BAECKELANDT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BAECKELANDT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 502.551.654

Publication

31/01/2013
ÿþMod Word 17.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e

113131 i u

ti

ber

Be ita

r':.inl-FIB RECHTBANK '11 MM 2013 LDENDERMONDE

VAN KOOPHANDEL

Ondernerningsnr : 5c. S S^, 6 S-

Benaniing

(voluit) ' BAECKELANDT

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : 9260 SCHELLEBELLE, Heuvel 24

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte d.d. 01.01.2013, geregistreerd te WETTEREN d.d. 03.01.2013 dat:

1.Eric BAECKELANDT, wonende te 9260 SCHELLEBELLE, Heuvel 24,

2.Annie HENDRICKX, wonende te 9260 SCHELLEBELLE, Heuvel 24,

een Vennootschap Onder Firma hebben opgericht met:

Benaming: BAECKELANDT

Maatschappelijke zetel te 9260 SCHELLEBELLE, Heuvel 24.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen, overheidslichamen en/of éénmanszaken, en dit op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie; het verlenen van diensten, adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevin-'gen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het bestuur op alle niveau's zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperkingen.

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coordineren.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oor-'deelkundige beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot.

De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en opbrengst, en dus niet met het oog op verkoop of wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengstzij mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten.

Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in

r ,

dr, Iratsis btz van Luik B verrnelden . Recto Namm en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(err) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam ers handtekening.

ça

g,

i Vo

.k si6hoee17 aan het Betg'sscit Staatsblad

31/01/2013 - Annexes du Moniteur belgé

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

andere vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan zowel in BELGIE als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te

bevorderen.

Aile opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

Duur: onbepaalde duur,

Maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000,00 EUR (duizend EUR) vertegenwoordigd door 100 (honderd) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

Bestuur van de vennootschap:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders.

Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerder: Eric BAECKELANDT, wonende te 9260 SCHELLEBELLE, Heuvel 24.

Behoudens andersluidende beslissing van de vennoten is het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd.

Het mandaat van de zaakvoerder kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt.

De zaakvoerder beschikt'over alle machte-n-om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

Ingeval er meer dan één zaakvoerder zou zijn, moeten zij een college vormen en aldus via de gewone meerderheid beslissingen nemen.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

Voor alle vervreemdingen van financiële vaste activa van de vennootschap en het aangaan van leningen, is het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

Algemene vergadering: De jaarvergadering zal gehouden Warden op de eerste vrijdag van de maand

september om veertien uur op de maatschappelijke zetel,

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in september 2014.

Boekjaar:Het maatschappelijke boekjaar begint op 9 april en eindigt op 31 maart van het daaropvolgend

jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie en eindigt op 31 maart 2014.

Volmacht:

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van aile formaliteiten inzake het rechtspersonenregister en de Belasting over de Toegevoegde Waarde (B.T.W.), aan DE DEYNE, VERHOEYE ACCOUNTANTS EN BELAST1NGCONSULENTEN B.V. o.v.v.e B.V.B.A., gevestigd te 9920 LOVENDEGEM, Kort Eindeken 25 ingeschreven in het RPR te GENT met als ondememingsnummer 0809.489.744, vertegenwoordigd door Jan VERHOEYE en/of Sven DE WIT, beide kantoorhoudend te 9920 LOVENDEGEM, Kort Eindeken 25, alsook aan al hun aangestelden met recht van indeplaatsstelling.

Eric BAECKELANDT,

zaakvoerder,

Tegelijk hierbij neergelegd: oprichtingsakte

3p de laatste biz van Luik 13 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de iri-trumerfterende notaris. hetzij van de peian(o)nt,en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
BAECKELANDT

Adresse
HEUVEL 24 9260 SCHELLEBELLE

Code postal : 9260
Localité : Schellebelle
Commune : WICHELEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande