ASNEE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASNEE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 515.947.453

Publication

10/06/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 8 MEI 2014

RECHTBAGgfeitN

KOOPHANDEL TE GENT

111111111i11.1j1)11111101,

bel

aa

Be Sta,

Vh

Ondernemingsnr : 0515.947,453

Benaming (voluit) :ASNEE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Stoepestraat 24

9960 ASSENEDE

Onderwerp akte :WIJZIGING DER STATUTEN:

Uit een akte verleden voor Meester ANTON SINTOBIN, geassocieerd notaris te Zelzate, op 14 mei 2014, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. beslissing om een nieuw artikel ACHTbis toe te voegen aan de statuten, luidend als volgt: "ARTIKEL ACHTbis: AANDELEN IN ONVERDEELDHEID OF BEZWAARD MET VRUCHTGEBRUIKER

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde en/of naakte eigenaars en/of vruchtgebruikers van aandelen moeten zich ten opzichte van de vennoot , schap door één enkele persoon laten vertegenwoordigen. Zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort,

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden,

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s)."

2. Beslissing om de heer Willy Everaert en mevrouw Ghislena De Pauw, beiden voornoemd, welke' tot op heden beiden niet statutaire zaakvoerder zijn, thans beiden aan te stellen tot statutaire,' zaakvoerders in de vennootschap.

Ingevolge deze beslissing wordt artikel 13 van de statuten gewijzigd door toevoeging van volgende tekst tussen de eerste en de tweede paragraaf van artikel 13 van de statuten, luidend als volgt:

"Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd vanaf 14 mei 2014: 1- de heer Willy Everaert, wonende te 9960 Assenede, Stoepestraat 24, en 2- mevrouw Ghislena De Pauw, wonende te 9960 Assenede, Stoepestraat 24."

3. Opdracht en volmacht aan de zaakvoerder(s) tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de Instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(get. Geassocieerd Notaris Anton Sintobin te Zelzate)

Tegelijk hiermede neergelegd:

- eensluidend afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering.

statutencobrdinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 08.07.2014 14274-0497-010
05/03/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 2 FEB. 2B13

RECHTBANK VAN

KOOPHA " TE GENT

11

*13037622*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad I

-

Ondememingsnr: ©5-45. b

Benaming (voluit) :ASNEE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stcapestraat 24

9960 ASSENEDE

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester KAREL D'AUBIOUL, geassocieerd notaris te Zeszate, op 11 februari 2013, geboekt met volgend relaas van registratie: afgeleverd vtíór registratie bij toepassing van artikel 173, 1 °bis van het Wetboek der registratierechten, blijkt dat:

1. 1°I- De heer EVERAERT Willy Prudent, geboren te Assenede op 14 juli 1936, in huwelijk met mevrouw De Pauw Ghislena Germana, wonende te 9960 Assenede, Stoepestraat 24.

2°I- Mevrouw DE PAUW Ghislena Germana, geboren te Waarschoot op 6 februari 1941, in huwelijk met de heer Everaert Willy Prudent, wonende te 9960 Assenede, Stoepestraat 24.

2. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam ASNEE.

3. Zetel: 9960 Assenede, Stoepestraat 24.

4. kapitaal: 3.757.519,00 EURO. Het kapitaal is volledig volstort in natura.

Ter vergelding van de inbreng in natura warden driehonderd (300) volledig afbetaalde

nieuwe aandelen toegekend als volgt:

1- aan de heer Willy Everaert: honderd vijftig (150) aandelen.

2- aan mevrouw Ghislena De Pauw: honderd vijftig (150) aandelen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Karel Nijs,

voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Partners Bedrijfsrevisoren" BVBA, betreffende de inbreng in natura luiden als volgt: `Besluit

De inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting van Asnee BVBA ten bedrage van 3.757.519, 00 EUR bestaat uit de inbreng van onroerende goederen die de inbrengers aanhouden.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 300 volledig volgestorte aandelen van de vennootschap Asnee BVBA in oprichting, zonder vermelding van nominale waarde en met een fractiewaarde van één 3001e van het kapitaal,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting ("no fairness opinion').

Wilrijk, 7 januari 2013

Nijs en Partners Bedresrevisoren BVBA

vertegenwoordigd door

Karel Nijs

Bedrijfsrevisor en Revisor erkend door de FSMA voor ICB's

Zaakvoerder""

5. Boekjaar: 01 januari tot 31 december.

Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2013.

6. reserves  verdeling winst-vereffeningssaldo:

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering.

7. Externe vertegenwoordigingsmacht:

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alleen aile handelingen te stellen

die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die

handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in rechte als eiser en verweerder,

8. Doel: De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of tussenpersonen, tot doel:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende of onroerende zakelijke rechten,

- Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de functie van zaakvoerder, bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, manager en van alle andere functies die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliën vennootschappen of - ondernemingen.

De vennootschap mag in het algemeen alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap kan aile verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium.

Daarenboven mag de vennootschap belangen nemen, onder gelijk welke vorm, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder aile hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordele van derden, zaakvoerder(s) en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alle roerende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

9.Jaarvergadering in de vennootschapszetel op de eerste vrijdag van juni.

10. benoeming zaakvoerders

Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

1. De heer Willy Everaert, voornoemd;

2. Mevrouw Ghislena De Pauw, voornoemd.

11. Volmacht: De oprichters verlenen bij deze volmacht met recht van indeplaatsstelling aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HJD Accountants & Belastingconsulenten", te 8200 Brugge, Sint-Andries, Diksmuidse Heerweg 47 (RPR Brugge: 0413.520.007), om voor de vennootschap en in haar naam aile formaliteiten te vervullen welke ingevolge de oprichtingsakte noodzakelijk zijn, zoals de inschrijving bij de diensten van de Belasting op de Toegevoegde Waarde, de registratiecommissie, de kruispuntbank voor ondernemingen en het doorvoeren van wijzigingen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(get. Geassocieerd Notaris Karel D'Aubioul te Zetzate)

Tegelijk hiermede neergelegd:

- eensluidend afschrift van de oprichtingsakte

- verslag van de bedrijfsrevisor.

- bijzonder verslag van de oprichters.

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz van Le B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 10.07.2015 15298-0081-009

Coordonnées
ASNEE

Adresse
STOEPESTRAAT 24 9960 ASSENEDE

Code postal : 9960
Localité : ASSENEDE
Commune : ASSENEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande