ADM CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : ADM CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 541.695.510

Publication

19/11/2013
ÿþ(Pri,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : o 54-4 . 66i5.5 io

Benaming

(voluit) : ADM CONSULTING

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Veldstraat 30, 9820 Merelbeke

Onderwerp akte : Oprichting

De ondergetekende, de heer De Maertelaere Alain van Belgische nationaliteit, geboren te Gent op 18 juli 1966, wonende te Veldstraat 30 te 9820 Merelbeke, mevrouw De Maertelaere Valérie van Belgische nationaliteit, geboren te Gent op 3 mei 1991, wonende te Paul Ceuterickstraat 23 te 9890 Gavere en mevrouw De Maertelaere Anne-Sophie van Belgische nationaliteit, geboren te Gent op 9 juni 1995, wonende te Paul Ceuterickstraat 23 te 9890 Gavera, besluiten samen een Gewone Commanditaire Vennootschap op te richten voor onbepaalde duur met aanvangsdatum 1 oktober 2013.

De maatschappelijke benaming is 'ADM CONSULTING'.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 1.000,00 waarvan ingeschreven door De Maertelaere Alain E 800,00, De Maertelaere Valérie E 100,00 en door De Maertelaere Anne-Sophie ¬ 100,00.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Veldstraat 30 te B-9820 Merelbeke.

De vennootschap heeft tot doel:

-Het leveren van IT-gerelateerde diensten (consultancy, analyses, ontwikkeling, implementatie, project/program management).

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap aile handels-, financiële-, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking hebben of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel.

Zij mag tevens op om het even welke wijze participeren in om het even welke andere vennootschap,, onderneming of vereniging waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig is aan of verband houdt met het hare,; of van aard is om de verwezenlijking van haar eigen doel te bevorderen.

De vennootschap wordt beheerd door een zaakvoerder m,n. De Maertelaere Alain voornoemd,

De boekhouding wordt principieel gevoerd per kalenderjaar. Het eerste boekjaar zal voor de eerste maal; afsluiten op 31 december 2014.

Op eenendertig december van elk jaar wordt een inventaris, balans en resultaatrekening opgesteld met betrekking tot het verstreken boekjaar,

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de zetel van de vennootschap op de laatste vrijdag van de maand mei om 18:00 uur. de eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015

De zaakvoerder beslist om de heer Guido Heirewegh, boekhouder-fiscalist, Hundelgemsesteenweg 724 , 9820 Merelbeke, de nodige machten te verlenen teneinde de noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake de kruispuntbank en de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De Maertelaere Alain

zaakvoerder

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ADM CONSULTING

Adresse
VELDSTRAAT 30 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande