AFTERWORLD COMMUNICATIONS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : AFTERWORLD COMMUNICATIONS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 843.578.415

Publication

23/02/2012
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblag

11111 i1u0i442u5i9 i*

Oudenaarde

I o FEB. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0? 4'5.S-8`,(4-" 15

Benaming

(voluit) : Afterworld Communications

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Smeerebbestraat 1 te 9506 Smeerebbe-Vloerzegem

Onderesr akte : Oprichting

Tussen de ondergetekenden:

I. de heer Bart Roofthooft, Smeerebbestraat 1 te 9506 Smeerebbe-Vloerzegem

en

2. mevrouw Vanessa Richter, Smeerebbestraat I te 9506 Smeerebbe-Vloerzegem

Is overeengekomen wat volgt:

Ondergetekenden verklaren bij deze een handelsvennootschap in de vorm van een Vennootschap Onder Firma te willen oprichten;

STATUTEN

Artikel 1 . Bij deze wordt tussen de verschijners een handelsvennootschap in de rechtsvorm van een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming "Afterworld Communications".

Artikel 2 - De maatschappelijke zetel is gevestigd te Smeerebbestraat 1 te 9506 Smeerebbe-Vloerzegens. De zetel mag bij beslissing van de zaakvoerder naar elke andere plaats in het België worden overgebracht.

Artikel 3 - De vennootschap heeft tot doel;

VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

IT- en project management services; Het uitbaten van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, fiscale, verkoops, marketing of sociale aangelegenheden; het verstrekken van adviezen, het verlenen van technische, administratieve, organisatorische of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand; de coördinatie en opvolging van projecten; het geven van opleidingen en seminaries over management, verkoop en marketing; het ontwikkelen, onderhouden en verdelen van netwerkproducten en  diensten, telecommunicatie en informatieverwerking. Het opzetten van e-commerce activiteiten in naam van de vennootschap of in samenwerking met andere vennootschappen. De vennootschap mag, in België of in het buitenland, alle industriële, handels-, roerende, onroerende of financiële verrichtingen verwezenlijken die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar handel uit te breiden of te begunstigen. Zij mag op welke wijze ook belangen nemen, funkties en mandaten uitoefenen, in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel nastreven of die van aard zijn om de uitbreiding van haar onderneming te begunstigen. Dit in de

Staatsblad = 2371J2t21ji2- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik t3B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

meest ruime zin van het woord. Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

VOOR EIGEN REKENING:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, .,.), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan-en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Artikel 4 - De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd.

Artikel 5  Meneer Bart Roofthooft belooft en doet een inbreng in speciën ten belope van 450.00 Euro (vierhondervijftig Euro), hetzij 90% (negentig procent) van het vermogen. Mevrouw Vanessa Richter doet een inbreng in speciën ten belope van 50.00 Euro (vijftig Euro), hetzij 10% (tien procent) van het vermogen. Deze inbreng voor een totaal bedrag van 500 Euro (vijfhonderd Euro) vormt het vermogen van de vennootschap dat als kapitaal is geplaatst en bijeengebracht.

Artikel 6 - Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een intrest berekend tegen marktrente, betaalbaar om de twaalf maanden. Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot bij gelijke delen gedaan worden, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 7  Alle oprichters zijn vennoten en ieders aandeel in de vennootschap is gelijk. Ze zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen namens de vennootschap aangegaan. De professionele aansprakelijkheid van iedere vennoot blijft evenwel individueel, Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle mede-vennoten toetreden. Zij moeten steeds de vereiste kwalificaties hebben om met de overige vennoten aan de gezamenlijke beroepsuitoefening deel te nemen. De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan. Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekende brief aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzending van deze brief. Bij overlijden van één der vennoten wordt de vennootschap voorgezet onder de overlevende vennoten.

Artikel 8 - Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder die in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Artikel 9  Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheid, waardoor hij onder meer het recht heeft te alle tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

r

.:. . e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 10 - Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar. Ieder jaar op 31 december zullen een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen. De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

Artikel 11  Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de netto-winst, de algemene onkosten de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen de waardecorrecties en de gebeurlijke overgedragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De nettowinst wordt vervolgens gereserveerd met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijk doel, Gebeurlijke verliezen worden door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze de winst gerechtigd zijn.

Artikel 12 - Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten Iaatste vijftien dagen v66r de vergadering in de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering zal worden voorgezeten door meneer Bart Roofthooft. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel. Iedere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 13  De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste woensdag van de maand mei te 14 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid. Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen. De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone zitting worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist.

Artikel 14 - De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de onbekwaamverklaring, de professionele (tuchtrechtelijke) afzetting of schorsing van een vennoot, De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derde der aanwezige stemmen.

Artikel 15 - In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan een vereffenaar aangesteld overeenkomstig artikelen 183 en volgende van de Vennootschappenwet, De bevoegdheid van de vereffenaar wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld.

SLOTBEPALINGEN

En na de vennootschap aldus te hebben opgericht zijn de vennoten in algemene vergadering bijeengekomen en hebben het volgende met eenparigheid van stemmen besloten:

EERSTE BESLUIT : AANVANG EN EINDE VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar zal beginnen op 1 januari 2012 en eindigen op 31 december 2012.

TWEEDE BESLUIT DATUM EERSTE ALGEMENE VERGADERING

De eerste algemene vergadering wordt gehouden op de eerste woensdag van mei 2013 om 14 uur.

DERDE BESLUIT : BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER

Met eenparigheid van stemmen beslissen de vennoten meneer Bart Roofthooft aan te stellen als zaakvoerder voor onbepaalde duur, die aanvaardt, Hij kan overeenkomstig artikel 8 van de statuten als vertegenwoordiger van de vennootschap optreden en rechtsgeldig alle daden van bewaring en van beheer en van beschikking stellen. Zijn mandaat is onbezoldigd.

" Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



VIERDE BESLUIT: BIJZONDER MANDATARIS

Volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EV Consult" te 1930 Zaventem, Steenokkerzeelstraat 66 voor inschrijving en wijziging, evenals de schrapping in het Ondernemingsloket; tot het aanvragen van het BTW-nummer, wijzigen en schrappen ervan tot het aangaan van verbintenissen met de btw-administratie; voor het onderhandelen, het verstrekken en verkrijgen van inlichtingen, het afsluiten van akkoorden en het aantekenen van bezwaar met de fiscale administraties.



Opgemaakt te Smeerebbe-Vloerzegem op 1 januari 2012.

Vennoot-Zaakvoerder Vennoot

Bart Roofthooft Vanessa Richter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Flecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AFTERWORLD COMMUNICATIONS

Adresse
SMEEREBBESTRAAT 1 9506 SMEEREBBE-VLOERZEGEM

Code postal : 9506
Localité : Smeerebbe-Vloerzegem
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande