AMBULANCE OOST

Association sans but lucratif


Dénomination : AMBULANCE OOST
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 536.994.473

Publication

19/11/2013
ÿþ Mon 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IN

1111111111111111111111

*13173420*

~ FW

C~:;.j...,..

Ondernerningsnr : 0536.994.473

Benaming

(voluit): AMBULANCE OOST

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk Zetel : Beke 125 te 9950 Waarschoot

Onderwerp akte ; Verplaatsing maatschappelijke zetel

De raad van bestuur, bijeengekomen ten zetel dd. 1710912013, heeft met unanimiteit beslist om met ingang vanaf heden de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar "Begoniastraat 17 bus 4 te 9810 Eke",

Aldus opgesteld te Waarschoot op 17/09/2013.

Dhondt Peter, bestuurder

Y

- 6 1q 0V. 2013

RECHTBANK

VAN

KOO lá GENT

i't-fr-~r" ~i~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/08/2013
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

i *1312914

~ -c ~riffie,; VVAti

,7, ~-; r:~~-r 4

Ondernemingsnr : os-36 ` 4 «10-

Benaming

(voluit) : AMBULANCE OOST

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : BEKE 125, 9950 WAARSCHOOT

Onderwerp akte : Oprichting

Ondergetekenden:

- VERNE HENNY, wonende Beke 125 te 9950 Waarschoot

- DHONDT PETER, wonende Azaleastraat 24 te 9840 De Pinte

- DE CLERCQ TANIA, wonende Azaleastraat 24 te 9840 De Pinte

- DHONDT EMMANUELLE, wonende Wijngaardstraat 12 bus 1 te 9700 Oudenaarde

Verklaren bij deze akte een Vereniging Zonder Winstoogmerk op te richten overeenkomstig de wet van 27 juni 1921, waarvan zij de statuten als volgt voorstellen:

Naam , zetel , doel duur.

Artikel 1 ; een vereniging zonder winstoogmerk wordt opgericht overeenkomstig de beschikkingen van de wet van 27 juni 1921 , onder de naam AMBULANCE OOST.

Art 2 ; De zetel is gevestigd te 9950 Waarschoot , Beke 125. Ze valt bijgevolg onder het gerechtelijke arrondissement van Gent.

Art 3 : De vereniging heeft tot doel EHBO prestaties te verlenen bij alle gelegenheden waarbij de vereniging wordt gevraagd. Daartoe zal zij in gebruik of in eigendom mogen bezitten en ontvangen aile roerende en onroerende goederen die zij voor het bereiken van haar doel nodig heeft. Zij mag ook alle handelingen stellen tot het bereiken van haar doel.

Art 4 : De vereniging is voor onbepaalde duur opgericht, en kan ten alle tijde ontbonden worden.

Leden , aanmaning, ontslag.

Art 5 : Het aantal leden is onbeperkt, maar moet minstens drie bedragen. De eerste leden zijn de

ondergetekende stichters.

Art 6 : Het lidmaatschap is beperkt tot zij, die het doel van de vereniging nastreven en aan de nodige

kwalificaties, opgelegd door de vereniging, voldoen.

Art 7 : Het aanvaarden van nieuwe leden wordt, op voorste! van een lid, door de raad van bestuur, bij

eenvoudige meerderheid van de stemmen, zonder beroep, beslist.

Art 8 : De ontslagname en de uitsluiting van leden geschiedt op de wijze door artiket 12 van de wet bepaald.

Bestuur.

Art 9 : De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit minstens drie leden (voorzitter, secretaris, penningmeester ), verkozen door de algemene vergadering uit haar leden, voor ten minste vijf jaar en ten alle tijde afstelbaar.

Art 10 : De raad van bestuur kiest tussen zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester, Om verkozen te worden dienst de voorzitter minimum 70 pct. van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden op zijn naam te krijgen. De secretaris en de penningmeester worden verkozen bij eenvoudige meerderheid. deze drie functies zijn onverenigbaar. De leden zijn herkiesbaar. lindien in de loop van een mandaat een plaats van bestuurder vrijkomt, hebben de andere bestuurders het recht voorlopig een plaatsvervanger aan te stellen tot de algemene vergadering bij haar volgende samenkomst tot de definitieve herkiezing overgaat De aldus benoemde bestuurder beëndigt het mandaat van degene die hij vervangt.

Art 11 : De raad van bestuur wordt samengeroepen door de voorzitter of bij ontstentenis van de voorzitter de secretaris, telkens het belang van de vereniging het verreist, of op verzoek van twee bestuurders. De uitnodiging gebeurt minstens veertien dagen voor de bijeenkomst. De raad van bestuur wordt voorgezeten door Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

de voorzitter of bil ontstentenis door de secretaris of ontstentenis van deze , door de oudste aanwezige bestuurder. Ieder bestuurder kan in geval van afwezigheid geldig vertegenwoordigd worden door een andere bestuurder mits schriftelijke procuratie. De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen wanneer de meerderheid der leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van de vertegenwoordigde stemmen, bij staking der stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend , De besluiten worden genomen in processen - verbaal, getekend door de voorzitter en de secetaris.

Art 12 : De raad van bestuur heeft in zijn bevoegheid alle handelingen die behoren tot het beheer van de vereniging in de ruimste zin genomen en die door de wet of de statuten niet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij kan alle handelingen verrichten, zoals organisatie, benoeming en bezoldiging van het personeel en het uitvaardigen van reglementen van inwendige orde . Hij kan toelagen, schenkingen en legaten aanvaarden, beschikken over alle voorschotten, leningen of ontvangsten nodig voor zijn werking. De leden van de raad van bestuur zijn niet geremunereerd. De rechtsvorderingen, zowel als eiser dan als verweerder, worden in naam van de vereniging gevoerd door drie bestuurders waaronder de voorzitter en de secretaris, op vervolging en benaastiging van haar voorzitter. De raad van bestuur kan evenzo elke bevoegdheid aan eender welke mandataris van zijn keuze opdragen, zelfs aan iemand die niet tot de vereniging behoort. Voor rechtsverhandelingen is de vereniging slechts gebonden door de gezamelijke handtekening van drie bestuurders waarvan één van de voorzitter of de secretaris

Art 13 : De raad van bestuur houdt het register van de leden bij. De bestuurders zijn slechts verantwoordelijk voor de uitvoering van hun mandaat. Zij gaan geen enkele persoonlijke verbintenis aan terwille van hun beheerder ten opzichte van de verbintenissen van de vereniging

Algemene vergadering.

Art 14 : De algemene vergadering bestaat uit het geheel van de leden, Ze is trouwens het soevereine gezag van de vereniging. Ze heeft alle machten. De beslissingen die zij overeenkomstig de statuten treft, zijn rechtsgeldig en binden aile rechten. Vallen onder haar bevoegdheid; het benoemen en ontslaan van haar beheerders, het wijzigen van de statuten, het goedkeuren van de begroting en de rekeningen, het vrijwillig ontbinden van vereniging.

Art 15 : Ten minste éénmaal per jaar moet een algemene vergadering gehouden worden in de loop van de maand maart.

Art 16 : De raad van bestuur mag ten allen tijde de algemene vergadering bijeenroepen. Hij is daartoe verplicht op verzoek van één vijfde van de leden. Dit verzoek moet de punten behelzen die aan de vergadering dienen voorgelegd. Alle leden moeten ertoe uitgenodig worden volgens volgende procedure; de bijeenroepingen worden gedaan door de raad van bestuur per gewone omzendbrief aan elk lid gericht, ten minste één week voor de vergadering en ondertekend, namens de raad van bestuur, door de voorzitter en de secretaris. De vergaderingen worden gehouden op dag, uur en plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Art 17 : De vergadering mag slechts behandelen de punten die op de agenda staan en die in de oproepingsbrief zijn vernield. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij ontstentenis de secretaris of bij ontstentenis door de oudste van de beheerders, tenzij de voorzitter zijn plaatsvervanger aanduid. De voorzitter duidt de verslaggever aan.

Art 18 : leder lid heeft slechts één stem en heeft het recht op de algemene vergadering één ander lid af te vaardigen die dan drager moet zijn van een schriftelijke volmacht.

Art 20 : Bij afwijking van voorgaand artikel worden de besluiten van de algemene vergadering die wijziging brengen aan de statuten of uitsluiting van leden voorzien of vrijwillige ontbinding van de vereniging, genomen overeenkomstig bijzondere voorwaarden, welke zijn; 1. het te bespreken punt en de te nemen beslissing moeten op duidelijke wijze op de dagorde vermeld staan. 2. De twee derden van de leden moeten op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn. 3. De beslissingen moeten genomen worden met de twee derden van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen, 4. Daarenboven , wanneer de wijziging de verandering aan het onderwerp van de vereniging tot doel heeft, is de éénparigheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen verreist.

Art 21 : De besluiten van de algemene vergadering worden vastgesteld in de processen- verbaal getekend door de voorzitter en de secretaris en de leden die het verlangen en ingeschreven in een speciaal register op de maatschappelijke zetel achter slot bewaard.

Middelen, begroting en rekeningen.

Art 22 : De geldmiddelen en het vermogen van de vereniging kunnen bestaan uit bijdragen van de leden uit leningen, legaten, schenkingen, inkomsten en baten.

Art 23 : Elk jaar wordt de balans van het, verlopen dienstjaar dat loopt van 1 januari tot 31 december, vastgesteld en wordt de begroting opgemaakt voor het volgend dienstjaar. Beiden worden voorgelegd aan de raad van bestuur voor het einde van de maand januari en onderworpen aan de goedkeuring van de algemene vergadering van de maand maart . Op die jaarlijkse algemene vergadering dient die balans goed- of afgekeurd te worden en dient beraadslaagd te worden over de ontlasting te geven aan de beheerders voor hun uitgevoerd mandaat.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Ontbinding en vereffening.

Art 24 : In geval van vrijwillige ontbinding van de vereniging stelt de raad van bestuur één of meerdere vereffenaars aan en bepaald hun bevoegdheid. Ondertekenaars verklaren dit contract als enig rechtsgeldig document tussen partijen.

Worden benoemd tot bestuurders:

VOORZITTER : VERHE HENNY wonende Beke 125 te 9940 Waarschoot SECRETARIS : DHONDT PETER wonende Azaleastraat 24 te 9840 De Pinte PENNINGMEESTER : DE CLERCQ TANIA wonende Azaleastraat 24 te 9840 De Pinte

Die bij deze hun mandaat aanvaarden.

Aldus opgesteld te Waarschoot op 15/07/2013.

VERHE HENNY,

Oprichter - bestuurder - voorzitter

DHONDT PETER

Oprichter- bestuurder - secretaris

DE CLERCQ TANIA,

Oprichter - bestuurder - penningmeester

DHONDT EMMANUELLE,

Oprichter

Tegelijk hierbij neergelegd: oprichtingsakte dd. 16(07(2013

.,

"Ç oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AMBULANCE OOST

Adresse
BEKE 125 9950 WAARSCHOOT

Code postal : 9950
Localité : WAARSCHOOT
Commune : WAARSCHOOT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande