4Q ACADEMIE

Association sans but lucratif


Dénomination : 4Q ACADEMIE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 841.908.233

Publication

13/12/2012
ÿþMOD 2.2

" ~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

~;pC " N~.

Voor-

behoudc

aan he

BeIgisc

Staatsbi

li

*12201367*







NEERGELEGD

- ~ DEC. 2012

RECHlKO~ I#AN~~~~'E AN

~

Ondememingsnr : 0841.908.233

Benaming

(voluit) : 4Q ACADEMIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Polderweg 2 te 9800 Deinze

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder, wijziging maatschappelijke zetel

Er blijkt uit een Proces-Verbaal van de Algemene Vergadering dd 23/11/2012 dat ontslag gegeven wordt als

bestuurder en voorzitter van de Raad van Bestuur aan

- de Heer Piet Meirhaeghe, wonende te 9800 Deinze, Polderweg 2.

De Heer Vandekerkhove Luc, wonende te 8880 Ledegem, Koning Boudewijnlaan 17G wordt vanaf heden benoemd tot bestuurder en voorzitter van de Raad van Bestuur, en dit tot na de jaarvergadering van 2015.

Tevens blijkt uit dit Proces-Verbaal van de Algemene Vergadering dd 23/11/2012 dat de maatschappelijke:

zetel gewijzigd wordt van

- Polderweg 2 te 9800 Deinze

naar

- Vlamingstraat 4 te 8560 Wevelgem.

Goedgekeurd door het Proces-Verbaal van de Algemene Vergadering dd 23/11/2012.

Bestuurder

Vandekerkhove Luc

Op de laatste blz. van luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van der" ten te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

29/12/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11196563"



NEEi'rGELEGD

1 6 -12- 2011



RECHT~~,VAN

KOOPHAN 1 GENT



Ondemerningsnr : Cee 1.! -551 .9

Benaming

(voluit) : 4Q ACADEMIE

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk Zetel : Polderweg 2 te 9800 Deinze Onclen rer akte : Oprichting

Vereniging Zonder Winstoogmerk te 9800 Deinze, Polderweg 2

HET JAAR 2011

Op vrijdag 9 december

ZIJN AANWEZIG :

Meirhaeghe Piet, Polderweg 2, 9800 DEINZE

Moens Jan, Fochelstreat 72, 9280 LEBBEKE

Vandekerkhove Luc, Koning Boudewijnlaan 17 G, 8880 LEDEGEM

TITEL I : NAAM  ZETEL DOEL  DUUR

Artikel 1 :

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam '40 Academie.

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van deze vereniging vermelden de naam van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "VZW" en het adres van de zetel van de vereniging.

Artikel 2 :

De zetel der vereniging is gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Gent, meer bepaald te 9800 Deinze, Polderweg 2.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in het Vlaams Gewest, bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur die over alle bevoegdheden beschikt teneinde op authentieke wijze de wijziging van de statuten vast te stellen die hieruit voortvloeit.

De vereniging kan filialen of bijkantoren op alle andere plaatsen in de wereld oprichten bij beslissing van de raad van bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 3 :

De vereniging heeft tot doel het organiseren van permanente vorming door de organisatie van opleidingssessies en -bijeenkomsten, workshops, enz... inzake milieu-, veiligheid-, bodem-, water-, lucht-, ruimtelijke ordening-, energieaangelegenheden, enz..., en dit zowel in dag-, avondonderwijs en als bedrijfsinterne opleidingen ;

De bescherming en ontwikkeling van de beroepsbelangen van haar leden ;

Haar leden te vertegenwoordigen bij alle instanties voor zover dit haar leden ten goede komt ;

De vereniging kan alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel.

De vereniging kan allerhande overeenkomsten afsluiten, activiteiten in aanneming aanvaarden, promotieacties ondernemen, alle eigendommen (alle roerende en onroerende goederen) of zakelijke rechten verwerven of bezitten, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, vrijwilligers aantrekken, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitvoeren die haar doel rechtvaardigen.

De vereniging beoogt geen stoffelijk voordeel te verschaffen aan haar leden.

Zij kan inzonderheid in binnen- en buitenland haar medewerking verlenen en deelnemen aan iedere activiteit, seminar, conferentie of cursus die met haar doel overeenstemt of van aard is haar doelstelling te bevorderen.

In het kader van het realiseren van haar doelstellingen kan de vereniging zelfs daden van koophandel stellen.

Artikel 4 :

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL II : LEDEN

Artikel 5 :

De vereniging telt tenminste drie leden.

De vereniging telt werkende en niet- werkende leden.

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt

uitsluitend toe aan de leden.

Artikel 6 :

Als lid kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke persoon die door de algemene vergadering als zodanig wordt aanvaard.

Als toegetreden lid kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke persoon die door de algemene vergadering als zodanig wordt aanvaard omwille van de band die deze persoon met de vereniging heeft.

De algemene vergadering zal zich bij het nemen van haar beslissingen omtrent het aanvaarden van leden en toegetreden leden houden aan de voorschriften, zoals die desgevallend zijn opgenomen in het huishoudelijk reglement.

Verzoeken om toelating tot het lidmaatschap dienen uitsluitend schriftelijk aan de raad van bestuur te worden gericht, onder vermelding van naam, voornaam, adres, geboortedatum en nationaliteit van de verzoeker en onder vermelding van de elementen waarom de verzoeker meent in aanmerking te komen als lid. De raad van bestuur beslist omtrent de al dan niet toelating tot het lidmaatschap uiterlijk drie maanden nadat het verzoek hem heeft bereikt en geeft hieromtrent schriftelijk bericht aan de verzoeker. Indien hij de toetreding weigert, moet hij zijn motivering kenbaar maken aan de verzoeker. Indien hij de toetreding weigert, moet hij zijn motivering kenbaar maken aan de verzoeker. Tegen zijn beslissing staat beroep open bij de eerstvolgende algemene vergadering. Dit beroep moet worden ingediend bij de raad van bestuur binnen de maand na de kennisgeving van de weigering.

Artikel 7 :

Het jaarlijks lidgeld is vastgesteld op maximum 100,00¬ .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Dit bedrag kan jaarlijks geïndexeerd worden bij het begin van het boekjaar op basis van de index van de gezondheidsprijzen. De algemene vergadering bepaalt binnen voormelde grens, jaarlijks en op voorstel van de raad van bestuur, het lidgeld.

Artikel 8 :

De leden en de toegetreden.leden van de vereniging zijn verplicht :

a. de statuten en desgevallend het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te leven;

b. de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden.

Artikel 9 :

Elk lid kan ten allen tijde ontslag nemen uit de vereniging mits het opsturen van een aangetekend schrijven aan de raad van bestuur.

Een lid kan slechts worden uitgesloten door de algemene vergadering met een meerderheid van twee derden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

In afwachting van de beslissing omtrent de uitsluiting van een lid, kan de raad van bestuur het lidmaatschap schorsen van de persoon :

a. die de verplichtingen, opgelegd aan de leden in artikel 8, op ernstige wijze schendt

b. die, ondanks schriftelijke aanmaning, in gebreke blijft zijn administratieve verplichtingen tegenover de vereniging na te komen.

De schorsing zal per aangetekende brief worden meegedeeld aan het betrokken lid. Zij kan maximaal zes weken duren, binnen welke termijn de algemene vergadering moet bijeenkomen om over de uitsluiting te beslissen. Op deze bijeenkomst van de algemene vergadering behoudt het betrokken lid al zijn lidmaatschapsrechten. Besluit de algemene vergadering niet tot uitsluiting over te gaan, dan vervalt van rechtswege de schorsing van het lid en wordt deze geacht nooit te hebben plaatsgehad.

Het lidmaatschap eindigt van rechtswege door het overlijden van het lid of wanneer een lid zijn lidgeld niet betaalt.

Ontslagnemende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding vorderen van gestorte bijdragen of gedane inbrengen.

TITEL III : RAAD VAN BESTUUR

Artikel 10 :

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van minstens drie bestuurders of 2 indien er maar 3 leden in de algemene vergadering zetelen en allen lid van de vereniging. De bestuurders handelen als een college. Zij worden benoemd of afgezet door de algemene vergadering. Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de algemene vergadering anders zou bepalen.

Artikel 11 :

De bestuurders gaan uit hoofde van de verbintenissen van de vereniging geen enkele persoonlijke verplichting en aansprakelijkheid aan. De aansprakelijkheid van de bestuurders is beperkt tot het mandaat dat zij gekregen hebben.

Artikel 12 :

De bestuurders worden benoemd voor een termijn van vier jaar en zijn herverkiesbaar.

Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien.

Artikel 13 :

a. de raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter en eventueel één of meer ondervoorzitters, een secretaris, als een penningmeester.

MOD 2.2

De voorzitter zit de vergadering voor. In geval van zijn afwezigheid wordt hij vervangen door de oudste aanwezige ondervoorzitter of, bij gebrek aan ondervoorzitter door de oudste aanwezige bestuurder.

b.de raad wordt bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist en moet worden bijeengeroepen wanneer de voorzitter of twee

bestuurders hierom verzoeken. De bestuurders worden minstens veertien dagen voor de raad van bestuur bij gewone brief of per mail uitgenodigd. De uitnodiging wordt ondertekend door de voorzitter of minstens twee bestuurders. Ze vermeldt de agenda, als dag, uur en plaats van de raad van bestuur.

c. de raad kan slechts geldig beslissen indien tenminste de helft van de bestuurders aanwezig is. Indien dil quotum niet is bereikt, kan een nieuwe raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien ten minste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De beslissingen worden genomen bij drie/vierde meerderheid van de stemmen.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van degene die hem vervangt, doorslaggevend.

d. , iedere bestuurder kan op een schriftelijke wijze volmacht geven aan één andere bestuurder om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen.

e. van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de aanwezige of vertegenwoordigde leden van de raad van Bestuur en ingeschreven in een daartoe bestemd register. De uittreksels die moeten worden overgemaakt en al de andere akten, worden geldig ondertekend door de voorzitter of de secretaris.

pijp Artikel 14 :

_,,,, a. de raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte.

e De raad heeft de meest uitgebreide bevoegdheid voor alle aangelegenheden, met uitzondering van deze die CU

door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden, als deze dewelke strijdig zijn met de

c belangen van de vereniging. De raad kan ondermeer alle betalingen doen en ontvangen, als er kwijting van

X vragen of geven, alle deposito's doen en aannemen, alle roerende en onroerende goederen kopen, ruilen of

e vervreemden, zelfs om niet, alsook huren en verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, alle overdrachten

b aanvaarden van roerende en onroerende goederen, die de vereniging dienstig zijn, alle legaten en schenkingen

CUaanvaarden en ontvangen, alle contracten, aannemingen, ondernemingen sluiten, alle leningen aangaan, met

CU

of zonder waarborg, alle in de plaatstellingen en borgtochten toestaan en aanvaarden, de onroerende goederen

van de vereniging met hypotheek bezwaren, alle leningen en voorschotten toestaan en doen, met beding van of

d dadelijke uitwinning, afstand doen van alle verbintenissen, rechten of zakelijke rechten, alsook van alle zakelijke

I of persoonlijke vrijwaringen, machtiging geven tot doorhaling, voor of na betaling van alle bevoorrechte of

ri hypotheekinschrijvingen, overschrijvingen beslagen of andere verhinderingen, pleiten als eiser of als

Nverweerder voor alle gerechten en alle vonnissen uitvoeren of doen uitvoeren, dadingen en compromissen

N aangaan.

e

b. ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de handtekening van de voorzitter of door twee handtekeningen van bestuurders. Bestuurders die namens de raad van bestuur

optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging. eª% t

c. de raad van bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken en voor daden van dagelijks bestuur,

et zijn bevoegdheid overdragen aan een dagelijks bestuur, aan één of meer bestuurders of zelfs aan een ander

et

persoon, steeds lid of toegetreden lid van de vereniging. De duur waarvoor deze bevoegdheidsdelegatie plaatsgrijpt kan niet langer zijn dan vier Jaar en het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang worden ingetrokken door de raad van bestuur. Wanneer meer dan één persoon met het dagelijks bestuur wordt belast,wordt de vereniging in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon belast met het dagelijks bestuur, die geen bewijs van een voorafgaand besluit onder hen moet leveren.

d. de bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen kan door de raad van bestuur bij eenvoudig besluit worden opgedragen een één of meer leden, al dan niet bestuurder, die, desgevallend, gezamenlijk optreden. De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door de Raad van bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan ten

allen tijde met onmiddellijke ingang door de raad van bestuur worden ingetrokken. et

pq e. de algemene vergadering beslist over het door de raad van bestuur voorgestelde huishoudelijk

reglement. Wijziging aan het huishoudelijk reglement kunnen worden opgesteld door de raad van bestuur, doch dienen ter bekrachtiging worden voorgelegd aan de algemene vergadering. Bij dit huishoudelijk reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten, alle maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken in het algemeen, en kan aan de leden of hun rechtverkrijgenden alles worden opgelegd wat in het belang van de vereniging wordt geacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

TITEL IV : ALGEMENE VERGADERING

Artikel 15 :

De algemene vergadering is samengesteld uit alle leden.

Wanneer de leden dit wensen, kunnen ook de niet-werkende leden op de algemene vergadering aanwezig

zijn. Deze niet-werkende leden hebben uitsluitend een raadgevende functie.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of door de oudste

aanwezige ondervoorzitter, of bij afwezigheid van voornoemde personen, door de oudste aanwezige

bestuurder.

Een lid kan zich door een ander lid laten vertegenwoordigen. Elk lid kan evenwel slechts één ander lid

vertegenwoordigen.

Elk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering.

Artikel 16 :

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor :

a.het wijzigen van de statuten

b.het benoemen en afzetten van de bestuurders

c.de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval

een bezoldiging wordt toegekend

d.de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen

e. het goedkeuren van de begrotingen en rekeningen

f.het vrijwillig ontbinden van de vereniging

g. het benoemen en uitsluiten van een lid en toegetreden lid

h.de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk en

en in alle gevallen waarin onderhavige statuten dat vereisen

Artikel 17 :

a. de algemene vergadering wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist en moet worden bijeengeroepen telkens wanneer een vijfde van de leden hierom vraagt. Zij moet ten minste éénmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begrotingen van het volgend jaar, op een door de raad van bestuur te bepalen plaats en datum, welke datum voor dertig juni van dat jaar valt.

b. alle leden worden minstens veertien dagen voor de algemene vergadering bij gewone brief of mail uitgenodigd op de algemene vergadering. De uitnodiging wordt ondertekend door de voorzitter (en) of de secretaris. Ze vermeldt dag, uur en plaats van de algemene vergadering.

c. de oproeping bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. De algemene vergadering kan op geldige wijze een beslissing nemen over punten die niet op de agenda vermeld staan op voorwaarde dat alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Artikel 18 :

a. in gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

b. in geval van uitsluiting van een lid, van wijziging van de statuten of van ontbinding van de vereniging, zal de in de wet voorgeschreven procedure worden nageleefd.

Artikel 19 :

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door alle aanwezige of vertegenwoordigde leden van de algemene vergadering en ingeschreven in een daartoe bestemd register. De uittreksels die moeten worden overgemaakt en al de andere akten, worden geldig ondertekend door de voorzitter of de secretaris.

TITEL V : INZAGERECHT LEDEN

Artikel 20 :

Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de algemene vergadering, van de raad van bestuur en van de personen, al dan niet met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden, evenals .alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

TITEL VI : BEGROTINGEN  REKENINGEN  CONTROLE

Artikel 21 :

" a. het boekjaar van de vereniging loopt van één januari tot éénendertig december.

b. de raad van bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering. Na goedkeuring van de jaarrekening en begroting spreekt de algemene vergadering zich bij afzonderlijke stemming uit over de kwijting aan de bestuurders en desgevallend, de commissaris.

c. de raad van bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening en de overige in de VZW-wet vermelde. stukken binnen de dertig dagen na goedkeuring worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank, of " indien de wet dit vereist, bij de Nationale Bank van België.

Artikel 22 :

a. indien de vereniging op grond van de op haar toepasselijke bepalingen daartoe verplicht is, zal de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van de VZW - wet en de statuten van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, worden opgedragen aan één of meer commissarissen die worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren. De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

b. de commissarissen hebben, gezamenlijk of afzonderlijk, een onbeperkt recht van controle over alle verrichtingen van vereniging. Zij mogen ter plaatse inzage nemenvan de boeken, de briefwisseling, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vereniging.

TITEL VII : ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 23 :

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten, op de wijze zoals bepaald in de wet.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, een of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid, alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

Artikel 24 :

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging dewelke zoveel mogelijk de doeleinden benadert van deze van de ontbonden vereniging. De algemene vergadering die tot de ontbinding besluit zal aanduiden aan welke vereniging het vereffeningssaldo wordt overgedragen.

Artikel 25 :

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, zijn de wet van zevenentwintig juni negentienhonderd éénentwintig, of de wetgeving die deze wet zou vervangen, de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken terzake van toepassing.

MOD 2.2

Luid B - Vervolg

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De partijen komen bijeen in een eerste buitengewone algemene vergadering en treffen eenparig de

volgende besluiten :

* wordt tot de functie van bestuurder benoemd :

Meirhaeghe Piet  bestuurder en voorzitter van de Raad van bestuur

Moens Jan  bestuurder en secretaris

* de opdracht van de bestuurders zal een einde nemen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2015 * de opdracht van bestuurder is onbezoldigd

Deinze, 9 december 2011

Meirhaeghe Piet

Bestuurder

Tegelijk hierbij neergelegd: Statuten

Op de laatste hiz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden

asn het

Belgisch Staatsblad

Coordonnées
4Q ACADEMIE

Adresse
POLDERWEG 2 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande