AFTAB CURRENCY EXCHANGE LIMITED' PRIVATE COMPANY LIMITED BY SHARES

Divers


Dénomination : AFTAB CURRENCY EXCHANGE LIMITED' PRIVATE COMPANY LIMITED BY SHARES
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 500.503.469

Publication

10/04/2013
ÿþOndernemingsnr : 0500.503.469

Benaming

(voluit) : Aftab Currency Exchange Limited

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap naar Engels recht

Zetel : Groot-Brittannië, Bolton BL3 3NH, 44 St. Helens Road

(volledig adres) Bygme-cce S 8E LAAN 686 .zoo C nr7 Onderwerp akte : benoeming van commissarissen

Uittreksel uit het proces-verbaal van de algemene vergadering van aandeelhouders van 3 december 2012

Na deliberatie beslist de algemene vergadering van aandeelhouders met unanimiteit, de benoeming goed te, keuren als commissarissen van Aftab Currency Exchange Limited, belgisch bijkantoor van de Vennootschap' met zetel te 9000 Gent, Nekkersberglaan 686, de heer Jurgen De Raedemaeker, erkend revisor, gevestigd te 3210 Lubbeek, Molendries 42 en de heer David De Schacht, erkend revisor, gevestigd te 3391 Tielt-Winge,; Attenrodestraat 43, voor een periode van drie jaar eindigend na de certificatie van de boekhoudkundige, toestand per 31 december 2015.

Voor eenvormig afschrift

De heer Raza Muhammad Ali, zaakvoerder

Ve.acAcere-rNe D.b. 3 sait_ ecp.iz__

Mad word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van dneeRGELEG D

29 MAO. 2013

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/11/2012
ÿþVoor-behoude aan het Belglsc[ Staatsbla

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr : Q De ss 4 65

Benaming

(voluit) : "AFTAB CURRENCY EXCHANGE LIMITED" Private Company

Limited by Shares

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap opgericht naar Brits Recht

Zetel : Hoofdzetel: te LANCASHIRE BB9 7XJ, 116 Scotiand road, Nelson,

g0oo

Bijkantoor in België: te Gent, Nekkersberglaan 686

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING VAN BIJKANTOOR IN BELGIË

Volgens een akte verleden voor Notaris Valérie BRUYAUX, geassocieerd notaris, lid van de burgelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Olivier dei CLIPPELE - Philippe DEGOMME - Valérie BRUYAUX", te Brussel, op 20.07.2012, blijkt er dat

De buitengewone algemene vergadering bijeengekomen van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Brits recht (Private Company Limited by Shares) «AFTAB, CURRENCY EXCHANGE LIMITED», waarvan de statutaire zetel gevestigd is te LANCASHIRE BB9 7XJ, 116 Scotland road, Nelson, ingeschreven in het handelsregister van Engeland en Wales onder nummer 4502952,; heeft een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht als volgt:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist een bijka toorn te openen in België.

Het bijkantoor wordt gevestigd t ent, Nekkersberglaan 686.

Het betreft een niet-juridisch zelfstandige nevenvestiging van AFTAB CURRENCY EXCHANGE LIMITED, private company limited by shares.

Aan dit Belgische bijkantoor worden volgende aktiviteiten opgedragen :

in eigen naam en voor eigen rekening, zowel in België als in het buitenland

" ln het algemeen, de activiteiten uit te oefenen die eigen zijn aan een handelsvennootschap

" Vervaardigen en verhandelen van alle mogelijke materialen, artikelen, componenten en het leveren van alle soorten diensten die hier, rechtstreeks of onrechtstreek, toe kunnen bijdragen, en die voordelig of nuttig kunnen, zijn.

-Administratieve, financiële of andere diensten of faciliteiten verlenen aan om het even welke vennootschap', waarin de huidige vennootschap een belang heeft of aan om het even welke andere persoon.

" Het lenen of ophalen van geld op gelijk welke manier, of dit beveiligen

" Het terugbetalen of onder zich houden van gelijk welke schuld, verantwoordelijkheid, contract, zekerheid of andere verplichting van de vennootschap, met inbegrip van het niet volstart kapitaal, en het aanschaffen, aflossen of terugbetalen van gelijk welke zekerheid.

" Daarnaast: electro-mechanica, import en export van alle soorten goederen, in alle sectoren, voedingswinkel, textiel, benzinestation, groothandel, kleinhandel, telefoonkaarten, bloemenwinkel, *Communicatie, immobiliën, herstelling, internet, informatica, hard en software

" Vorming, communicatie, adviesverlening, kiosk

" Alle activiteiten die relevant kunnen zijn in de hotelsector, restauratie, drankgelegenheden, zoals onder meer de uitbating van hotels, tavernes, cafés, theesalons, drugstores, snackbars, nachtclubs, telefoonwinkels, voedingswinkels, evenals de handel in al zijn vormen van consumptiemiddelen en rookwaren, bereide schotels om ter plaatse te consumeren, mee te nemen, of aan huis te leveren, hierin inbegrepen traiteurservice.

" Andere gelijkaardige etablissementen, waaronder groot -- en kleinhandel in leder  en textielwaren

" De uitbating van supermarkten, kruidenierszaken en handel in het algemeen en onder al zijn vormen, zowel groothandel als kleinhandel, hierin inbegrepen de aankoop, verkoop, import, vervaardiging, onderhoud, herstelling, commercialisering en onder meer, zonder dat deze opsomming limitatief is, alle textiel  en lederwaren of synthetische stoffen, diverse kledingstukken, nieuw of tweedehands, schoenen, sportartikelen, voedingswaren en dranken, huishoudapparatuur, onderhoudsproducten, verwarmingselementen, brandstof,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

limme111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

0p de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

À.

r.

oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

bloemen, allerhande speelgoed, alle audiovisuele apparatuur, informatica - en bureauartiikelen,'videocassettes, cd-roms, dvd's en andere media.

" Groot  en kleinhandel aankoop, verkoop, import, export en transport, onderhoud, herstelling, verhuur, leasing van vervoersmiddelen allerhande.

" Uitbating van een benzinestation, groot- en kleinhandel in petroliumproducten, car-wash, carrosserie,' garage, het ter goedkeuring aanbieden van vervoersmiddelen aan de technische controle, alle activiteiten in het kader van de transit van vervoersmiddelen

" Alle activiteiten die relevant zijn in de sector van het drukwerk, zoals de uitbating van een copy-center

" Alle activiteiten en leveren van diensten inzake telecommunicatie, verwerking van informatie, zoals onder meer de vervaardiging, verspreiding, het beheer van softwareprogramma's, evenals de uitbating en het beheer van telefoonwinkels of cybercafés

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel op gelijk welke manier uitoefenen, op de wijze die haar het nuttigst lijkt.

Zij mag bovendien alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële verrichtingen doen die ' rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, of die de uitbreiding en ontwikkeling van de vennootschap kunnen bevorderen.

De vennootschap mag op welke wijze ook worden betrokken in zaken, ondernemingen of vennootschappen die een gelijkaardig, overeenkomstig of samenhangend doel hebben.

De vennootschap kan zich borg stellen voor de verbintenissen van derden, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, daarin inbegrepen ook haar handelspand.

Indien de uitoefening van bepaalde handelingen onderworpen zou zijn aan het vervullen van voorafgaandelijk voorwaarden tot toegang tot een bepaald beroep, zal de vennootschap zich hieraan houden, Het bijkantoor wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf heden.

TWEEDE BESLISSING

Tot bestuurder van dit bijkantoor wordt benoemd

De heer RAZA MUHAMMAD Ali, geboren te Gujrat (Pakistan), op 14 februari 1976, van Belgische' nationaliteit, echtgenoot van mevrouw Mireille Gérard Ghislaine LANSCOTTE, wonende te 9000 Gent, Sint-Pietersnieuwstraat 156.

Hier aanwezig door vertegenwoordiging door de Heer ABDUL SATTAR LIAQAT, wonende te 1030 Schaarbeek, rue Camille Simoens 53, op grond van een onderhandse volmacht de dato 24 april 2012, hier aangehecht, die aanvaardt,

De bestuurder wordt belast met de dagelijkse leiding van het bijkantoor en niet de vertegenwoordiging daarvan in en buiten rechte. DERDE BESLISSING

Onverminderd de mogelijkheid voor de hiervoor benoemde bestuurder om zelf de hierna opgesomde formaliteiten te vervullen, duidt de vergadering als bijzondere gevolmachtigde aan de Heer ALI Raza Muhamad, voornoemd, teneinde aile nodige formaliteiten te verrichten om de inschrijving of de latere wijziging van de inschrijving van de vennootschap op het ondernemingsloket, op de kruispuntbank van ondernemingen en aan de B.T.W.

Voor gelijkvormige analytische uittreksel kopij, de Notaris Valérie BRUYAUX.

Tezelfdertijd neergelegd

- Een uitgifte.

Een volmach

- Verschillende bijlagent

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AFTAB CURRENCY EXCHANGE LIMITED' PRIVATE COM…

Adresse
NEKKERSBERGLAAN 686 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande