ALWAYS THE BEST FOR YOU

NV


Dénomination : ALWAYS THE BEST FOR YOU
Forme juridique : NV
N° entreprise : 453.962.869

Publication

25/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.03.2014, NGL 19.03.2014 14068-0192-008
02/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 26.06.2012 12221-0155-009
14/07/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0453.962.869

Benaming

(voluit) : ALWAYS THE BEST

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Wateringen 3C bus 03, 9300 Aalst

Onderwerp akte : Omzetting rechtsvorm - Doelswijziging - Naamswijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Lien Couck te Aalst op 29 juni 2011, dat werd gehouden de: algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootscha ALWAYS THE BEST, met zetel tel Wateringen 3C bus 03, 9300 Aalst, met ondernemingsnummer 0453.962.869, B.T.W.-nummer 453.962.869.

Na beraadslaging heeft de algemene vergadering met één-parigheid van stemmen, de volgende: beslissingen genomen:

1.Doelswijziging

N Verslag doelwijziging

Volgens artikel 559 W.Venn geeft de zaakvoerder een omstandige verantwoording van de doelwijziging die; hij voorstelt. Tevens wordt een samenvattende staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd,: afgesloten op éénendertig maart tweeduizend en elf.

Alle vennoten erkennen dat zij van deze beide stukken hebben kunnen kennis nemen, op de wijze als;. voorzien werd in artikel 559 W.Venn. De buitengewone algemene vergadering besluit het voorstel van de zaakvoerder te volgen.

Het verslag wordt bewaard in het dossier van de notaris.

B/ Doelwijziging

Hiertoe wordt artikel drie van de statuten vervangen door de volgende tekst:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

1.De handel in de ruimste zin (aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in-, uit- en doorvoer) in alle goederen, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen;

2.AIle activiteiten inzake de dienstsector, in de ruimste zin, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen; 3.De inrichting, organisatie, exploitatie van wed-strijden, evenementen, symposia, vergaderingen,: bijeenkomsten en andere soorten samenkomsten van pérsonen;

4.Adviesbureau en ontwerp van reclamecampagnes, direct marketing en direct mailing, algemene publiciteit; 5.Administratieve , commerciële, praktische, public relations en communicatieve taken ten behoeve van; personen en ondernemingen, bedrijven, instellingen en alle andere soorten organisaties;

6.Aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, huur, ver-huur, handel en exploitatie van alle soorten roerendeF goederen die geschikt zijn voor gebruik en verbruik door mensen, dieren en planten;

7.Vervaardiging, handel en verkoop, distributie van kunst en spirituele of ambachtelijke objecten, van: relaxatiematerialen, binnenhuisinrichting, buitenhuis en tuinartikelen, kleding en textielwaren, schoonheidsproducten en toiletartikelen;

8. Etalagiste;

9. Cali - center; 10.Mystery-shopper;

De vennootschap mag onder andere aile roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren, verhuren, leasing contracten aangaan, ruilen, oprichten, doen oprichten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op om het even welke manier en op de wijze die haar; geschikt lijkt. Zij mag in het algemeen, zowel in België als in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende bewerking en doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar doel.

Zij zal onder meer mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, in België of in het: buitenland, die eenzelfde doel, een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar, bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken. Deze opsomming van de doelstellingen van de: vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen: voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere:

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblai

"1110]536*

Op de laatste blz. van Luik' B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris,, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste

vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn vol-daan.

2.Naamswijziging

De algemene vergadering beslist de maatschappelijke naam van de vennootschap te wijzigen in: "ALWAYS

THE BEST FOR YOU"

3.Verlenging boekjaar

De algemene vergadering beslist het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op 1 januari

van elk jaar en af te sluiten op 31 december van ieder jaar.

De vergadering beslist artikel vijfentwintig van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel vijfentwintig

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen."

4. Wijziging van de datum van de jaarvergadering

De algemene vergadering beslist de datum van de jaar-vergadering te wijzigen en deze voortaan te houden

op de tweede zaterdag van juni om veertien uur.

De vergadering beslist artikel achttien van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel achttien

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de tweede zaterdag van de maand juni om veertien uur.

Indien die dag samenvalt met een wettelijke feestdag, wordt de algemene vergadering gehouden op de

eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te

besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen van de statuten

inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige

wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten."

5.Overgangsmaatregelen inzake het lopend boekjaar en de eerstvolgende algemene vergadering

1° De algemene vergadering beslist het lopend boekjaar, dat aanvang heeft genomen op één juni tweeduizend en tien, te verlengen tot en af te sluiten op eenendertig december tweeduizend en elf.

2° De algemene vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per eenendertig december tweeduizend en elf, zal gehouden worden op de tweede zaterdag van juni om veertien uur van het jaar tweeduizend en twaalf.

6.Verslagen betreffende de omzetting.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorle-zen van het verslag van de raad van bestuur dat het voor-stel tot omzetting van de vennootschap toelicht en waaraan de staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten op 31 maart 2011, is gehecht, evenals van het voorlezen van het verslag over gezegde staat van activa en passiva, opgesteld door VANSTREELS, DE BOM VAN DRIESSCHE, bedrijfsrevisoren te 1860 Meise, Oude Vilvoordsebaan 21. Ieder der vennoten erkent kennis genomen te hebben van deze beide verslagen en er kopie van ontvangen te hebben.

De conclusie van het verslag van de heer Jan DE BOM VAN DRIESSCHE, bedrijfsrevisor, voornoemd, de dato 14 juni 2011 luidt als volgt:

'Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verificatieverslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat et enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat is groter dan het geplaatst kapitaal en is eveneens groter dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Dit verificatieverslag werd opgesteld op verzoek van het bestuursorgaan van de NV "ALWAYS THE BEST' overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Meise, op 14 juni 2011 door de be-sloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - burgerlijke vennootschap met handelsvorm. "VANSTREELS, DE BOM VAN DRIESSCHE & C°", vertegenwoordigd door :

Jan DE BOM VAN DRIESSCHE

Bedrijfsrevisor"

De verslagen van de raad van bestuur en van de be-drijfsrevisor zullen in het dossier van de notaris

bewaard blijven.

7. Omzetting.

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge Vervolgens beslist de vergadering de vorm van de ven-nootschap te wijzigen en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en zonder verandering van de samenstelling van het vermogen, van het bedrag van de inbreng en van het kapitaal, noch het getal der aandeelhouders en de duur van de vennootschap en dit onder de voorwaarden in de dagorde uiteengezet.

De vergadering verleent bovendien machtiging aan de ondergetekende notaris om de statuten van de vennootschap te coördineren.

8. Kwijting aan de bestuurders en gedelegeerd bestuurder voor hun mandaat.

Aan de bestuurders en gedelegeerd bestuurder, wordt volledige kwijting verleend voor het door hen gevoerde bestuur tot heden, te weten mevrouw Reyntjens Kristel, voornoemd, en de heer Ameys Benny, geboren te Aalst op 6 mei 1961, met nationaal nummer 61.05.06 293-67, wonende te 1730 Asse Pastinakenstraat 17, hetgeen zij verklaren te aanvaarden, mevrouw Reyntjens Kristel aanvaardt bij sterkmaking voor de heer Ameys Benny.

9. Aanneming van nieuwe statuten.

De vergadering beslist de statuten, die de maatschappelijke betrekkingen zullen regelen, in vervanging van de vorige statuten, als volgt vast te stellen:

STATUTEN

TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "ALWAYS THE BEST FOR YOU".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

ZETEL

De zetel is gevestigd te 9300 Aalst, Wateringen 3C bus 03.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

1.De handel in de ruimste zin (aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in-, uit- en doorvoer) in alle goederen, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen;

2.Alle activiteiten inzake de dienstsector, in de ruimste zin, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen; 3.De inrichting, organisatie, exploitatie van wed-strijden, evenementen, symposia, vergaderingen, bijeenkomsten en andere soorten samenkomsten van personen;

4.Adviesbureau en ontwerp van reclamecampagnes, direct marketing en direct mailing, algemene publiciteit; 5.Administratieve , commerciële, praktische, public relations en communicatieve taken ten behoeve van personen en ondernemingen, bedrijven, instellingen en alle andere soorten organisaties;

6.Aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, huur, ver-huur, handel en exploitatie van aile soorten roerende goederen die geschikt zijn voor gebruik en verbruik door mensen, dieren en planten;

7.Vervaardiging, handel en verkoop, distributie van kunst en spirituele of ambachtelijke objecten, van relaxatiematerialen, binnenhuisinrichting, buitenhuis en tuinartikelen, kleding en textielwaren, schoonheidsproducten en toiletartikelen;

8. Etalagiste;

9. Cali - center;

10.Mystery-shopper;

De vennootschap mag onder andere alle roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren, verhuren, leasing contracten aangaan, ruilen, oprichten, doen oprichten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op om het even welke manier en op de wijze die haar geschikt lijkt. Zij mag in het algemeen, zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar doel.

Zij zal onder meer mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, in België of in het buitenland, die eenzelfde doel, een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken. Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn vol-daan.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

KAPITAAL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal bedraagt EENENZESTIGDUIZEND NEGENHONDERD DRIEËNZEVENTIG EURO

ACHTENDERTIG CENT (¬ 61.973,38).

Het is vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen zonder aanduiding van nominale

waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR EN CONTROLE

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen

of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

BEVOEGDHEDEN

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van juni om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeen-roepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn

toegekend en hij kan ze niet overdragen.

BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij aile

personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de

beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle be-sluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

NOTULEN

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige

vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

Vbor-

` behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

\\F

De notulen van do vergadering worden vermeld in een register dj de zetel

Va.n''~~~ vennootschap word bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden vnog]elegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

BOEKJAAR - VERDELING

BOEKJAAR

! Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen. VERDELING De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiendm van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s). ONTBINDING 'VEREFFENING

ONTB|N[VNG

Buiten de wettelijke bepalingen inzake nn/bindng, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de vergadering,zun]onvmnéénufmeevdanevaroffenaor(u)bonuamddoordeolgamanaen besluit van de algemene vergadering.

DewanoOenmmr(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zna|m!

bepoo|d|ndaorU ~~VV

h~|on180onvp|gandevonetbpeKvonVennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s). GEMEEN RECHT Voor al hetgeen niet in huidige statuten is vouccian, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

10. Benoeming van de zaakvoerder.

De vennoten der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ALWAYS THE BEST FOR YOU", beslissen te benoemen tot statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur en onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing.

Mevrouw Reyntjens Kristel, voornoemd, hetgeen door haar wordt aanvaard, en die verklaart niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

STEMMING.

Al deze besluiten werden elk afzonderlijk, achtereen-volgend en met algemeenheid van stemmen genomen. Voor ontledend uittreksel !

notaris Lien Couck

Tegelijk hiermee neergelegd: een expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 25.12.2010, NGL 28.02.2011 11047-0329-009
05/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 26.12.2009, NGL 26.02.2010 10055-0393-009
12/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 27.12.2008, NGL 06.03.2009 09070-0033-009
07/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 29.12.2007, NGL 29.01.2008 08033-0213-010
02/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 30.12.2006, NGL 30.01.2007 07030-1656-011
10/04/2006 : OO057616
27/01/2006 : OO057616
28/01/2005 : OO057616
13/01/2004 : OO057616
08/01/2003 : OO057616
23/02/2002 : OO057616
22/04/2000 : BL586780
23/03/2000 : BL586780
23/03/2000 : BL586780
23/03/2000 : BL586780
23/03/2000 : BL586780
30/12/1994 : BL586780

Coordonnées
ALWAYS THE BEST FOR YOU

Adresse
WATERINGEN 3C, BUS 03 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande