B.V.X. CONSULTANCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B.V.X. CONSULTANCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.814.217

Publication

22/01/2014
ÿþ mod 11,1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



fk.i il': ~°'~ ;'_. ~ I ï)

.

03 1A9l. 2014

Gr-iffiq

RFi.Fr'f L'AN VAN

i1'.3.f-f_ I

~IIIIAI~IIINII IIII

" 14022909*

VOL

behor

aan

Belg

Staat:

A





i ICI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0473.814.217 Benaming (voluit) : B.V.X. Consultancy

Onderwerp akte :REGIME ARTIKEL 537 WIB UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG

IN NATURA VAN DE SCHULDVORDERING VAN DE DIVIDENDGERECHTIGDE - STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Pierre Moulin, geassocieerd notaris, te Destelbergen, op zeventien december tweeduizend dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.V.X.° Consultancy" volgende beslissingen heeft genomen :

A. In aansluiting met de bijzondere algemene vergadering beslist de vergadering, onder de voorwaarden en bepalingen[ van art 537 W1B, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde vijfhonderdenvierduizend zevenhonderdzevenenvijftig euro drieëntachtig cent (¬ 504.757,83) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), op vijfhonderddrieëntwintigduizend; driehonderdzevenenvijftig euro drieëntachtig cent (¬ 523.357,83) door de uitgifte van duizend zeventien (1.017) nieuwe aandelen, die dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winsten zullen; delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair; zal worden aangerekend op kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in natura, van de netto-bedragen ij der dividenden, toegekend aan de enige vennoot, en gestort op zijn rekeningen-courant.

B.Het bestuursorgaan van de vennootschap gaf de schriftelijke opdracht aan de bedrijfsrevisor tot het opmaken van eens verslag met betrekking tot inbreng in natura, onder de opschortende voorwaarde van de beslissing door de algemene vergadering van de uitkering van dividenden in het kader van artikel 537 WIB92.

C. Kapitaalverhoging door inbreng in natura - Verslaggeving

De vergadering stelt vast dat ingevolge de vorige genomen beslissingen het verslag der bedrijfsrevisor definitief geworden.

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over hete belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de,. bedrijfsrevisor, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en ; ;; de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. De vennoten, vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze:; verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren. ji Conclusies van de bedrijfsrevisor De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 16 december 2013 opgesteld door de burgerlijke;; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FIGURAD: BEDRIJFSREVISOREN, te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126, vertegenwoordigd door mevrouw Ann VAN;. VLAENDEREN, luiden letterlijk als volgt:

ji 8. Besluit

De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van,; vennootschappen. De inbreng in natura betreft de schuldvordering ontstaan uit het besluit tot uitkering van een tussentijds;, dividend aan de vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.V.X. Consultancy, met;, maatschappelijke zetel te Brugsesteenweg 212, 9990 Maldegem en met ondememingsnummer BE 0473.814.217  RPR:! Gent.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij B. V.X. Consultancy BVBA middels een inbreng in natura;` van de vordering van de vennoot uit de dividenduitkering ten bedrage van 560.842,03 EUR, onder afhouding van 10 roerende voorheffing of netto 504.757,83 EUR

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de beschrijving en waardering van;, de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding;,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brugse Steenweg 212

9990 Maldegem

mod 11.1

Voor-1 eh,ouden aan he( Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

dat de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is (waardering aan nominale waarde) en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van 504.757,83 EUR, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

Indien de vennoot besluit om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng in natura 1.017 nieuwe aandelen van B.V.X, Consultancy BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, worden uitgegeven, met een uitgifteprijs van 496,50 EUR per aandeel. De kapitaalverhoging zal als volgt verlopen:

1. Het verschil tussen de uitgifteprijs van 496,50 EUR per aandeel en de fractiewaarde van 186,00 EUR per aandeel of een globale uitgiftepremie van 315.595,83 EUR zal in een eerste fase worden geboekt op een onbeschikbare rekening Uitgiftepremies.

2. Door de inbreng in natura zal het kapitaal dus in eerste instantie worden verhoogd met 189.162,00 EUR (1.017 nieuwe aandelen * 186,00 EUR fractiewaarde per aandeel), om het te brengen van 18.600,00 EUR naar 207.762,00 EUR,

3. Onmiddellijk en in dezelfde buitengewone algemene vergadering wordt gepland om deze uitgiftepremie te incorporeren in het kapitaal zonder de uitgifte van nieuwe aandelen waarna het kapitaal zal verhoogd worden van 207.762,00 EUR tot 523.357, 83 EUR.

De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

1.017 nieuwe aandelen aan de heer Bart Van Hoorickx;

Door de inbreng in nature zal het kapitaal worden verhoogd met 504.757,83 EUR, om het te brengen van 18.600,00 EUR naar 523.357,83 EUR.

Volledigheidshalve vermelden we dat indien na de beslissing van dividenduitkering de vennoot niet wenst deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging, het kapitaal bigevolg niet verhoogd zal worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess opinion" is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Sint-Denis-Westrem, 16 december 2013.

FIGURAD BEDRIJFSREVISOREN BVBA

vertegenwoordigd door

ANN VAN VLAENDEREN

Vennoot"

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel,

Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van art 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde vijfhonderdenvierduizend zevenhonderdzevenenvijftig euro drieëntachtig cent (E 504.757,83) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), op vijfhonderddrieëntwintigduizend driehonderdzevenenvijftig euro drieëntachtig cent (¬ 523.357,83) door de uitgifte van duizend zeventien (1.017) nieuwe aandelen, die dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng door de enige vennoot van de zekere vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

D.Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Is vervolgens tussengekomen, de enige vennoot, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van vijfhonderdenvierduizend zevenhonderdzevenenvijftig euro drieënnegentig cent (E 504.757,93) in de Vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Eerste verhoging Kapitaal

Verschijners verklaren in eerste instantie, in hun gemelde hoedanigheid, om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderdnegenentachtigduizend honderdtweeënzestig euro (E 189.162,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op tweehonderdenzevenduizend zevenhonderdtweeënzestig euro (E 207.762,00).

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan aile vennoten, die aanvaarden, de duizend zeventien (1.017) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend aan de enige ten hoofde genoemde vennoot.

Uitgiftepremie

De vergadering stelt vast:

dat de nieuwe aandelen uitgegeven werden aan een uitgifteprijs van vierhonderdzesennegentig euro vijftig cent (E 496,50) per aandeel. Zij stellen eveneens vast dat het verschil tussen gemelde uitgifteprijs en de fractiewaarde van de bestaande en de nieuw uitgegeven aandelen een bedrag beloopt van driehonderdvijftienduizend vijfhonderdvijfennegentig euro drieëntachtig cent (E 315.595,83) in totaal. Zij besluit het verschil tussen de totale uitgifteprijs van vijfhonderdenvierduizend zevenhonderdzevenenvijftig euro drieëntachtig cent (E 504.757,83), en het bedrag van de kapitaalverhoging, welk verschil uiteindelijk in totaal een bedrag van driehonderdvijftienduizend vijfhonderdvijfennegentig euro drieëntachtig cent (E 315.595,83) bedraagt, te boeken op een onbeschikbare reserverekening "uitgiftepremie", die evenals het kapitaal de waarborg van derden uitmaakt,

Tweede deel kapitaalverhoging

De verschijners besluiten in hun gemelde hoedanigheid:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rrtod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

het kapitaal een tweede maal te verhogen met een bedrag driehonderdvijftienduizend vijfhonderdvijfennegentig euro drieëntaohtig cent (E 315.595,83), am het te brengen van tweehonderdenzevenduizend zevenhonderdtweeënzestig euro (¬ 207.762,00), op vijfhonderddrieëntwintigduizend driehonderdzevenenvijftig euro drieëntachtig cent (E 523.357,83), door incorporatie in het kapitaal van voormelde uitgiftepremie; dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet In een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

E. Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vijfhonderdenvierduizend zevenhonderdzevenenvijftig euro drieëntachtig cent (¬ 504.757,83) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijfhonderddrieëntwintigduizend driehonderdzevenenvijftig euro drieëntachtig cent (¬ 523.357,83), vertegenwoordigd door duizend vierhonderdvijfenvijftig (1.455) aandelen zonder vermelding van waarde

F. Wijziging van de statuten

De vergadering beslist:

a) Artikel 2 der statuten aan te passen. Immers, bij beslissing van de zaakvoerder (gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van 20 juli 2012 onder nummer 12128519), werd de zetel der vennootschap overgebracht naar zijn huidig adres.

Daartoe wordt de eerste zin van artikel twee der statuten vervangen door volgende tekst:

"De vennootschapszetel wordt gevestigd te 9990 Maldegem, Brugsesteenweg 212"

b) artikel 3 van de statuten aan te passen ingevolge de hierboven genomen beslissing tot wijziging en aanpassing van het doel, door vervanging van de tekst van artikel 3 door de tekst zoals letterlijk weergegeven in punt 7 van de agenda, als volgt:

1. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verrichten van werkzaamheden van bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten overeenkomstig de wet van tweeëntwintig maart tweeduizend en zes betreffende de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten of iedere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren.

2. Het verrichten van werkzaamheden van verzekeringsbemiddeling overeenkomstig de wet van zevenentwintig maart negentienhonderd vijfennegentig betreffende de verzekerings- en herverzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen of iedere latere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren.

3. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden op juridisch, finanoieel en fiscaal vlak en op vlak van bedrijfsorganisatie, bedrijfsbeleid en management en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

4. Het verwerven van participaties, In eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen.

5. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

6. Aanbreng van klanten met het oog op de aankoop van vastgoed, met uitzondering van alle activiteiten van vastgoedbemiddeling.

li. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen zoals het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden en verhuren van onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen.

3. Het toestaan en aangaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; aile handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Het is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van bank, spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit alles conform de geldende Belgische en/of Europese richtlijnen van openbare orde.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap kan haar doel verwezenlijken door het ter beschikking stellen van (on)roerende goederen in natura aan de zaakvoerders als onderdeel van diens bezoldiging of door de verhuur van (on)roerende goederen aan de zaakvoerders"

c) De tekst van artikel 5 der statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"ARTIKEL 5: KAPITAAL.

Net kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op vijfhonderddrieënfwinligduizend driehonderdzevenenvijftig euro drieëntachtig cent (E 523.357,83), vertegenwoordigd door duizend honderdzeventien (1.117) aandelen met stemrecht zonder vermelding van waarde."

d) De tekst van artikel 28 der statuten, met betrekking tot vereffening der vennootschap, wordt vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap mag ten alle tilde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontslaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- mod 11.1

b`ehouden aain het Belgisch

Staatsblad



Is omtrent de benoeming niets beslist, dan worden de in functie zinde' zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars-beschouwd niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over aile machten genoemd in de artikels 186 en 187 van hel Wetboek vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De benoeming van vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

De vergadering beslist deze wijziging en aanpassing uit te voeren naar aanleiding van het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

G.De vergadering keurt de gecoordineerde tekst van de statuten goed.

H. Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan om de voorgaande besluiten uit te voeren en voor het aanvullen van het register van aandelen.



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Teeeliik hiermede neergelegd:

expeditie proces-verbaal

verslag van de zaakvoerders

verslag van de bedrijfsrevisor Pierre Moulin

coördinatie der statuten. Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge ,~ wx" JetosAc. tr'.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 29.08.2012 12490-0314-011
20/07/2012 : GE199260
12/09/2011 : GE199260
07/09/2010 : GE199260
09/09/2009 : GE199260
18/09/2008 : GE199260
03/09/2008 : GE199260
05/09/2007 : GE199260
29/09/2006 : GE199260
05/10/2005 : GE199260
08/06/2005 : GE199260
23/09/2004 : GE199260
06/10/2003 : GE199260
23/07/2002 : GE199260

Coordonnées
B.V.X. CONSULTANCY

Adresse
BRUGSESTEENWEG 212 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande