ALASTAIR AUBREY CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : ALASTAIR AUBREY CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 849.727.225

Publication

17/11/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0849.727225

Benaming

(voluit) : Alastair Aubrey Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Sint Annaplein 13 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijzing statuten van de vennootschap

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd 28/10/2014...

De vennootschapsvorm gaat van een gewone commanditaire vennootschap naar een burgelijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De vennootschap heeft tot burgertijk doet

-De organistatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

-Het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen geschikt voor het opmaken van rekeningen -Het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

-Het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van de belastingsplichtigen in alle belastingsaangelegenheden;

-Studie-,organisatie- en raadgevend bureau betreffende financiële-, handels, fiscale of sociale aangelegenheden; -Juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen; -Het uitbaten van een boekhoud- en administratiekantoor;

-De vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel;

-De vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen;

-De vennootschap mag aile verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroende verrrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor die zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder

-Het louter voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

-De venootschap kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap mag tevens :

Alle roerende en onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een roerend en onroerend patrimonium, zoals: verkopen, kopen, bouwen en verbouwen, leasen, laten opschikken, laten uitrusten, verkavelen, verhuren, huren, verpachten, pachten, in vruchtgebruik nemen, het vruchtgebruik afstaan, oprichten of ruiien, met uitsluiting van de activiteiten die als vastgoedmakelaar gereglementeerd zijn.

Het uitvoeren van roerende en onroerende, operationele, financiële of andere leasing en financieringsverrichtingen, zowel als leasinggever als leasingnemer;

Rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst, of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met het oog op dividenden en vermogenswinsten of die eenvoudig nuttig zijn tot het verwezenlijken van haar doel.

Zij mag tevens:

Aile fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekopen, aankopen of afstaan. Zowel in België als in het buitenland zetels van uitbating oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I1111111~mi~~uiMii~Mmuwuu

92080 3

RECHTiatift« VAN K40.PHANDE+ TELEN-T

NEERGELEGD

- 5 NOV, 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

..,

,.1

ç.

Voorbehouden

aan het ' Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren onder om het even 'welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen.

Om het even welke gelijkaardige handeling stellen, die van aard zouden zijn, de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

En dit alles voor zover dit de burgerlijke aard van de vennootschap niet in het gedrang brengt en deze verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die op het beroep van boekhouder van toepassing is.

Alastair Aubrey

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/10/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 81/9. le " e

Benaming

(voluit) : Alastair Aubrey Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Sint-Annaplein 13 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte opgemaakt op 15 september 2012, houdende de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap "ALASTAIR AUBREY CONSULTING" blijkt ondermeer:

Zijn verschenen :

1. Mevr. Ghysels Cindy, Kersbeeklaan 261; 1190 Brussel, NN 82.01.09-224.20, identiteitskaartnr, 5909177527-92;

2. Dhr, Alastair Aubrey, Sint-Annaplein 13; 9000 Gent, NN 79.10.26-031.45, identiteitskaartnr. 5911445800-20;

Titel I -- OPRICHTING.

Rechtsvorm  benaming  zetel.

Om een onderhandse akte op te stellen ter oprichting van een handelsvennootschap onder de vorm van een: Gewone Commanditaire Vennootschap, afgekort Comm. V. met rechtspersoonlijkheid en onbeperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Alastair Aubrey Consulting" waarvan het maatschappelijk kapitaal tweehonderd euro (200,00 ¬ ) bedraagt, vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk één/ tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te Sint Annaplein 13; 9000 Gent

Verkrijging van rechtspersoonlijkheid.

De vennootschap zal in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Ondergetekenden worden erop attent gemaakt dat het aangewezen is om aile daden en verbintenissen gesteld tot op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, aangegaan voor rekening van onderhavige vennootschap als toekomstige rechtspersoon onder de opschortende voorwaarde van de, verkrijging van rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de; griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig voormeid artikel van het Wetboek van Vennootschappen, uitdrukkelijk door de vennootschap als rechtspersoon over te nemen en te bekrachtigen.

inschrijving.

De comparanten verklaren en erkennen de aandelen te onderschrijven als volgt:

1.Mevrouw Ghysels Cindy, voornoemd, voor 1 aandeel (1,00) zonder aanduiding van nominale waarde, of voor een euro ( ¬ 1,00), zij is stille vennoot;

2.Dhr. Alastair Aubrey, voornoemd, voor honderd negen en negentig aandelen (199,00) zonder aanduiding: van nominale waarde, of voor honderdnegen en negentig euro (¬ 199,00), hij is hoofdelijk aansprakelijk en

wordt beherend vennoot genoemd;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18

*12177814

~

ber aE Be Staff

NtEHGELEGD

18 OK1', 2012

RECHTBANK VAN KOOPHAN1.E GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Samen: tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, hetzij tweehonderd euro (E 200,00).

Volstorting,

De comparanten verklaren en erkennen deze aandelen te hebben volgestort voor tweehonderd euro (¬

200,00), als volgt:

1. Mevrouw Ghysels Cindy, voornoemd, voor 1 euro (E 1,00);

2, Dhr. Alastair Aubrey, voornoemd, voor honderd negen en negentig euro (E 199,00).

Titel Il - STATUTEN,

Indien in deze statuten verwezen wordt naar de Wet dan wordt bedoeld de regels van de BVBA zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Hoofdstuk I  Aard van de vennootschap.

Artikel 1 - Vorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap, zij heeft de rechtsvorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap aangenomen.

Haar maatschappelijke naam luidt "Alastaïr Aubrey Consulting".

In alle akten, facturen, advertenties, bekendmakingen en andere stukken van de vennootschap uitgaande, moet de benaming steeds onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd van de woorden "Gewone Commanditaire Vennootschap" of door de afkorting "Comm. V,", met de nauwkeurige aanduiding van het adres van de maatschappelijke zetel en het ondernemingsnummer.

Artikel 2 - Zetel.

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te Sint-Annaplein 13; 9000 Gent

Deze kan bij gewone meerderheid (helft van de stemmen + één) van de Beherende Vennoten naar om het even welke andere plaats in België worden overgebracht.

Elke verandering van de zetel dient bekendgemaakt te worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag, bij eenvoudige beslissing van de Beherende Vennoten administratieve zetels, bijkantoren, agentschappen, bewaarplaatsen, werkplaatsen en dochterondernemingen in België of in het buitenland oprichten, mits de naleving van de taalwetgeving betreffende exploitatiezetels.

Artikel 3 - Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks belang hebben op:

Aile roerende en onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een roerend en onroerend patrimonium, zoals: verkopen, kopen, bouwen en verbouwen, leasen, laten opschikken, laten uitrusten, verkavelen, verhuren, huren, verpachten, pachten, in vruchtgebruik

nemen, het vruchtgebruik afstaan, oprichten of ruilen, met uitsluiting van de activiteiten die als vastgoedmakelaar gereglementeerd zijn.

Het uitvoeren van roerende en onroerende, operationele, financiële of andere leasing en financieringsverrichtingen, zowel als leasinggever als leasingnemer;

Het organiseren en het verwerken van haar huurders van alle administratie in haar ruimste betekenis, voor zover dit rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de activiteiten van haar huurders;

Rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst, of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met het oog op dividenden en vermogenswinsten of die eenvoudig nuttig zijn tot het verwezenlijken van haar doel,

Het verlenen van aile management, administratieve bijstand, en aile mogelijke advies- en/of dienstenfuncties, en het waarnemen van aile mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken, het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren en/of organiseren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin

Het verlenen van advies, consultancy, opleiding, technische expertise bijstand, know-how, uitvoeren van aile onderzoeken en studies, van financiële, technische, commerciële of administratieve aard inclusief adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen

Het vertegenwoordigen van ondernemingen en het zelf verstrekken van diensten aan personen en bedrijven dit alles in de meest ruime betekenis

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

P

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bovendien zal de vennootschap geen activiteiten verrichten waarvoor een vergunning vereist is, zonder deze vergunning eerst te hebben verkregen.

Zij mag:

Alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekopen, aankopen of afstaan en in het algemeen aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken,

Zowel in België als in het buitenland aile zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

Leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten

Om het even welke gelijkaardige handeling stelten, die van aard zouden zijn, de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden,

Artikel 4  Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur. Zij kan slechts door de unanieme beslissing van de vennoten ontbonden worden. De vennootschap wordt niet ontbonden door overlijden, onbekwaamheidverklaring, faillissement of staat van onvermogen van een vennoot.

Hoofdstuk Il  Kapitaal en aandelen.

Artikel 5  Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd euro (200,00 ¬ ), Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen op naam, zonder aanduiding van de nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt één/tweehonderdste (11200ste) deel van het kapitaal. Elk aandeel geeft gelijk recht bij de verdeling van de winsten en van de opbrengst van de vereffening.

Artikel 11 Vennoten

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk. Ze zullen zich verzekeren voor hun Burgerlijke en beroepsaansprakelijkheid.

De Stille Vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het bedrag dat ze beloofd hebben te zullen inbrengen. Een stille vennoot mag geen enkele daad van Bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht, Een stille vennoot is ten aanzien van derden hoofdelijk aansprakelijk voor aile verbintenissen van de vennootschap, waaraan hij heeft meegewerkt met overtreding van deze verbodsbepaling. Hij is ook voor verbintenissen waaraan hij niet heeft meegewerkt, hoofdelijk aansprakelijk jegens derden, indien hij er een gewoonte van gemaakt heeft de zaken van de vennootschap waar te nemen of indien zijn naam in de naam van de vennootschap voorkomt.

Hoofdstuk III  Organen van de vennootschap.

Artikel 12  Jaarvergadering  buitengewone algemene vergadering,

De jaarvergadering zat gehouden worden op de derde zaterdag gaan de maand juni cm tien uur. indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014.

Artikel 21  Bestuursorg aan.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerder(s), bestuurders) of werkne(e)m(st)er(s) een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder, in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerder(s) word(t)en benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 22  Bestuursbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder kan afzonderlijk alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de

algemene vergadering is bevoegd (Overeenkomstig de regels van de BVBA).

De zaakvoerder(s) kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze procuratie gezamenlijk gegeven te worden.

u

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Hoofdstuk IV  Boekjaar jaarrekeningen  winstverdeling.

Artikel 25  Boekjaar  jaarrekening  jaarverslag.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk

boekjaar maakt het bestuursorgaan een resultatenrekening op.

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

Hoofdstuk VI  Algemene bepalingen.

Titel Ili  SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters uitdrukkelijk alle daden, rechten en verbintenissen, gesteld vanaf één juli tweeduizend en twaalf tot op heden, die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting werden aangegaan, uitdrukkelijk over te nemen, te bekrachtigen en uit te voeren, doch onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van ' rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Nu de vennootschap werd opgericht, zijn de oprichters bijeengekomen en hebben ze volgende beslissing genomen:

1. De oprichters beslissen dat het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het dossier op de griffie van de rechtbank van koophandel tot en met eenendertig december tweeduizend en dertien.

2. De oprichters beslissen dat de eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de derde zaterdag van de maand juni tweeduizend veertien, om tien uur.

3. Dhr. Alastair Aubrey wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder.

Alastair Aubrey Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALASTAIR AUBREY CONSULTING

Adresse
SINT-ANNAPLEIN 13 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande