ADVOCATENKANTOOR ROLAND DE CLERCQ

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR ROLAND DE CLERCQ
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.266.053

Publication

16/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 13.03.2014, NGL 10.04.2014 14089-0022-010
31/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 0 -07- 2012

RECHTBANK VAN

~

KOOPHANfflei T

~iaisa9oa*

11111

be

a

B st~

: Ondernemingsnr : 0841.266.053

Benaming

(votutt) : Advocatenkantoor Roland De Clercq

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgelijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Grote Steenweg 15 bus A, 9930 Zomergein

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerleggen verslagen quasi inbreng

Verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van de zaakvoerder in toepassing van artikel 220 W. Venn.

Roland De Clercq

Zaakvoerder

Op de laatste nu. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij- het-Belgiseh-Staatsblad -3-1/07/2$12 Annexes du Moniteur butge

05/12/2011
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111J111,11.1.,j121j1111, IINd*

va

beha aai Bel;

Staa

NEERGELF.35-37

Z 3 NOV. 2011

AECwTeriffiefAN

KOOPHANDEL TF nFnaT

= Annexes du Moniteur be-Cgë

C1D

Ondernemingsnr : O t i-I 9 6Fj Ô 5,3

Benaming (voluit) : ADVOCATENKANTOOR ROLAND DE CLERCQ

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

il Zetel : Grote Steenweg 15 bus A

9930 Zomergem

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Tekst : Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-;

Amandsberg, ondergetekend op 16 november 2011, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat :

I. De heer DE CLERCQ, Roland Alfons Emma Urbanie, geboren te; Eeklo op vier september negentienhonderd zesenveertig, echtgenoot van Mevrouw VAN HECKE Kathleen d Odette Jozef, wonende te Gent, Henegouwenstraat 36, onder hem een Burgerlijke Vennootschap onder de', vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht.

II. De vennootschap als naam heeft : ADVOCATENKANTOOR ROLAND DE CLERCQ.

; III. De zetel is gevestigd te Zomergein, met als eerste adres Grote;

;; Steenweg 15 bus A. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de; ;; zaakvoerder.

IV. De vennootschap als doel heeft : ;,

Het doel van de professionele vennootschap is de uitoefening van de,, volledige praktijk van advocaat in naam en voor rekening van de vennootschap, door haar vennoot (vennoten); ;E en aangestelden, beiden zijnde uitsluitend advocaten die op de tableau van de Orde zijn ingeschreven, met;; ;; inachtname van de deontologische Code van de Orde van Advocaten en de reglementen van de Orde van! ;; Vlaamse Balies. De vennootschap wordt niet aldusdanig op de tableau van de Orde ingeschreven.

De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende;; handelingen verrichten in rechtstreeks verband met haar doel, of die zouden kunnen bijdragen om de;; verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of om uit te breiden.

ii De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die eend

gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die advocaten niet mogen afsluiten met andere advocaten of;; derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

In geen geval mogen de activiteiten van de vennootschap leiden tot eenei ;; inbreuk op de deontologische Code van de Orde van Advocaten en de reglementen van de Orde van Vlaamse,; Balies. De eigenlijke praktijk als advocaat zal enkel door de advocaat-vennoot (vennoten) ingeschreven op de;; ;; tableau van de Orde worden uitgeoefend ; de professionele aansprakelijkheid van de advocaat blijft onbeperkt,;; tenzij uitdrukkelijk anders bepaald. De advocaat is tevens hoofdelijk gehouden door de verbintenissen van de+É vennootschap tegenover de cliënt.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van achttienduizend;; ;e vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00) en wordt vertegenwoordigd door tien (10) aandelen zonder vermelding;;

;: van waarde, die elk één/tiende van het kapitaal en bezit vertegenwoordigen. _,

VI. De tien (10) aandelen en het kapitaal worden onderschreven voorja e; afbetaling in speciën door de oprichter, de heer Roland DE CLERCQ, voornoemd. Hetzij in totaal tien (10); aandelen voor achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00) of het kapitaal. Alle aandelen, door de oprichters onderschreven, worden door hen ieder;; in geld gedeeltelijk volstort, zodat de vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van twaalfduizendij vierhonderd euro (E 12.400,00) beschikt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

- cior-" behouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1

AIIe aandelen worden aldus aan de oprichter toegekend.

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders genomen onder de vennoten of daarbuiten, die verplicht het beroep van advocaat uitoefenen, en opgenomen zijn op het tableau van de Orde van Advocaten, benoemd voor een beperkte of onbeperkte duur door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, en die de duurtijd van hun opdracht bepaalt.











Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene

vergadering anders heeft beslist.

Wordt aangeduid als zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap :

de heer Roland DE CLERCQ, voornoemd, die deze opdracht heeft aanvaard.

De machten van de statutaire zaakvoerder zuIIen slechts geheel of gedeeltelijk kunnen herroepen worden wegens ernstige redenen.

Het aantal der zaakvoerders zal vermeerderd kunnen worden of verminderd, bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de vormen voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen.

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt zijn betreffende de zaakvoering volgende bepalingen van toepassing.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen warden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

IX. leder boekjaar begint op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig september, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op zestien november tweeduizend en elf en zal eindigen op dertig september tweeduizend dertien.

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de tweede donderdag van de maand maart om negentien uur van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend veertien.





Annexes du-Moniteur-Urgé

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd :

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 16 november 2011





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR ROLAND DE CLERCQ

Adresse
GROTE STEENWEG 15, BUS A 9930 ZOMERGEM

Code postal : 9930
Localité : ZOMERGEM
Commune : ZOMERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande