AMED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.649.189

Publication

16/05/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i " iaioo e"

NEERGELEGD

0 6 MEI 2014

RECHT IfreVAN

KOOPHAls.DiE_ l E GENT

Ondernemingsnr: 0476.649.189

Benaming (voluit) : AMED

(verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hekers 39

9052 Gent (Zwijnaarde)

ji Onderwerp akte :Kapitaalverhoging door inbreng in geld

Uit het proces-verbaal verleden op 28 april 2014 voor Christian VAN BELLE, geassocieerd notaris in dej burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE: NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone: ;j algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "AMED", met maatschappelijke zetel te 9052 Gent (Zwijnaarde), Hekers 39, ondernemingsnummer; 0476.649.189, RPR Gent, is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen heeft genomen: KAPITAALVERHOGING IN SPECIËN

Openstelling kapitaalverhoging

:; De vergadering beslist in toepassing van artikel 537 WIB over te gaan tot kapitaalverhoging in geld ten belopej van driehonderdenzesduizend euro (¬ 306.000,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd; euro (¬ 18.600,00) naar driehonderdvierentwintigduizend zeshonderd euro (¬ 324.600,00), zonder uitgifte van; nieuwe aandelen.

Inschrijving - Volstorting - Bankattest

De intekenaar verklaart op de kapitaalverhoging in te schrijven voor een bedrag van driehonderdenzesduizendj euro (¬ 306.000,00).

Hij verklaart de volstorting van de inbreng te hebben verricht door overschrijving van de gelden voortkomend uiti zijn netto-dividend op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap overeenkomstig artikel 311 van; het Wetboek van Vennootschappen.

Het attest van deze storting werd afgeleverd 22 april 2014 en wordt aan de ondergetekende notaris voorgelegd ;, en zal in zijn dossier bewaard blijven. De vergadering besluit dat de gelden, die bij voornoemde bank werden geplaatst, thans beschikbaar zijn.

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging in, speciën daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op: driehonderdvierentwintigduizend zeshonderd euro (¬ 324.600,00). jj WIJZIGING VAN DE TEKST VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN OM HET IN OVEREENSTEMMING TE: BRENGEN MET HET HIERVOOR GENOMEN BESLUIT TOT KAPITAALVERHOGING j' De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met het' hiervoor genomen besluit tot kapitaalverhoging.

De tekst van artikel 5 wordt vervangen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op driehonderdvierentwintigduizend zeshonderd euro (¬ ; 324.600, 00).

Het is verdeeld in tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder nominale waarde die elk één tweehonderdste (1/200) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

ji COORDINATIE VAN DE STATUTEN" jj De vergadering beslist de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris. VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Samen hiermee neergelegd

- Uitgifte van het proces-verbaal ; j

- Gecoördineerde statuten.

-=--_-~ :~ _Wi_µ..: ww~,_~_~_.:T___.:_~.:.~~m-_rM._~_~---------- =---- - -- ==-------= --- -- ----=----------------" ------------~.___-__, Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/11/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

MOd Word 11.1

ili ' In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

(~~~~ ~.~bij g~ P~

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0476.649.189

Benaming

(voluit) : AMED

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hekers 39 te 9052 Zwijnaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering, gehouden ten zetel op dd. 06/11/2013, blijkt volgende:

De algemene vergadering beslist ontslag te verlenen aan de heer Jozef De Poorter in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap en dit vanaf heden.

Vervolgens wordt er beslist om de heer Edmond De Poorter, met woonplaats te 9052 Gent (Zwijnaarde), Hekers 39 te benoemen tot nieuwe zaakvoerder vanaf heden. Hij verklaart zijn mandaat te aanvaarden. Dit mandaat is voor onberperkte tijd en is onbezoldigd.

Aldus opgesteld te Gent op 06/11/2013.

Edmond De Poorter,

zaakvoerder

NEERGELEGD

1 5 UV, 2013

REc>KTUAN " N I

KOOPfI A`; ij~ 1,~~~ *TT ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

J111m~i~~~.~uuu~~~n

*1317 59*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.11.2013, NGL 07.11.2013 13658-0428-015
22/10/2013
ÿþ mod 11.1

[Weir In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13160307

1111

Vo beho aan Belg Staat:

NEERGELEGD

1 1 QKT, 2013

RECfI'l(BA YAN KC?{)l'ï-iANDEEENT

Ondernemingsnr : 0476.649.189

Benaming (voluit): ADVOCATENKANTOOR DE POORTER EDMOND

(verkort) :

Rechtsvorm . B.V, o.v.v. B.V.B.A.

Zetel : Hekers 39

9052 Gent (Zwijnaarde)

Onderwerp akte :Wijziging maatschappelijke benaming - Wijziging maatschappelijk doel - Wijziging rechtsvorm

Uit het proces-verbaal verleden op 25 september 2013 voor Christian Van Belle, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkter aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, geregistreerd te Gent II op 27 september daarna, Boek 2531 Blad 15 Vak 08, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING EN BIJGEVOLG WIJZIGING VAN HET TWEEDE LID VAN ARTIKEL 1 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "AMED", met ingang vanaf heden.

Bijgevolg zal het tweede lid van artikel 1 van de statuten vanaf heden luiden ais volgt:

"Zij heeft als naam AMED":

WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL EN BIJGEVOLG WIJZIGING VAN ARTIKEL 3 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen en de tekst van artikel 3 van de statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het buitenland, voorzover de eventuele wettelijke erkenningen en/of bekwaamheidsattesten voorhanden zijn:

-het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen; -alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en: onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks: betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde: of onbebouwde onroerende eigendommen;

-de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten; -het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- het uitoefenen van functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen.

het uitoefenen van gerechtelijke mandaten.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of, i! die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling ervan,

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan andere ondernemingen, tje vennootschap mag, bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële; tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen ot; ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het; :_hare.of_venaardis-Baar_maatschappeljÍkdoel.tehevArrler

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

ï

Voor- mod 11.1

4=áehostden

aan het

Belgisch

Staatsblad

be vennootschap mag ook leningen, voorschotten, kredieten en zekerheden aan of voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders, schuldeisers, als loutere derden verstrekken behoudens hetgeen wettelijk is voorbehouden aan financiële instellingen en het intekenen op aile financiële instrumenten."

WIJZIGING VAN DE RECHTSVORM VAN DE VENNOOTSCHAP EN BIJGEVOLG WIJZIGING VAN HET EERSTE LID VAN ARTIKEL 1 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Bijgevolg zal het eerste lid van artikel 1 van de statuten vanaf heden luiden als volgt:

"De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid."

WIJZIGING VAN DE STATUTEN TENEINDE ALLE VERWIJZINGEN NAAR VERPLICHTINGEN UIT HOOFDE VAN DE ADVOCATENPRAKTIJK TE SCHRAPPEN

a) Schrapping van artikel 5

De vergadering beslist om artikel 5 van de statuten integraal te schrappen.

b) Schrapping van artikel 6

De vergadering beslist om artikel 6 van de statuten integraal te schrappen,

c) Wijziging van artikel 10 aangaande overdracht van aandelen door aanneming van nieuwe tekst.

De vergadering beslist om artikel 10 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"Op straffe van nietigheid mogen de aandelen niet worden overgedragen onder levenden dan met de toestemming van tenminste de helft van de vennoten, in het bezit van tenminste drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen {i) aan een vennoot, of (íi) aan de echtgenoot van de overdrager, doch wel in geval van overdracht aan bloedverwanten in rechte lijn van de overdragende vennoot.

De overgang van aandelen wegens overlijden wordt beheerst door dezelfde regels als die die gelden voor de overdracht onder levenden.

In geval van overdracht die ingevolge dit artikel is onderworpen aan de goedkeuring van de vennoten dient de vennoot die één of meer aandelen wenst over te dragen, of dienen desgevallend de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die één of meer aandelen verwerven, de zaakvoerder van de vennootschap hiervan in kennis te stellen bij een aangetekend schrijven. De vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen, dient, in geval van overdracht onder levenden, de prijs, de identiteit van de ovememer en de voorwaarden waartegen de overdracht zal gebeuren mee te delen aan de zaakvoerder.

Van zodra hij dit schrijven heeft ontvangen, roept de zaakvoerder een algemene vergadering bijeen om te beslissen over de voorgestelde overdracht.

In geval van weigering van de goedkeuring dienen de andere vennoten binnen twee maanden te rekenen van cie dag waarop de algemene vergadering werd gehouden, de aandelen waarvan de overdracht is geweigerd aan te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat ze reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De prijs van de overdracht wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de algemene vergadering goedgekeurd, behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen.

De aandelen die binnen twee maanden te rekenen vanaf voornoemde algemene vergadering niet door de andere vennoten zouden zijn gekocht overeenkomstig dit artikel worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde ovememer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen. De regeling van artikel 252 van het Wetboek van vennootschappen is van toepassing indien een erfgenaam, legataris of andere rechtverkrijgende van aandelen die overgaan bij overlijden, niet wordt toegelaten door de algemene vergadering."

d) Schrapping van artikel 11

De vergadering beslist om artikel 11 van de statuten integraal te schrappen.

e) Schrapping van artikel 14, zevende alinea

De vergadering beslist om artikel 14, zevende alinea van de statuten integraal te schrappen.

fj Schrapping van artikel 15 eerste alinea van de statuten

De vergadering beslist om artikel 15, eerste alinea van de statuten integraal te schrappen.

g) Schrapping van artikel 16, vierde, vijfde en zesde alinea

De vergadering beslist om artikel 16, vierde, vijfde en zesde alinea van de statuten integraal te schrappen.

h) Wijziging artikel 18

De vergadering beslist om de eerste zin van artikel 18 van de statuten te wijzigen als volgt;

"Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hiertoe anders beslist."

I) Schrapping artikel 31

De vergadering beslist om artikel 31 van de statuten integraal te schrappen.

COÖRDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de coördinatie van de statuten en de hernummering toe te vertrouwen aan de

ondergetekende notaris.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

..,--behoçtden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Geassocieerd notaris,

Christian Van Belle.

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal;

- Verslag van de zaakvoerder van 6 september 2013 met betrekking tot artikel 287 van het Wetboek

Vennootschapsrecht aan de buitengewone algemene vergadering met een samenvattende staat van actief en

passief;

- coördinatie van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

31/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 15.12.2014, NGL 18.12.2014 14701-0239-015
17/07/2013
ÿþak

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de-aktc

NEERGP1 EGD

-8 JiLi 2018

RECHTBANK VAN

KOOPHAN 1 :1-=

Ondernemirigsnr : 0476.649.189

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR DE POORTER EDMOND (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hekers 39 te 9052 Zwijnaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten zetel dd. 0510612013, blijkt volgende:

- er wordt ontslag gegeven aan de huidige zaakvoerder Mn Hermans Veerle, met ingang vanaf 30/06/2013;

- er wordt een nieuwe zaakvoerder aangesteld, met name Dhr. De Poorter Jozef, met ingang vanaf 1/07/2013 voor onbepaalde duur. Dhr, De Poorter Jozef verklaart dit mandaat te aanvaarden. Het mandaat is niet bezoldigd.

Aldus opgesteld te Zwijnaarde op 01/07/2013.

De PoorterJozef,

zaakvoerder

11111i~uiuui~ mij

" 1311073 "

V

ui

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.11.2012, NGL 14.12.2012 12666-0601-015
20/07/2012
ÿþmod 11.1

Ondernemingsnr: 0476.649.189

Benaming (voluit) : ADVOCATENKANTOOR DE POORTER EDMOND (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hekers 39

9052 Gent (Zwijnaarde)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Ontslag statutaire zaakvoerder Benoeming zaakvoerder

IJlt het proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Christian Van Belle te Gent, op negen juli; tweeduizend en twaalf, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen ONTSLAG STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

De vergadering beslist ontslag te verlenen aan de heer DE POORTER Edmond in zijn hoedanigheid van: statutaire zaakvoerder van de vennootschap, met ingang vanaf 27 augustus 2012.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

De vergadering beslist vervolgens te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbeperkte tijd met ingang: vanaf heden:

Meester Hermans, Veerie, advocate, gedomicilieerd en verblijvende te 9080 Lochristi (Zaffelare), Dijkgracht 2ô, die alhier tussenkomt en haar mandaat aanvaardt. Haar mandaat is onbezoldigd.

VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering beslist op heden geen bijzondere volmacht te verlenen aan derden om administratieve; formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en eventuele andere administraties.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Samen hiermee neergelegd:

- De expeditie van het proces-verbaal;

- De gecoördineerde statuten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

aktRIEERGELE

1 1 »LI 2012

KOOPH ~VDi~L TE AN

GENT

na neerlegging ter griffie van d

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Griffie

*izsaess9

111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/12/2011 : GET001492
29/12/2010 : GET001492
17/12/2009 : GET001492
19/12/2008 : GET001492
23/01/2008 : GET001492
22/01/2007 : GET001492
03/02/2006 : GET001492
25/02/2005 : GET001492
17/01/2005 : GET001492
27/02/2004 : GET001492
26/01/2002 : GEA026630
19/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 16.12.2015, NGL 12.01.2016 16015-0117-012

Coordonnées
AMED

Adresse
HEKERS 39 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande