BAKKERIJ DERIEMAEKER-DESMET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAKKERIJ DERIEMAEKER-DESMET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 451.327.439

Publication

07/02/2014
ÿþMod Word 11.1

f>,i12S IT2j ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoudc aan he Belgisc Staatsbi

Oudenaarde

29 JAN, 2014

Griffie

1111111 i

x190 525

Ondernemingsnr : 451.327.439

Benaming (voluit) : BAKKERIJ DERIEMAEKER-DESMET

(verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : 9681 Maarkedal, Lindeke 18

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte, verleden voor Floris Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen op 22 januari 2014, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BAKKERIJ DERIEMAEKER-DESMET" is bijeengekomen en volgende te publiceren besluiten heeft genomen:

Eerste besluit

De vergadering besluit het maatschappelijk boekjaar, dat thans aanvangt op één januari en afloopt per éénendertig december, te wijzigen om het voortaan te doen aanvangen op één juli en af te sluiten op dertig juni van het volgend jaar,

Tweede besluit

De vergadering besluit  mede ingevolge voormeld besluit - de jaarlijkse algemene vergadering te verplaatsen en voortaan te houden op de eerste zaterdag van de maand december om 17.00 uur.

Derde besluit

Overgangsbepalingen

De vergadering besluit het huidig maatschappelijk boekjaar te verlengen tot dertig juni tweeduizend vijftien. Het huidig boekjaar loopt derhalve van één januari tweeduizend veertien en zal afsluiten op dertig juni tweeduizend vijftien.

De eerstvolgende algemene vergadering zal dan plaatsvinden in de maand december van het jaar 2015.

Vierde besluit

De voorzitter leest de voormelde geagendeerde verslagen voor, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, met name:

e) het verslag opgesteld op 15 januari 2014 door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. Vande Moortel & c°", met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, waarvan het besluit letterlijk luidt als volgt:

"Ondergetekende, BVBA J. Vande Moortel & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalverhoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de BVBA BAKKERIJ DER!EMAEKER-DESMET.

De bijzondere algemene vergadering dd. 30 december 2013 heeft voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging, besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 60.000,00 euro in toepassing van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde procedure.

Deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen als schuldvordering op naam van de vennoot. Het netto-dividend bedraagt 54.000, 00 euro.

Ik ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen in de identificatie van de verrichting, overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare grondslagen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng in natura; in casu voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

De beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

De voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met; het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

De oude aandelen worden gewaardeerd aan hun intrinsieke waarde (boekhoudkundig eigen vermogen na dividenduitkering 1 aantal oude aandelen). Er wordt dus geen rekening gehouden met latente meerwaarden, eventuele goodwill en de rendementswaarden. Deze waardering is enkel mogelijk en te verantwoorden in de veronderstelling dat alle aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, waardoor de aandeelhoudersstructuur voor en na de inbreng gelijk is, waardoor er geen enkele benadeling is van de vennoten onderling. Deze waardering mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Indien de vennoot besluit om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 1.567 nieuwe aandelen van de vennootschap BAKKERIJ DERIEMAEKER-DESMET BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 54.000, 00 euro worden uitgegeven.

Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 54.000, 00 euro teneinde het te brengen van 18.600, 00 euro op 72.600, 00 euro;

De wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat de vennoot van de vennootschap zijn reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoert.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de schuldvordering die ontstaat naar aanleiding van de uitkering van een tussentijds dividend, Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is."

b) I-{et verslag opgesteld op 17 januari 2014, door de zaakvoerders, hetwelk niet van de conclusies van het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor afwijkt.

Beide voormelde verslagen zullen samen met een uitgifte van onderhavige akte

neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde.

De enige vennoot, alhier aanwezig, verklaart de voorvermelde verslagen eenparig goed te keuren en verklaart te verzaken aan de termijnen en wijze van mededeling van de stukken als bepaald in het Wetboek Van Vennootschappen.

Vijfde besluit

Op basis van de voormelde verslagen beslist de vergadering het kapitaal te verhogen met vierenvijftigduizend euro (¬ 54.000,00), om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te brengen op tweeënzeventigduizend zeshonderd euro (¬ 72.600,00), door middel van inbreng in natura door mevrouw Katia Deriemaeker, voornoemd, van een deel van de vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering in rekening-courant die zij bezit op de onderhavige vennootschap, tot beloop van het bedrag van de kapitaalverhoging hetzij tot beloop van vierenvijftigduizend euro (¬ 54.000,00), bedrag dat zijn oorsprong vindt in de uitkering van een tussentijds (netto-)dividend bij toepassing van artikel 537 WIB.

De kapitaalverhoging gebeurt als volgt, met de inbrengen voortkomende van de omzetting van rekening-courant (schuldvordering) in kapitaal:

11 kapitaalverhoging ten belope van achtendertigduizend achthonderd éénenzestig euro zestig cent (¬ 38.861,60) tegen duizend vijfhonderd zevenenzestig (1.567) nieuwe aandelen, en mits vergoeding van een globale uitgiftepremie van vijftienduizend honderd achtendertig euro veertig cent (¬ 15.138,40) voortkomende van zelfde inbreng;

~ r S '* "

Luik B - Vervnln

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

onmiddellijk gevolgd door :

21 incorporatie van deze uitgiftepremie van vijftienduizend honderd achtendertig euro veertig cent (¬ 15.138,40) in kapitaal, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Zesde besluit

Vervolgens heeft de enige vennoot verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en heeft zij na voorlezing van het voorgaande verklaard over te gaan tot inbreng in natura ais voormeld, waardoor de kapitaalverhoging volledig wordt onderschreven en volledig wordt volstort.

Zevende besluit

De vergadering beslist ter vergoeding van deze inbreng, aan mevrouw Katia Deriemaeker, duizend vijfhonderd zevenenzestig (1,567) nieuwe aandelen toe te kennen die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande en die zullen delen in de resultaten van de vennootschap vanaf het lopende boekjaar pro rata vanaf heden.

Achtste besluit

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris te acteren dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal thans tweeënzeventig duizend zeshonderd euro (¬ 72.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door tweeduizend driehonderd zeventien (2.317) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Negende besluit

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen tot kapitaalverhoging, verlenging boekjaar en verplaatsing datum algemene vergadering, die voorafgaan, beslist de vergadering de volgende wijzigingen aan de statuten aan te brengen:

- Artikel 5 wordt vervangen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twee ënzeventigduizend zeshonderd euro (¬ 72.600, 00), vertegenwoordigd door tweeduizend driehonderd zeventien (2.317) aandelen zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal."

- Volgende alinea wordt aan artikel 34 toegevoegd:

"Ingevolge de buitengewone algemene vergadering van tweeëntwintig januari tweeduizend veertien werd het kapitaal verhoogd met vierenvijftigduizend euro om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro naar tweeënzeventigduizend zeshonderd euro door inbreng in

natura. n

- De eerste alinea van artikel 24 wordt vervangen als volgt:

" Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het

volgende jaar."

- De eerste alinea van artikel 18 wordt vervangen als volgt:

"Elk jaar, de eerste zaterdag van de maand december om zeventien uur, moet de gewone

algemene vergadering gehouden worden."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Floris Ghys, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte

- gecoördineerde statuten

- verslag bedrijfsrevisor en zaakvoerdersverslag

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2013 : OU038673
26/07/2012 : OU038673
14/07/2011 : OU038673
06/07/2010 : OU038673
20/07/2009 : OU038673
22/08/2008 : OU038673
09/07/2007 : OU038673
11/07/2006 : OU038673
26/07/2005 : OU038673
30/08/2004 : OU038673
17/05/2004 : OU038673
05/02/2004 : OU038673
15/07/2003 : OU038673
14/10/2002 : OU038673
08/09/2001 : OU038673
26/08/1999 : OU038673
23/12/1993 : OUA3114

Coordonnées
BAKKERIJ DERIEMAEKER-DESMET

Adresse
LINDEKE 18 9681 NUKERKE

Code postal : 9681
Localité : Nukerke
Commune : MAARKEDAL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande