AMBER REUNIE TEAM, AFGEKORT : A.R.T.

Association sans but lucratif


Dénomination : AMBER REUNIE TEAM, AFGEKORT : A.R.T.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 541.861.992

Publication

19/11/2013
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Art. 1. Benaming.

De vereniging zonder winstoogmerk wordt genoemd << Amber Reünie Team >>, of afgekort <<A.R.T.>> hierna

de vereniging genoemd.

Art. 2. Maatschappelijke zetel.

Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 9300, Aalst, Pieter Coeckestraat 75 bus 6.

De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Dendermonde.

Art. 3. Duur.

De duur van de vereniging is onbeperkt, doch kan evenwel te allen tijde ontbonden worden.

Art. 4. Doel.

De vereniging heeft tot doel het promoten en organiseren van culturele, toeristische, evenementen en activiteiten die het gemeenschapsleven in Vlaanderen, en in het bijzonder in Aalst, bevorderen; het verzamelen van informatie om het aan te bieden en uit te geven op papier of elke digitale vorm aan een zo groot mogelijk publiek in binnen en buitenland.

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het

De hierna opgesomde natuurlijke personen:

De Schepper, Gizelle, Dahlialaan 18, B-1742 Ternat, geboren 21 december 1961 te Aalst, RR 61.12.21-274.73.

Gevenois, Jos, Biekorfstraat 69, B-9300 Aalst, geboren 19 mei 1959 te Aalst, RR 59.05.19-107.15

Perdaens, Antoon, Pieter Coeckestraat 75 bus 6, B-9300 Aalst, geboren 20 augustus 1957 te Aalst ,RR 57.08.20-

075.93

Vlasschaert, Geert Marie Alfons, Drapstraat 11, 9308 Aalst (Gijzegem), geboren 25 oktober 1961 te Aalst, RR

61.10.25-075.41.

Dépinoy, Daniël, Naarstigheidstraat 21, B-9300 Aalst, geboren 07 januari 1958 te Brussel, RR 58.01.07-385.48.

De Saedeleer, Eddy Kamiel, Vossedreef 5, B-9340 Lede, geboren 27 mei 1952 te Aalst, RR 52.05.27-305.12

verklaren bij deze akte een vereniging zonder winstoogmerk op te richten, overeenkomstig de wet van

27 juni 1921, en alle volgende rechtsgeldige wijzigingen van deze wet, waarvan de statuten de volgende zijn:

TITEL I. - BENAMING, MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

TITEL II. - DUUR.

TITEL III.  DOEL EN ACTIVITEITEN.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Amber Reünie Team

België

Onderwerp akte : Oprichting

*13306866*

(afgekort) : A.R.T.

Rechtsvorm: : Vereniging zonder winstoogmerk

Luik B

Zetel : Pieter Coeckestraat 75 6

0541861992

9300

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Aalst

Griffie

Neergelegd

14-11-2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

De vereniging tracht dit doel te bereiken door onder meer: het aanmaken en publiceren op het internet (of andere toekomstige electronische snelwegen), en op digitale dragers van teksten, foto s, programma s en andere multimedia ontwerpen, voor eigen rekening of voor rekening van derden; het verspreiden van een culturele agenda, via het internet, en/of digitale dragers; het beheren van een electronische brievenbus; het aanleggen van een bibliotheek.

doel waarvoor zij werd opgericht.

Meer algemeen kan de vereniging alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het hierboven bepaald doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, onder meer personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen.

TITEL IV. - LIDMAATSCHAP.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Art. 5. Werkende leden.

De vereniging bestaat uit werkende leden (hierna leden genoemd), toegetreden leden en ereleden. Het aantal leden is onbeperkt, maar moet ten minste 3 zijn. Door als lid van de vereniging toe te treden, worden de statuten van de vereniging en het huishoudelijk reglement, indien aanwezig, in hun totaliteit aanvaard. Werkende leden zijn diegene die bij de oprichting deze statuten ondertekenen en diegene wier naam is vermeld op de alfabetische ledenlijst.

De wettelijke bepalingen zijn alleen op de werkende leden toepasselijk. De rechten en verplichtingen van de niet-werkende leden kunnen verder bepaald worden in een huishoudelijk reglement.

Als lid kan tot de vereniging toetreden : ieder natuurlijk persoon of rechtspersoon die door de algemene vergadering als dusdanig wordt aanvaard en dit op voorstel van de raad van bestuur. Het verzoek om toelating van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de voorzitter van de raad van bestuur. Met de term « lid » in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de werkende leden.

Art. 6. Toegetreden leden.

Iedereen kan zich kandidaat stellen als toegetreden lid van de vereniging. Deze kandidatuurstelling kan schriftelijk of mondeling gebeuren en dient gericht te worden aan de raad van bestuur. Toegetreden leden kunnen worden uitgenodigd op vergaderingen maar hebben nooit stemrecht. De toegetreden leden zullen bij voorrang informatie ontvangen over de werking en de activiteiten van de vereniging

Art. 7. Ereleden.

Kunnen als ereleden worden benoemd, zij die zich jegens de vereniging bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt. Zij worden op voordracht van de raad van bestuur door de algemene vergadering benoemd met de meerderheid van minstens twee derde van de aanwezige stemmen. Indien een lid-vennoot van de vereniging tot erelid wordt verkozen, zal dit zelfde stemrecht op de algemene vergadering blijven behouden en zal het tot een bestuursfunktie verkiesbaar blijven en desgevallend die zelfs behouden.

Art.8. Lidgelden.

Het door de leden en toegetreden leden te betalen lidgeld kan jaarlijks niet meer dan 125 EUR bedragen. Het bedrag van de lidgelden van de werkende leden en van de toegetreden leden worden vastgesteld door de algemene vergadering. De lidgelden dienen te worden vereffend zoals in het huishoudelik reglement is voorzien.

Art. 9. Beëindiging van lidmaatschap.

Het lidmaatschap eindigt :

1. bij het overlijden van het lid.

2. door schriftelijke opzegging van het lidmaatschap aan de raad van bestuur, per adres van de

maatschappelijke zetel van de vereniging. Het lid dat weigert het lidgeld te betalen, wordt geacht ontslag te nemen.

3. door beslissing van ontzetting door de algemene vergadering. De betrokkene wordt onmiddellijk van de beslissing schriftelijk in kennis gesteld.

De Algemene Vergadering zal deze beslissing treffen indien een lid handelt in strijd met de statuten, reglementen of besluiten van de vereniging, of indien door zijn/haar handeingen, de vereniging op onredelijke wijze wordt benadeeld, waaronder begrepen: overtredingen van de wetten en reglementen op de auteursrechten en deze die de privacy beschermen.

TITEL V. - GELDMIDDELEN.

Art. 10. Geldmiddelen.

De geldmiddelen van de vereniging zijn : lidgelden; opbrengsten van publicaties en advertenties; subsidies,

schenkingen, erfstellingen en legaten; alle andere wettelijke inkomsten.

TITEL VI. - ALGEMENE VERGADERING.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Art. 11. Samenstelling.

De algemene vergadering is samengesteld uit de werkende leden van de vereniging.

Art. 12.Bevoegdheden.

Tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren: de wijzigingen aan de statuten van de vereniging; de benoemingen en de afzetting van de bestuurders; de benoeming en afzetting van de commissaris en desgevallend het bepalen van diens bezoldiging; de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen; de goedkeuringen van de begrotingen en de jaarrekeningen; de vrijwillige ontbinding van de vereniging; de uitsluiting van de werkende leden; de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Art. 13. Vergaderingen.

De Algemene Vergadering zal plaatshebben in de loop van het eerste semester van ieder jaar. De bijeenroeping van de Algemene Vergadering gebeurt via elektronisch bericht of bij eenvoudige brief, voor wie daar om verzoekt, als volgt: minstens acht dagen vóór de vergadering plaatsheeft, onder handtekening van de voorzitter van de raad van bestuur, of van twee bestuurders. De vergadering kan eveneens bijeengeroepen worden wanneer minstens één vijfde van de leden er om vraagt. De oproeping vermeldt de agendapunten, dag, uur en plaats van de vergadering. De agenda wordt bepaald door de raad van bestuur. Een vijfde van het aantal leden kan op voorhand agendapunten laten toevoegen. De oproeping bevat alle bijlagen zodat het voor de werkende leden duidelijk is waarover het gaat en zodat de vergadering kan worden voorbereid. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij ontstentenis, door de ondervoorzitter of door de oudste in leeftijd van de overige aanwezige bestuurders. De voorzitter stelt een secretaris aan voor het opstellen van de notulen.

Art. 14.. Wijze van vergaderen.

De algemene vergadering beslist, behoudens andersluidende bepaling in de wet of de statuten, bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen, hoe groot het aantal aanwezigen ook is. In geval van staking van stemming, beslist de stem van de voorzitter.

Een werkend lid mag zich bij volmacht door een ander werkend lid schriftelijk laten vertegenwoordigen. Een volmachtdrager kan slechts één werkend lid vertegenwoordigen. Ieder werkend lid beschikt over één stem. Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt, dat op de eerstvolgende algemene vergadering ter goedkeuring wordt voorgelegd. Het wordt ondertekend door de voorzitter en de secretaris en bij gewone brief , en/of e-mail, toegezonden aan de werkende leden.

Art. 15.. Inzagerecht.

De beslissingen van de algemene vergadering worden gebundeld en bewaard op het secretariaat van de

vereniging. Elk werkelijk lid, ongeacht of het al dan niet een bestuurslid is of werkzaam is in de vereniging, kan

op het secretariaat van de vereniging raadplegen:

- het register van de leden.

- alle notulen en beslissingen van de algemene vergadering en van de raad van bestuur.

- alle notulen en beslissingen van de personen al dan niet met bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor

rekening ervan een mandaat bekleden.

- alle boekhoudkundige stukken van de vzw.

Daartoe richt het betrokken lid een eenvoudig verzoek aan de raad van bestuur.

Het inzagerecht houdt geen recht in om kopieën te maken, tenzij met toestemming van het bestuur.

Art. 16. Samenstelling.

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit minstens twee leden. Ze worden door de algemene vergadering verkozen tussen de werkende leden die zich daartoe kandidaat hebben gesteld. De kandidaat-bestuurders dienen schriftelijk hun kandidatuur in bij de raad van bestuur, minstens 30 dagen vóór de eerstkomende algemene vergadering.

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur.

TITEL VII. - RAAD VAN BESTUUR EN DAGELIJKS BESTUUR.

In geval van ontslag, overlijden of afzetting van een bestuurder voorziet de raad van bestuur in een interim plaatsvervangende bestuurder tot de volgende algemene vergadering, of tot het einde van het mandaat. De leden van de raad van bestuur worden benoemd door de algemene vergadering en zijn te allen tijde door deze afzetbaar.

De leden van de raad van bestuur oefenen hun mandaat kosteloos uit. Benoeming, ontslag, aftreden en afzetting van de leden van de raad van bestuur worden, binnen de maand nadat hiertoe is besloten, ingediend bij het bestuur van het Belgisch Staatsblad ter publicatie. Deze publicatie kan ook gebeuren na de jaarvergadering van de vereniging.

De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is. De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders. De vergadering van de raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter. Indien deze belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Indien, om welke reden ook, het aantal bestuurders tot minder dan twee is gedaald, zijn de overige bestuurders gemachtigd en verplicht onverwijld een algemene vergadering bijeen te roepen om te voorzien in de aanstelling van nieuwe bestuurders. Zolang zij dit hebben nagelaten, oefenen zij zelf de volledige bevoegdheden van de raad van bestuur uit en zijn zij hiervoor persoonlijk aansprakelijk.

Art. 17. Vergaderingen, beraadslaging en beslissingen.

De raad van bestuur vergadert op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders. Een bestuurder kan zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen; een bestuurder kan slechts over één volmacht beschikken. De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij ontstentenis, door de ondervoorzitter of de oudste in leeftijd van de overige aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur beslist geldig zodra de helft van zijn leden aanwezig is. De beslissingen worden met gewone meerderheid van stemmen genomen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. Van elke vergadering van de raad van bestuur wordt een verslag opgemaakt dat op de eerstvolgende vergadering ter goedkeuring wordt voorgelegd. Het wordt ondertekend door de voorzitter en de secretaris. Afschriften ervan worden geldig  voor eensluidend ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders. Wat betreft het inzagerecht gelden dezelfde regels als deze beschreven in artikel 15 van deze statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Art. 18. Intern bestuur.

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen. De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen.

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders zelfs, mits machtiging van de algemene vergadering, aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging.

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

De raad van bestuur is een collegiaal orgaan. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit. De bestuurders nemen in de uitoefening van hun functie geen enkele persoonlijke verplichting op zich en zijn slechts verantwoordelijk voor de uitoefening van hun mandaat.

Art. 19. Externe vertegenwoordiging.

Alle akten die de vereniging verbinden, worden ondertekend door de voorzitter en de penningmeester, die geen voorafgaandelijke machtiging van de raad van bestuur moeten rechtvaardigen. Bij ontstentenis van een van beiden worden deze mede ondertekend door een derde bestuurslid. Zij kunnen onbeperkt financiële verbintenissen aangaan zonder voorafgaandelijke goedkeuring van de raad van bestuur.

Art. 20. Dagelijks bestuur .

De raad van bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt, een afgevaardigde bestuurder of directeur benoemen, die met het dagelijkse bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover het bestuur der postcheque, de openbare en private bankinstellingen en alle andere instellingen.

Art. 21. Begroting en rekeningen.

Het maatschappelijk dienstjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar zal lopen vanaf de datum van oprichting tot 31 december van het daaropvolgend jaar. Ieder jaar, op 31 december, wordt de rekening van het verlopen boekjaar afgesloten en de begroting van het volgend boekjaar opgemaakt. Beide documenten worden ter goedkeuring voorgelegd aan de daaropvolgende algemene vergadering. Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan onder geen beding bij wijze van dividend of anderszins aan de leden worden uitgekeerd. De rekeningen en de begroting worden ten minste acht dagen vóór de jaarvergadering ter kennis gebracht van de leden, die daarna hiervan inzage kunnen vorderen.

TITEL VIII. - BEGROTING EN REKENING.

TITEL IX. - HUISHOUDELIJK REGLEMENT.

Art. 22. Huishoudelijk reglement.

Het huishoudelijk reglement dat door de raad van bestuur kan worden vastgesteld, en kan worden gewijzigd, behelst nadere regels omtrent onderwerpen waarvan de regeling is voorgeschreven in de huidige statuten, dan wel deze die door de raad van bestuur wenselijk worden geacht. De raad van bestuur is bevoegd om naast het huishoudelijk reglement andere regels vast te stellen.

TITEL X.  ONTBINDING EN VEREFFENING.

Art. 23. Ontbinding en vereffening.

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege, kan slechts de algemene

vergadering tot ontbinding besluiten indien twee derde van de leden op de algemene vergadering aanwezig of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

vertegenwoordigd zijn en er bovendien een tweederde meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden Zijn geen twee derde van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden, maar mits een tweederde meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden. De besluiten genomen op deze tweede algemene vergadering dienen echter door de burgerlijke rechtbank te worden bekrachtigd.

In geval van vrijwillige ontbinding van de vereniging zal de raad van bestuur met de vereffening van de vereniging worden gelast. De algemene vergadering blijft evenwel bevoegd om de vereffening op te dragen aan een daartoe speciaal aan te wijzen commissie.

In geval van ontbinding wordt het netto overblijvend maatschappelijk actief, na vereffening van de schulden en aanzuivering der lasten, overgedragen aan een vereniging met een doelstelling gelijkaardig aan deze vzw.

TITEL XI. - BENOEMINGEN.

Getekend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Als eerste bestuurders worden aangesteld :

De Schepper, Gizelle, Dahlialaan 18, B-1742 Ternat, geboren 21 december 1961 te Aalst, RR 61.12.21-274.73, voorzitter

Gevenois, Jos, Biekorfstraat 69, B-9300 Aalst, geboren 19 mei 1959 te Aalst, RR 59.05.19-107.15, secretaris Perdaens, Antoon, Pieter Coeckestraat 75 bus 6, B-9300 Aalst, geboren 20 augustus 1957 te Aalst ,RR 57.08.20075.93, penningmeester

De Saedeleer, Eddy Kamiel, Vossedreef 5, B-9340 Lede, geboren 27 mei 1952 te Aalst, RR 52.05.27-305.12, bestuurder

Vlasschaert, Geert Marie Alfons, Drapstraat 11, 9308 Aalst (Gijzegem), geboren 25 oktober 1961 te Aalst, RR 61.10.25-075.41, bestuurder

Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de wet van 27 juni 1921, en alle daaropvolgende aanpasingen van deze wet, toepasselijk.

Aldus opgemaakt en aangenomen met eenparigheid van stemmen op de stichtingsvergadering te Aalst op 04 november 2013.

De Schepper Gizelle

Voorzitter

Volgen de handtekeningen

Gevenois Jos

Secretaris

28/07/2015
ÿþ~ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

IMI 111111.151,1.111,1111.1j11 NI

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GFNT

1 6 JULI 2015

AFDEUNG teteeMONDE

Ondernemingsnr: 0541.861.992

Benaming

(voluit) : Amber Reünie Team

(verkort) : A.r.t.

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Ten Bos 2, 9320 Aalst(Erembodegem)

Onderwerp akte : Aanpassing bestuurders

Op de Algemene Vergadering van 26 mei 2015 werden de volgende wijzigingen aan het bestuur goedgekeurd.

Het op 16 april 2015, ingediende ontslag van mevrouw Aelbrecht Francine, Roomshofstraat 7, 9320 Aalst (Erembodegem), werd aanvaard.

Tevens werd als nieuwe bestuurder aangesteld, de heer Van Den Berghe Dirk Cyrille Maria, Professor Van Vaerenberghstraat 15, 9400 Okegem (Ninove), geboren te Gent op 9 januari 1959

Vanaf 16 april wordt het secretariaat waargenomen door bestuurder, de heer Draps Georges,

Getekend

Eddy De Saedeleer

Bestuurder

Bijl geïï bij'liet Belgisc1i StaatsbTàd = 28O7/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
AMBER REUNIE TEAM, AFGEKORT : A.R.T.

Adresse
TEN BOS 2 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande