@VICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : @VICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.620.388

Publication

30/07/2014
ÿþ Mod Wou' 11.1

I ri.In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 MONITEUR BELG



Voor-behoude GRIFFIE

aan het RECHTBANK VAN

Belgiscrl KOOPHANDEL GENT

Staatse - k JULI 20%

P,r)

AFDEI_ING&MKERMONDE

imillo111111111/111







Ondernemingsnr : 0465.620.388

Benaming

(votuiq : @vice

(verkort)

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakeiijkheid

Zetel 9150 Bazel, Vilain XI I 1.0,CUN GS

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING

Uit de buitengewone algemene vergadering, verleden voor meester Jan MEERSMAN, geassocieerd notaris te Sint-Pieters-Leeuw, op 23 juni 2014. blijkt dat:

EERSTE BESLUIT.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 2 april 2014 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van drie miljoen zeshonderdzeventigduizend euro (3.670.000,00 E), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij drie miljoen driehonderd en drieduizend euro (3.303.000,00 ¬ ), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

De dividenden werden betaalbaar gesteld door boeking op rekening-courant van de respectieve aandeelhouders.

TWEEDE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan op 15 mei 2014, en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VRC Bedrijfsrevisoren, Vertegenwoordigd door de heer André GEEROMS, bedrijfsrevisor, opgemaakt op 19 juni 2014, die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt: M. Besluit

De inbreng in nature bij de kapitaalverhoging van de vennootschap bvba @vice bestaat uit vorderingen ten bedrage van 3.303.000,00 EUR ontstaan door de toekenning van een tussentijds dividend in het kader van de programmawet van 28.6.2013, en waarvoor 19.759 nieuwe aandelen worden gecreëerd.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a)De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b)De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid:

c)De voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methode van waardering redelijk en niet arbitrair is,

d)De waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leidt, mathematisch ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat, conform de controlenormen van het Instituut van de bedrijfsrevisoren, onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting en van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

19 juni 2014

De bedrijfsrevisor

(volgt de handtekening)

VRC Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e CVBA

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vertegenwoordigd door André GEEROMS"

De aanwezige vennoten erkennen immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

DERDE BESLUIT.

a) Kapitaarverhoging confer artikel 537 WiB

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met drie miljoen driehonderd en drieduizend euro (3.303.000,00 E) om het te brengen van driehonderd veertigduizend achthonderd (340.800,00 ¬ ) op drie miljoen zeshonderd drieënveertigduizend achthonderd euro (3.643.800,00 q, door inbreng van gelden voortvlosiend uit een eerder uitgekeerd bruto-dividend ten bedrage van drie miljoen zeshonderdzeventigduizend euro (3.670.000,00 E), onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing, en dit in twee fasen:

- Eerste fase: ,

I. Beslissing.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met twee miljoen negenhonderd zevenentwintigduizend zevenhonderd achtenzestig euro vijfendertig cent (2.927.768,35 E)om het te brengen van driehonderd veertigduizend achthonderd (340.800,00 E) op drie miljoen tweehonderd achtenzestigduizend vijfhonderd achtenzestig euro vijfendertig cent (3.268.568,35 E), door inbreng in nature van één of meerdere rekeningcouranten gecreëerd door voormelde uitkering van een tussentijds dividend.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van negentienduizend zevenhonderd negenenvijftig (19.759)nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven ais volgt

- twee miljoen negenhonderd zevenentwintigduizend zevenhonderd achtenzestig euro vijfendertig cent (2.927.768,35¬ ) zal geboekt worden ais kapitaal;

- bovendien wordt driehonderd vijfenzeventigduizend tweehonderd eenendertig euro vijfenzestig cent (375.231,65 E) als uitgiftepremie geboekt.

Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%).

H. inbreng.

Zijn alhier tussengekomen

de Heer LUCKX Kris, en Mevrouw 'T KINDT Marijke,vertegenwoordigd zoals gezegd, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met hun netto-aandeel ln voormeld uitgekeerd dividend te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, hetzij twee miljoen negenhonderd zevenentwintigduizend zevenhonderd

achtenzestig euro vijfendertig cent (2.927.768,35 ¬ ) kapitaal en driehonderd vijfenzeventigduizend

tweehonderd éénendertig euro vijfenzestig cent (375.231,65 ¬ ) uitgiftepremie, door inbreng van de credit rekening-courant op hun naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

Elk van de inbrengers verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hem aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 22 april 2014.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Vergoeding voor de inbreng.

Als vergoeding voor deze inbreng in nature worden negentienduizend zevenhonderd negenenvijftig (19.759)nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze negentienduizend zevenhonderd negenenvijftig (19.759) nieuwe  volledig volstortte - aandelen, worden toegewezen als volgt:

-De heer LUCKX Kris, voornoemd voor achtduizend vijfhonderd eenennegentig (8.591) aandelen,

-Mevrouw 'T KINDT Marijke, voornoemd voor elfduizend honderd achtenzestig (11.168) aandelen_

IV. Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot drie miljoen tweehonderd achtenzestigduizend vijfhonderd achtenzestig euro vijfendertig cent (3.268.568,35 E).

V. Uitgiftepremie.

De vergadering beslist de uitgiftepremie ten belope van driehonderd vijfenzeventigduizend tweehonderd eenenderlig euro vijfenzestig cent (375.231,65 E) op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" te plaatsen. - Tweede fase:

Beslissing.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met driehonderd vijfenzeventigduizend tweehonderd éénendertig euro vijfenzestig cent (375.231,65 E) om het te brengen van twee miljoen negenhonderd zevenentwintigduizend zevenhonderd achtenzestig euro vijfendertig cent (2.927.768,35 E) op drie miljoen zeshonderd drieënveertigduizend achthonderd euro (3.643.800,00 ¬ ), door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde totale uitgiftepremie.

à

'f(

) x

De kapitaalverhoging gaat niet gepaard met de creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

II. Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk

werd verhoogd tot drie miljoen zeshonderd drieërweertigdulzend achthonderd euro (3.643.800,00 q.

b) Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten.

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om het artikel 6 van de statuten als volgt te wijzigen

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen zeshonderd drieënveertigduizend achthonderd euro (3.643.80Q00 ¬ ), vertegenwoordigd door tweeëntwintigduizend negenenvijftig (22.059) aandelen, zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van één/tweeëntwintigduizend negenenvijftigste (1/22.059ste) van het maatschappelijk kapitaal?

VIERDE BESLISSING

De vergadering verleent aan iedere medewerker van het kantoor van geassocieerde notarissen VAN OUDENFIOVE & MEERSMAN, alle machten om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.Gelijktijclig neergelegd: afschrift van de notulen en gecordineerde statuten

neeriegd op de griffie van de rechtbank van koophandel voor registratie met het oog op de publicatie in het beigisch staatsblad,

voor eensluidende uitgifte 

samen neergelegd: coordinatie, expeditie akte, volmacht

Voorbehouden aan het E3elgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden " Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

27/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 25.11.2013, NGL 24.02.2014 14048-0133-014
25/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 26.11.2012, NGL 20.02.2013 13043-0332-013
22/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 28.11.2011, NGL 16.02.2012 12038-0374-011
16/05/2011
ÿþI111111J11111M1111!1111

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIErr''11 R:~~á" ;~S.~1V1( I

~~Ml~d

0 4. 05. 2011

Griffie ~---

DEIvDEF+,Mr)N0F

Voor-

behouden aan hot Belgisch

Staatsblad

J

Ondernemingsnr : 0465.620.388

Benaming

(voluit) : @VICE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vilain XIIII laan 65 9150 Bazel

Onderwerp akte : Wijziging vaste vertegenwoordiger

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 25/0212011 De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het volgende :

BVBA @vice is benoemd als bestuurder bij NV IBS Industrial (BE 0449.550.359). De vergadering beslist dat dhr Luckx Kris vervangen wordt als vaste vertegenwoordiger door mevrouw 't Kindt Marijke, wonende Vilain XIIII-laan 65 te 9150 Kruibeke. En dit vanaf heden.

't Kindt Marijke

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de inslrumen

p g terende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/02/2011
ÿþe 4

.e.=1,{ Mnd2.7

~~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~.... ~h-1

"

Ondernemingsnr : 0465.620.388

Benaming

(voluit) : @VICE

111111111111e6111111),*

Vc

behc aar, Belt

Staal

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 7. 01. 2011

DEN%weMONDEi

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte'á,3iisprakelijkheid

Zetel : Vilain Xllll-Laan 65 - 9150 Bázer(Kruibeké)

Onderwerp akte : Fusie van "bvba BELLICE" door overname door "bvba @VICE" - Statutenwijziging

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Patrick Van Oudenhove, notaris te Sint-Pieters-Leeuw, op 27. december 2010, Geregistreerd te Dilbeek 2, 11 rol(len) 0 verzending(en) op 4 januari 2011. Boek 595 blad 82, vak 16. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Ontvanger ai. (getekend) : De Ontvanger ai. (getekend), K. VAN CAUWELAERT, dat de buitengewone algemene vergadering van "bvba 8ellice" en "bvba @VICE", hebben besloten

1. Eerste besluit: Besluit tot fusie

De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat op de beslotenf vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "@VICE", overnemende vennootschap, het gehele vermogen; van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELLICE", zowel de rechten als de. verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel, opgemaakt op 28 september 2010.

Bijgevolg gaat EEN HONDERDSTE IN NAAKTE EIGENDOM in het hierna beschreven goed, eveneens over van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELLICE", naar de besloten vennootschap meti beperkte aansprakelijkheid "@VICE".

STAD ANTWERPEN  ELFDE AFDELING

In een gebouw op en met grond en alle verdere aanhorigheden te Antwerpen, De Burburestraat 2A, volgens titel en thans ten kadaster bekend sectie L nummer 3669/R/2, voor een oppervlakte van driehonderd en zeven vierkante meter.

De polyvalente ruimte, genummerd "5", die omvat:

a)In privatieve en uitsluitende eigendom : de polyvalente ruimte, gelegen op de dakverdieping, inclusief de traphal op deze dakverdieping niveau 2

Met aan deze polyvalente ruimte verbonden het privatief gebruik van het terras op het dak van de eerste; verdieping achteraan.

b)ln mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : vijfentwintig honderdsten, in de gemene delen A. van: het gebouw en in de grond en vijftig honderdsten in de gemene delen B.

2. Tweede besluit: Kapitaalsverhoging

Als gevolg van de fusie door overneming van de voormelde BVBA "BELLICE" wordt het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid @VICE verhoogd met ACHTENVIJFTIGDUIZEND. VIJFHONDERD EURO (58.500,00 E) om het te brengen van VIJFENVEERTIGDUIZEND EURO (45.000,00 ¬ ); naar HONDERD EN DRIEDUIZEND VIJFHONDERD EURO (103.500,00 ¬ )

Het maatschappelijk kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "@VICE" wordt' vertegenwoordigd door duizend aandelen (1.000) en wordt verhoogd met duizend driehonderd aandelen (1.300) om het te brengen op tweeduizend driehonderd aandelen(2.300).

De duizend driehonderd (1.300) nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn en zullen dezelfde rechten', en voordelen hebben als de bestaande aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "@VICE". Deze nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zullen delen in de winst als hierboven gezegd.

De duizend driehonderd (1.300) nieuwe aandelen zullen delen in de winsten vanaf één juli tweeduizend en' tien. De vennoot van de BVBA "BELLICE", worden vennoot van de BVBA "@VICE".

3. Derde besluit:

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is en het kapitaal van de vennootschap gebracht is op HONDERD EN DRIEDUIZEND VIJFHONDERD EURO (103.500,00 ¬ ), vertegenwoordigd door tweeduizend driehonderd (2.300) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/tweeduizend driehonderdste(1/2300ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het verschil tussen het kapitaal van de overgenomen vennootschap "BELLICE" BVBA, namelijk tweehonderd VIJFENNEGENTIGDUIZEND ACHTHONDERD euro (295.800 EUR) en de voormelde kapitaalverhoging van ACHTENVIJFTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (58.500,00 ¬ ) door de uitgifte van nieuwe aandelen bedraagt TWEEHONDERD ZEVENENDERTIG DUIZEND DRIEHONDERD euro (237.300 EUR).

In toepassing van art. 78, §4 KB 30/1/2001 dient dit bedrag beschouwd te worden een uitgiftepremie te zijn, vermits het bedrag waarmee het kapitaal van de overnemende vennootschap wordt verhoogd lager is dan het kapitaal van de overgenomen vennootschap.

4. Vierde besluit:

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met TWEEHONDERD ZEVENENDERTIG DUIZEND DRIEHONDERD euro (237.300 EUR), om het te brengen van HONDERD EN DRIEDUIZEND VIJFHONDERD EURO (103.500,00 EUR) op DRIEHONDERD VEERTIGDUIZEND ACHTHONDERD EURO (340.800,00 ¬ ), door incorporatie in het kapitaal van voormelde uitgiftepremie ten belope van TWEEHONDERD ZEVENENDERTIG DUIZEND DRIEHONDERD euro (237.300 EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen, maar met verhoging van de fractiewaarde van elk aandeel.

De vennoot van de overgenomen vennootschap wordt vennoot van de overnemende vennootschap.

5. Vijfde besluit: Overgang van de vermogens - goedkeuring van de jaarrekening  décharge aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap

Beschrijving van de activa- en passivabestanddelen van de over te nemen vennootschap, de BVBA "BELLICE", die overgaan naar de overnemende vennootschap, de BVBA "@VICE".

Op basis van de staat per 30 juni 2010 gaan de alle activa- en passivabestanddelen van de BVBA "BELLICE", over naar de BVBA "@VICE". Hiervoor wordt uitdrukkelijk verwezen naar voormelde staat. Partijen ontslaan ondergetekende notaris ervan de inhoud van voormelde staat op te nemen in huidige akte.

ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELLICE" ten algemene titel over de overnemende vennootschap "@VICE"

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN OVERGANG

1. De overgang gebeurt op grond van de staat van actief en passief afgesloten per 30 juni 2010.

2. De handelingen van de overgenomen vennootschap, de BVBA "BELLICE", met betrekking tot de overgegane activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de BVBA "@VICE" vanaf 1 juli 2010.

3. Alle verrichtingen sindsdien met betrekking tot de algemeenheid van de overgegane activa- en passivabestanddelen gesteld, worden geacht gedaan te zijn geweest ten bate en voor risico van de BVBA "@VICE". De BVBA "@VICE" zal de verrichtingen, verplichtingen en verbintenissen betreffende de overgegane goederen overnemen vanaf één juli tweeduizend en tien.

4. De BVBA "@VICE" zal de kosten en lasten van de fusie door overneming en aile nog niet gevorderde en niet geboekte toekomstige belastingen en lasten moeten dragen en zal alle lopende overeenkomsten overnemen en voortzetten.

5. De huidige overgang omvat tevens de administratieve, technische, commerciële en financiële organisatie. De BVBA "@VICE" za! steeds het recht hebben de algeheelheid der archieven van de BVBA "BELLICE", te raadplegen.

6. De BVBA "@VICE" verkrijgt de volie eigendom van de overgegane goederen en rechten vanaf heden, en zij zal er het genot van hebben vanaf één juli tweeduizend en tien, vanaf welke datum ook alle belastingen en taksen op de overgegane goederen en rechten geheven of te heffen te haren laste zijn. Vanaf deze datum is de BVBA "@VICE" ook in de plaats gesteld van de BVBA "BELLICE", voor wat betreft al de rechten en plichten ten opzichte van de gebruikers, onverminderd de rechten die de vennootschap persoonlijk kan uitoefenen.

7. De goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden.

8. Alle niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en alle activa- en passivabestanddelen die later zouden worden ontdekt, worden geacht overgegaan te zijn naar de BVBA "@VICE".

9. De vennootschap "@VICE" BVBA zal alle verzekeringsovereenkomsten betreffende de overgegane goederen moeten verder zetten en er de premies van betalen vanaf de eerstkomende vervaldag, behoudens opzegging op haar kosten.

Uitreiking van nieuwe aandelen  ruilverhouding

Er zullen aan de enige vennoot van de BVBA "BELLICE" duizend driehonderd (1.300) nieuwe aandelen in de overnemende BVBA "@VICE" uitgereikt worden, naar verhouding van duizend (1.000) aandelen in de over te nemen BVBA "BELLICE" tegen duizend driehonderd (1.300) nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap BVBA @VICE".

De tussentijdse jaarrekening van de over te nemen vennootschap BVBA BELLICE per 30 juni 2010 wordt door de algemene vergadering van de BVBA @VICE goedgekeurd en kwijting wordt aan de zaakvoerder van de BVBA BELLICE verleend.

Het besluit wordt genomen door de algemene vergadering van BVBA @VICE met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

6. Zesde Besluit : Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

De vergaderingen besluiten, in aansluiting met onderhavige fusie, de statuten van de overnemende

vennootschap te wijzigen zoals volgt:

1) Doelswijziging van de overnemende vennootschap

"De vennootschap heeft tot doel bij te dragen tot de vestiging en ontwikkeling van ondernemingen, meer in

het bijzonder:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

- het verwerven, voor eigen rekening, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische, buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- hei waarnemen van alle bestuursopdrachten, het optreden als vereffenaar, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

- het beheer van een onroerend vermogen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals de verwerving of vervreemding, de huur of verhuring, het vestigen van aile zakelijke rechten, het omvormen, bouwen of verbouwen en afbreken, de financiering, de borg- en hypotheekstelling, de leasing, de oprichting, de verkaveling, het beheer, de uitbating of valorisatie onder welke vorm ook, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, het optreden als syndicus, en dergelijke, van bebouwde en onbebouwde onroerende goederen; zonder dat deze opsomming beperkend weze;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

- het verlenen van managementdiensten aan bedrijven;

- de aankoop en verkoop, zowel in groot- en in kleinhandel en dit onder alle formules en toepassingsmethoden, de import, de export, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de ruiling en de verhuring, inclusief de diverse vormen van leasing, van producten met betrekking tot de goederen- en dienstensector in het algemeen (onder andere voedingswaren, technische producten);

- de uitbating van een agentuur met betrekking tot de goederen- en dienstensector en alle overige sectoren, de agenturenhandel van alle grondstoffen, halfgrondstoffen, fabricaten en afgewerkte producten van alle aard en dit in de meest ruime zin:

Het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp;

- Het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software;

- Het voorbereiden en uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten;

- Het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen;

- Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan ondernemingen en verenigingen van materialen, materieel en van installaties;

- De organisatie van en deelname aan manifestaties, tentoonstellingen, evenementen en beurzen allerhande;

- Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.

Zij mag haar doel verwezenlijken in de meest uitgebreide zin; zij kan alle hoegenaamde handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen; zo kan zij onder meer een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel al of niet gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in. zaken, ondernemingen en vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk, gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar eigen goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusies de eigen handelszaak.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen".

2) Benoeming van een bijkomende zaakvoerder in de overnemende vennootschap

Mevrouw 'T Kindt Marijke wordt met ingang vanaf heden benoemd als zaakvoerder in de overnemende

vennootschap.

3) Aanpassing artikel 5 om dit in overeenstemming te brengen met de nieuwe situatie

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd veertigduizend achthonderd euro (340.800,00 E) .

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend driehonderd (2.300) aandelen zonder nominale waarde.

4) Toevoeging in artikel 7 van volgende bepaling:

"Is een aandeel niet vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen.

De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als het oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut tijdens de voorziene termijn, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. Hiervoor moet hem eveneens een termijn aangeboden worden van minimum vijf dagen. De aandelen die deze alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom."

5) Wijziging artikel 9

Vervanging van de laatste alinea van artikel 9 door het volgende:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

"Onverminderd hetgeen bepaald wordt in artikel zeven zal, in geval van vruchtgebruik, de blote eigendom

van het effect tegenover de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker."

6) Wijziging van artikel 10 door hetgeen volgt :

OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN.

A. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT.

a) De overdracht onder levenden

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een gedeelte ervan

over te dragen aan wie hij het wenst.

b) De overgang wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot hel afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke aan akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de Voorzitter van de rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort.

In afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten uit.

B. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT.

De overdracht onder levenden of de overdracht van aandelen wegens overlijden is, op straffe van nietigheid, onderworpen aan de toestemming:

a) van de andere vennoot, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt op het ogenblik van de overdracht of de overgang;

b) van minstens de helft der vennoten, indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt die meer dan drielvierden van de aandelen bezitten, andere dan deze waarvan de overdracht of de overgang wordt voorgesteld.

Deze toestemming is nochtans niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, aan zijn echtgenoot, aan zijn ascendenten of descendenten in rechte lijn, of aan een vennootschap waarin een vennoot een meerderheidsparticipatie heeft.

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

§ 1: Overdracht onder de levenden

De vennoten zijn gehouden zich uit te spreken over de aanvaarding.

Die aanvaarding zal aangevraagd worden als volgt : de overdrager zal een aangetekend schrijven richten aan de vennootschap vermeldende :

1. het aantal aandelen waarvan de overdracht wordt aangevraagd ;

2. de juiste aanduiding van de overdrager en de ovememer ;

3. indien het een overdracht ten bezwarende titel betreft, de prijs die voor de aandelen geboden wordt ;

4. de wens van door de andere vennoten als vennoot aanvaard te worden.

Binnen de acht dagen van de ontvangst van dit schrijven zullen de zaakvoerders onder aangetekende omslag er de inhoud van aan ieder van de vennoten kenbaar maken, met de vraag binnen de vijftien dagen, een schriftelijk bevestigend of ontkennend antwoord te laten geworden.

Bij gebrek zich uitgesproken te hebben binnen de vastgestelde termijn, worden zij geacht hun toestemming gegeven te hebben.

Binnen de acht dagen die volgen op het verstrijken van dit laatste tijdsverloop wordt de beslissing van de vennoten door de zaakvoerders betekend aan de overdrager.

Het niet aanvaarden van een overdracht onder levenden is niet vatbaar voor verhaal.

In geval van niet aanvaarding van een voorgestelde overdracht onder levenden kan de vennoot, die al of een deel van zijn aandelen wenste over te dragen, de afkoop daarvan vragen bij per post aangetekende brief die gericht wordt aan de zaakvoerders van de vennootschap en waarvan deze onmiddellijk een afschrift aangetekend toezenden aan de onderscheiden vennoten.

Voor de afkoop geldt dezelfde volgorde van voorkeur als voor de intekening bij kapitaalverhoging.

De prijs en de voorwaarden worden, behoudens andersluidende minnelijke schikking, vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elke partij benoemd wordt. Ingeval één der partijen in gebreke blijft haar deskundige te benoemen binnen de vijftien dagen van de ingebrekestelling door de andere partij, zal deze laatste de benoeming van een deskundige mogen vragen door eenvoudig verzoekschrift of dagvaarding, gericht aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap gevestigd is.

De deskundigen zullen rekening houden met aile elementen die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheid van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

deskundigen beslist een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van een der partijen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel zal worden aangesteld. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De uitbetaling moet geschieden in ten hoogste vijf jaar bij jaarlijkse schijven van minstens één/vijfde van de totale sorn, mits een netto-intrest gelijk aan deze van de Europese Centrale Bank voor basisfinancieringen, verhoogd met anderhalve (1,5) procentpunt, waarbij de periode van vijf jaar begint te lopen vanaf de postdatum van het aangetekend schrijven van aanvraag tot afkoop.

Is de afkoop niet volledig geschied binnen de maand nadat de deskundigen de prijs en de voorwaarden volgens de hierboven uiteengezette procedure vastgesteld hebben, dan zijn de vennoten verplicht hun verzet op te heffen.

§ 2 Overgang bij overlijden

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot bij aangetekend schrijven, gericht aan de vennootschap, nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap vererfd is. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectieve erfrechten opgeven.

Binnen de acht dagen van de ontvangst van dit schrijven zullen de zaakvoerders onder aangetekende omslag er de inhoud van aan ieder van de vennoten kenbaar maken, met de vraag binnen de vijftien dagen zich schriftelijk uit te spreken over de aanvaarding.

Bij gebrek aan antwoord binnen de vastgestelde termijn, worden zij geacht hun toestemming gegeven te hebben.

Binnen de acht dagen die volgen op het verstrijken van dit laatste tijdsverloop wordt de beslissing van de vennoten door de zaakvoerders betekend aan de belanghebbenden.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden omdat zij de aanvaarding niet hebben bekomen, hebben recht op de waarde van de aandelen die wegens overlijden zijn overgegaan. Te dien einde mogen zij de afkoop daarvan vragen bij per post aangetekende brief die gericht wordt aan de zaakvoerders van de vennootschap en waarvan deze onmiddellijk een afschrift aangetekend toezenden aan de onderscheiden vennoten.

Voor de afkoop geldt dezelfde volgorde van voorkeur als voor de intekening bij kapitaalverhoging.

De prijs en de voorwaarden worden, behoudens andersluidende minnelijke schikking, vastgesteld zoals voorzien onder § 2. in geval van overdracht onder levenden.

De uitbetaling moet geschieden in ten hoogste vijf jaar bij jaarlijkse schijven van minstens één/vijfde van de totale som, mits een netto-intrest gelijk aan deze van de Europese Centrale Bank voor basisfinancieringen, verhoogd met anderhalve (1,5) procentpunt, waarbij de periode van vijf jaar begint te lopen vanaf de postdatum van het aangetekend schrijven van aanvraag tot afkoop.

Is de afkoop niet volledig geschied binnen de maand nadat de deskundigen de prijs en de voorwaarden volgens de hierboven uiteengezette procedure vastgesteld hebben, dan zullen de erfgenamen en legatarissen de ontbinding van de vennootschap kunnen eisen.

7) Toevoeging in artikel 12 van volgende bepaling:

De zaakvoerder of, indien er meerdere zijn, de zaakvoerders, kunnen andere personen, al of niet vennoten,

belasten met het dagelijks bestuur van de vennootschap.

8) Vervanging van artikel 13 door volgende bepaling:

Indien wettelijk vereist of indien de algemene vergadering daartoe vrijwillig beslist, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van de onderhavige statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden voor een hernieuwbare termijn van drie jaar benoemd door de algemene vergadering van de vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het instituut van bedrijfsrevisoren.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks en

controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. ln deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap."

9) Toevoeging in artikel 16 van volgende clausule:

"Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de besluiten die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Samen met het rondschrijven dat de agenda en de voorstellen van besluit bevat, worden de stukken die krachtens het Wetboek van vennootschappen ter beschikking van de vennoten moeten worden gesteld, hen toegezonden.

De algemene vergadering wordt gedateerd op de dag waarop de vennoot, die als laatste zijn handtekening heeft geplaatst, de notulen heeft ondertekend.

Indien niet alle vennoten de notulen willen ondertekenen, worden alle voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring van de vennoten hebben gekregen."

VERDAGING (Niet toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt die tevens zaakvoerder is.)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ongeacht de op de agenda gebrachte punten, heeft de zaakvoering het recht alle gewone algemene vergaderingen, bijzondere algemene vergaderingen of buitengewone algemene vergaderingen te verdagen. Zij mag gebruik maken van dit recht op gelijk welk ogenblik na het openen der vergadering. Haar beslissing moet bekend gemaakt worden voor het sluiten der zitting en vermeld worden in de notulen.

Deze bekendmaking veroorzaakt de vernietiging van rechtswege van al de beslissingen genomen door de vergadering.

De vennoten moeten opnieuw opgeroepen worden op drie weken, met dezelfde agenda, vervolledigd, indien nodig, en de nieuwe vergadering mag niet meer verdaagd worden."

10) Toevoeging in de laatste alinea van punt a) van artikel 17: Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de algemene vergadering ondertekend door alle aanwezige vennoten.

Behalve wanneer de beslissingen van de algemene vergadering op authentieke wijze moeten vastgesteld zijn, worden de expedities of uittreksels, ondertekend door een zaakvoerder.

11) Wijziging van artikel 19 als volgt:

Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die op de vennootschap toepasselijk zijn.

De zaakvoerder stelt bovendien een verslag op overeenkomstig artikel 77, lid 4 en 5 van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen. Nadat de jaarvergadering desgevallend het jaarverslag van de zaakvoerder en het verslag van de eventuele commissarissen gehoord heeft, besluit zij bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

12) Wijziging van artikel 20, laatste alinea door volgende bepaling:

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of indien dit hoger is, van het opgevraagd kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan het geheel van het actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantiëmes mag het netto-actief niet omvatten: het nog niet afgeschreven bedrag van

de

kosten van oprichting en uitbreiding, en, behoudens in uitzonderingsgevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

13) Schrapping van artikel 21 uit de statuten

14) Artikel 21, (voorheen artikel 22), wordt vervangen door hetgeen volgt:

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar

15) Toevoeging in artikel 22, (voorheen artikel 23), van volgende alinea v66r de eerste alinea:

"Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft."

16) Wijziging van artikel 23, (voorheen artikel 24) door hetgeen volgt:

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering, behoudens strengere bepalingen in de statuten, bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering ter beschikking van de vennoten wordt gesteld op de zetel van de vennootschap. Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteit voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift ervan wordt verzonden overeenkomstig artikel 269.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Het ontbreken van het verslag bedoeld in dit artikel heeft de nietigheid van de beslissing van de algemene vergadering tot gevolg.

17) Wijziging van artikel 25, (voorheen artikel 26) door hetgeen volgt :

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegenwoordige statuten, wordt verwezen naar het Wetboek

van Vennootschappen.

18) Schrapping van de oude artikelen 27, 28 en 29 van de statuten.

19) Invoeging van een nieuw artikel 26

De bepalingen van de tegenwoordige statuten die op ongeoorloofde wijze afbreuk doen aan dwingende

wettelijke bepalingen, worden voor niet geschreven gehouden.

20) Invoeging van een nieuw artikel 27:

Alle vorderingen die bestaan tussen de vennoten en/of zaakvoerders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van 15 december 2004 betreffende de financiële zekerheden en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titél van schuldvergelijking."

Tegelijkertijd mee neergelegd : uitgifte van de notulen + gecoördineerde statuten

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 29.11.2010, NGL 27.01.2011 11017-0335-011
01/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.11.2009, NGL 21.01.2010 10019-0174-010
13/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 26.01.2009, NGL 06.02.2009 09038-0379-010
28/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 28.01.2008, NGL 15.02.2008 08046-0308-010
19/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 27.11.2006, NGL 13.12.2006 06906-3972-013
12/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 19.12.2005, NGL 10.01.2006 06008-4792-013
23/12/2004 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 29.11.2004, NGL 20.12.2004 04864-0071-013
15/10/2004 : LE101678
19/12/2003 : LE101678
03/04/2003 : LE101678
05/03/2003 : LE101678
05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 30.10.2015 15661-0557-014
19/12/2001 : LE101678
18/12/1999 : LE101678

Coordonnées
@VICE

Adresse
VILAIN XIIII LAAN 65 9150 BAZEL

Code postal : 9150
Localité : Bazel
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande