BELGIUM'S FREIGHT FORWARDING CONSULTANTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELGIUM'S FREIGHT FORWARDING CONSULTANTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.685.968

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 23.06.2014 14204-0088-010
31/07/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12304070*

Neergelegd

27-07-2012

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0847685968

Benaming (voluit): Belgium's Freight Forwarding Consultants

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9150 Kruibeke, Kamiel De Cockstraat 1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Yves Mallentjer, te Antwerpen-Hoboken, op 27 juli 2012, nog te registreren, dat: De heer Van Mieghem Gunther Louise Stan, met woonplaats te 9150 Kruibeke, Kamiel De Cockstraat 1; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht voor onbepaalde duur, aanvang nemend op het ogenblik dat zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt, genaamd «Belgium s Freight Forwarding Consultants» met zetel te 9150 Kruibeke, Kamiel de Cockstraat 1, met een kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550 EUR) verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde, volstort in geld ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 EUR).

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- alle verrichtingen die verband houden met een onderneming voor het goederenvervoer, welke ook het gebruikte vervoermiddel weze, met de activiteiten van tussenpersonen op het gebied van goederenvervoer, alsook met de uitbating van goederenopslagplaatsen en magazijnen; zij mag optreden als vervoermakelaar, vervoercommissionair en commisionair-expediteur bij het vervoer;

- de in- en uitvoerhandel, de aan- en verkoop, het huren en verhuren, het vervaardigen, verpakken, herverpakken en verdelen van menigvuldige goederen en artikelen voortspruitend ondermeer uit visvangst, landbouw, tuinbouw, veeteelt en voedingsbedrijven, uit de mijnen, graverijen en steengroeven en uit alle andere verwerkende of bewerkende nijverheden zijnde ofwel grondstoffen, half afgewerkte en afgewerkte producten en derivaten van alle voormelde producten rechtstreeks of onrechtstreeks spruitend uit hun productieprocedé, alsmede de vertegenwoordiging van alle Belgische of buitenlandse ondernemingen of vennootschappen die deze activiteiten hebben.

- het beleggen, intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een publiekrechtelijk statuut;

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurderfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen;

- het voeren van een administratie en I.T. werkzaamheden;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil en verkaveling en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten anderen dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag voor deze vennootschap borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toe staan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De heer Van Mieghem Gunther, voornoemd, wordt benoemd tot zaakvoerder.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden gehouden op de eerste maandag van de maand juni om

negentien uur in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping en voor de eerste maal in tweeduizend veertien.

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

VOOR UITREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
BELGIUM'S FREIGHT FORWARDING CONSULTANTS

Adresse
KAMIEL DE COCKSTRAAT 1 9150 KRUIBEKE

Code postal : 9150
Localité : KRUIBEKE
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande