ADVOCATENKANTOOR MARC VERDOODT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR MARC VERDOODT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.450.749

Publication

02/04/2012
ÿþ~~. mod 11.1



In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFT=IE REGH~TEANK

VAN KOOPHANDEL

2 t KART 2012

DENDERMONDE

Griffie

V

beh aa Be

Stal

I II flhI II Iflhl II I II h

*12066631*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :0841.450.749

Benaming (voluit) : Advocatenkantoor Marc Verdoodt

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Dokter Armand Rubbensstraat 60

9240 Zele

;, Onderwerp akte : BAV

;luit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering ;;opgemaakt door notaris Christiane Denys, te Zele, op 28 februari

'Opgeregistreerd 5 bladen geen verzendingen te Dendermonde 1 ;dop 8 maart 2012 boek 121 blad 45 vak 16. Ontvangen ;:Vijfentwintig euro (25E). E.A. Inspecteur (getekend) M. ikindermans, blijkt het volgende:

Eerste beslissing .

i De conclusies van het verslag opgemaakt door de Burg. CVBA ;.Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke ;;zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door de ;,heer Filip Cobert, bedrijfsrevisor de dato 25 januari 2012 iluiden als volgt:

;i"Ondergetekende, de Burg. CVBA Baker Tilly Belgium iiBedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door de heer Filip Cobert, ;bedrijfsrevisor werd op 17 januari 2012 aangesteld door de ;zaakvoerder van de BVBA Advocatenkantoor Marc Verdoodt, met ;maatschappelijke zetel te 9240 Zele, Dokter Armand Rubbensstraat 60,om overeenkomstig art. 313 van het Wetboek ;,van Vennootschappen een verslag op te maken, inzonderheid iiover de beschrijving van elke inbreng in natura en over de ilitoegepaste methoden van waardering.

bevestig bij deze op basis van de door mij uitgevoerde en onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden dat ;;naar mijn mening:

/1~

;;de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale

;;vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

iade voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden

;;methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en

Op de laatste blz. van Luik R vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Voor- c, behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

fi

dat de waardebepalingen waartoe deze methode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura van het vruchtgebruik van het gelijkvloers van het onroerend goed, gelegen te 9240 Zele, Dokter Armand Rubbensstraat 60, op naam van de heer Verdoodt Marc voor een bedrag van 116.658,08 EUR, betreft de toekenning aan de heer Verdoodt Marc van 1.167 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde met een totale fractiewaarde van 116.658,08 EUR.

Het is de bedoeling dat voorafgaandelijk aan de inbreng in natura een akte zal verleden worden waarbij het statuut van het hierboven beschreven onroerend goed vastgesteld zal worden teneinde de samenstellende bestanddelen ervan afzonderlijk te kunnen verhandelen. Het goed zal geplaatst worden onder het stelsel van mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid.

Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Melle, 25 januari 2012

Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Filip Cobert

Partner"

Tweede beslissing

Op basis van voornoemde verslagen besliste de vergadering om het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van 116.658,08E te verhogen om het te brengen van 18.600,00¬ naar 135.258,08¬ door het creëren van 1167 aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in het resultaat zullen delen vanaf heden. Deze nieuwe aandelen zullen volledig worden ingeschreven door inbreng in natura.

* Beschrijving van het ingebrachte onroerend goed:

De Heer Marc Verdoodt, wonende te 9240 Zele, Dokter Armand Rubbensstraat 60, verklaarde het tijdelijk vruchtgebruik voor een duur van 20 jaar van volgend onroerend goed in te brengen:

GEMEENTE ZELE- tweede afdeling

In een gebouw op en met grond en aanhorigheden, gestaan en gelegen aan de Dokter Armand Rubbensstraat 60, kadastraal bekend volgens titel en thans sectie F nummer 33/F groot la54ca:

a. in privatieve en exclusieve eigendom :

De handelsruimte die zich bevindt op het gelijkvloers en bestaande uit: vier bureelruimtes, gang, minikeuken, wc, berging;

b. in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid:

vijfhonderdnegentig/ duizendsten in de gemene delen waaronder de grond.

* Schatting

Op basis van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor wordt het tijdelijk vruchtgebruik van voormeld onroerend goed dat ingebracht wordt in onderhavige vennootschap, geschat op 116.658,08£.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor- . f beiouden aan het Belgisch Staatsblad



* Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor de inbreng in natura worden 1.167

aandelen toegekend aan de heer Marc Verdoodt, voornoemd.

Derde Beslissing

De vergadering stelde vast en verzocht mij, notaris, bij akte

vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig werd

ingeschreven en dat het kapitaal werd verhoogd tot

135.258,08e vertegenwoordigd door 1.353 aandelen zonder

vermelding van nominale waarde.

Vierde Beslissing

De vergadering besliste artikel 5 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 135.258,08e Het wordt vertegenwoordigd door 1353 aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

Vijfde Beslissing

De vergadering machtigde ondergetekende Notaris tot coÔrdinatie van de statuten en tot neerlegging van onderhavig proces-verbaal op de griffie van de rechtbank van koophandel. De vergadering stelde de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigden, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name kantoor Leen de Wilde, te Zele, Gentsesteenweg 236.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Christiane Denys

Tegelijk hiermee worden neergelegd

- afschrift van het proces-verbaal

- gecoördineerde statuten

- verslag van de bedrijfsrevisor

- verslag van het bestuursorgaan



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/12/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo+ ui

behot

aan

Belg

Staats

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

" Ondememingsnr : ' U-4 . Li sQ " ut 5

" Benaming : ADVOCATENKANTOOR MARC VERDOODT

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dokter Armand Rubbensstraat 60

9240 Zele

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Christiane Denys, Notaris met: standplaats te Zele, op negenentwintig november tweeduizend en elf; neergelegd voor registratie, blijkt dat een burgerlijke: vennootschap onder de vorm van een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET; BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID werd opgericht, als volgt:

Vennoot: De Heer VERDOODT, Marc Johan Lieven, nationaal nummer

68.09.04-291.13, ongehuwd, geboren te Dendermonde op vier

september negentienhonderd achtenzestig;

;identiteitskaartnummer: 590.2103107.76, wonende te 9240 Zele; Dendermondebaan 108.

Naam: Advocatenkantoor Marc Verdoodt.

Maatschappelijke zetel: 9240 Zele, Dokter Armand Rubbensstraat 60. Doel: De Vennootschap is van burgerlijke aard. Zij heeft tot

:doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, alsook alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van

'advocaat, zoals (zonder dat deze opsomming beperkend is) het uitoefenen van mandaten als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen, het aanvaarden van aanstellingen van curator,

:het aanvaarden van onderwijsopdrachten, het verzorgen van publicaties en het optreden als scheidsman. De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de professionele en deontologische regels en richtlijnen eerbiedigen die opgelegd worden door de raad van de Orde van Advocaten bij de Balie té Dendermonde, en onder meer deze vervat in de beroepscodex van de voorvermelde Orde.

De vennootschap mag als vennoot of aandeelhouder deelnemen aan elke vennootschap, associatie of groepering van natuurlijke ,of/en rechtspersonen die het beroep van advocaat uitoefenen.

'De vennootschap zal zich inspannen om haar patrimonium op zb efficiënt mogelijk wijze te beheren en haar actiefbestanddelen

>optimaal te rentabiliseren; daartoe mag zij alle mogelijke investeringen en beleggingen verrichten, zowel roerende als onroerende, zowel in volle eigendom, blote eigendom of vruchtgebruik, ook in het kader van de bezoldiging van de zaakvoerder in natura. De vennootschap mag ook alle handelingen verrichten van burgerlijke en financiële aard, die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, zelfs indien ze er niet in rechtstreeks

Op de laatste blz. van Luik a vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

S

Luik B - Vervolg

verband mee staan. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zich zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden persoonlijk of zakelijk borg stellen. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te °vergemakkelijken. Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur ,Maatschappelijk kapitaal:

'Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZENDZESHONDERD EURO (18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is gestort ten belope van twaalfduizendvierhonderd .euro.

:De Heer Marc Verdoodt, voornoemd, verklaart in te schrijven op 186 aandelen voor een bedrag van 18.600,00E door een 'inbreng in geld te doen van 12.400,00E.

;Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door de vennoten, die ;allen verplicht zaakvoerders zijn. De zaakvoerder is van rechtswege ontslagnemend en kan niet meer optreden als zaakvoerder zodra hij geen advocaat meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder :

a) door zaakvoerder is, ieder afzonderlijk bevoegd zijn de vennootschap te verbinden;

b) door haar volmachtdrager(s).

Een volmacht is beperkt in de tijd of beperkt tot één of meer rechtshandelingen.haar zaakvoerder(s), die, als er meer dari één

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van dé vennootschap, de enige vennoot-oprichter, Meester MARC VERDOODT, wonende te 9240 Zele, Dendermondebaan 108., die verklaart het mandaat van zaakvoerder te aanvaarden. Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand juni om 19.00 uur.

:Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de 'vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

" De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op ;één januari en eindigt op éénendertig december.

'Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig december ;tweeduizend en twaalf.

'Bestemming van het resultaat: Jaarlijks wordt van de ,nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één tiende :van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

:De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan dé beslissing van de algemene vergadering.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

' Belgisch

Staatsblad

~







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge















1

Voor- Luik B - Vervolg

behouden aan hei Belgisch Staatsblad

,Volmacht: Bijzonder volmacht wordt door de comparant verleend !met recht van indeplaatsstelling aan Mevrouw Leen De Wilde, té

;Zele, Gentsesteenweg 236 met mogelijkheid van

'indeplaatsstelling, om de nodige verrichtingen uit te voeren bil de Kruispuntbank, het Ondernemingsloket, het register der

burgerlijke vennootschappen en eventuele andere

administraties, hiertoe alle pleegvormen te vervullen en ;documenten te ondertekenen.

VOOR ANALYSTISCH UITTREKSEL

;Notaris Christiane Denys

;Tegelijk hiermee oprichtingsakte. neergelegd: expeditie van de



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam ea hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/06/2015
ÿþMau Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging.ter griffie van de akte

GRKO p}li CNTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 7 MU 2015

AFDI_tING DES a "

- ONDE

Ondernemingsnr : 0841.450.749

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Marc Verdoodt

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten venootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9240 Zele, Dokter Armand Rubbensstraat 60

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Sylvie Sergeant, plaatsvervangend notaris te Zele, op 20 mei 2015, neergelegd ter registratie, dat de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten venootschap met beperkte aansprakelijkheid "Advocatenkantoor Marc Verdoodt", met zetel te 9240 Zele, Dokter Armand Rubbensstraat 60, samengekomen zijn en onder meer volgende beslissingen hebben genomen, met eenparigheid van stemmen:

Eerste beslissing

De algemene vergadering besluit het kapitaal te verminderen met een totaal bedrag ten belope van honderdduizend euro (100.000,00 ¬ ) om het kapitaal te brengen van honderd vijfendertigduizend tweehonderd achtenvijftig euro acht cent (135.258,08 ¬ ) naar twintigduizend euro (20.000,00 ¬ ).

Deze kapitaalvermindering is integraal toe te rekenen op het werkelijk gestort kapitaal van de vennootschap.

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalverlaging, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fraotiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van honderdvijftienduizend tweehonderd achtenvijftig euro en acht cent (115.258,08 ¬ ) voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de bijlage tot het Belgisch Staatsbiad en heeft de raad van bestuur opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht.

Tweede beslissing

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen als volgt

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 20.000,00 ¬ Het wordt vertegenwoordigd door 1353 aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

Derde Beslissing

De vergadering machtigt ondergetekende Notaris tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging van onderhavig proces-verbaal op de griffie van de rechtbank van koophandel. De vergadering stelt voor zoveel als nodig de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, om alle nodige formaliteiten te vervullen naar aanleiding van voormelde beslissing, met name Mevrouw Leen de Wilde, kantoor houdende te Zele, Gentsesteenweg 236.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor eensluidend uittreksel

Getekend door notaris Sylvie Sergeant, plaatsvervangend notaris te Zele

Tegelijk neergelegd: uitgifte, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 23.08.2016 16483-0165-015

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR MARC VERDOODT

Adresse
DOKTER ARMAND RUBBENSSTRAAT 60 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande