AMADEO FASHION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMADEO FASHION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.084.705

Publication

19/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.08.2013, NGL 11.11.2013 13660-0411-014
07/02/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Matl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN KQOPH4NIEL

2 5. 01. 2012

DENDERMONDE

Griffie

Ondememingsnr: $y3. o9. 10£

Benaming

(voluit) : AMADEO FASHION

(verkort) :

*iaoses

ls

Rechtsvoren : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKLIJKHEID

Zetel : NOORDLAAN 140-BUS 5 - 9200 DENDERMONDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Tekst : Er blijkt uit de akte opgemaakt op vierentwintig januari tweeduizend en twaalf door Edgard Van Oudenhove, Notaris te Haaitert, met standplaats te Denderhoutem, optredend als zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "Notaris Edgard Van Oudenhove", met zetel te 9450 Haaltert-Denderhoutem, Iddergemsesteenweg 8, ondernemingsnummer 0870.946.964, dat een besloten vennootschap met beperkter aansprakelijkheid is opgericht als volgt :

COMPARANT

Mevrouw DEWAELHENS Gaby Thérèse Henriette, geboren te Hamme op zeventien oktober: negentienhonderd tweeënzestig, nationaal nummer 62.10.17-222.58  identiteitskaartnummer 591-4119056-53, wonende te 9200 Dendermonde, Noordlaan, 140  bus 5.

ARTIKEL 1. NAAM

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid onder de naam van "AMADEO FASHION".

ARTIKEL 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9200 Dendermonde, Noordlaan,140  bus 5.

Hij kan overgebracht worden naar elke andere plaats in België, bij eenvoudige beslissing van de' zaakvoerder die over alle machten beschikt om de statutenwijziging die eruit voortvloeit authentiek te laten vaststellen.

ARTIKEL 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel

*voor eigen rekening of rekening van derden, of in deelneming met derden zowel in België als in het buitenland : de aankoop, de verkoop , de distributie, de groot en de kleinhandel, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de in- en uitvoer van dames- en herenkledij,evenals aile toebehoren, accessoires in dei ruimste zin van het woord. Deze opgave is niet limitatief.

*voor eigen rekening of rekening van derden, of in deelneming van derden zowel in België als in het. buitenland : de aankoop, de verkoop, de distributie, de groot- en kleinhandel, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de in- en uitvoer van juwelen en aile aanverwante artikelen zoals alle accessoires die; hiermee te maken hebben. Dit omvat ook alle decoratie, reclame artikelen die hier betrekking mee hebben.

*voor eigen rekening of rekening van derden, of i n deelneming van derden zowel in het binnen- als buitenland : de aankoop, de verkoop, de distributie, de groot en kleinhandel , de vertegenwoordiging, de commissiehandel van alle schoenen en handtassen, lederwaren en aanverwanten in de ruimste zin van de betekenis.

*voor eigen rekening of rekening van derden, of in deelneming van derden zowel in het binnenland als buitenland : de fabricatie, het vervaardigen, het bewerken,het omvormen vande aankoop , de verkoop, de verhuur, de distributie, de groot- en kleinhandel , de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de in en uitvoer van , aile textielproducten, synthetische lederproducten, grondstoffen, decoratieartikelen, evenals alle; toebehoren, gadgets en accessoires in de ruimste zin van het woord en in het bijzonder de omvorming, dei verwerking en bewerking van textielproducten en ontwikkelen van modellen.

*voor eigen rekening of rekening van derden, de aankoop en verkoop van alle fantasie- en diverse artikelen,i in de ruimste zin van hetwoord.

*voor eigen rekening of voor rekening van derden de aankoop, verkoop, verhuur, in- en uitvoer van; motorvoertuigen, moto's, motorfietsen en hun onderdelen, tweedehands auto's en onderdelen.

* het aanleggen , het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen : alle verrichtingen;

..i~t~x_.~e>:Ce~kilig__t4Í_S~r~~4e~et~.~~ _9.Q~S?efe~_ ~L7__41~J'oerer~Sie_ ~âkelljk~ .C~ç~#?fl_?411~_ d~._I1.0ul"ÏIl];~I1GLeïi~?9._Yl~r~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, uitbaten van onroerende goederen : de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en van die aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht, opstal en vruchtgebruik verwerven, bezitten of toestaan. De vennootschap mag bovendien onroerende' goederen aan-en of verkopen zowel in voile eigendom, naakte eigendom als in vruchtgebruik. Zij kan tevens onroerende goederen huren en verhuren.

*Voor eigen rekening het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtpersonen en ondernemingen.

-*Adviezen verlenen van technische, commerciële of administratieve aard : in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen : bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie van financiën, verkoop,productie en algemeen bestuur. De vennootschap kan bestuursopdrachten waarnemen, opdrachten en functies uitoefenen.

*Voor eigen rekening of rekening van derden, of in deelneming met derden,bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen zoals :

a. het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt

b. het toestaan van leningen en kr&dietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin , alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen

e c. het verlenen van financiële, fiscale, technische, commerciële of administratieve aard : in de ruimste zin , met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen : bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur :

e d. het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies

e. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa :

f. het verlenen van administratieve prestaties en computer  services.

g. het onderzoek , de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, in leasing nemen, vervaardigen, overdragen of ruilen, en alle financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

ó De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag aile leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken, voor deze vennootschappen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijke doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

ARTIKEL 4. DUUR



re De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

pq Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals inzake statutenwijzigingen.

" =1 De vennootschap wordt echter niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaam verklaring, het

faillissement of het kennelijk onvermogen van een vennoot.

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het kapitaal wordt vastgesteld op dertigduizend euro (¬ 30.000), vertegenwoordigd door duizend (1.000)

maatschappelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Deze aandelen zijn volstort ten belope

van éénlderde. -

P: ARTIKEL 10. ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke- of rechtspersonen, die worden benoemd door de algemene vergadering, en ten allen tijde door haar herroepbaar zijn.

De algemene vergadering van vennoten bepaalt het aantal zaakvoerders, in voorkomend geval hun statutaire hoedanigheid, bepaalt de duur van hun mandaat en de uitgebreidheid van hun machten, daarin begrepen de vertegenwoordigingsmacht.

ARTIKEL 11. MACHTEN VAN DE ZAAKVOERDER.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of nuttig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap. Hij heeft/Zij hebben binnen hun bevoegdheid alle handelingen die door de wet of door de statuten niet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen hetzij, de directie van de maatschappelijke zaken opdragen aan één of meer directeurs of gevolmachtigden, hetzij bijzondere machten toevertrouwen aan alle mandatarissen. Elke zaakvoerder wordt gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap. Hij kan dit dagelijks bestuur delegeren.

ARTIKEL 12. VERTEGENWOORDIGING - AKTEN EN RECHTSHANDE-LINGEN.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten daarin begrepen deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, hetzij door de zaakvoerder, hetzij binnen de perken van een delegatie tot het dagelijks bestuur door de gedelegeerde of gedelegeerden tot dit bestuur die samen of afzonderlijk optreden. Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaten.

ARTIKEL 14. CONTROLE . .

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot heeft de rechten van onderzoek en controle op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan zonder verplaatsing inzage nemen in de boeken, briefwisseling en alle geschriften van de vennootschap. De algemene vergadering kan een commissaris, lid van het instituut van bedrijfsrevisoren benoemen overeenkomstig het Wetboek vanVennootschappen.

ARTIKEL 15. JAARVERGADERING

Er wordt elk jaar op de derde donderdag vén de maand augustus te achttien uur een algemene vergadering van vennoten gehouden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerste daaropvolgende werkdag.

ARTIKEL 16. STEMRECHT

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op een stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergaderingen door een mandataris, al dan niet vennoot. De zaakvoerder kan de formulering van de volmachten vastleggen en eisen dat deze zouden worden neergelegd op de plaats aangeduid door haar, vijf volle dagen voor de vergadering.

ARTIKEL 20. MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van ieder jaar;

Op deze laatste datum worden de maatschappelijke geschriften afgesloten en de zaakvoerder stelt de inventaris op en zet de jaarrekening uiteen, voor zover de wet dit vereist.

ARTIKEL 21. VERDELING VAN DE WINSTEN

De jaarlijkse nettowinst van de vennootschap wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Op deze winst wordt vooreerst vijf procent vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld. Evenwel kan de algemene vergadering beslissen dat het geheel of een gedeelte van dit saldo zal besteed worden tot voorzorgsfondsen of tot een buitengewone reserve, opnieuw zal ingebracht worden of zal uitgekeerd worden onder vorm van eventuele tantièmes aan de zaakvoerder.

De betaling van dividenden gebeurt op de tijdstippen en op de plaatsen aangeduid door de zaakvoerder. ARTIKEL 23. VERDELING

Vooraleer tot verdeling te kunnen overgaan dient de vereffenaar een verdelingsplan voor te leggen aan de rechtbank van koophandel, welke zich hiermee akkoord dient te verklaren.

Na betaling van aile schulden, lasten en vereffeningskosten of consignatie der sommen daartoe gemaakt, zal het netto-actief worden verdeeld onder de vennoten. Indien de maatschappelijke aandelen niet allen volstort zijn in een gelijke verhouding zullen de vereffenaars vooraleer tot verdeling over te gaan het evenwicht herstellen tussen alle aandelen hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van maatschappelijke aandelen die onvoldoende werden volstort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld ten voordele van de aandelen die in een hogere verhouding werden volstort.

1. Eerste boekjaar en gewone algemene vergadering:

De vennootschap is opgericht vanaf heden (24.1.2012)

Het eerste boekjaar begint vanaf heden (24.1.2012) en eindigt op eenendertig maart tweeduizend en dertien.

De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaats hebben in augustus tweeduizend dertien.

3. Benoeming van zaakvoerder .

Wordt benoemd tot zaakvoerder voor de ganse duur van de vennootschap, mevrouw DEWAELHENS Gaby

voornoemd.

- hier aanwezig die verklaart te aanvaarden en die bevestigt dat geen enkele verbodsbepaling zich hiertegen

verzet. -

4. Overname van verbintenissen.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij .toepassing van artikel 60 van het wetboèk van

vennootschappen verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting

zijn aangegaan sedert één augustus tweeduizend en elf. _

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in die tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

1,

5. Aanvraag ondernemingsnummer.

Bij deze worden alle machten toegekend aan de heer Antonio Desmet, wonende te 9240 Zele, Dreef; 26, met macht van- indeplaatsstelling, teneinde aile formaliteiten te vervullen bij één of meer erkende ondememingsloketten, teneinde daar alle verrichtingen uit te voeren, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en in het algemeen, ook qua i aansluiting sociale kassen en btw-administratie, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) notaris Edgard VAN OUDENHOVE

Neergelegd terzelfdertijd

- uitgifte van de oprichtingsakte dd 24.1.2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/04/2015
ÿþnsod wam 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

KOOPHANDEL GENT

2 tARY 2015

AFDELING DENDERMONDE

btl !Olga

na neerlegging ter griffie van de akte

t~t~ii-rrat GHTBANKVAN

Ondernemingsnr : 0843.084.705

Benaming

(voluit) : AMADEO FASHION

(verkort) : AMADEO FASHION

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Noordlaan 140 bus 5, 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 12.01.2015, blijkt dat :

1, De maatschappelijke zetel, ' Noordlaan 140 bus 5, 9200 Dendermonde', wordt overgebracht naar 'Jeruzalemstraat 87, 9420 Erpe Mere'.

Gehouden op de maatschappelijke zetel , te 9200 Dendermonde, Noordlaan 140 bus5.

Dendermonde , 12.01.2015

Getekend, Gaby Dewaelhens, Zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 31.08.2015, NGL 30.09.2015 15634-0305-014

Coordonnées
AMADEO FASHION

Adresse
JERUZALEMSTRAAT 87 9420 ERPE-MERE

Code postal : 9420
Localité : Erpe
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande