ARMADA ARCHITECTUUR & MANAGEMENT DE PAPE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARMADA ARCHITECTUUR & MANAGEMENT DE PAPE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.383.434

Publication

02/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 29.08.2014 14500-0220-012
29/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 27.08.2013 13462-0275-010
16/01/2012
ÿþMad Word 14. 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

~/~p Mit p~/~ /~ 1 ~1'71io 6012

RFCGaBfteK VAN K.00PNANi]fwi_ TE GENT

Ondernemingsnr : Q V..\1

Benaming

(voluit) : "ARMADA architectuur & management De Pape"

(verkort) :

1111111111

*12012451*

d

Voor-

behoudE

aan hel

Belgiscl

Staatsbit

Annexes du Moniteur bëlgë

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/OI72OIZ

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijsenbergstraat 36, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte opgemaakt door Meester Frank De Raedt, notaris ter standplaats Waarschoot, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frank De Raedt", met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Schoolstraat 60. Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 0821.838.834, op tweeëntwintig december tweeduizend en elf, neergelegd ter registratie, blijkt dat:

De heer DE PAPE Samuel Luc Monique, geboren te Eeklo op negentien april negentienhonderd achtenzeventig, ongehuwd, wonend te 9000 Gent, Rijsenbergstraat 36 en verklarend geen verklaring van wettelijk samenwonen te hebben afgelegd_

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heft opgericht onder de benaming "ARMADA architectuur & management De Pape" waarvan het maatschappelijk kapitaal achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichter heeft verklaard dat het kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volledig is geplaatst en door hem volledig werd onderschreven in speciën, in ruil waarvoor hem honderd zesentachtig (186) aandelen werden toegekend.

Op deze aandelen werd een bedrag gestort in speciën van twaalf duizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) op een rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de BNP PARIBAS FORTIS, agentschap Gent-Kortrijksesteenweg, met als nummer 001-6572858-20, zodat de vennootschap op heden beschikt over een bedrag van twaalf duizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Een attest van deze deponering in datum van zeven december tweeduizend en elf werd door de oprichter aan ondergetekende notaris overhandigd.

De oprichter is derhalve op de door hem onderschreven aandelen nog een bedrag verschuldigd van zesduizend tweehonderd euro. (¬ 6.200,00).

De statuten van de vennootschap werden goedgekeurd door de Orde van Architecten van de Provincie Oost-Vlaanderen bij beslissing van zeventien november tweeduizend en elf.

Financieel plan

Voor het verlijden van de oprichtingsakte hebben de oprichters aan de notaris een financieel plan overhandigd waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VIC DE CRAENE" hebben verantwoord.

Dit stuk ,wordt door de notaris bewaard overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Overname van verbintenissen

De oprichter heeft verklaard bij toepassing van artikel zestig Wetboek van Vennootschappen, dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARMADA architectuur & management De Pape" aile verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één juli tweeduizend en elf.

Statuten

De statuten van de vennootschap werden vastgesteld als volgt:

Rechtsvorm, naam, zetel :

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming: "ARMADA architectuur & management De Pape".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(a^`

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwn"

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Elke benaming of logo die de eer, de discretie of de waardigheid van de leden van de Orde van architecten in het gedrang kan brengen of welke strijdig zouden zijn met het Reglement van Beroepsplichten, is uitgesloten.

De architect  rechtspersoon en zijn vennoten zullen er voor zorgen dat de naam van de architect  natuurlijke persoon uit de benaming en het logo wordt geschrapt, indien de betrokken architect  natuurlijke persoon bij definitieve tuchtbeslissing werd geschrapt.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Rijsenbergstraat 38.

De zetel kan zonder statutenwijziging in het Nederlandstalig gedeelte van België of in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad worden overgebracht, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders dat wordt gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Elke wijziging van de maatschappelijke zetel wordt zowel kenbaar gemaakt aan de Raad van de Orde van architecten waar de zetel gevestigd was als aan de Raad van de Orde van architecten waar de nieuwe maatschappelijke zetel zal gevestigd worden.

De vennootschap kan in België en in het buitenland een bijkomend architectenbureau oprichten, nadat hiervoor door de bevoegde Raad van de Orde van Architecten de toelating is verleend en mits inachtname van de ter plaatste geldende reglementeringen.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

-het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

-alleen of gezamenlijk de uitoefening in al zijn aspecten van het beroep van architect in de betekenis daaraan gegeven door de Orde van Architecten, overeenkomstig de ter zake toepasselijke wetgeving, de deontologie en de beroepsplichten eigen aan het beroep van architect, als van de aan de architect aanverwante beroepen zoals onder meer stabiliteitsingenieur, veiligheidscoördinator, ruimtelijk project management, studietechnieken, stedenbouwkundige interieurontwerper, tuin- en landschapsarchitect, erfgoedzorger en bouwhistoricus, zonder dat deze opsomming beperkend kan zijn.

-de uitoefening van gespecialiseerde disciplines in de kunst van het bouwen en de stedenbouw zoals visualisatie van gebouwen, ruimtes, gebieden en landschappen met computerondersteunde technieken.

-de advisering, conceptualisering en ontwikkeling van presentatietechnieken voor cultureel erfgoed, met nadruk op gebouwd erfgoed.

-het scheppen van materiële voorwaarden en/of middelen om de realisatie van dit doel mogelijk te maken. -het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, alleen of in samenwerking met anderen, natuurlijke personen of rechtspersonen, die hetzij lid zijn van de Orde der Architecten, hetzij de nodige kwalificaties bezitten om er lid van te worden, hetzij een discipline uitoefenen die vervat ligt in het in dit artikel beschreven doel, in zoverre deze discipline verenigbaar is met het beroep van architect.

De vennootschap kan alle financiële en in het algemeen alle verrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met het beroep van architect.

Duur:

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal, aandelen

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro. (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders.

Alle zaakvoerders, bestuurders, leden van het directiecomité en elke zelfstandige mandataris die optreedt in naam en voor rekening van de vennootschap, moet gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op een van de tabellen van de Orde van architecten.

De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd bij eenvoudige meerderheid van stemmen, voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Behoudens eenparig goedvinden van de vennoten worden de zaakvoerders die zonder beperking van duur benoemd zijn in de akte van oprichting, geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap. Hun opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk warden herroepen.

Het mandaat van zaakvoerder kan door de algemene vergadering worden bezoldigd.

Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig kan vertegenwoordigd worden beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode verder het beroep blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect in naam en voor rekening van de vennootschap worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van aan nieuwe zaakvoerder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal dan, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan een vennoot of een zaakvoerder van de vennootschap zijn, deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien geen regularisatie mogelijk blijkt, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect  rechtspersoon in de zin van artikel 2 § 2 van de Wet van twintig februari negentienhonderd negenendertig op de bescherming van de titel en het beroep van architect is te aanzien.

Indien de vennootschap niet meer geldig kan vertegenwoordigd worden om een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder, bijvoorbeeld in geval van schrapping of weglating van een zaakvoerder van de tabel van architecten of het ontslag van een zaakvoerder, dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie. De vennootschap zal dan, tot regularisatie, voor alle handelingen een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke persoon als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op de tabel.

Indien geen regularisatie mogelijk blijkt, moet onverwijld een algemene vergadering warden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect  rechtspersoon in de zin van artikel 2 §2 van de Wet van twintig februari negentienhonderd negenendertig op de bescherming van de titel en het beroep van architect is te aanzien.

Mits het naleven van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van architect en behoudens de handelingen die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden, kan ieder zaakvoerder alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Evenwel zal, indien er meerdere zaakvoerders zijn, voor alle authentieke akten, voor alle handelingen met betrekking tot onroerende goederen, leningen en kredieten alsmede voor elke verrichting die een waarde vertegenwoordigd boven de vijfduizend euro, de handtekening van alle zaakvoerders noodzakelijk zijn.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt moet de naam en de hoedanigheid van diegene die ondertekend worden vermeld.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen die alleen of gezamenlijk kunnen optreden, binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van architect.

De personen aan wie een dergelijke volmacht werd toevertrouwd en die persoonlijk geen architect zijn, kunnen geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van architect.

Ingeval het bestuur van de vennootschap wordt uitgeoefend door meer dan één zaakvoerder, vormen deze een college, dat beslissingen dient te nemen met gewone meerderheid van stemmen, zonder dat dit afbreuk doet aan de hiervoor vermelde individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid van elke zaakvoeder.

Jaarvergadering en voorwaarden voor toelating tot de vergadering, uitoefening van het stemrecht:

De algemene vergadering van de vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan deze niet overdragen.

Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor alle beslissingen omtrent de benoeming en het ontslag van bestuurders of zaakvoerders van de architect  rechtspersoon, hun bezoldiging en hun mandaat.

Bij ontstentenis van een wettelijke bepaling terzake is alleen de algemene vergadering bevoegd voor de uitsluiting van aan architect  vennoot.

Het bestuursorgaan van de vennootschap, en de commissarissen indien die er zijn, kunnen de algemene vergadering samenroepen. Zij moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering dienen de agenda te vermelden.

In toepassing van de wettelijke bepalingen kan elke architect-vennoot een algemene vergadering samenroepen waarvan hij zelf de agenda vaststelt.

De oproepingen worden gedaan volgens de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De zaakvoerders moeten antwoord geven op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschiedt, geschorst.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

Afschriften voor derden worden ondertekend door een zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Elke vennoot kan zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die zelf vennoot dient te zijn.

Indien een architect-vennoot zich op een algemene vergadering laat vertegenwoordigen, kan er, bij toepassing van de wettelijke bepalingen, slechts geldig gestemd worden als bij die vertegenwoordiging nog ten minste zestig ten honderd (60 %) van de stemrechten in het bezit zijn van natuurlijke personen die gemachtigd werden het beroep van architect uit te oefenen.

De vennoten mogen hun stem schriftelijk uitbrengen. Zij zullen hun stem uitbrengen voor elk agendapunt afzonderlijk, in een aangetekend schrijven dat vóór de opening van de vergadering in het bezit van de vennootschap dient te zijn.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bedoeld in artikel 271 Wetboek van Vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen.

Daartoe zal de enige zaakvoerder of de voorzitter van het college van zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit versturen naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Wanneer één of meer aandelen toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de aan deze aandelen verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts worden uitgeoefend door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang deze aanwijzing niet is gebeurd, blijven de aan deze aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, tenzij anders wordt overeengekomen tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar.

Voor de architect-aandelen kan de uitoefening van het stemrecht enkel toevertrouwd worden, rechtstreeks of onrechtstreeks, aan een natuurlijk persoon die ertoe gemachtigd werd het beroep van architect uit te oefenen.

Volmachten voor de vertegenwoordiging van architect  aandelen op de algemene vergadering kunnen slechts gegeven worden aan andere stemgerechtigde vennoten die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Volmachten voor de vertegenwoordiging van de overige aandelen kunnen slechts gegeven worden aan natuurlijke personen met een niet  onverenigbaar beroep.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, dient ieder jaar te worden bijeengeroepen op laatste vrijdag van de maand juni om zeventien uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni tweeduizend en dertien.

Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De vergadering gaat door in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping.

De vennoten mogen kennis nemen van de in artikel 283 Wetboek van Vennootschappen opgesomde stukken, vijftien dagen voor de algemene vergadering.

De algemene vergadering hoort het jaarverslag, in voorkomend geval het verslag van de commissarissen, en behandelt de jaarrekening. Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De gewone algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde en aanwezige aandelen. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf. (31.12.2012).

Winstverdeling

9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, kosten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de winst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van deze winst, rekening houdend met alle toepasselijke wettelijke bepalingen.

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto winst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De ontbinding  Vereffening

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden. Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging.

Vddr de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt vastgesteld, moet de notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is. In de akte dienen de conclusies van de commissaris, bedrijfsrevisor of accountant overgenomen te worden.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen " en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap wordt de behandeling van de lopende dossiers verder gezet door de architect-vennoot, en indien er meerdere architecten-vennoten zijn door de vennoot belast met de architectuuropdracht. Indien er onduidelijkheid zou bestaan over welke persoon belast is met de opdracht, door de architect-vennoot die het dossier heeft aangebracht en die het dossier behandelt in rechtstreeks contact met de cliënt.

Gaat het om een dossier dat door een vennoot werd aangebracht maar dat door een andere vennoot behandeld werd in rechtstreeks contact met de cliënt, dan wordt deze cliënt aangeschreven door de vennootschap bij een brief welke wordt ondertekend door de vereffenaar en de twee vennoten, waarbij aan de betrokken cliënt kennis wordt gegeven van de ontbinding van de vennootschap. Bij zelfde brief wordt aan de cliënt gevraagd te willen mededelen binnen een termijn van vijftien dagen of hij wenst, ofwel zijn dossier verder behandeld te zien door de vennoot die het op effectieve wijze in behandeling had, ofwel door de vennoot die het bij de vennootschap heeft aangebracht. In zelfde brief wordt aan de cliënt medegedeeld dat bij het uitblijven van een antwoord binnen de gestelde termijn, het dossier verder zal afgewerkt worden door de architect die het dossier op effectieve wijze in behandeling had.

r

Indien de architect-vennoot belast met het verder zetten van de architectuuropdracht zijn beroep niet meer

" kan of mag uitoefenen, wordt het dossier verder behandeld door een andere architect-vennoot van de vennootschap.

Is er geen enkele architect-vennoot en wordt er binnen een redelijke termijn geen andere architect-vennoot opgenomen in de vennootschap, dan wordt de cliënt aangeschreven en wordt hem gevraagd te willen

" mededelen door wie hij wenst dat het dossier verder wordt behandeld.

Zaakvoerder

Tot niet statutair zaakvoerder van de vennootschap werd voor onbepaalde duur benoemd:

De heer DE PAPE Samuel, voornoemd.

Dewelke heeft verklaard zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Commissaris

Er werd geen commissaris benoemd.

Volmacht

Een bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"Cobofisca" met zetel te 9420 Erpe, Kleine Steenweg 2, haar zaakvoerder en aangestelden, met mogelijkheid

tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de Kruispuntbank voor

Ondernemingen, het Ondernemingsloket en/of het BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve

diensten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en

andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Frank De Raedt

notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Stïátsblád - I6I0I/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 31.08.2016 16518-0008-013

Coordonnées
ARMADA ARCHITECTUUR & MANAGEMENT DE PAPE

Adresse
RIJSENBERGSTRAAT 36 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande