ADVOCAAT DE VULDER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCAAT DE VULDER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.700.078

Publication

22/12/2011
ÿþ Mod 2.0

-~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11H11

~ ~ ~~~~~ ~~~~~ ~~~~~~ w~ ~~ x ~~

11

III

bel ai Be Sta

HUAI ut\NIN

VAN KOOPHAN D PL

.

1 ~° ~~° ~w^

` .~ ~Ó~1

.

DENDUILIONDE

[}ndernemm0$nr: Benaming 8 4oc> 'e

Raohhsvorm: BVBA ADVOCAAT DE VULDER

BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9450 Haaltert-Denderhoutem, Vondelen, 171 Onderwerp akte OPRICHTING

TEKST :Er blijkt uit de akte opgemaakt op één december tweeduizend en elf door Edgard Van Oudenhove. Notaris te Haobart, met standplaats te Oendadnoutem, optredend als zaakvoerder van de burgerlijk& vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Edgond! Van Oudonhovn^, met zetel te 9450 Hee|tem+Denderhoutem. |ddengemoaotoonwog 8, ondernemingsnummeri 0870.946.964., dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte! aansprakelijkheid werd opgericht als volgt :

COMPARANTEN

1" Mevrouw DE VULDER Trui, geboren te Dendermonde op drie januari negentienhonderd tweeëntachtig, nationaal nummer 82.01.03 282'96. nummer identiteitskaart 690-2585293'67. ongehuwd en verklarende geen: verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afge|ngd, wonende te 2000 Antwerpen, Pourbusstraat, 2 | bus 2.

2° Mevrouw DE VULDER Marie, geboren te Aalst op dertig september negentienhonderd vijfentauhtig.!

nationaal nummer 85.09.30 302'84. nummer identiteitskaart 591'418047048. ongehuwd en verklarende geenverklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 1000 Brussel, Diksmuidelaan, 55  bus;

5.

TITEL i NAAM ' ZETEL ' DOEL 'DUUR

Artikel 1.

De vennootschap is een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennoot-.schap ma!

BeparkteAmnnpnakélÜkheid.

Haar naam BVBA ADVOCAAT DE VULDER". Artikel 2.

De zete van de vennootschap is gevestigd te 9450 Haaltert-Denderhoutem, Vondelen, 171.

Hij mag overal in België worden verplaatst door eenvoudige beslissing van de zmmkvoavdera, die aUe| machten hebben om de wijziging die er uit voortvloeit authentiek te doen vaststehlen in huidig artikel van do! statuten.

Artikel 3.

De vennootschap heeft als doel :

' het ultbaten van een o voor gemene rekening, het verlenen van juridisch advies en,:

het aanvaarden van gerechtelijke mandaten, alsmede elke andere activiteit~~|he op de uitoefening van het beroep van advocaat betrekking heeft en toegelaten is door de Orde van AdvncaÓen, waartoe do, vennoot behoort; het optreden als scheidsrechter in juridische geschillen;

ZÜmag~||aodoonwmtvnrÓmndhoudtmsuvuornoæmddoe|ofwo~vanaand|o/oohto~naakoofonnozh~s~noeks' de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Zij mag met namæ, doch niet limitatief: onroerende goederen huæn, vemvenen, productief maken, beho/an,! verhumen, vemæemden, en a|gemeen, alle onroerende verrichtingen stellen die in verband staan met haorduar of rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking eman, opnemen en/of toestaan van leningen; en knodietan, beleggen of investeren van ge|den, hypothecaire en/of andere zekerheden vemtekken, en; algemeen alle financiële verrichtingen stellen die in verband staan met haar doel of rechtstreeks uf onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking eman, en dit alles voor zover deze verrichtingen verenigbaar! zijn met de deontologische bepalingen van de balie waartoe de vennoten behoren..

Enkel de zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel Va! interpreteren.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Op de laatste mz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011 - Annexes du Moniteur belge



"



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 5.

Enkel advocaten, lid van de Orde en ingeschreven op het Tableau, kunnen vennoot zijn van deze vennootschap.

Wanneer de aandelen van de advocaat-vennoot volgens het huwelijksver-mogensstelsel in de gemeenschap vallen of in het gemeenschappelijk vermogen, dan zullen de lidmaatschapsrechten alleen mogen worden uitgeoefend door diegene die bevoegd is om lid te zijn van de vennootschap.

Bij overgang van de aandelen bij overlijden, komen de lidmaatschapsrechten slechts aan de erfgenamen toe in de mate zoals bij deze statuten is bepaald.

Artikel 5 bis.

De vennoten zijn aansprakelijk, solidair met de vennootschap, voor alle handelingen behorende tot de uitoefening van het beroep van advocaat en derhalve ook voor de verbintenissen van de vennootschap tegenover de client. De beroepsaanspra-kelijkheid van de vennootschap, zowel als deze van de vennoten, dient te worden verzekerd.

TITEL Il. KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 6.

Het kapitaal van de vennootschap werd vastgesteld bij de oprichting op achttien duizend zeshonderd EURO (¬ 18.600,-) en verdeeld in honderd zes en tachtig aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde, elk aandeel één/honderd zesentachtigste (1/186) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend, die werden tegen geld en tegen pari volledig ingeschreven en volstort bij de oprichting ten belope van één/derde.

TITEL III. ZAAKVOERDERS - TOEZICHT

Artikel 13.

Benoeming en ontslag.

De vennootschap wórdt bestuurd door één of meer statutaire zaakvoerders die vennoot (vennoten) moet(en) zijn.

Het mandaat van de statutaire zaakvoerder is al dan niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering en met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

Het ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering en met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan er een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen tenminste één maand vooraf per gewone brief ter kennis brengt aan de andere zaakvoerders. De aftredende zaakvoerder is verplicht zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien

Indien, om welke reden ook, het bestuur van de vennootschap niet of onvoldoende wordt waargenomen door een zaakvoerder, en door de algemene vergadering niet in zijn vervanging wordt voorzien, kan de stathouder van de orde van advocaten op verzoek van iedere belanghebbende en zelfs ambtshalve een zaakvoerder benoemen en diens opdracht bepalen.

Wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder: mevrouw DE VULDER Trui, advocaat voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en die verklaart over de noodzakelijke juridische bekwaamheid te beschikken om dit mandaat te aanvaarden en die bevestigt dat geen enkele verbodsbepaling zich hiertegen verzet. Het mandaat is al dan niet bezoldigd, tot zolang de algemene vergadering hierover anders beslist. Dit mandaat is voor een onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uitgifte van dezer op de griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde.

Artikel 14.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitsluiting van die handelingen warvoor krachtens de wet de algemene vergadering alleen bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Deze verdeling van de taken kan aan of door derden niet worden tegen-geworpen.

Onverminderd de bepaling van artikel 5 bis, zijn de zaakvoerders aansprakelijk tegenover de vennootschap voor fouten in hun beheer en tegenover derden voor inbreuken op de wet of de statuten.

Artikel 15.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel 16.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Deze moeten tevens vennoot

zijn. Alleen bijzondere en beperkte volmachten zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht en onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Artikel 17.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen

weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

Er werd geen commissaris benoemd.

TITEL IV. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 18.

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de

vennootschap aanbelangen.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel van de vennootschap de derde dinsdag

van de maand juni om achttien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de ver-gadering plaats op de

eerstvolgende werkdag.

Stemrecht  vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax of per e-mail volmacht geven, aan een andere vennoot, om zich te

laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemméri is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt

van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de

handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de

vergadering op de zetel toekomen.

TITEL V. INVENTARIS - BALANS - WINSTVERDELING

Artikel 20.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar.

Artikel 21.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten

afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst tenminste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, de

verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal

heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden

peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de aanwending van bepaalt,

wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

TITEL VI. VEREFFENING

Artikel 24.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-aktiva eerst aangewend

om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

Artikel 35: Overige deontologische bepalingen:

1° Elke vennoot verplicht zich door zijn toetreding tot de vennootschap niet alleen tot de strikt naleving van

de vennootschapsrechterlijke verplichtingen opgelegd door de Wet, de statuten en de eventuele interne

reglementen van de vennootschap, doch tevens tot de naleving van de beroepsregels en de plichtenleer

opgelegd door de Orde van Advocaten.

2° De regels van het Reglement van de Orde van Advocaten van Dendermonde zijn van toepassing,

onverminderd de toepasselijkheid van de Europese gedragscode, de reglementen van de Algemene Raad van

de Nationale Orde, van de Orde van de Vlaamse balies en van de betrokken andere Balies of erkende

wettelijke professionele organisaties. Ingeval van samenloop zullen de meest restrictieve regels van toepassing

op gelijk welk onderdeel van de statuten gelden.

3° De vennoten van de Vennootschap mogen geen bélangen behartigen die met elkaar tegenstrijdig zijn.

4° Indien een vennoot geschorst wordt, zal hij zich moeten onthouden van de uitoefening van zijn rechten

als vennoot of partner voor de duur van de schorsing, onverminderd de rechten van de overige vennoten om de

geschorste advocaat uit te sluiten. Indien een vennoot bij beslissing van de overheid van de Orde het bevel

ontvangt uit de vennootschap te treden, houdt hij van rechtswege op er deel van uit te maken.

1. Eerste boekjaar en gewone algemene vergadering:

Het eerste boekjaar is aangevangen op heden (1.12.2011) en eindigt op eenendertig december

tweeduizend en twaalf.

De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaats hebben in de maand juni tweeduizend dertien.

3. Volmacht.

De oprichters geven bij deze uitdrukkelijk volmacht aan de heer Dirk ROELANDT wonende Begijnenmeers, 6 te 1770 Liedekerke, met macht van indeplaatsstellling, tot het vervullen van de formaliteiten die ten gevolge van deze akte nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, en onder meer met betrekking tot de diensten voor het verkrijgen of wijzigen van het ondernemingsnummer.

4. De oprichter verklaart mij, notaris dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waaronder de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen, zodat de vennootschap niet beschikt over een afzonderlijk orgaan van controle.

Overname van verbintenissen:

De comparanten verklaren dat de vennootschap, met toepassing van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan

en

Voor-

behout en

aan het

Belgisch

Staatsblad

te rekenen van één september tweeduizend en elf, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf

de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

De vennootschap wordt opgericht vanaf heden, maar de ondergetekende notaris wijst de comparanten erop

dat ingevolge de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen van dertien april negentienhonderd

vijfennegentig de onderhavige vennootschap slechts rechtspersoonlijk-'heid bekomt vanaf het ogenblik van de

neerlegging der afschriften van onderhavige akte op de griffie van de rechtbank van koophandel te

Den dermonde.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) notaris Edgard VAN OUDENHOVE

Neergelegd terzelfdertijd :

Uitgifte van de oprichtingsakte dd 1.12.2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 20.07.2016 16349-0554-009

Coordonnées
ADVOCAAT DE VULDER

Adresse
VONDELEN 171 9450 DENDERHOUTEM

Code postal : 9450
Localité : Denderhoutem
Commune : HAALTERT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande