AT SPORTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AT SPORTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.769.305

Publication

30/09/2014
ÿþMod Word Mt

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

V

beh

aa

Bel

Stae

Il

II



1 9 SEP. 21314

ter griffie van de Nederlandstall rechtbanee koophandel Brus

sel ge

Ondernerningsnr : 0535.769.305

Benaming

(voluit) : TAFI SPORTS

(verkort):

Rechtsvorm: BVBA

Zetel: 1910 Kampenhout, Aarschotsebaan 89 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTSLAG ZAAKVOERDER - ZETELVERPLAATSING

Uit een aide verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie Antwerpen op zestien september tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TAFI SPORTS" volgende beslissingen genomen heeft:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om op zijn verzoek ontslag te verlenen, als statutair zaakvoerder, aan de Heer Hedwig PIENS, wonende te 3071 Kortenberg, Eikenstraat 73. Tevens beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om op zijn verzoek ontslag te verlenen, als niet-statutair zaakvoerder, aan de Heer Andrea TAFI, wonende te Lamporecchio (Italië), Via Francesco Petrarca 34. Deze ontslagen gaan in op 16 september 2014. Goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening zal onvoorwaardelijk kwijting en décharge inhouden voor de ontslagnemende zaakvoerders,

2.0e vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 9 van de statuten aan de te passen aan voorgaande genomen beslissing, zodat het voortaan zal luiden ais volgt:

Artikel 9.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet bezoldigd, al dan niet vennoten. De zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen binnen de perken van haar doel. Indien meerdere zaakvoerders aangesteld worden, handelen zij elk afzonderlijk en zijn zij elk individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte« Alle handelingen, die door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk verboden of aan een machtiging van de algemene vergadering onderworpen zijn, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder. Aan de zaakvoerders wordt geen vaste wedde toegekend. Hun vergoeding wordt jaarlijks vastgesteld door de algemene vergadering beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen. De zaakvoerder mag volmacht verlenen. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. De handtekening van de zaakvoerder verbindt de ven-.nootschap tegenover derden. Is tot statutair zaakvoerder benoemd in de oprichtingsakte: de heer COLMAN Guy. Behoudens andersluidende beschikking van de algemene vergadering geldt een aanstelling' voor onbepaalde duur.

3.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om met ingang van 16 september 2014 de:, maatschappelijke zetel te verplaatsen van 1910 Kampenhout, Aarschotsebaan 89 bus 1, naar 9140 Temse, Haverheidelaan 13A.

4.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om volmacht te verlenen aan de Heer Stefan SOMOGYI, wonende te Schelle, Paepevelden 2, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling en met macht voor ieder van hen om afzon-iderlijk te handelen, om alle verrichlin-igen te doen tenein-ide:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemingsloketten, de krulspuntbank van ondernemingen, aile andere administratieve overheden, en alle belas-tingad-Iministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van alle documenten en formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijzi-iging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

De lastgever verklaart dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van deze volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen '

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

FJ d,

.Vobr-

t.. behouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte -I- volmacht

.1.....,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

10/12/2013
ÿþ--- ~

Mad Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter grue der

Rechtbank van Kooph2tie

te Leuven, de L óó oy . 2013

DE GER,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11111111

*13184764*

Ondernemingsnr : 0535769305

Benaming

(voluit) : TAFI SPORTS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Duigemhofstraat 101, 3020 Herent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming - verplaatsing maatschappelijke zetel

Tijdens de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 21 oktober 2013 werd volgende beslissingen genomen:

1) Benoeming van zaakvoerder

Wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap de heer Andrea Tafi wonende te Via Francesco

Petrarca, 34 te Lamporecchio (Italië).

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd en vangt aan op heden.

De aangestelde verklaart kennisgenomen te hebben van dit besluit en hij aanvaardt de functie.

2) Wijziging maatschappelijke zetel

Met ingang van 1 november 2013 wordt de maatschappelijke zetel overgebracht naar:

Aarschotsebaan 89 bus 1 te 1910 Kampenhout.

Opgemaakt te Herent, op 31 oktober 2013

Voor uittreksel,

Guy Colman,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/06/2013
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank ven Koophandel

te Leuven, de 18 »NI 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : p5. . e. 7Y? "

Benaming

(voluit) : TAFI SPORTS

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 3020 HERENT, DUIGEMHOFSTRAAT 101

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie

Antwerpen op 14 juni 2013, ter registratie aangeboden, blijkt,

Dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door.

1. De Heer COLMAN Guy Roger Madeleine, wonende te 9140 Temse, Walbogaard 20.

2. De Heer PIENS Hedwig Peter Jan Gabriel, wonende te 3071 Kortenberg, Eikenstraat 73.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en ' haar naam luidt: 'TAFI SPORTS". De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3020 Herent, Duigemhofstraat 101.

De vennootschap heeft tot doel:

De aankoop en verkoop, distributie en verdeling, import en export, de groot- en kleinhandel van allerlei sportartikelen, toebehoren en sportkledij, verder ook de merchandising van allerlei producten en merknamen.

Verder zal de vennootschap ook alle aanverwante producten, goederen of diensten, welke nuttig kunnen zijn voor de realisatie van het maatschappelijk doel mogen commercialiseren.

Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden.

Daartoe Kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doe! nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan ook de func-'tier van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen. De vennootschap kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar werk. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende; handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van oprichting. Het tijdstip; waarop de vennootschap begint te werken, wordt bepaald op 14 juni 2013.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennoot-+schap bedraagt HONDERDDUIZEND EURO en Is' verdeeld in honderd gelijke aandelen, zonder ver-melding van waarde, Ieder der aandelen is volledig volstort, zodat het maatsc-ihappelijk kapitaal in totaal voor honderdduizend euro volstort is.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet bezoldigd, al dan niet vennoten. De zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen binnen de perken van haar doel. Indien meerdere zaakvoerders aangesteld worden, handelen zij elk afzonderlijk en zijn zij elk individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Alle handelingen, die door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk verboden of aan een machtiging van de algemene vergadering onderworpen zijn, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder. Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet vergoed, tenzij de algemene vergadering anders beslist met eenvoudige meerderheid van stemmen. De zaakvoerder mag volmacht verlenen. De Lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun ver fileende volmacht. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. De handtekening van de zaakvoerder verbindt de vennootschap tegenover derden. Zijn tot statutair zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1H11!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

benoemd vôór de dûûr van de vennootschap: voornoemde' Heren Guy COLMAN -en -Hedwig P1ËN5, die elk i afzonderlijk dit mandaat aanvaarden, onder uitdrukkelijke bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Behoudens andersluidende beschikking van de algemene vergadering geldt een aanstelling voor onbepaalde duur.

Ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen (het college van) zaakvoerder(s) enerzijds en de vennootschap anderzijds dienen de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen te worden nageleefd.

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Zodra de vennootschap beantwoordt aan de ' wettelijke criteria waarbij de aanstelling van een commissaris verplicht wordt, zullen één of meerdere commissarissen worden aangesteld aan wie de contro-ile wordt opgedragen op de financiële toestand van de ven-mootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste woensdag van juni om 17.00 uur. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur. De eerste gewone vergadering zal gehouden worden op de eerste woensdag van juni 2015 om 17.00 uur.

Vennoten die verhinderd zijn, kunnen zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan wie zij een schriftelijke volmacht dienen te verlenen, Sterkmaking voor een afwezige vennoot is niet geoorloofd, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaameming of naamlening.

Behoudens uitgifte van aandelen zonder stemrecht, geeft elk aandeel recht op één stem in de algemene vergadering. De houders van aandelen zonder stemrecht hebben toch stemrecht in de bij de wet bepaalde gevallen, De algemene vergadering beraadslaagt en treft besluiten zoals voorgeschreven door de wet. Het is de vennoten binnen de bij het Wetboek van vennootschappen bepaalde grenzen toegelaten hun stem sch grif-'telijk uit te brengen. Opdat met de schriftelijk uitge-brachte stem reke-ining gehouden kan worden, moet de vennoot op de oproe-'pingsbrief of een door het zaakvoerderschap opge-'stelde stembrief, eigenhandig de geschreven vermelding aanbrengen naast elk agendapunt dat ter stemming zal worden voorgelegd of naast de naam van de persoon of personen die kandidaat zijn voor een bepaalde benoeming: "voor; tegen, onthouding" en dit docu-'ment moet door hem gedateerd en ondertekend overgemaakt worden aan de venndot-'schap voor twaalf uur (middag) van de laatste werkdag, voorafgaand aan de dag waarop de vergader-ing gehou^den wordt.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf 14 juni 2013 tot 31 december ; 2014.

De comparanten verklaren mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

De opdracht van de zaakvoerder is niet bezoldigd.

Krachtens artikel 9 van de statuten is aan ieder van hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

VOLMACHT

De comparanten stellen aan als bijzonder gevolmachtigde, de Heer SOMOGYI Stefan, wonende te Schelle, Paepevelden 2, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling om alle verrichtingen te doen teneinde:

- ' de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemings-loketten, de kruispuntbank van = ondernemingen, alle andere administratieve overheden, en alle belas-itingad-,ministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van aile documenten en formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijzi-igirig van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

De lastgever verklaart uitdrukkelijk dat hij werd ingelicht over de kostprijs van deze dienstverlening.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/01/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
17/02/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
AT SPORTS

Adresse
HAVERHEIDELAAN 13A 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande