AROVO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AROVO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.722.246

Publication

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.05.2013, NGL 10.06.2013 13159-0068-017
31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.05.2012, NGL 25.05.2012 12125-0302-017
19/08/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

' " 11127930

Ondernemingsnr : 0475.722.246 Benaming

(voluit : Arovo

-~~~g-if*

t#~nk van koophandel

rr l~

re~ IÁ~~c î rn

Brugo~

~ C~r.ifEle'f

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Zandvoordestraat 530 - 8400 Oostende

Onderwerp akte : Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de beslissing van de enige zaakvoerder d.d. 29 juli 2011

"Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder op 29/07/2011 wordt de maatschappelijke zetel per:

01/08/2011 verplaatst

Van: Zandvoordestraat 530, 8400 Oostende

Naar: Camille Van der Cruyssenstraat 42, 9850 Nevele"

Nalie BVBA

Vast vertegenwoordigd door Nathalie Vandeghinste

Zaakvoerder

Bijlagen-bij-het-Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/07/2011
ÿþ A1od 2.0

f in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IN1111YN~V~111I1I1IVVIVVNpA

+veaergelegci ter griffe van as

rechtbank van andell Brugge - af e$ing te Ooetenae

°p 1$J ulaà1.

rifif~eDe grº%Rter

Ondememingsnr : 0475.722.246 Benaming

(voluit) : Arovo International

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Zandvoordestraat 530

Onderwerp akte : Fusie door overneming

Er blijkt uit:

a) een akte houdende goedkeuring van het fusievoorstel door de aandeelhouders van de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Arovo Equestrian International", verleden voor notaris Joost; Eeman te Gent, vervangende zijn ambtsgenoot notaris Angélique Vandaele te Sint-Denijs-Westrem, wettelijk; belet, op veertien juli tweeduizend en elf, vóór registratie, en

b) een akte houdende fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: "Arovo Equestrian International", door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Arovo: International", verleden op zelfde dag voor zelfde notaris Eerhan, vervangende zijn ambtsgenoot notaris: Angélique Vandaele te Sint-Denijs-Westrem, wettelijk belet, vóór registratie.

Dat:

- de aandelen vermenigvuldigd werden met drie (3), door toekenning van drie (3) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde in ruil voor één (1) oud aandeel.

- het fusievoorstel goedgekeurd werd waarbij de vennootschap bij wijze van fusie de besloten vennootschap; met beperkte aansprakelijkheid "Arovo Equestrian International", met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Zandvoordestraat 530, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer BTW BE 0864.590.395, heeft overgenomen.

- door deze verrichting gaat het hele vermogen van de overgenomen vennootschap  zowel de rechten als: de verplichtingen  zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende; vennootschap, waarvan het kapitaal wordt gebracht van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 eur) op drie: miljoen zevenhonderd negenenzeventigduizend tweehonderd eenenveertig komma vijftig euro (3.779.241,50! eur)

- de besluiten van het controleverslag van de bedrijfsrevisor van de bij de fusie betrokken vennootschappen,; zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-heid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin" waarvan' de zetel gevestigd is te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de besloten vennootschap; met beperkte aansprakelijkheid "Piet Dujardin", vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, de: dato twaalf juni tweeduizend en elf, opgesteld overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van; Vennootschappen, luiden als volgt:

"BESLUITEN

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de fusie door overneming van de BVBA AROVO EQUESTRIAN; INTERNATIONAL door de BVBA AROVO INTERNATIONAL, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het: Instituut der Bedrijfsrevisoren, kan ik besluiten dat:

1. Op basis van een waardering gebaseerd op een eigen vermogensbenade-rende waarde zoals deze blijkt= uit de staten van actief en passief per 31 december 2010 wordt een waarde per aandeel bekomen van 10,64 EUR voor de BVBA AROVO EQUESTRIAN INTERNATIONAL en van 117,00 EUR voor de BVBA AROVO: INTERNATIONAL (na voorafgaande splitsing van het aantal aandelen). Op basis van voormelde waarden wordt= navolgende ruilverhouding voorgesteld: 1 nieuw te creëren aandelen van de BVBA AROVO INTERNATIONAL: voor 11 bestaande aandelen van de BVBA AROVO EQUESTRIAN INTERNATIONAL. De gehanteerde` waarden voor de bestaande aandelen van de betrokken vennootschappen zijn niet gesteund op: bedrijfseconomisch aanvaardbare waarderingsmethoden. Aangezien de eigendomsstructuur van de beide bij de: verrichting betrokken vennootschap-pen grotendeels gelijklopend is, zodat de respectievelijke rechten van de aandeelhouders niet materieel worden beïnvloed en gelet op de goedkeuring van alle aandeelhouders van de! betrokken vennootschappen, kan ik mij wel akkoord verklaren met de toegepaste waarderingsmethoden.

Voor de BVBA AROVO EQUESTRIAN INTERNATIONAL dien ik een voorbe-houd te formuleren nopens de; waarde van de deelnemingen in de Nederlandse vennootschap AROVO B.V. en de Ierse vennootschap; N.A.P.A. Creations Limited, opgenomen in de balans voor een totaal bedrag van 2.407.301,46 EUR. De! voormelde verkoopwaarden van de aandelen NAPA Creations Ltd en AROVO BV zijn impliciet verantwoord: door _de ....overeenkomst_per_.0811.1/20.1.0_ voor_.de. overdracht _van. .aandelen.. tussen onafhankelijke. partijen,. doch! Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

beschikken wij over onvoldoende recente financiële gegevens om de actuele waarde van voormelde participaties te kunnen inschatten. Verder dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens een niet geboekt inningrisico voor oude vorderingen dat kan geraamd worden op 19.000,00 EUR voor de

BVBA AROVO INTERNATIONAL. Verder dient melding gemaakt van de mogelijke belangrijke impact van de afwikkeling van het faillissement Royal Boch. Momenteel staat er een netto schuld van 918226,65 EUR vermeld in de balans waarvan het voorlopig onduidelijk is of deze al dan niet nog verschuldigd is. Ik dien tenslotte een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen van eventuele fiscale controles bij de betrokken vennoot-schappen.

2. Er zijn geen bijzondere problemen geweest bij de waardering.

3. De overige inlichtingen die het fusievoorstel bevat, werden bevestigd door de ingewonnen inlichtingen. Wevelgem, 12 juni 2011

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

- artikel 5 der statuten gewijzigd werd om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het maatschappelijk kapitaal als volgt:

"Artikel 5 : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen zevenhonderd negenenze-ventigduizend tweehonderd eenenveertig komma vijftig euro (3.779.241,50 eur) en is verdeeld in achttienduizend negenhonderd achtentachtig (18.988) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

- de volgende wijzigingen aan de statuten van de ovememende vennootschap "Arovo International" goedgekeurd werden, te weten:

a- wijziging van de naam in 'Arovo';

b- aanpassing van artikel 2 van de statuten aan de beslissing gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van twee mei tweeduizend en elf, onder nummer 11066374, om met ingang vanaf twaalf april tweeduizend en elf de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 8400 Oostende, Gistelsesteenweg 591 naar 8400 Oostende, Zandvoordestraat 530.

Derhalve wijziging van de tekst van artikel 2 van de statuten door de hierna vermelde tekst:

"Artikel 2: ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8400 Oostende, Zandvoor-destraat 530. Hij kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, worden overgebracht naar om het even welke andere plaats in België mits naleving van de vigerende taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), zowel in België als in het buitenland, administratieve zetels, bijhuizen of agentschappen oprichten."

c- wijziging, uitbreiding en herformulering van het doel door vervanging van de huidige tekst van artikel drie van de statuten door de tekst hierna:

"Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening zowel als voor rekening van derden, zelfstandig of in samenwerking met derden:

-De handel in binnen- en buitenland, van huishoud- en horecabenodigdheden, inrichting, opsmuk- en verfraaiingsartikelen, of fabricageonderdelen daarvan.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als agent, tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doet kan bijdragen.

-De exploitatie van een paardenhouderij in de meest ruime zin van het woord, waaronder het stallen van paarden, de aan- en verkoop van paarden, het africhten en opleiden van paarden, het fokken van paarden.

-Het ontwerp, de vervaardiging en de plaatsing, evenals de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van alle mogelijke afsluitingen, hekwerken, sierpoorten en alle erbij horende afsluitingsrnaterialen in om het even welke materie.

-Het ontwerp, de vervaardiging en de realisatie, evenals de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van alle mogelijke stallingen, bergplaatsen, hakken en aanverwanten in om het even welke materie voor het herbergen van dieren in het algemeen.

-Het ontwerp, de vervaardiging en de plaatsing, evenals de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van alle mogelijke rijpistes, manègebodems, of materialen daarvoor, en aanverwanten in om het even welke materie. Deze opsomming is niet limitatief en mag niet beperkend geïnterpreteerd worden.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met het maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Zij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle roerende en onroerende goederen verkopen, kopen, in huur nemen, verhuren en ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, toestaan, aankopen of afstaan; alle plaatsingen verrichten in roerende waarden, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke andere manier, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.05.2011, NGL 28.06.2011 11199-0290-016
15/06/2011
ÿþ Mal 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehoudt

aan he

Belgisc Staatsbl

Nedergelegd ter gr rechtbank van tophandel

Brugge - af eling te Oostenae

op 0 1.1 HI 2011

Griffie üe grrPrfer

I 1111111111111111 11111 lI II 11111 III!! 111111111111

'11088920*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0475722246

Benami ng

(voluit) : AROVO INTERNATIONAL

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zandvoordestraat 530 te 8400 Oostende

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het voorstel tot fusie door overneming van de BVBA AROVO EQUESTRIAN INTERNATIONAL door de BVBA AROVO INTERNATIONAL in het kader van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

NALIE BVBA

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

Nathalie Vandeghinste

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

A

02/05/2011 : OO058941
28/07/2010 : OO058941
17/02/2010 : OO058941
03/02/2010 : OO058941
20/05/2009 : OO058941
06/01/2009 : OO058941
01/09/2008 : OO058941
09/08/2007 : OO058941
24/08/2006 : OO058941
03/02/2006 : OO058941
03/09/2005 : OO058941
13/07/2015
ÿþMod Mid 11.1

~1~~£~;t ~_.~4. ~ . ~_~

-

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



u

... -----_------

Ondernemingsnr : 0475.722.246 Benaming

(voluit) ; AROVO (verkort) :

T, E

~" ~~- x~~r

^Etw

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Camille Van Der Cruyssenstraat 42 - 9850 Nevele

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere Algemene Vergadering van Vennoten gehouden op 30 juni 2014.

"De vergadering beslist om vanaf 1 juli 2014 een einde te stellen aan het mandaat van zaakvoerder van NALIE BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Nathalie Vandeghinste, en bedankt haar voor bewezen diensten, en verleent haar een bijzondere kwijting voor de handelingen gesteld in de uitoefening van haar mandaat. De vergadering gehouden in 2015 welke zich zal uitspreken over de jaarrekening zal deze kwijting bevestigen.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen als nieuwe zaakvoerder te benoemen:

Panital BVBA, met maatschappelijke zetel te 9850 Nevele, Camille Van Der Cruyssenstraat 42, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0461.594.591. Haar mandaat gaat in vanaf 1 juli 2014 en wordt toegekend voor onbepaalde duur. De vergadering neemt kennis van het verslag van de Beslissing van de enige zaakvoerder d.d. 2 juni 2014 van de BVBA Panital waaruit blijkt dat mevrouw Nathalie Vandeghinste wonende te 9300 Aalst, Bergemeersenstraat 118111, optreedt als vaste vertegenwoordiger van de BVBA Panital.

De bezoldiging van de zopas benoemde zaakvoerder zal jaarlijks worden vastgesteld door de Algemene Vergadering."

Panital BVBA

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

Nathalie Vandeghinste

Zaakvoerder

Bijlagen ûirhet BeIgisch-Staatslslatt 13/07>2015 _ Amrexn tlü n6iliïeur bëlgé

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/09/2004 : OO058941
04/08/2003 : OO058941
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 21.06.2016 16206-0337-037

Coordonnées
AROVO

Adresse
OUDE HOUTLEI 118 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande