AKIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AKIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.538.310

Publication

22/07/2014
ÿþMad Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voo behou

aan f

Belgi Staats

NEERGELEGD

i0MI2014

RECHTBANK VAN KOOPHANDEGNT

41415

Ondernemingsnr : 457.538.310 Benaming

(voluit) : Akin

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Justus de Harduwijniaan 211A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vervroegde ontbinding - benoeming van een vereffenaar

Er blijkt uit een akte verleden voor Caroline HEIREMANS, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Caroline Heiremans & Steven Vandersnickt, geassocieerde notarissen" met zetel te Zele, op vierentwintig februari tweeduizend veertien, geregistreerd drie bladen, geen verzendingen, te Dendermonde op 13 maart 2014, reg 5, boek 130, blad 47, vak 12. Ontvangen: 50,00 euro. Getekend, M. Kindermans, dat er een buitengewone algemene vergadering gehouden werd van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AKIN", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9000 Gent, Justus de Harduwijnlaan 21/A.

Opgericht bij akte verseden voor ondergetekende notaris, op zevenentwintig maart negentienhonderd zesennegentig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsbiad van negentien april negentienhonderd zesennegentig onder nummer 213,

Waarvan de statuten gewijzigd zijn door de algemene vergadering der aandeelhouders gehouden voor ondergetekende notaris op zeventien juni negentienhonderd negenennegentig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zes juli negentienhonderd negenennegentig onder nummer 576 en

voor het laatst gewijzigd door de algemene vergadering der aandeelhouders gehouden voor ondergetekende notaris op negenentwintig januari tweeduizend en vier, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zeventien februari tweeduizend en vier onder nummer 04026233.

BTW BE 0457538310 RPR Gent.

6. Besluiten

De vergadering neemt vervolgens, bij afzonderlijke stemming, de volgende besluiten.

1. Voorafgaande verslagen

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 december 2013,

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoren uiteengezet.

De verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

Het besluit van de heer Luc Callaert, luidt als volgt

"Met het oog op de vereffening van de BVBA AKIN, onderneming met als maatschappelijke zetel te Justus de Harduwijnlaan 211A, te 9000 Gent, hebbend e zaakvoerders een staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2013 opgemaakt op basis van de realisatiewaarde. Deze staat op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, vertoont een balanstotaal van 2.505.395, 06 EUR en een eigen vermogen van 2.039.803,61 EUR.

Op basis van ons onderzoek dat werd uitgevoerd volgens de vigerende normen van het instituut der Bedrijfsrevisoren, weerspiegelt deze Staat van Activa en passiva naar ons oordeel volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap op 31 december 2013 indien de door de zaakvoerders vooropgestelde veronderstellingen met succes door de vereffenaar kunnen gerealiseerd worden.

Wij dienen hierbij op te merken dat de Zaakvoerders getracht hebben de realisatiewaarde van de activa, alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, maar dat aan deze', waarderingen een belangrijke marge van onzekerheid toekomt.

Dit verslag werd opgesteld in het kader van artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde' de vennoten toe te later. ziphtrli te spreken over het Ygorstet tot, vrijwillige ontbinding._ Onderhavig verslag mag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

en kan dan ook niet voor andere doeleinden worden aangewend. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter'

voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten,

Opgesteld te goeder trouw,

Londerzeel, 5 februari 2014.

Luc Callaert BV ovv BVBA, vertegenwoordigd door de heer Luc Callaert, Bedrijfsrevisor."

2. Ontbinding

De vergadering besluit tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt vanaf heden haar

invereffeningstelling uit.

3. Bevestiging ontslag zaakvoerder ten gevolge van de ontbinding en verlenen van kwijting

Ten gevolge van de ontbinding van de vennootschap bevestigt de algemene vergadering het ontslag van de zaakvoerder. Er wordt aan de zaakvoerder kwijting verleend voor hun uitgeoefend mandaat.

4, Benoeming van een of meer vereffenaars

De vergadering besluit een enkele vereffenaar te benoemen en stelt in die functie aan : de heer Akin Nureddin, hier aanwezig, die verklaart te aanvaarden.

Mocht de aanstelling van de heer Akin Nureddin niet bevestigd worden door de rechtbank van koophandel dan stelt de vergadering mevrouw Figen Akin, hier aanwezig, welke deze opdracht aanvaardt, aan tot vereffenaar, en mocht deze aanstelling niet bevestigd worden dcor de rechtbank van koophandel dan stelt de vergadering aan : de heer Serkan Alhan (NN 85.11.28 039 13), wonend te Wilrijk, Prins Boudewijnlaan 1641bus7,

De vereffenaar zal pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel de benoeming bevestigd heeft. Hierna «de vereffenaar» genoemd.

5. Bevoegdheden

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide bevoegdheden, bepaald bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen . Hij mag de daden stellen, bepaald bij artikel 187, zonder om de machtiging van de algemene vergadering te moeten verzoeken ingeval die is vereist en onder meer (het bedrijf of) de handel van de vennootschap voortzetten tot de tegeldemaking, handelspapier uitgeven, de goederen van de vennootschap geheel of gedeeltelijk vervreemden, inbreng doen van alle activa en passiva, van een of meer bedrijfstakken van de vennootschap in andere vennootschappen en de als vergoeding voor die inbrengen ontvangen aandelen verdelen onder de aandeelhouders van de vennootschap volgens de verhoudingen die ten tijde van die inbrengen zullen worden bepaald.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan afstand doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken en vorderingen tot ontbinding van een overeenkomst, met of zonder kwijting opheffing verlenen van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, bevelschriften, verzet of andere beletsels.

De vereffenaar is ontheven van de verplichting om een inventaris te maken en kan verwijzen naar de boeken en boekingen van de vennootschap.

Hij mag eveneens alle corrigerende of aanvullende akten ondertekenen in geval van vergissing, verzuim of onnauwkeurigheid in de verwoording van de goederen en rechten die door hem in andere vennootschappen zouden worden ingebracht en de modaliteiten bepalen waarop de algemene vereffeningsvergaderingen kunnen worden bijgewoond.

Hij kan, op zijn verantwoording, voor speciale en bepaalde verrichtingen, een door hem bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden voor een door hem bepaalde termijn overdragen aan een of meer lasthebbers.

Aile akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, zijn geldig ondertekend door de vereffenaar, die daartoe ten opzichte van derden niet over een voorafgaande machtiging moet beschikken.

Het mandaat van vereffenaar is kosteloos.

6. Volmacht

-De algemene vergadering verleent volmacht aan de heer Akin Nureddin, voornoemd, om het verzoekschrift

in te dienen bij de rechtbank van koophandel, teneinde de benoeming tot vereffenaar te laten bevestigen.

-De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Leen De Wilde Accountant & Belastingconsulent BVBA, te Zele, Gentsesteenweg 236, evenals aan zijn aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen met inbegrip van de aanvraag bij BTW, ondememingsioket, Sociale verzekeringskas, en de directe belastingen.

Stemming

Elk van deze besluiten wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

VOOR LETTERLIJK UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte

- k,c,<£-`Lic da! 42/era/2,else

âleciAediQ

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/10/2014
ÿþMod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MR101111

_ _ _____ _ ...........  ...

Ondernemingsnr : BE 457538310

Benaming

(voluit) : "AKIN"

(verkort) :

Il

II

-9 On 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TrGeefig

... " - ...........

..... ^

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9000 Gent, Justus de Harduwijnlaan 21/A

(volledig adres)

Onderwerp akte: SLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Steven Vandersnickt, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Caroline Heiremans & Steven Vandersnickt, geassocieerde notarissen" met zetel te Zele, de zevende augustus tweeduizend veertien, geregistreerd vijf bladen, geen verzendingen, te Dendermonde, op negentien augustus tweeduizend veertien, boek 136, bled 46, vak 5. Ontvangen: vijftig eurcl De E.A. Inspecteur,getekend: m.Kindermans.

dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AK1KI", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9000 Gent, Justus de Harduwijnlaan 21/A.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Caroline Heiremans te Zele, op zevenentwintig maart negentienhonderd zesennegentig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negentien april negentienhonderd zesennegentig onder nummer 213.

Waarvan de statuten gewijzigd zijn door de algemene vergadering der aandeelhouders gehouden voor, notaris Caroline Heiremans op zeventien juni negentienhonderd negenennegentig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zes juli negentienhonderd negenennegentig onder nummer 576 en

voor het laatst gewijzigd door de algemene vergadering der aandeelhouders gehouden voor notaris Caroline Heiremans, te Zele, op negenentwintig januari tweeduizend en vier, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zeventien februari tweeduizend en vier onder nummer 04026233.

BTW BE 0457538310 RPR Gent.

Waarbij bij afzonderlijke stemming volgende beslissingen werden genomen

EERSTE BESLUIT

De aandeelhouders, elk ten individuele titel verklaren te verzaken aan de wettelijk termijn van één maand. gedurende dewelke zij overeenkomstig artikel 194 van het wetboek van vennootschappen over een controle en onderzoeksrecht beschikken betreffende de vereffeningsrekeningen en de daarbij horende stavingsstukken.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist de voorzitter en de vereffenaar te ontslaan van de voorlezing van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekenIngen en de daarbij horende stavingsstukken, zoals deze documenten werden voorgelegd door de vereffenaar.

De vergadering beslist de voorzitter en de vereffenaar tevens te ontslaan van de voorlezing van het akkoordvonnis over het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers afgeleverd door de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 194 van het wetboek van vennootschappen.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en documenten om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen en verklaart geen opmerkingen te willen formuleren.

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningsverslag en de vereffeningsrekening goed te keuren.

Ten gevolge van de goedkeuring van de voorgestelde verdeling stelt de algemene vergadering de overdracht vast van het hierna beschreven goed van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AKin" aan voormelde aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit,

.......

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er wordt zuivere en eenvoudige afgifte gedaan aan de vennoten in onverdeeldheid in verhouding tot hun

aandelenbezit, overeenkomstig artikel 129 tweede lid van het Wetboek van Registratierechten van de in het

verslag uitgebreid beschreven goederen

Het betreft hier inzonderheid volgend onroerend goed van onderhavige vennootschap in vereffening

Het vruchtgebruik tot 2 oktober 2023

STAD GENT -le afdeling.

In een eigendom gelegen te Gent, Justus de Harduwijnlaan 21+, gekadastreerd sectie A, deel van nummer

1690/0, groot bij restant twee are zevenentwintig centiare dertig vierkante decimeter.

HET MAGAZIJN MET GARAGE op het gelijkvloers

OMVATTENDE IN PRIVATIEVE EIGENDOM : inkomdeur naar bureau, bureau, doucheruimte met WC,

garage met poort, magazijn.

EN IN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID : zeventig/honderdsten in de gemene delen, waaronder de

grond.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor de

door hem vervulde vereffeningsopdracht.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de BVBA Akin definitief opgehouden heeft te bestaan.

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard

worden gedurende een periode van ten minste vijf jaren te rekenen vanaf de bekendmaking van de sluiting van

de vereffening in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad te 9000 Gent, Justus de Harduwijnlaan 21/B000,

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Leen De Wilde Accountant ai Belastingconsulent BVBA, te

Zele, Gentsesteenweg 236, evenals aan zijn aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot

indeptaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen met inbegrip van de

aanvraag bij BTW, ondememingsloket, Sociale verzekeringskas, en de directe belastingen.

Stemming

Elk van deze besluiten wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte

Getekend

Steven Vandersnickt

Geassocieerd notaris

"

Noor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 25.06.2013 13210-0269-016
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 27.06.2011 11214-0131-014
23/06/2011
ÿþ'..

Mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I~bERGE.LFGD

III1 fluI Ii liii 1II 1111 II 11H I1I II

*11093440*

~D 10N1 2011

RECHTBANKVAN

q~

KGG'PHANjGt.iffié E GENT



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0457538310

Benaming

(voluit) ; AKIN

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Justus De Harduwijnlaan 21a, 9000 Gent

Onderwerp akte : Benoeming - ontslag zaakvoerder

Op de algemene vergadering van 4 juni 2011 werd beslist om de vennootschap BVBA HEDEF met ondememingsnummer 0885.999.285, te benoemen tot zaakvoerder, met als vaste vertegenwoordiger de heer Akin Nureddin en dit vanaf 1 juli 2011.

Hedef BVBA werd opgericht op 15/12/2006 voor notaris Caroline Heiremans te Zele, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad onder het nummer 0005689 op 9/01/2007.

Mevrouw Akin Figen neemt ontslag als zaakvoerder en dit met ingang van 30/6/2011.

De Wilde Marleen wordt aangesteld als lasthebber voor de BVBA Akin. Dit uitsluitend om de nodige formaliteiten te vervullen betreffende de benoeming en het ontslag van de zaakvoerder en de publicatie in het Belgisch Staatsblad.

 (-rt CGte /5-fif2it.Ceeee

15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 12.07.2010 10294-0189-015
24/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 22.06.2009 09262-0028-015
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 18.06.2008 08249-0130-016
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.06.2007, NGL 27.06.2007 07301-0166-016
10/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 04.06.2005, NGL 08.06.2005 05226-2880-016
30/06/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 05.06.2004, NGL 25.06.2004 04326-1599-016
17/02/2004 : DE052093
30/06/2003 : DE052093
16/06/2001 : DE052093
21/06/2000 : DE052093
29/10/1999 : DE052093
07/03/1998 : DE52093

Coordonnées
AKIN

Adresse
JUSTUS DE HARDUWIJNLAAN 21 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande