AMERIJCKX ANN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMERIJCKX ANN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.955.446

Publication

30/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 27.09.2014, NGL 29.09.2014 14599-0483-013
31/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 30.10.2013 13642-0558-011
05/12/2014
ÿþi Modwnid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN



111





KOOPHANDEL GEN1

2 6 NOV. 20111

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0841.955.446

Benaming

(voluit) : AMER1JCKX ANN

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : BUSSENSTRAAT 2 9255 BUGGENHOUT

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de zetel van de vennootschap met ingang van 04 november 2014 verplaatst naar

BROEKSTRAAT 24 BUS 2 9255 BUGGENHOUT

Amerijckx Ann

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/12/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



OpOp de de laatselaatse blz.blz. vanvan LuikLuk B Bvermeldenvermelden : : Recto Recto: : NaamNaam en en hoedanigheidhoedanighed vanvan de de instrumenterndeinstrumenterende notaris,notaris, hetzijhetzij vanvan de de perso()n(en)perso(o)n(e bevoegdbevoeg de de rechtspersonrechtspersoon tenten anzienaanzien vanvan derdenderden te e vertegenwordigenvertegenwoordige

Verso Verso: :NaamNaam en en handtekenighandtekenin

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11307582*

Neergelegd

19-12-2011



Griffie

Ondernemingsnr :

0841955446

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Amerijckx Ann

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9255 Buggenhout, Bussenstraat 2

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit de notulen opgesteld door notaris Maryelle Van den Moortel te Overijse op zestien december tweeduizend en elf, blijkt volgende oprichting :

Oprichter :

Mevrouw AMERIJCKX Ann, wonende te 9255 Buggenhout, Bussenstraat 2, 100 aandelen, volgestort voor de geheelheid.

Statuten

Artikel 1. Naam - Vorm.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming  Amerijckx Ann .

Artikel 2. Zetel.

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 9255 Buggenhout, Bussenstraat 2.

Artikel 3. Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

Het beheren van participaties in dochtervennootschappen en het waarnemen van bestuurdersfuncties in deze vennootschappen; het verlenen van advies, management en andere diensten aan bedrijven ,vennootschappen en verbonden ondernemingen, deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van deze vennootschappen.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door een zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam, doch voor rekening van de vennootschap. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

Artikel 4. Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur en begint te werken vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt zoals voor een wijziging van de statuten.

Zij mag verbintenissen aangaan of in haar voordeel bedingen voor een termijn die de datum van haar ontbinding overtreft.

Artikel 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), verdeeld in honderd gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/achttienduizend zeshonderdste van het kapitaal en dezelfde rechten en voordelen verlenend.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bij de oprichting volgestort voor de geheelheid.

Artikel 10. Bestuur.

Het bestuur van de vennootschap wordt door de algemene vergadering toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, voor de duur die de vennoten vaststellen. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

In alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

De zaakvoering mag zich onder haar persoonlijke verantwoordelijkheid doen helpen of vertegenwoordigen in haar betrekkingen met derden door één of meer personen, op voorwaarde dat hun mandaat speciaal weze, en van tijdelijke aard.

De bezoldiging van de zaakvoerders en van de werkende vennoten zal worden vastgesteld door de algemene vergadering.

Artikel 13. Boekjaar. - Jaarrekening en Jaarverslag.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart.

Artikel 14. Algemene Vergadering.

Jaarlijks wordt op de zetel van de vennootschap of op elke andere in de oproepingsbrieven aangeduide plaats in België, een algemene vergadering der vennoten gehouden, op de laatste zaterdag van de maand september om 14 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag worden gehouden.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moet de vennoot als zodanig in het register van aandelen zijn vermeld.

Artikel 15. Stemrecht

Iedere vennoot brengt zijn stem uit in persoon of bij gemachtigde.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Niettegenstaande elke andersluidende bepaling kunnen noch de vennootschap, noch de in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap optredende personen het stemrecht uitoefenen dat is verbonden aan de aandelen die hen in pand zijn gegeven.

Voor de vaststelling van de voorschriften inzake aanwezigheid en meerderheid die in de algemene vergadering moeten worden nageleefd, wordt geen rekening gehouden met de geschorste aandelen.

Artikel 15bis. Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door een zaakvoerder, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Artikel 18. Winstverdeling.

Jaarlijks wordt van de netto-winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Na bewuste afhouding besluit de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoering met meerderheid van stemmen over de bestemming van de netto-winst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten :

- het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

- het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling, behoudens in uitzonderingsgevallen.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepalingen moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Artikel 21.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen, zal het batig saldo van de vereffening verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectieve aandelen, in zover ze volgestort zijn. Zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid tussen de vennoten onderling hersteld door terugbetalingen of bijstortingen, naar keuze van de vereffenaars.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa

onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het

arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

SLOT- EN TIJDELIJKE BEPALINGEN.

Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar gaat in op datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van

de bevoegde rechtbank van koophandel, en eindigt op 31 maart 2013 .

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en dertien.

Verbintenissen voor rekening van de vennootschap in oprichting.

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben de comparanten verklaard dat de

vennootschap de verbintenissen overneemt, die door de voormelde oprichters in naam van de vennootschap in

oprichting werden aangegaan te rekenen vanaf zestien december tweeduizend en elf.

Derhalve zullen deze verbintenissen geacht worden door de vennootschap zelf te zijn aangegaan, die alle

rechten en verplichtingen die eruit voortvloeien overneemt, ter volledige ontlasting van de oprichters.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van

Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zaakvoering - Controle.

Mevrouw Amerijckx, voornoemd, werd benoemd tot zaakvoerder. Haar mandaat zal bezoldigd zijn.

Deze benoeming zal slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging van een uittreksel van deze akte ter griffie

van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De vennootschap zal, bij het einde van het eerste boekjaar, niet beantwoorden aan de voorwaarden die het

aanstellen van een commissaris verplicht stellen.

Volmacht

De oprichter verleent volmacht aan DRT&PARTNERS, met zetel te 1780 Wemmel, Romeinsesteenweg 1022

bus 1, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om betreffende deze oprichting alle mogelijke formaliteiten te

vervullen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij het ondernemingsloket en bij de diensten van de

Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

Gelijktijdig hiermee neergelegd een uitgifte

Bestemd voor de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Maryelle Van den Moortel

Notaris

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 26.09.2015, NGL 28.09.2015 15600-0256-012

Coordonnées
AMERIJCKX ANN

Adresse
BROEKSTRAAT 24 BUS 2 9255 BUGGENHOUT

Code postal : 9255
Localité : BUGGENHOUT
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande