ARBOR ALTA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ARBOR ALTA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 524.935.393

Publication

09/04/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr; t?Ja(..i . .5 35 .3 43 Benaming (voluit) :ARBOR ALTA

NEERGELEGD

2 8 Miai 2813

RECtferWIR. VAN

flrlr]P14 A 'IT-1FT

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Adelaarsstraat 24

9051 Gent (Sint-Denijs Westrem)

Onderwerp akte :Oprichting

Uit de akte verleden voor geassocieerd notaris Christophe Blindeman te Gent, op zevenentwintig maart; ;j tweeduizend dertien, te registreren, blijkt dat:

;j 1. De naamloze vennootschap "M.G. INVEST", met maatschappelijke zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem),; ;j Adelaarsstraat 24, ondernemingsnummer 0894.100.765, RPR Gent.

2. De naamloze vennootschap "GLOBALINDUS", met maatschappelijke zetel te 8020 Oostkamp, Kapellestraat; 117, ondernemingsnummer 0879.020.730, RPR Brugge.

jj zijn verschenen en een naamloze vennootschap hebben opgericht onder de naam "ARBOR ALTA", met ., maatschappelijke zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Adelaarsstraat 24, waarvan het geplaatst; ij maatschappelijk kapitaal tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door;

zeshonderdtwintig (620) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, hetzij driehonderdentien (310); lj aandelen categorie A en driehonderdentien (310) aandelen categorie B.

;; Op deze zeshonderdtwintig (620) aandelen wordt ais volgt ingeschreven in geld: ,

jj

j; Dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening, geopend op jj naam van de vennootschap in oprichting, overeenkomstig artikel 449 van de Wetboek van Vennootschappen bij; li Belfius Bank.

Ij Het bewijs van depot, verstrekt door de voormelde bank, op 27 maart 2013, wordt aan ondergetekende notaris;

;; overhandigd en blijft in zijn dossier bewaard j

jj Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) tot haar beschikking;

;j heeft. ;

ij De te publiceren statuten luiden als volgt ;

jJ Artikel 1: Rechtsvorm - Naam

ij De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "ARBOR ALTA".

ij Deze naam moet steeds door de woorden "naamloze vennootschap" of de afkorting "NV" worden voorafgegaan;

j: of gevolgd.

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem). Adelaarsstraat 24.

;j De zetel van de vennootschap mag, bij besluit van de raad van bestuur, overgebracht worden naar elke andere'

ji plaats in [let Nederlandstalig of tweetalig landsgedeelte van België.

;j ledere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

;; bekendgemaakt door toedoen van de bestuurders.

j: De raad van bestuur kan, in België of in het buitenland, administratieve zetels, bedrijfszetels, agentschappen,

;j bijkantoren en dochtervennootschappen oprichten.

j; Artikel 3: Maatschappeliik doel

Op de laatste blz. van luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

;j De comparanten verklaren en erkennen vervolgens: Dat elk aandeel volledig is volstort.

A-aandelen B-aandelen

1. aan de naamloze vennootschap M.G. INVEST: 310

driehonderdentien aandelen categorie A.

2. aan de naamloze vennootschap GLOBALINDUS: 310

driehonderdentien aandelen categorie B.

SAMEN; zeshonderdtwintig aandelen, hetzij 620

driehonderdentien aandelen categorie A en

driehonderdentien aandelen categorie B.

1/7 m«i 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad





De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of met' medewerking van derden, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, in consignatie, in commissie, zowel in België als in het buitenland:

- het beheer van roerende en onroerende goederen, het nemen van participaties, deelnemingen of belangen op welke wijze ook in andere ondernemingen, alsmede het dragen van bestuursmandaten;

- het verwerven, laten bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, verkopen, verhuren, in onroerende leasing geven en nemen, of anderszins ter beschikking stellen van onroerende goederen,

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling ervan.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen,

zij mag ook alle leningen toestaan of leningen, door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen,

Artikel 4: Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Artikel 5: Ka 'bal

Het geplaatst kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00), vertegenwoordigd door zeshonderdtwintig (620) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, te weten driehonderdentien (310) aandelen categorie A, genummerd van 1 tot en met 310, en driehonderdentien (310) aandelen categorie B, genummerd van 311 tot en met 620.

Indien een bestaande aandeelhouder nieuwe aandelen verwerft, hetzij door kapitaalverhoging, hetzij door overname, zullen deze aandelen automatisch omgezet worden in aandelen van de soort die deze aandeelhouder voordien reeds bezat.

De vennootschap kan soorten van aandelen uitgeven.

Artikel 8: Aard van de effecten

De volgestorte aandelen van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder.

Aandelen die nog niet zijn volgestort blijven steeds op naam.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam, dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

Naar aanleiding van de inschrijving in dit register, wordt aan de aandeelhouder een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan effectenhouder overhandigd.

Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling.

De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm.

In geval van een elektronisch register van aandelen zal een nieuwe afdruk gemaakt worden na iedere wijziging. Deze afdrukken zullen op de zetel van de vennootschap bewaard blijven.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naaal in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling en deze aandelen schrappen in het register van aandelen.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal, volgens de opgave van de aandeelhouder, bij de vereffeningsinstelling of bij de door de aandeelhouder aangewezen erkende rekeninghouder, de boeking laten schrappen en deze aandelen inschrijven in het register van aandelen op naam. Aan de aandeelhouder wordt een Certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven.

Artikel 14: Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit tenminste drie leden, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap,

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Indien de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, zal de raad van bestuur steeds in de volgende verhouding samengesteld zijn: enerzijds, één bestuurder, gekozen uit de kandidaten voorgesteld door



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

de meerderheid van de houders van de aandelen categorie A en, anderzijds, één bestuurder, gekozen uit de kandidaten, voorgesteld door de meerderheid van de houders van de aandelen categorie B.

Telkens wanneer overgegaan wordt tot de verkiezing van een bestuurder ter vervanging van een bestuurder wiens opdracht een einde nam, behoort het recht om kandidaten voor deze opdracht voor te dragen toe aan de houders van deze categorie van aandelen, die de uittredende bestuurder hadden voorgesteld.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een termijn die zes jaar niet mag overschrijden, zij mag hen te allen tijde afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De functies van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering. De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter en één of meer ondervoorzitters verkiezen.

Artikel 20: Bestuur

Algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Adviesco mité - directiecomité

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad van bestuur mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad van bestuur. De raad van bestuur bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan. De raad van bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan dit directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Dergelijke beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen.

De persoon aan wie deze bevoegdheden opgedragen zijn, zal de titel van "directeur' voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "dagelijks bestuurder";

Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen, eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 21: Verteoenwoordiciinq

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (ondermeer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

hetzij door twee bestuurders, die samen optreden, waarbij één bestuurder behoort tot de aandeelhouders van categorie A en de andere bestuurder behoort tot de aandeelhouders van categorie B;

- hetzij door de gedelegeerd bestuurder, zijnde een lid van de raad van bestuur aan wie de

vertegenwoordigingsmacht werd overgedragen, alleen handelend;

hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de persoon aan wie dit bestuur is opgedragen.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, kan de vennootschap tevens vertegenwoordigd worden, binnen de grenzen van de bevoegdheden toegekend aan het directiecomité, door de leden van dit directiecomité, alleen of samen handelend, zoals besloten door de raad van bestuur,

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

Artikel 26: Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste woensdag van de maand juni om 20 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering neemt kennis van het jaarverslag en van het verslag van de eventuele commissaris, bespreekt de jaarrekening en hecht er haar goedkeuring aan, zij verleent - bij aparte stemming - kwijting aan de bestuurders en eventuele commissaris, gaat over tot de herbenoeming of tot de vervanging van de uittredende of ontbrekende bestuurders en eventuele commissaris en neemt alle besluiten in verband met de andere punten die voorkomen op de agenda,

De algemene vergaderingen worden samengeroepen door de raad van bestuur, In geval van nalatigheid van de raad zullen de oproepingen tot voormelde vergaderingen uitgaan van de commissaris, indien zij bestaan. Artikel 30: Toelating - Depot

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

t1 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

, mod 11.1



Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, moeten de houders van effecten op naam of huis vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap, uiterlijk drie dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering.

De eigenaars van gedematerialiseerde effecten, moeten binnen dezelfde termijn, bij de instellingen die de raad van bestuur aanduidt, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neerleggen waarbij de onbeschikbaarheid van deze aandelen tot de algemene vergadering wordt vastgesteld. De vervulling van deze formaliteit is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Artikel 35: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 39: Boekiaar - Jaarrekening- Controleverslag

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar, maakt de raad van bestuur een inventaris op, als ook de jaarrekening volgens de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Indien de vennootschap hiertoe wettelijk gehouden is, dient de raad van bestuur bovendien een verslag op te stellen, "jaarverslag" genoemd, waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Het verslag bevat de commentaren, inlichtingen en toelichtingen die vermeld zijn in het Wetboek van Vennootschappen, voor zover die van toepassing is.

Tenminste één maand voor de jaarvergadering overhandigt het bestuur de stukken opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen, met het jaarverslag aan de eventuele commissaris.

De eventuele commissaris stelt, met het oog op de jaarvergadering, een omstandig schriftelijk verslag op, "controleverslag" genoemd, rekening houdend met hetgeen bepaald is in het Wetboek van Vennootschappen. Tenminste vijftien dagen voor de jaarvergadering mogen de aandeelhouders, de houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op de zetel van de vennootschap kennis nemen van: de jaarrekening, in voorkomend geval, de geconsolideerde jaarrekening, de lijst van de aandeelhouders die hun aandeel niet volledig hebben volgestort met vermelding van hun aantal en hun woonplaats, de lijst van de openbare fondsen, aandelen, obligaties en andere effecten van vennootschappen die de portefeuille uitmaken, het eventueel jaarverslag en verslag van de commissaris. De jaarrekening en de voormelde verslagen worden gezonden aan de houders van aandelen op naam, tezelfdertijd als de oproeping. Iedere effectenhouder heeft het recht kosteloos een exemplaar te bekomen van de hiervoor vermelde stukken overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuurders leggen binnen de dertig dagen, na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in het Wetboek van Vennootschappen genoemde documenten neer,

Wanneer de vennootschap, naast de bij het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven openbaarmaking, het jaarverslag en de jaarrekening hetzij in hun geheel of in verkorte versie, op een andere wijze verspreidt, dan dient dit te gebeuren overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 40: Wettellike reserve - bestemming van de winst - dividend

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Deze voorafneming wordt hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt verminderd. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, de bestemming ervan bepaalt.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt Uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de raad van bestuur.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap,

Artikel 44: " ntbindin " - Voortbestaan - Sluitin "

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Het besluit tot ontbinding door de algemene vergadering dient te worden genomen volgens de procedure voorzien in het Wetboek van Vennootschappen

Artikel 45: : enoemin " van vereffenaar s

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden van de vereffenaar(s), hun bezoldiging alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de bestuurders. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op, Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

Op de Laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

J1 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn,' van rechtswege vereffenaars.

Artikel 46: Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passiva, de netto maatschappelijke activa verdeeld worden op de volgende wijze:

bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden,

het eventueel saldo zal op gelijke wijze overal de aandelen verdeeld worden. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Afsluiting van het errste boekaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal

worden afgesloten op 31 december 2014.

2. De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de laatste woensdag van de maand juni in 2015.

3. Samenstelling van de organen

Het aantal bestuurders wordt in het begin vastgesteld op twee.

Elke categorie van aandeelhouders wordt vertegenwoordigd door elk één bestuurder.

Tot bestuurders worden benoemd voor een termijn, die eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018:

N op voordracht van de houder van de aandelen categorie k

- de naamloze vennootschap "M.G. INVEST", met maatschappelijke zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem),

Adelaarsstraat 24, ondememingsnummer 0894.100.765, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger, de heer De Paepe Ignace, gedomicilieerd en verblijvende te 1640 Sint-Genesius-Rode,

Kleine Verbindingslaan 21.

Bi op voordracht van de houder van de aandelen categorie B:

- de naamloze vennootschap "GLOBALINDUS", met maatschappelijke zetel te 8020 Oostkamp, Kapellestraat

117, ondernemingsnummer 0879.020.730, RPR Brugge, vertegenwoordigd dcor haar vaste vertegenwoordiger,

de heer Beke Luc, gedomicilieerd en verblijvende te 8020 Oostkamp, Legeweg 157 C.

Zij aanvaarden hun opdracht.

Hun mandaat is onbezoldigd.

4. Bijzondere volmachten

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan de heer Vanovenberghe Johan, geboren te Nieuwpoort op 6 augustus 1963, gedomicilieerd en verblijvende te 9750 Zingem, Weistraat 12 B, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de inschrijving van de vennootschap bij het ondernemingsloket en bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde aan te vragen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.06.2015, NGL 27.08.2015 15564-0096-013
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.03.2016, NGL 22.07.2016 16344-0096-012

Coordonnées
ARBOR ALTA

Adresse
ADELAARSSTRAAT 24 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande