ALGEMENE ONDERNEMING DE ROECK R.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ALGEMENE ONDERNEMING DE ROECK R.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 436.452.191

Publication

26/08/2014
ÿþ ModWord11.1

j ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden 1111111111.U11.1111,1,1,111111111

aan het

Belgisch Staatsbiad

free RCl ITSANK VAN

KOOPHANDEL GENT

14 AUG. 2014

AFDEUNG DENDERMONDE

baffle

Ondernerningsnr : 0436.452.191

Benaming

(voluit) : ALGEMENE ONDERNEMING R. DE ROECK

(verkort)

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: GAVERLANDWEGEL 41, 9120 MELSELE

(volledig adres)

Onderwerp akte: Herbenoeming commissaris

De algemene vergadering van 28 juni 2014 beslist met unanimiteit van stemmen aan te stellen tot commissaris voor een termijn van drie jaar; de BVBA DPO Bedrijfsrevisoren, Gentstraat 337, 9041 Oostakker vertegenwoordigd door de Heer Ulrich De Poortere, Kleemstraat 88, 9041 Oostakker,

De Roeck Raf, Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vorso Nearri en handtekening

24/12/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*13308167*

Neergelegd

20-12-2013



Griffie

Ondernemingsnr : 0436.452.191

Benaming (voluit): ALGEMENE ONDERNEMING R. DE ROECK (verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9120 Beveren, Gaverlandwegel(MEL) 41

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : UITTREKSEL PROCES-VERBAAL VAN

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING, HOUDENDE:

BEVESTIGING OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER NAAR

AANDELEN OP NAAM - UITKERING DIVIDEND 

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA -

AANPASSING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door geassocieerd notaris Cédric Roegiers te Vrasene, gemeente Beveren, op 17 december 2013, dat de volgende beslissingen werden genomen:

1.Vaststellen van het feit dat de aandelen sinds 13 december 2011 op naam zijn, en dat de aandelen, voorheen aan toonder, werden vernietigd en vervangen zijn door een inschrijving in het register van aandelen op naam. Deze inschrijving in het register van aandelen op naam is bevestigd aan de eigenaars van aandelen. Bijgevolg zijn er sinds 13 december 2011 geen titels aan toonder meer.

2. Vaststelling van de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, een bedrag van drie miljoen vierhonderd vijftigduizend zeshonderd zesenveertig euro zestig cent (3.450.646,60 ¬ ), zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 2011;

3. Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen, een bedrag belopen van één miljoen euro (1.000.000,00 ¬ ).

4. Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van één miljoen euro (1.000.000,00 ¬ ). Ingevolge deze beslissing heeft elk van de aandeelhouders een schuldvordering op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijds dividend.

Deze schuldvordering werd overeenkomstig artikel 537 WIB ingebracht in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent van het tussentijdse dividend.

5. Goedkeuring van het verslag van de commissaris bevattende een beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, overeenkomstig artikel 602 §1 van het Wetboek van Vennootschappen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De conclusie van het verslag van de commissaris, de BVBA DPO, bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te Oostakker (Gent) Gentstraat 337, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Ulrich De Poortere, de dato 11 december 2013, luiden letterlijk als volgt:

 Op basis van het specifiek nazicht van de beschrijving, beoordeling en waardebepaling van de voorgenomen inbreng in natura door de heer en mevrouw De Roeck-Verley te Gaverlandwegel 41, 9120 Melsele, van een netto-dividend in overeenkomstig met art. 537 Wetboek Inkomstenbelastingen, en op grond van het inzicht dat wij verworven hebben in de voorgenomen inbreng in natura en in de voorgestelde waardering ervan, zijn wij van oordeel dat:

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de raad van bestuur van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde, verhoogd met de uitgiftepremie van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De totale vergoeding van de inbreng in natura nl. negenhonderd duizend euro (900.000,00 ¬ ) bestaat uit de toekenning van tweehonderd zeventig (270) aandelen van de naamloze vennootschap.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Onderhavig verslag is opgesteld in de veronderstelling van effectieve voorafgaande beslissing tot uitkering van reserves in overeenstemming met art. 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen ten belope van de in het verslag vermelde bedragen en de integrale inbreng van de netto-dividendvorderingen, en is dus ook enkel geldig in dat geval.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap  algemene Onderneming R. De Roeck en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Opgemaakt te goeder trouw te Oostakker (Gent), op 11 december 2013.

Voor de BVBA DPO Bedrijfsrevisoren (wg) Ulrich De Poortere, Commissaris.

6. Goedkeuring van het verslag van het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging, overeenkomstig artikel 602 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen;

7. Onder de voorwaarden en de bepalingen van artikel 537 WIB, verhoging van het kapitaal door inbreng van een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds dividend, zijnde negenhonderd duizend euro (900.000,00 ¬ ), om het kapitaal te brengen van tweehonderd vijftigduizend euro (250.000,00 ¬ ), op driehonderd zeventienduizend vijfhonderd euro (317.500,00 ¬ ), door inbreng in natura ten bedrage van negenhonderd duizend euro

Luik B - Vervolg

(900.000,00 ¬ ), mits creatie van een onbeschikbare uitgiftepremie ten bedrage van achthonderd tweeëndertigduizend vijfhonderd euro (832.500,00 ¬ ). Hiertoe werden tweehonderd zeventig aandelen uitgegeven die van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de oude aandelen en in de winsten zullen delen vanaf hun uitgifte.

De kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in natura van de zekere, vaststaande en opeisbare vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die de aandeelhouders hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor en die voor zevenenzestigduizend vijfhonderd euro (67.500,00 ¬ ) zal worden toegerekend op kapitaal en voor achthonderd tweeëndertigduizend vijfhonderd euro (832.500,00 ¬ ) dop uitgiftepremie.

Op de nieuwe aandelen zal gestort worden ten belope van honderd procent (100%).

8. Verhoging van het maatschappelijk kapitaal met achthonderd tweeëndertigduizend vijfhonderd euro (832.500,00 ¬ ) om het kapitaal te brengen van driehonderd zeventienduizend vijfhonderd euro (317.500,00 ¬ ), op één miljoen honderd vijftigduizend euro (1.150.000,00 ¬ ), door incorporatie van de onbeschikbare uitgiftepremie ten bedrage van achthonderd tweeëndertigduizend vijfhonderd euro (832.500,00 ¬ ), zonder creatie van nieuwe aandelen.

9. Ingevolge gemelde kapitaalverhogingen van in totaal negenhonderd duizend euro (900.000,00 ¬ ) werd het kapitaal daadwerkelijk gebracht op één miljoen honderd vijftigduizend euro (1.150.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd zeventig aandelen zonder vermelding van waarde met een fractiewaarde van elk één/duizend tweehonderd zeventigste vanhet kapitaal.

10. Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, werd beslist artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

 Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen honderd vijftigduizend euro (1.150.000,00 ¬ ). Het is verdeeld in duizend tweehonderd zeventig aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van elk één/duizend tweehonderd zeventigste van het kapitaal.

Artikel acht wordt vervangen door volgende tekst:

 De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

De overdracht van aandelen op naam wordt ingeschreven in het register van aandelen van de vennootschap.

De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan.

11. Volmacht voor de coördinatie van de statuten;

12. Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de op te nemen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 08.07.2013 13271-0295-034
23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 20.07.2012 12312-0576-034
30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.08.2011 11447-0326-033
29/07/2011
ÿþ Ma! 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc

behot

aan

Belgi

Staate

IIR I~ III~IIIAINtlIII~

*11117314*











GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

wj 1 O. 07, 2011 [DENDE4;QNDE,

Ondernemingsnr ; 0436.452.191

Benaming

(voluit) : ALGEMENE ONDERNEMING R. DE ROECK

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : GAVERLANDWEGEL 41, 9120 MELSELE

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders en commissaris-revisor

De algemene vergadering van 30 juni 2011 beslist de mandaten als bestuurder van de Heer De Roeck Raf, Mevrouw Verley Jacqueline en de Heer De Roeck Filip te verlengen tot na de Algemene Vergadering van 2017. De vergadering beslist ook met unanimiteit van stemmen aan te stellen tot commissaris voor een termijn van drie jaar: de BVBA De Poortere, Pieters & C° Bedrijfsrevisoren, Gentstraat 337, 9041 Oostakker vertegenwoordigd door de Heer Ulrich De Poortere, Kleemstraat 88, 9041 Oostakker.

De raad van bestuur beslist tevens de Heer De Roeck Raf en de Heer De Roeck Filip te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder tot na de algemene vergadering van 2017.

De Roeck Raf,

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 28.06.2010 10225-0192-033
11/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 09.06.2009 09198-0401-034
14/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 01.06.2008, NGL 11.07.2008 08387-0394-024
28/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 26.06.2007 07274-0368-014
14/06/2005 : SN046666
13/04/2005 : SN046666
28/07/2015
ÿþ~

Mal Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behoude

aan he"

Belgisc Staatsbl:

1111111

'1510 73



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL. GENT

6 JULI 2015

AFDELING gÉlgbERMONDE

Ondememingsnr : 0436.452.191

Benaming

(voluit) : ALGEMENE ONDERNEMING R.. DE ROECK (verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : GAVERLANDWEGEL 41, 9120 MELSELE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Onbezoldigd mandaat

Op de algemene vergadering van 26/06/2015 werd volgende beslissing genomen:

Het mandaat van gedelegeerd bestuurder De Roeck Raf zal vanaf 1 juli 2015 onbezoldigd zijn.

De Roeck Raf

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

04/06/2004 : SN046666
26/06/2003 : SN046666
08/06/2001 : SN046666
17/06/2000 : SN046666
03/06/2000 : SN046666
15/06/1999 : SN046666
01/01/1995 : SN46666
13/07/1994 : SN46666
01/01/1993 : SN46666
01/01/1992 : SN46666
22/02/1989 : SN46666

Coordonnées
ALGEMENE ONDERNEMING DE ROECK R.

Adresse
GAVERLANDWEGEL 41 9120 MELSELE

Code postal : 9120
Localité : Melsele
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande