ALDEA ESTATES

Divers


Dénomination : ALDEA ESTATES
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 597.882.165

Publication

13/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Neergelegd

11-02-2015

Griffie

*15302765*

0597882165

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

ALDEA ESTATES

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Alex DE WULF, geassocieerd notaris te Oostakker, stad Gent, op 29 januari 2015, neergelegd ter registratie, dat:

1.  INTERNATIONAL ESTATE MANAGEMENT , Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Ter Reigerie 5, B.T.W. BE in aanvraag en RPR Kortrijk in behandeling.

Opgericht ingevolge akte verleden voor meester Alex De Wulf, geassocieerd notaris te Gent (Oostakker), op 22 januari 2015, neergelegd ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Alhier rechtsgeldig vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 16 van haar statuten door haar A-bestuurder, de heer DESIMPEL Christophe Jozef Maurits Frans, geboren te Tielt op vijftien september negentienhonderd zevenenzestig, wonend te Destelbergen, Kerkstraat 65. Tot voormelde functie benoemd in de oprichtingsakte, neergelegd voor publicatie, nog in functie naar zijn verklaring.

2.  PIELOS , Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Zeedijk-Knokke 795 bus 1, met ondernemingsnummer 0893.808.676 RPR Brugge.

Opgericht ingevolge akte verleden voor meester Alex De Wulf, notaris te Gent (Oostakker), op 28 november 2007, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 november daarna onder nummer 07301620.

Waarvan de statuten gewijzigd werden ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 30 juni 2010, waarvan het proces-verbaal op diezelfde datum werd opgemaakt door meester Steven Verbist, geassocieerd notaris te Gent (Oostakker), gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 augustus daarna onder nummer 10115366.

Alhier rechtsgeldig vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 11 van haar statuten door de heer DESIMPEL Christophe, voornoemd.

Tot voormelde functie benoemd in de oprichtingsakte, gepubliceerd zoals voormeld, nog in functie naar zijn verklaring.

3. De heer POUDERS Frederick, geboren te Hoxter (Duitsland) op achttien september negentienhonderd negenenzeventig, van Belgische nationaliteit, echtgenoot van mevrouw EYLENBOSCH Dina, wonend te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Madrigalstraat 51 bus 4. Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen met toevoeging van een beperkte gemeenschap ingevolge huwelijkscontract verleden voor meester Paul Bauwens, notaris te Dilbeek, op 10 oktober 2005, niet conventioneel gewijzigd naar zijn verklaring.

Zetel :

~~"ALDEA ESTATES"

Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 117 A

-----------------

-----------------

OPRICHTING  STATUTEN  BENOEMINGEN

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Guldensporenpark 117 Bus A 9820 Merelbeke

Oprichting

Commanditaire vennootschap op aandelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

onder hen volgende vennootschap hebben opgericht:

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een Commanditaire Vennoot¬schap op Aandelen.

Zij draagt de benaming "ALDEA ESTATES".

ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 117 A.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drieënzestigduizend euro

(¬ 63.000,00).

Het is verdeeld in drieënzestigduizend (63.000) aandelen van categorie A of oprichtersaandelen met

alle een gelijke nominale waarde van één euro

(¬ 1,00).

INSCHRIJVINGEN

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt a pari ingeschreven:

1. door de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid International Estate Management, vertegenwoordigd zoals voormeld, voor een bedrag van eenentwintigduizend euro (¬ 21.000,00), volstort voor een bedrag van eenentwintigduizend euro (¬ 21.000,00), in ruil waarvoor zij eenentwintigduizend (21.000) aandelen met nominale waarde van één euro

(¬ 1,00) ontvangt.

2. door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid PIELOS, vertegenwoordigd zoals voormeld, voor een bedrag van eenentwintigduizend euro (¬ 21.000,00), volstort voor een bedrag van eenentwintigduizend euro (¬ 21.000,00), in ruil waarvoor zij eenentwintigduizend (21.000) aandelen met nominale waarde van één euro

(¬ 1,00) ontvangt.

3. door de heer POUDERS Frederick, voornoemd, voor een bedrag van eenentwintigduizend euro (¬ 21.000,00), volstort voor een bedrag van eenentwintigduizend euro (¬ 21.000,00), in ruil waarvoor hij eenentwintigduizend (21.000) aandelen met nominale waarde van één euro

(¬ 1,00) ontvangt.

De oprichters stellen vast dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst is en volledig volgestort is.

De vennootschap beschikt derhalve over een bedrag van drieënzestigduizend euro (¬ 63.000,00). Tengevolge van de inschrijving, de gedane stortingen en de oprichting van de vennootschap, staat het hiervoor vermelde gestorte bedrag van drieënzestigduizend euro (¬ 63.000,00) vanaf de neerlegging vaneen uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel ter beschikking van de vennootschap.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

WINSTVERDELING - ONTBINDING  VEREFFENING

Bestemming van de winst - Reserve

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrij¬vingen zijn afgetrok¬ken, maakt de zuivere winst van de ven¬noot¬schap uit. Van deze winst wordt ten minste één twin¬tigste voorafgeno¬men om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering die er een bestemming zal aan geven op voorstel van en met instemming van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afslui¬ting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarreke¬ning, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeer¬derd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Verder dient gehandeld naar het voorschrift van de artikelen 617 en 619 van het Wetboek van Vennootschappen.

Interimdividenden

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren. Deze uitke¬ring mag alleen geschieden op de winst van het lopende boek¬jaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overge¬dragen winst, zonder onttrekking aan de gevormde reserves en met inachtneming van de reserves die krachtens een wettelijke of statutai¬re bepa¬ling moeten worden gevormd. Verder wordt gehandeld naar het voorschrift van de artikelen 618 en 619 van het Wetboek van Vennootschappen.

Benoeming vereffenaars

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaak¬voer¬ders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars tenzij de algemene vergadering anders beslist. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle ver-richtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergade¬ring, bij gewone meerder¬heid van stemmen, anders beslist. Elk jaar leggen de vereffenaars aan de algemene vergadering van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor.

BESTUURSORGAAN  BESTUURSBEVOEGDHEID

Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaak¬voer¬ders, die de hoedanigheid van

gecommanditeerde (beherende) vennoot moeten hebben.

Tot zaakvoerder wordt aangesteld voor de duur van de vennootschap:

de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid INTERNATIONAL ESTATE

MANAGEMENT, vertegenwoordig zoals voormeld, die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden en

mededeelt dat niets zich hiertegen verzet.

Bestuursbevoegdheid

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of

dien¬stig zijn tot de verwezen¬lijking van het doel van de vennoot¬schap, met uitzon¬dering van die

handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder el¬kaar verde¬len. Zodanige verdeling van taken

kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, dan neemt deze alle beslissingen naar eigen inzicht.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, dan zullen zij gezamen¬lijk het bestuur voeren.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college van zaakvoerders waarop de hierna

volgende bepalin¬gen van toepassing zijn. Het college benoemt onder zijn leden een voor¬zitter. Bij

ontstentenis van derge¬lijke benoe¬ming of bij afwezigheid of verhindering van de voor¬zitter, wordt

de ver-gadering voorgezeten door de oudste der aanwezige zaakvoerders.

Het college vergadert na bijeengeroepen te zijn door de voorzit¬ter telkens het belang van de

vennootschap het vereist of telkens twee leden van het college erom verzoe¬ken.

Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de zaakvoerder of het

college van zaakvoerders zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat

deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op

alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de zaakvoerder of het college

van zaakvoerders zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun

bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door

de zaakvoerder of het college van zaakvoerders.

Externe vertegenwoordigingsmacht  Handtekeningsmacht

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelin¬gen in en buiten rechte.

Zo er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens

vertegenwoordigd door de indivi¬duele handtekening van ieder zaakvoerder afzonderlijk.

DOEL

De Vennootschap heeft als uitsluitend doel:

(a) om rechtstreeks of via een vennootschap waarin zij een deelneming bezit, onroerende goederen ter beschikking te stellen van/aan gebruikers; en

(b) om vastgoed te bezitten.

Onder  vastgoed wordt verstaan:

i. de onroerende goederen zoals gedefinieerd in artikel 517 en volgende van het Burgerlijk Wetboek, en de zakelijke rechten op onroerende goederen, met uitsluiting van de onroerende goederen van bosbouwkundige, landbouwkundige of mijnbouwkundige aard;

ii. de aandelen met stemrecht uitgegeven door vastgoedvennootschappen, die exclusief of gezamenlijk worden gecontroleerd door de vennootschap;

iii. de optierechten op vastgoed;

iv. de aandelen van openbare of institutionele gereglementeerde vastgoedvennootschappen, op voorwaarde dat hierover, in laatstgenoemd geval, een gezamenlijke of exclusieve controle wordt uitgeoefend door de vennootschap;

v. de rechten die voortvloeien uit contracten waarbij aan de vennootschap één of meer goederen in leasing worden gegeven, of andere analoge gebruiksrechten worden verleend;

vi. de aandelen van openbare vastgoedbevaks;

vii. de rechten van deelneming in buitenlandse instellingen voor collectieve belegging in vastgoed die zijn ingeschreven op de lijst bedoeld in artikel 260 van de Wet van 19 april 2014 betreffende de alternatieve instellingen voor collectieve belegging en hun beheerders;

viii. de rechten van deelneming in instellingen voor collectieve belegging in vastgoed die in een andere lidstaat van de Europese Economische Ruimte zijn gevestigd en niet zijn ingeschreven op de lijst bedoeld in artikel 260 van de hiervoor vermelde Wet van 19 april 2014, voor zover zij aan een gelijkwaardig toezicht zijn onderworpen als de openbare vastgoedbevaks;

ix. de aandelen uitgegeven door vennootschappen (i) met rechtspersoonlijkheid; (ii) die ressorteren onder het recht van een andere Lidstaat van de Europese Economische Ruimte; (iii) waarvan de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

aandelen zijn toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt en/of die onderworpen zijn aan een regime van prudentieel toezicht; (iv) waarvan de hoofdactiviteit bestaat uit de verwerving of de oprichting van onroerende goederen in het vooruitzicht van de terbeschikkingstelling ervan aan/van gebruikers, of het rechtstreekse of onrechtstreekse bezit van deelnemingen in vennootschappen met een soortgelijke activiteit; en (v) die zijn vrijgesteld van de belasting op de inkomsten uit de winst die uit de in de bepaling onder (iv) hierboven bedoelde activiteit voortvloeit, mits naleving van bepaalde wettelijke verplichtingen, en die minstens verplicht zijn om een deel van hun inkomsten onder hun aandeelhouders te verdelen (de  Real Estate Investment Trusts (verkort  REIT s ) genoemd);

x. vastgoedcertificaten, zoals bedoeld in artikel 5, § 4, van de wet van 16 juni 2006 op de openbare aanbieding van beleggingsinstrumenten en de toelating van beleggingsinstrumenten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt.

xi. alsook alle andere goederen, aandelen of rechten die door de GVV wetgeving als vastgoed worden gedefinieerd.

In het kader van de terbeschikkingstelling van onroerende goederen, kan de vennootschap met name alle activiteiten uitoefenen die verband houden met de oprichting, de bouw (zonder afbreuk te doen aan het verbod om op te treden als bouwpromotor, behoudens wanneer het occasionele verrichtingen betreft), de verbouwing, de inrichting, de renovatie, de ontwikkeling, de verwerving, de vervreemding, de verhuur, de onderverhuring, de ruil, de inbreng, de overdracht, de verkaveling, het onderbrengen onder het stelsel van mede-eigendom of onverdeeldheid van vastgoed, het verlenen of verkrijgen van opstalrechten, vruchtgebruik, erfpacht of andere zakelijk of persoonlijke rechten op vastgoed, het beheer en de exploitatie van onroerende goederen.

De vennootschap kan bijkomend of tijdelijk beleggen in effecten die geen vastgoed zijn in de zin van de GVV wetgeving. Deze beleggingen zullen worden uitgevoerd in overeenstemming met het risicobeheerbeleid aangenomen door de vennootschap en zullen gediversifieerd zijn, zodat zij een passende risicodiversificatie verzekeren. De vennootschap mag eveneens niet-toegewezen liquide middelen bezitten in alle munten in de vorm van zicht- of termijndeposito s of in de vorm van enig ander vlot verhandelbaar monetair instrument.

Het is de vennootschap toegestaan om in te tekenen op toegelaten afdekkingsinstrumenten, met uitzondering van speculatieve verrichtingen. De aan- en verkopen moeten deel uitmaken van het door de vennootschap vastgelegd beleid ter dekking van financiële risico s.

Het is de vennootschap toegestaan hypotheken of andere zekerheden te stellen of garanties te geven in het kader van de financiering van de vastgoedactiviteiten van de vennootschap of haar groep.

Het is de vennootschap toegestaan om één of meer onroerende goederen in leasing te nemen of te geven. De activiteit van het met aankoopoptie in leasing geven van onroerende goederen mag alleen als bijkomstige activiteit worden uitgeoefend, tenzij deze onroerende goederen bestemd zijn voor een doel van algemeen belang met inbegrip van sociale huisvesting en onderwijs (in dit geval mag de activiteit als hoofdactiviteit worden uitgeoefend).

Het is de vennootschap toegestaan om kredieten te verstrekken.

De vennootschap kan door middel van inbreng in geld of in natura, van fusie, splitsing of een andere vennootschapsrechtelijke herstructurering, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen en onder welke vorm ook een participatie of lidmaatschap verwerven in alle bestaande of op te richten vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig is aan het hare, of van aard is de verwezenlijking van haar doel na te streven of te vergemakkelijken. De vennootschap kan, in het algemeen, alle roerende of onroerende goederen, alle materialen en benodigdheden, verwerven, huren, verhuren, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle burgerlijke, commerciële of financiële handelingen verrichten die, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met haar doel en de uitbating van alle intellectuele rechten en commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Daarnaast mag de vennootschap alle voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel relevante of nodige handelingen stellen, daaronder mede begrepen alle activiteiten die, rechtstreeks of onrechtstreeks, betrekking hebben op de ontwikkeling en het dagelijks beheer van haar onroerende goederen en alle andere activiteiten die een toegevoegde waarde hebben voor haar onroerende goederen en de gebruikers ervan, zoals de aanbieding van diensten die een aanvulling vormen op de terbeschikkingstelling van de betrokken onroerende goederen.

JAARVERGADERING

Jaarlijks wordt een gewone algemene vergadering gehouden op de eerste dinsdag van de maandjuni om 17.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaats hebben op de eerstvolgende werkdag.

DEPONERING GESTORTE KAPITAAL

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 399 van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE12 3631 4562 3492 bij ING Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 29 januari 2015 afgeleverd bankattest.

Het bewijs van deponering werd aan de instrumenterende notaris overhandigd met het oog op de bewaring ervan in het dossier van de vennootschap.

BEGIN EN AFSLUITING EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en zal worden afgesloten op 31 december 2015. EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de eerste dinsdag van de maand juni in 2016. VOLMACHT

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap ZAKENKANTOOR D &V te 8800 Roeselare, Ter Reigerie 5, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

27/05/2015
ÿþy r~~,~: } " ~ > Mod Wand 11.1

t3 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

i 5 MEI 2015

RECHT AN

KOOPHAN Gc+e

Ondememingsnr : 0597.882.165

Benaming

(voluit) : ALDEA ESTATES

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : Guidensporenpark 117 A, 9280 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte ; KAPITAALVERHOGING IN SPECIEN-STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 30 maart 2015, door Meester Annick DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent (Sint-Amandsberg), vervangende haar ambtsgenoot, meester Alex DE WULF, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, ter registratie neergelegd,

Dat de buitengewone algemene vergadering van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen "ALDEA ESTATES", met maatschappelijke zetel te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 117 A, 0597,882A 65 RPR Gent, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE.BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijf miljoen achthonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 5.825.000,00) om het huidige kapitaal van drieënzestigduizend euro (¬ 63.000,00) te verhogen tot vijf miljoen achthonderd achtentachtigduizend euro (¬ 5.888.000,00),

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van vijf miljoen achthonderd vijfentwintigduizend (5.825.000) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaándefen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving,

Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen tegen de prijs i van één euro (¬ 1,00) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volledig volgestort worden. TWEEDE BESLISSING AANBIEDING EN VERZAKING VOORKEURRECHT

Overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen wordt de hiervoor besloten kapitaalverhoging eerst aangeboden aan de bestaande aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd,

Na beraadslaging worden volgende verklaringen afgelegd door de aandeelhouders:

1) zij verklaren geen gebruik te willen maken van hun evenredig voorkeurrecht om in te schrijven op deze kapitaalverhogingen;

2) onherroepelijk te verzaken aan de hen toegekende termijn van vijftien dagen om naar evenredigheid van

i het aantal aandelen die zij reeds bezitten, in te schrijven op deze kapitaalverhoging.

DERDE BESLISSING - INSCHRIJVING EN VOLSTORTING

1, Vervolgens hebben de voormelde aandeelhouders "PIELOS BVBA" vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer DESIMPEL Christophe en de heer POUDERS Frederick, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennoot-schap, en elk van beiden in te schrijven op één miljoen (1.000.000) nieuwe kapitaalaandelen van de vennootschap tegen de prijs van één euro (¬ 1,00) per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden, op heden volledig volgestort voor elk één miljoen euro (¬ 1.000.000,00).

2, Vervolgens hebben de hierna vermelde verschijners, verklaard volledig op de hoogte te .zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennoot-'schap, en In te schrijven op de overige drie miljoen achthonderd vijfentwintigduizend (3.825.000) nieuwe kapitaalaandelen van de vennootschap tegen de prijs van één euro (¬ 1,00) per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden, ais volgt:

A, de heer DESIMPEL Christophe, voornoemd, ten belope van negenhonderdvijftigduizend (950.000): kapitaalaandelen, tegen de prijs van één euro

(¬ 1,00) per kapitaalaandeel, op heden volledig volgestort voor negenhonderdvijftigduizend euro (¬ 950.000,00).

B. de Naamloze Vennootschap "XIMA" met maatschappelijke zetel te 8870 Izegem, Zuidkaai 12-13, BTW; BE 0453.432.339 RPR Kortrijk, vertegenwoordigd door de heer DESIMPEL Christophe, voornoemd, ingevolge: hier aangehechte volmacht van 26 maart 2015, ten belope van zeshonderd vijfentwintigduizend (625.000)',

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

t k.

kapitaalaandelen, tegen de prijs van één euro (¬ 1,00) per kapitaalaandeel, op heden volledig volgestort voor

zeshonderd vijfentwintigduizend euro

(¬ 625.000,00).

C. de Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid "ADW GN", met maatschappelijke zetel te

9041 Sent (Oostakker), Christiaan Van der Heydenlaan 2, B.T.W. 0550.759.169 RPR Gent, alhier vertegenwoordigd door de heer DE WIJLF Alex Ernest Hélène Roger, geboren te Gent op twintig juli negentienhonderd vierenzestig, nationaal nummer 64.07.20 383-22, wonende te 9041 Gent (Oostakker), Gentstraat 210, ten belope van vijfhonderdduizend (500.000) kapitaalaandelen tegen de prijs van één euro (E 1,00) per kapitaalaandeel, op heden volledig volgestort voor vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00).

D. 1) de heer SALLET Guy, voornoemd, 2) mevrouw SALLET Anne-Marie, voornoemd, 3) de heer SALLET Jan Marcel Cesarine Maria, geboren te Brugge op elf april negentienhonderd tweeënzestig, nationaal nummer: 62.04.11-113,14, wonend te 9308 Gijzegem, Belktestraat 93 en 4) de heer SALLET Marc Maria Gustaaf Alma, geboren te Brugge op zevenentwintig januari negentienhonderd eenenzestig, nationaal nummer; 61.01,27085.05, wonend te 98000 Monaco (Frankrijk), Quay Jean-Charles Rey 34, vertegenwoordigd door de heer SALLET Marc, voornoemd, ingevolge hier aangehechte volmachten van 26 maart 2015, elk voor een vierde (1/4de) in onverdeeldheid, ten belope van vijfhonderdduizend (500.000) kapitaalaandelen tegen de prijs van één euro (¬ 1,00) per kapitaalaandeel, op heden volledig volgestort voor vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00),

E. de Naamloze Vennootschap "CREON" met maatschappelijke zetel te 1785 Merchtem, Koeweidestraat 31, B.T.W. BE 0425.306.495 RPR Brussel, vertegenwoordigd door de heer DESIMPEL Christophe, voornoemd, ingevolge hier aangehechte volmacht van 23 maart 2015, ten belope van vijfhonderdduizend (500.000) kapitaalaandelen tegen de prijs van één euro (¬ 1,00) per kapitaalaandeel, op heden volledig volgestort voor vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00).

F, de heer DERKINDEREN Guy Luc Cornelia, geboren te Etterbeek op zesentwintig juni negentienhonderd tweeënvijftig, nationaal nummer: 52.06.26 431-20, wonend te 2820 Bosheiden, Peulisbaan 8, vertegenwoordigd door de heer DESIMPEL Christophe, voornoemd, ingevolge hier aangehechte volmacht van 24 maart 2015, ten belope van tweehonderdvijftigduizend (250.000) kapitaalaandelen tegen de prijs van één euro (¬ 1,00) per kapitaalaandeel, op heden volledig volgestort voor tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000,00).

G. de heer SCHROEDERS Freddy Jozef, geboren te Sint-Joris-Weert op negentien maart negentienhonderd achtenveertig, nationaal nummer: 48.03.19 411-48, wonend te 3000 Leuven, Lei 17, vertegenwoordigd door de heer DESIMPEL Christophe, voornoemde ingevolge hier aangehechte volmacht van 24 maart 2015, ten belope van tweehonderdvijftigduizend (250.000) kapitaalaandelen tegen de prijs van één euro (E 1,00) per kapitaalaandeel, op heden volledig volgestort voor tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000,00).

H. 1) de heer LEYS Christophe, geboren te Gent op zes september negentienhonderd zesenzeventig, nationaal nummer: 76.09.06 349-63, wonend te 3800 Sint-Truiden, Leopold il straat 38, en 2) de heer LEYS Philippe, geboren te Gent op zeventien juni negentienhonderd achtenzeventig, nationaal nummer: 78.06.17 255-42, wonend te 3078 Kortenberg, Vrebosstraat 28, vertegenwoordigd door de heer DESIMPEL Christophe, voornoemd, ingevolge hier aangehechte volmachten van 23 maart 2015 en 25 maart 2015, elk voor de helft (1/2de) in onverdeeldheid, ten belope van tweehonderdvijftigduizend (250.000) kapitaalaandelen tegen de prijs van één euro (¬ 1,00) per kapitaalaandeel, op heden volledig volgestort voor tweehonderdvijftigduizend euro (E 250.000,00).

3, De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergade-icing erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd inge-schreven, volledig volgestort is.

De kapitaalverhoging is bijgevolg volledig volgestort.

4. De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE05 3631 4520 2875 op naam van de vennootschap bij ING zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 30 maart 2015, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven. De vergadering beslist dat ingeval er een overschot is op de hiervoor geblokkeerde rekening, deze gelden tevens mogen worden vrijgegeven voor gebruik door en/of binnen de vennootschap.

VIERDE BESLISSING -- VASTELLING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoe-+kt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vijf miljoen achthonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 5.825.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijf miljoen achthonderd achtentachtigduizend euro (¬ 5.888.000,00) vertegenwoordigd door vijf miljoen achthonderd achtentachtigduizend (5.888.000) kapitaalaandelen met alle een gelijke nominale waarde van één euro (¬ 1,00).

VIJFDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten om, als gevolg van de hiervoor besloten kapitaalverhoging, en met inbegrip van de voorgaande beslissingen, een volledig nieuwe tekst van het artikel 5 van de statuten te aanvaarden die als volgt luidt:

"Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijf miljoen achthonderd achtentachtigduizend euro (E 5.888.000,00). Het is verdeeld in vijf miljoen achthonderd achtentachtigduizend (5.888.000) aandelen van categorie A met aile een gelijke nominale waarde van één euro

(E 1,00)."

ZESDE BESLISSING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

25/06/2015
ÿþ Mod Word 71.7

In de bi ia en bijhet Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

A =~...j J g g- ~-

na neerlegging ter griffie van de akte

A

13111,131 N A





Ondernemingsnr : 0597.882.165

Benaming

(voluit) : ALDEA ESTATES

(verkort)

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : Guldensporenpark 117 A, 9280 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte ; KAPITAALVERHOGING IN SPEC1EN-STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 29 mei 2015, door Meester Annick DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent (Sint-Amandsberg), vervangende haar ambtsgenoot, meester Alex DE WULF, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, ter registratie neergelegd,

Dat de buitengewone algemene vergadering van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen "ALDEA ESTATES", met maatschappelijke zetel te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 117 A, 0597.882.165 RPR Gent, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING - AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE  KAPITAALVERHOGINGEN

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de nominale waarde van de aandelen af te schaffen en het kapitaal van de vennootschap te verhogen met twee miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 2.500.000,00) om het huidige kapitaal van vijf miljoen achthonderd achtentachtigduizend euro (¬ . 5.888.000,00) te verhogen tot acht miljoen driehonderd achtentachtigduizend euro (¬ 8.388.000,00).

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat deze kapitaalverhoging zal geschieden door inbreng in geld en zal gepaard gaan met de uitgifte van twee miljoen vierhonderd vijftigduizend (2.450.000) nieuwe kapitaalaandelen op naam (zijnde 245.000 aandelen per schijf van 250.000,00 euro) van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Er zal onmiddellijk in geld ingeschreven worden op de nieuwe aandelen tegen de prijs van één komma nul twee nul vier euro (¬ 1,0204) per aandeel (of 245.000 aandelen per schijf van 250.000,00 euro afgerond) en ieder aandeel zal onmiddellijk volledig volgestort worden.

TWEEDE BESLISSING --AANBIEDING EN VERZAK1NG VOORKEURRECHT

Overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen wordt de hiervoor besloten kapitaalverhoging eerst aangeboden aan de bestaande aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun' aandelen vertegenwoordigd.

Na beraadslaging worden volgende verklaringen afgelegd door de aandeelhouders:

1) zij verklaren geen gebruik te willen maken van hun evenredig voorkeurrecht om in te schrijven op deze kapitaalverhogingen;

2) onherroepelijk te verzaken aan de hen toegekende termijn van vijftien dagen om naar evenredigheid van; het aantal aandelen die zij reeds bezitten, in te schrijven op deze kapitaalverhoging.

DERDE BESLISSING - INSCHRIJVING EN VOLSTORTING

Vervolgens hebben de hierna vermelde partijen, eventueel vertegenwoordigd zoals hierna vermeld,. verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, en in te schrijven op de twee miljoen vierhonderd vijftigduizend (2.450.000) nieuwe kapitaalaandelen van de vennootschap tegen de prijs van één komma nul twee nul vier euro (¬ 1,0204) per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden, als volgt:

A. de heer SALLET Guy Marcel Godelieve Maria, geboren te Aalst op 4 december 1963, en zijn echtgenote mevrouw MAERTENS Veronique Thérèse Eric Bernadette Xavier, geboren te Varsenare op 21 januari 1960,; wonende te 9300 Aalst, Stationsstraat 20, vertegenwoordigd door de heer SALLET Marc, hierna genoemd, ingevolge hier aangehechte volmacht van 28 mei 2015, ten belope van vierhonderd negentigduizend (490.000) kapitaalaandelen tegen de prijs van één komma nul twee nul vier euro (¬ 1,0204) per kapitaalaandeel, op heden volledig volgestort voor afgerond vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00).

B. de famille Van den Eeckhout, bestaande uit 1) Mevrouw VAN dEN EECKHOUT Eliane Stephanie Yvonne, Maria, geboren te Aalst op 18 oktober 1958, nwonende te 9470 Denderleeuw, Brandweerstraat 16, 2) Mevrouw' VAN dEN EECKHOUT Marie-Christine Yvonne Stefanie, geboren te Aalst op 22 november 1960, n wonende te Frankrijk, 98000 Monaco (Principauté de Monaco), Quai Jean-Charles Rey 32, en 3) Mevrouw VAN dEN: Op de laatste biz, van Luik B vermelden . Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

EECKHOUT Patricia Maria Alberte, geboren te Aalst op 5 januari 1968, wonende te 9280 Lebbeke, Olmendreef 3, vertegenwoordigd door de heer SALLET Marc, hierna genoemd, ingevolge hier aangehechte volmacht van 28 mei 2015, ten belope van tweehonderd vijfenveertigduizend (245.000) kapitaalaandelen, tegen de prijs van één komma nul twee nul vier euro (¬ 1,0204) per kapitaalaandeel, op heden volledig volgestort voor afgerond tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00), elk voor een derde (1/3de) deel in onverdeeldheid.

C. De Burgerlijke Maatschap FORTE, met maatschappelijke zetel te Schilde, Mastendreef 12, opgericht op 6 januari 2007;

vertegenwoordigd door de heer DESIMPEL Christophe, voornoemd, ingevolge hier aangehechte volmacht van 28 mei 2015 ten belope van tweehonderd vijfenveertigduizend (245.000) kapitaalaandelen, tegen de prijs van één komma nul twee nul vier euro (¬ 1,0204) per kapitaalaandeel, op heden volledig volgestort voor afgerond tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00).

D. De Burgerlijke Maatschap CREON, met maatschappelijke zetel te Koninkshooikt, Liersebaan 177; voornoemd, en reeds aandeelhoudster van 500.000 A-aandelen zodat zij in totaal 990.000 A-aandelen heeft.

vertegenwoordigd door de heer DESIMPEL Christophe, voornoemd, ingevolge hier aangehechte volmacht van 27 mei 2015 ten belope van vierhonderd negentigduizend (490.000) kapitaalaandelen, tegen de prijs van één komma nul twee nul vier euro (¬ 1,0204) per kapitaalaandeel, op heden volledig volgestort voor afgerond vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00).

E. de heer LEMAHIEU Michel Antoine Marie Corneille François, geboren te Roeselare op 19 december 1972, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Baarle-Frankrijkstraat 33, ten belope van vierhonderd negentigduizend (490.000) kapitaalaandelen, tegen de prijs van één komma nul twee nul vier euro (¬ 1,0204) per kapitaalaandeel, op heden volledig volgestort voor afgerond vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00).

F, mevrouw LEMAHIEU Isabelle Agnès Hectorine Corneille Michèle Marie Antoinette Françoise, geboren te Roeselare op 31 januari 1976, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Brakelstraat 5;

vertegenwoordigd door de heer LEMAHIEU Michel, voornoemd, ingevolge hier aangehechte volmacht van 28 mei 2015, ten belope van vierhonderd negentigduizend (490.000) kapitaalaandelen, tegen de prijs van één komma nul twee nul vier euro (¬ 1,0204) per kapitaalaandeel, op heden volledig volgestort voor afgerond vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00).

3. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus

werd ingeschreven, volledig volgestort is.

De kapitaalverhoging is bijgevolg volledig volgestort.

4. De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE84 3631 4661 7459 op naam van de vennootschap bij ING zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 29 mei 2015, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven. De vergadering beslist dat ingeval er een overschot is op de hiervoor geblokkeerde rekening, deze gelden tevens mogen worden vrijgegeven voor gebruik door en/of binnen de vennootschap.

VIERDE BESLISSING  VASTELLING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus gebracht werd op acht miljoen driehonderd achtentachtigduizend euro (¬ 8.388.000,00) en vertegenwoordigd wordt door acht miljoen driehonderd achtendertigduizend (8.338.000) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

VIJFDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten om, als gevolg van de hiervoor besloten kapitaalverhoging, en met inbegrip van de voorgaande beslissingen, een volledig nieuwe tekst van het artikel 5 van de statuten te aanvaarden die als volgt luidt:

"Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt acht miljoen driehonderd achtentachtigduizend euro (¬ 8.388.000,00).

Het is verdeeld in acht miljoen driehonderd achtendertigduizend (8.338.000) kapitaalaandelen van categorie A zonder nominale waarde."

ZESDE BESLISSING

De aandeelhouders verklaren kennis te hebben genomen van 1 of meerdere voor het einde van het lopende jaar geplande kapitaalverhogingen om het kapitaal te brengen tot maximum dertig miljoen euro (¬ 30.000.000,00).

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist opdracht en volmacht te geven aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap ZAKENKANTOOR D & V te 8800 Roeselare, Ter Reigerie 5, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met macht van substitutie, ieder individueel bevoegd en met individuele mogelijkheid, tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren, alsook om alle verdere stappen te ondernemen en documenten te ondertekenen die nodig en/of nuttig zijn ter uitvoering of in het kader van de hoger genomen besluiten.

re loor- i]'ei1o¬ rden aaiihet Belgisch Staatsblad

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL





Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV d.d. 29 mei 2015; -lijst van publicaties;

-gecoördineerde statuten..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofoin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALDEA ESTATES

Adresse
GULDENSPORENPARK 117, BUS A 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande