AALST WINKELSTAD

Association sans but lucratif


Dénomination : AALST WINKELSTAD
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 837.538.778

Publication

14/07/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

r

1111111111 111fl 11111111 1111 111

" 11107865

b

111

GRIEI=IE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

- 4 JUL 2011

DENe t-'MONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondemerningsnr :

Benaming

(voluit) : AALST WINKELSTAD

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : KEIZERSPLE1N 71 9300 AALST

Onderwerp akte : OPRICHTINGSAKTE

TUSSEN DE HIERNAVOLGENDE PERSONEN,

1.Jo Appeimans

2. Geert Martens

3. Steven Callebaut

4. Luc Vermeire

WORDT OVEREENKOMSTIG DE WET VAN 27 JUNI 1921 BETREFFENDE DE VERENIGINGEN ZONDER WINSTOOGMERK, DE INTERNATIONELE VERENIGINGEN ZONDER WINSTOOGMERK EN DE, STICHTINGEN EEN

VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK OPGERICHT, WAARVAN DE STATUTEN ALS VOLGT WORDEN AANVAARD EN VASTGESTELD.

TITEL I : NAAM - ZETEL - DUUR  DOEL

Art.1 De vereniging is opgericht als een vereniging zonder winstoogmerk zoals bedoeld in de wet van 27 juni 1921 en latere wijzigingen, hierna genoemd "vzw-wette.

De vereniging heeft als naam 'Aalst Winkelstad vzw'.

Art. 2 De zetel van de vereniging is gevestigd op het volgende adres: Aalst, Keizersplein 71 en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Dendermonde. De Raad van Bestuur heeft de bevoegdheid om de zetel te verplaatsen naar iedere plaats binnen het grondgebied Groot-Aalst en de nodige openbaarmakingsvereisten te vervullen.

Art. 3 De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Art. 4 De vereniging heeft tot doel initiatieven te nemen en activiteiten te organiseren ter bevordering van de handel en middenstand in het centrum van Aalst en de commerciële uitstraling en bekendmaking van Aalst als inkoopstad te bevorderen.

De vereniging zal hiertoe handelsondersteunende evenementen zoals braderijen en promotieweekend(s) organiseren, publicitaire acties voeren, reclame doorverkopen aan de leden en reclamemateriaal ter beschikking stellen.

De vereniging zal tevens nauwe constructieve contacten met de Stad Aalst onderhouden, meer in het bijzonder met de economische dienst van de Stad Aalst en onderhandelen met de Stad Aalst tot het bekomen van directe en indirecte ondersteuning en technische en logistieke omkadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting et organisme ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Ook zal de vereniging er naar streven zich te integreren in diverse adviesorganen van de Stad teneinde de belangen van de centrum-winkelstraten alsook het belang van Aalst als inkoopstad te verdedigen.

Art. 5 De vereniging mag, alleen of in samenwerking met derden, alle activiteiten ontplooien, alle middelen aanwenden en alle rechtshandelingen stellen die tot de verwezenlijking van haar doel kunnen bijdragen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, alle handelsdaden stellen die betrekking hebben op haar doel en voor zover de opbrengst hiervan wordt besteed aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

De vereniging kan onder meer vergoedingen aanrekenen voor haar prestaties, toelagen en andere gelden ontvangen, overeenkomsten afsluiten, roerende en onroerende goederen verwerven, toetreden tot andere organisaties voor zover deze beantwoorden aan het doel van de vereniging en personeel aanwerven, nodig voor het vervullen van haar doel.

Deze opsomming is niet limitatief.

TITEL Il : LEDEN

Art. 6 De vereniging is uitsluitend samengesteld uit effectieve leden. De leden beschikken over de volheid van lidmaatschap, met inbegrip van stemrecht op de algemene vergadering zoals hierna bepaald en tenzij anders bepaald in de statuten. De oprichters of stichtende leden zijn de eerste leden van de vereniging.

Op de zetel van de vereniging wordt door de Raad van Bestuur een ledenregister gehouden, conform de wettelijke bepalingen. Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging dit register raadplegen.

Art. 7 Zowel natuurlijke personen als rechtspersonen kunnen lid zijn van de vereniging. Onverminderd andersluidende wettelijke of decretale bepalingen van toepassing op haar leden of bepaalde van haar leden beslist de Raad van Bestuur over de toetreding van nieuwe leden. Om als effectief lid tot de vereniging te kunnen toetreden, dient men schriftelijk zijn kandidatuur over te maken aan de Raad van Bestuur. Mits goedkeuring door de Raad van Bestuur wordt het lidmaatschap toegekend tegen éénvoudige betaling van het lidgeld en uitdrukkelijke aanvaarding van de statuten en het huishoudelijk reglement. Tegen de beslissing van de Raad van Bestuur staat geen verhaal open. Een nieuwe aanvraag tot lidmaatschap kan maar na verloop van 2 jaren vanaf de datum van weigering.

Art. 8 Onverminderd andere wettelijke of decretale bepalingen gaan de leden en hun eventuele vertegenwoordigers geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen van de vereniging.

De leden dienen zich op een loyale wijze te engageren om moreel en materieel met de vereniging samen te werken om haar doel te verwezenlijken.

Art. 9 Aan het lidmaatschap wordt een einde gesteld:

- van rechtswege door overlijden, rechtsonbekwaamheid, ontbinding of faillissement van het lid, vereffening,

fusie of splitsing van het lid. .

- van rechtswege indien een lid niet meer aan de voorwaarden voor het lidmaatschap voldoet of weigert de

lidmaatschapsbijdrage te betalen.

door vrijwillig ontslag of uittreding van het lid, mits dit ontslag schriftelijk wordt

medegedeeld aan de Raad van Bestuur. Uittreding of ontslag zijn ten allen tijde mogelijk.

- door uitsluiting, mits naleving van artikel 12 van de Wet op de vzw's

Art. 10 De Raad van Bestuur kan, wanneer de handelswijze van een lid een dringend optreden vereist, een tijdelijke maatregel van schorsing nemen. De schorsing zal per aangetekende brief worden medegedeeld aan het lid. Zij kan maximaal twaalf weken duren, binnen welke termijn de Raad van Bestuur moet bijeenkomen om over de uitsluiting te beslissen.

De uitsluiting van een lid moet voorkomen op de agenda en het lid moet worden uitgenodigd om desgevallend in zijn verdediging te kunnen voorzien. De uitsluiting kan alleen worden uitgesproken door een meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuursleden. De uitsluiting dient steeds gemotiveerd te worden. Besluit de Raad van Bestuur niet tot de uitsluiting over te gaan, dan vervalt de schorsing van het lid en wordt deze geacht nooit te hebben plaats gehad.

Art. 11 Onverminderd artikel 42 kan geen enkel lid enige aanspraak laten gelden op het bezit van de vereniging. Hetzelfde geldt voor een lid dat ontslag neemt, dat vervangen wordt of dat wordt uitgesloten, alsook voor de rechthebbenden van een overleden lid.

Art. 12 Het jaarlijkse lidgeld wordt vastgelegd door de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur is niet verplicht een jaarlijks lidgeld in te voeren.

i.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

TITEL III : ALGEMENE VERGADERING

Art. 13 De algemene vergadering is samengesteld uit alle leden.

Art. 14 De algemene vergadering is overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake bevoegd voor:

- de wijziging van de statuten.

- de benoeming en de afzetting van de bestuurders.

benoeming en afzetting van de commissarissen indien er commissarissen benoemd worden.

- bepalen van de bezoldiging van de commissarissen indien een bezoldiging wordt toegekend.

- de goedkeuring van de begroting en de rekening.

- het verlenen van kwijting aan de bestuurders en aan de commissarissen.

- de ontbinding van de vereniging en de benoeming van de vereffenaar(s).

de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk.

- alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

De algemene vergadering beslist telkens op voorstel van de Raad van Bestuur.

Art. 15 De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen, iedere maal dat deze het nodig acht in het belang van de vereniging, in de gevallen bepaald bij wet of wanneer 1/5 van het aantal leden het vragen.

Zij moet tenminste eenmaal per jaar, gedurende het eerste semester na afsluitingsdatum van het boekjaar, worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de jaarrekening van het voorbije boekjaar en de begroting van het volgende boekjaar, alsmede voor het verlenen van de kwijting aan de bestuurders.

Art. 16 Alle leden en in geval van rechtspersonen hun vertegenwoordigers worden ten minste acht dagen voor de algemene vergadering opgeroepen. De oproeping vermeldt in elk geval de plaats, de dag, het tijdstip en de agenda van de vergadering. De oproepingen gebeuren bij gewone brief of elektronisch. De voorzitter en de secretaris ondertekenen de oproeping. Indien één van hen verhinderd is, tekent de ondervoorzitter in plaats van de voorzitter en een andere vertegenwoordiger in de Raad van Bestuur in plaats van de secretaris. In geval ook de ondervoorzitter verhinderd is, tekent de oudste vertegenwoordiger in de Raad van Bestuur in zijn plaats.

Elk voorstel, ondertekend door minimaal 1/20 van het aantal leden, wordt op de agenda gebracht. Ter zitting kan een punt aan de agenda worden toegevoegd indien tweederde van de stemgerechtigden hiermee akkoord gaat.

In geval een vertegenwoordiger van een lid niet aanwezig kan zijn, kan hij/zij een schriftelijke volmacht geven aan een andere stemgerechtigde. Men kan slechts drager zijn van maximum 2 volmachten

De Raad van Bestuur mag, indien hij dit nodig acht, personen die over een bijzondere expertise beschikken," uitnodigen om de vergaderingen van de algemene vergadering met raadgevende stem bij te wonen.

Art. 17 De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de vereniging, of bij zijn afwezigheid, door de ondervoorzitter; is ook deze laatste afwezig, wordt hij vervangen door de oudste van de aanwezige vertegenwoordigers van de leden. De secretaris van de vereniging treedt op als verslaggever. Hij kan zich in die taak laten bijstaan en/of vervangen door een ander lid .

Art. 18 Overeenkomstig het bepaalde in artikel 13 worden de besluiten genomen bij meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden behalve in de gevallen waarin de wetgeving anders bepaalt.

Art. 19 De beslissingen van de Algemene Vergadering worden vastgesteld in notulen die na goedkeuring worden ondertekend door de secretaris en de voorzitter. Indien één van hen verhinderd is, tekent de ondervoorzitter in plaats van de voorzitter en een andere bestuurder in plaats van de secretaris. In geval ook de ondervoorzitter verhinderd is, tekent de oudste bestuurder in zijn plaats. Hetzelfde geldt voor uittreksel uit de notulen.

De notulen worden opgenomen in een speciaal hiervoor bestemd register dat wordt bewaard op de zetel van de vereniging waar alle leden er ter plaatse inzage van kunnen nemen.

De notulen worden ter kennis gebracht van de leden bij middel van een verslag, dat steeds hetzij per post hetzij elektronisch naar alle leden wordt verstuurd. Zo de wetgeving dit bepaalt, wordt de beslissing ter kennis gebracht door een inlassing in het Belgisch Staatsblad.

Art. 20 Een statutenwijziging kan enkel als 2/3 van de leden aanwezig zijn op de algemene vergadering en als 2/3 van de aanwezige leden de statutenwijziging goedkeuren. Indien er niet voldoende leden aanwezig zijn, dient een tweede algemene vergadering bijeengeroepen te worden. Op deze tweede algemene vergadering is er geen aanwezigheid vereist van 2/3 van de leden, maar dient de goedkeuring van de statuten te gebeuren met 2/3 van de stemmen.

TITEL IV: DE RAAD VAN BESTUUR

Y..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Art.21 De Raad van Bestuur wordt verkozen door de algemene vergadering met een gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. De Raad van Bestuur telt maximum 15 leden. De verkiezing van de Raad van Bestuur gebeurt om de 4 jaar op de eerste Algemene Vergadering van het jaar. Kandidaten voor de Raad van Bestuur dienen hun kandidatuur in te dienen op de zetel van de vereniging uiterlijk 14 dagen vbbr de algemene vergadering waarop de verkiezing plaats heeft.

De leden van de Raad van Bestuur kiezen op hun eerste bestuursvergadering een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester. Deze 4 mensen vormen het kembestuur. Op vraag van het kembestuur kan de Raad van Bestuur een vijfde bestuurder verkiezen tot het kernbestuur. Het kernbestuur bestaat uit maximum 5 leden. De leden van het kernbestuur worden verkozen bij geheime stemming.

Art. 22 De Raad van Bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt haar in en buiten rechte.

Hij is bevoegd voor alle materies, ook daden van beschikking, die niet bij wet of door de statuten zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

De Raad van Bestuur kan een huishoudelijk reglement vaststellen waarin aanvullende maatregelen worden opgenomen in verband met de werking van de vereniging en haar organen en legt dit huishoudelijk reglement ter bekrachtiging voor aan de Algemene Vergadering.

De Raad van Bestuur neemt de nodige maatregelen tot het uitvoeren van de beslissingen van de Algemene Vergadering. Desgevallend benoemt en ontslaat hij het personeel van de vereniging, bepaalt hun bevoegdheden en lonen, evenals het personeelsorganigram van de vereniging.

De Raad van Bestuur sluit de rekening over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het komende boekjaar voor. De begroting dient ten laatste binnen de zes maanden van het boekjaar waarop ze betrekking heeft, goedgekeurd te worden door de Algemene Vergadering. De rekening wordt ter goedkeuring aan de Algemene Vergadering voorgelegd die gehouden wordt binnen de eerste zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

Art. 23 Het kembestuur neemt de dagelijkse leiding van de vzw op zich.

Art. 24 De Raad van Bestuur wordt geldig bijeengeroepen door de voorzitter of bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter, telkens als het doel van de vereniging zulks vereist. Is ook de ondervoorzitter afwezig of verhinderd, dan gebeurt de bijeenroeping door de secretaris van de raad van bestuur.

De Raad van Bestuur vergadert minstens één keer per semester.

Art. 25 Alle vertegenwoordigers in de Raad van Bestuur worden tenminste acht dagen voor de Raad van Bestuur opgeroepen, behalve in spoedeisende gevallen waarin de termijn korter mag zijn. Voor de oproeping geldt dezelfde werkwijze als voor de Algemene Vergadering, zoals bepaald in artikel 16, eerste lid,

Iedere lid van de Raad van Bestuur kan in geval van afwezigheid of verhindering een schriftelijke volmacht verlenen aan een ander lid van de Raad van Bestuur die maximaal 1 volmacht kan bezitten.

De Raad van Bestuur mag, indien hij dit nodig acht, personen die over een bijzondere expertise beschikken uitnodigen, die de vergaderingen met raadgevende stem bijwonen. Hij mag eveneens thematische werkgroepen samenstellen en om advies vragen. Ook personen extern aan de vereniging kunnen deel uitmaken van deze werkgroepen.

Art. 26 De Raad van Bestuur kan alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer ten minste de helft van de stemgerechtigden op de vergadering aanwezig of bij volmacht vertegenwoordigd zijn. Indien op de eerste vergadering minder dan het vereiste aantal stemgerechtigden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worde bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten met de meerderheden bepaald in de

statuten, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde stemgerechtigden.

Alle besluiten worden genomen bij een gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde stemgerechtigden.

. Ter zitting kan een punt aan de agenda worden toegevoegd indien tweederde van de stemgerechtigden hiermee akkoord gaat.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend, tenzij bij geheime stemming in welk geval het voorstel dan verworpen is.

De vertegenwoordigers in de Raad van Bestuur oefenen hun bevoegdheden uit als college.

Art. 27 Aan het mandaat van bestuurder of van vertegenwoordiger in de raad van bestuur wordt een

einde gesteld:

- door overlijden of rechtsonbekwaamheid.

- door vrijwillig ontslag, mits dit ontslag schriftelijk wordt medegedeeld aan de raad van

bestuur.

- door afzetting door de algemene vergadering: de afzetting moet voorkomen op de agenda en de

betrokkene moet worden uitgenodigd om desgevallend in zijn verdediging te kunnen voorzien. De afzetting kan

alleen worden uitgesproken met een meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde

stemgerechtigden.

De afzetting dient steeds gemotiveerd te worden.

ti

Mon 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Art. 28 De beslissingen van de Raad van Bestuur worden vastgesteld in notulen die na goedkeuring worden ondertekend door de secretaris en de voorzitter. Indien één van hen verhinderd is, tekent de ondervoorzitter in plaats van de voorzitter en een andere stemgerechtigde in plaats

van de secretaris. In geval ook de ondervoorzitter verhinderd is, tekent de oudste stemgerechtigde in zijn plaats. Hetzelfde geldt voor uittreksels uit de notulen.

De notulen worden opgenomen in een speciaal hiervoor bestemd register dat wordt bewaard in de zetel van de vereniging, waar alle leden er ter plaatse inzage van kunnen nemen.

De notulen worden ter kennis gebracht van de leden bij middel van een verslag, dat steeds naar alle leden wordt verstuurd. De verslagen worden verzonden bij gewone brief of elektronisch.

Art. 29 Onverminderd de wettelijke bepalingen gaan de bestuurders en hun vertegenwoordigers in de Raad van Bestuur geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen van de vereniging.

TITEL V: DAGELIJKS BESTUUR

Art. 30 Het dagelijks bestuur van de vereniging kan worden toevertrouwd aan een gedelegeerd bestuurder benoemd door de raad van bestuur, met een gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. De gedelegeerd bestuurder moet geen lid of bestuurder of één van hun vertegenwoordigers zijn. De gedelegeerd bestuurder kan te allen tijde ontslagen warden of zelf ontslag nemen.

Art. 31 De gedelegeerd bestuurder is bevoegd voor de voorbereiding van de vergaderingen van de raad van bestuur en de uitvoering van de beslissingen genomen door de raad van bestuur.

De gedelegeerd bestuurder is tevens bevoegd voor de dagelijkse administratieve taken van de vereniging en voor de handelingen die gewoonlijk onder het dagelijks bestuur vallen.

Art. 32 De gedelegeerd bestuurder brengt bij iedere vergadering van de Raad van Bestuur kort verslag uit over de lopende zaken.

Art. 33 Onverminderd de wettelijke bepalingen gaat de gedelegeerd bestuurder geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen van de vereniging.

TITEL VI: EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

Art. 34 Met uitzondering van een bijzondere volmacht, verleend door de Raad van Bestuur, aan één of meer personen, al dan niet lid van de vereniging, om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen, worden alle handelingen die de vereniging binden, brieven en documenten van dagelijks bestuur alsook de akten betreffende ontvangsten en uitgaven, ondertekend door de secretaris en de voorzitter of in geval van afwezigheid of verhindering van één van hen door de ondervoorzitter of in geval beiden tegelijk afwezig of verhinderd zijn door twee stemgerechtigden in de raad van bestuur onder wie zo mogelijk de ondervoorzitter.

De financiële verrichtingen, namelijk de betalingen en transfers vanaf 500 euro worden geldig ondertekend door de penningmeester en de voorzitter. Voor financiële transfers beneden de 500 euro wordt de vereniging geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder of bij gebreke aan een gedelegeerd bestuurder of in geval van afwezigheid of verhindering ervan door de penningmeester.

Art. 35 De Raad van Bestuur kan, met een gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde stemgerechtigden, beslissen de bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen, op te dragen aan één of meer personen, al dan niet lid van de vereniging.

Art. 36 De bevoegdheden van deze vertegenwoordigers worden precies afgebakend door de Raad van Bestuur, die eveneens de duur en het einde van het mandaat bepaalt alsook de wijze waarop zij hun bevoegdheden uitoefenen.

TITEL VII: FINANCIEEL BESTUUR EN CONTROLE

Art. 37 Het actief van de vereniging en aile inkomsten, voortspruitend uit toelagen, hulpgelden, giften en uit de werking, zijn bestemd om de lasten van alle aard die de vereniging moet dragen, te dekken.

Art. 38 Het boekjaar van de vereniging loopt van i februari tot en met 31 januari.

Art. 39 Het saldo van inkomsten en uitgaven van een boekjaar wordt overgedragen naar het volgende boekjaar. Een batig saldo kan onder geen beding aan de leden worden uitgekeerd.

MOD 2.2

Luik B - Vervoiq

Art. 40 De Raad van Bestuur legt ieder jaar, naast de begroting en de rekening, een afzonderlijk jaarverslag betreffende de werking en de resultaten van de vereniging voor aan de algemene vergadering.

Art. 41 Alle leden en hun vertegenwoordigers in de organen van de vereniging kunnen op de zetel van de vereniging de boekhoudkundige stukken raadplegen.

TITEL VIII: ONTBINDING - VEREFFENING - RESTBEVOEGDHEID

Art. 42 De algemene vergadering zal, in geval van vrijwillige ontbinding, een of twee vereffenaars aanduiden en hun bevoegdheid bepalen.

Art. 43 In geval van ontbinding, zal het actief, na aanzuivering van de schulden en de lasten, overgemaakt worden aan een vzw met hetzelfde maatschappelijk doel als de vereffende vzw.

Art. 44 Al de gevallen die in de huidige statuten niet geregeld zijn, zullen, binnen de wettelijke normen, geregeld worden door Raad van Bestuur.

TITEL IX : OVERGANGSBEPALINGEN

Worden aangesteld als niet-statutaire mandatarissen:

De heer Jo APPELMANS Voorzitter

De heer Geert MARTENS " Onder-Voorzitter

De heer Steven CALLEBAUT Penningmeester

De heer Luc VERMEIRE Secretaris

Statuten zoals goedgekeurd op 22 februari 2011 door

APPELMANS Jo CALLEBAUT Steven

VERMEIRE Luc MARTENS Geert

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instru nenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(err) bevoegd de verenigina, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AALST WINKELSTAD

Adresse
KEYZERSPLEIN 71 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande