9960 Assenede, Haverreep 19.

- kapitaal: honderd achtennegentigduizend vijfhonderdtweeënnegentig duizend euro een cent

(¬ 198.592,01). Het kapitaal is volledig volstort.

- Boekjaar: één oktober en eindigt op dertig september van elk jaar.

- reserves -- verdeling winst-vereffeningssaldo: Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twin'tigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering.

Externe vertegenwoordigingsmacht: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdhe-'den om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergade-+ring bevoegd is. leder zaakvoerder verte-genwoordigt alleen de ven'noot-'schap in rechte als eiser en verweerder.

- Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

a) Het geven van advies en bijstand naar personen en bedrijven, zowel nationaal als internationaal, in het kader van het transport, de opslag, de handel van vaste en vloeibare producten, de behandeling ervan en milieu implicaties hierbij horend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

'rad 11.1

b) Het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als commercieel in het kader van de nationale en internationale handei in het algemeen.

c) Het verlenen van dienstenprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, onder meer onder de vorm van een technoconsult, assistentie op het gebied van engineering, technisch commercieel, fiscaal, financieel, industrieel en juridisch advies.

d) Het verzorgen van opleiding en vervolmaking van personen dit door de organisatie van allerlei opleidingen op het gebied van veiligheid, gezondheid of andere terreinen die het welzijn van de personen verbetert. Het inrichten en het afnemen van examens, het afleveren van getuigschriften, attesten of beoordelingen onder welke vorm ook behoort eveneens tot het actieterrein van de vennootschap.

e) Het aanmaken van technische documenten, werkstukken, procedures, boeken en naslagwerken allerhande.

f) Het beheren van vennootschappen of verenigingen, welke doel deze vennootschappen of verenigingen ook mogen hebben het uitoefenen van de functie van bestuurder of medebestuurder in dergelijke vennootschappen of verenigingen.

De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennoot-schappen, die een gelijksoortig, of bijkomend doel nastreven of die eenvou-'dig nuttig zijn tot de algehele verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

Zij kan zich borg stellen, aval verlenen, leningen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken ten gunste van vennootschappen waarin de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks deelneemt op welke wijze ook of ten gunste van derden in het algemeen mits de vennootschap daarbij een belang heeft.

In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, indus-'triële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

- Jaar vergadering in de vennootschapszetel op tweede dinsdag van februari om tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergade-+ring gehouden op de eerstvolgende werkdag.

- zaakvoerder

Tot statutaire zaakvoerder werd voor de duur van de vennootschap benoemd sinds 20 mei 1998: de heer Beernaert Dirk, wonende te 9960 Assenede, Haverreep 19.

Tot statutaire zaakvoerder opvolger werd benoemd sinds 20 mei 1998: mevrouw Gina Denoo, echtgenote van de heer Dirk Beernaert, vennoot voornoemd, wonende te Assenede, Havereep 19.

11. Volmacht voor de coördinatie.

Opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(get. Geassocieerd Notaris Karel D'Aubioul te Zelzate)

Tegelijk hiermede neergelegd:

eensluidend afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/03/2014 : GE189226
09/04/2013 : GE189226
09/05/2012 : GE189226
04/05/2011 : GE189226
14/05/2010 : GE189226
08/06/2009 : GE189226
08/05/2008 : GE189226
07/05/2007 : GE189226
10/06/2005 : GE189226
15/06/2004 : GE189226
20/05/2003 : GE189226
17/05/2001 : GE189226
09/06/2000 : GE189226
05/06/1998 : GE189226
29/05/2018 : GE189226

Coordonnées
BETAC

Adresse
HAVERREEP 19 9960 ASSENEDE

Code postal : 9960
Localité : ASSENEDE
Commune : ASSENEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande