2FOCUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 2FOCUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.847.457

Publication

15/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

11-09-2014

Griffie

*14308038*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0561847457

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

2FOCUS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Joost Eeman te Gent op 10 september 2014, ter registratie aangeboden, blijkt dat de heer Kaya Tunçay, geboren te Lokeren op 7 december 1973, wonende te 9031 Gent, Zestiengemeten 6, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid '2FOCUS', met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Wondelgemstraat 92A, heeft opgericht door inbreng in geld ¬ 18.600,00, volstort ¬ 12.400,00 ten belope van 100 aandelen, en dit met volgende kenmerken:

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkteaansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "2FOCUS".

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Wondelgemstraat 92A.Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van hetbestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratievezetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekeningvan derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijkebepalingen of reglementeringen:- Verhuur van voertuigen, nieuwe en tweedehandsvoertuigen, met of zonder chauffeur;- Import en export, groot-en kleinhandel in autovoertuigen;- Uitbating van een taxibedrijf;- Exploitatie van oproepcentrales voor taxi s;- In het algemeen het uitbaten van een bedrijf in vervoer, zowel van personen als van goederen;- De uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden , verbruikssalons, cafés, tavernes,clubs, bars, enz.;- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alleverrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten(vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht,...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aanderden, het aankopen, verkopen ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren,verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan-en verkoop, huur en verhuurvan roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen.Dit alles in de meest ruime zin van het woord. De vennootschap kan in het algemeen allecommerciële, industriële, financiële, roerend of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks ofonrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn deverwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.Zij mag deelnemen aan alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in Belgiëen in het buitenland, waarvan het doel analoog is met het hare of er enig verband mee heeft. Daartoe kan de vennootschap samen werken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze,rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg vanverbintenissen van derden borg stellen,

Onderwerp akte :

Wondelgemstraat 92 Bus A 9000 Gent

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

tegeven, inclusief de eigen handelszaak.De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaarin andere vennootschappen of ondernemingen.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00 (achttienduizend zeshonderd euro).Het wordt vertegenwoordigd door 100 (honderd) aandelen op naam, zonder nominale waarde, dieieder 1/100 (één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 9.- OVERDRACHT OF OVERGANG VAN DE AANDELEN.

Paragraaf 1

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels :

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden nochovergaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in hetbezit van ten minste drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand isvoorgesteld.

Paragraaf 2

Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpenis aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig paragraaf 1 van dit artikel, dan zal dezaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval vanovergang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), devennoten in algemene vergadering samenroepen ten einde zich over de voorgedragen overdracht teberaden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waar tegendeze zal gebeuren dienen te omvatten.In geval van weigering van de goedkeuring, dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen dedrie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen inverhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over eenandere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van de intrinsieke boekwaarde van devennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd, behoudensandere overeenkomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over deafkoopprijs, dan zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meestgerede partij.De aandelen die binnen de drie maanden van de weige¬ring tot goedkeuring niet door de bedoeldevennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldigovergedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaardenen de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op deerfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.Ingeval van overdracht aan een rechtspersoon gelden dezelfde regels als voor een overdracht onderlevenden.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand mei om 14.00uur. Artikel 14.- STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 20.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, aldan niet vennoten.De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking vanhet doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen dealgemene vergadering bevoegd is.

Artikel 22.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschapjegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzonderevolmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Artikel 25.- WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijkereserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van hetsaldo van de nettowinst.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en ditvoor onbepaalde duur, bevoegd zoals vermeld in artikel tweeëntwintig:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De heer Kaya Tunçay, voornoemd.Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijkaansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van devennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door devennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, intoepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek vanvennootschappen, heeft bekrachtigd. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaantot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór deondertekening van de oprichtingsakte.De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op dedatum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van debevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijkevennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van devennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten opeenendertig december tweeduizend vijftien.

EERSTE JAARVERGADERINGDe eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zestien.

AANSTELLING VASTE VERTEGENWOORDIGER

De Algemene Vergadering besluit om de heer Kaya Tunçay, voornoemd, aan te stellen als vastevertegenwoordiger ingeval de vennootschap een bestuursmandaat in andere vennootschappen zouopnemen.De zaakvoerder werd door de ondergetekende notaris voldoende ingelicht omtrent de wenselijkheiddeze benoeming te laten bekrachtigen van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeftverkregen en of in hoofde van de bestuurde vennootschap.

VOLMACHT BTW- ONDERNEMINGSLOKET

De algemene vergadering verleent met éénparigheid van stemmen volmacht aan de burgerlijkevennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boekhoudkantoor De Bie & Anthonissen gevestigd te 9050 Gent (Ledeberg), Brusselsesteenweg 1en de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  KMO Consult gevestigd te 2170Merksem, Ringlaan 33, die beschikken over het recht van substitutie, tot het verrichten van allenoodzakelijke formaliteiten ten aanzien van de diverse fiscale administraties en ten aanzien van dekruispuntbank van ondernemingen via een ondernemingsloket.

Voor eensluidend uittreksel, mede-neergelegd ondertekend door notaris Joost Eeman: expeditie

09/02/2015
ÿþ Mal Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wondelgemstraat 92/A - 9000 Gent

(volledig adres)

On+erwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 19 januari 2015, blijkt het volgende:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de heer Tuncel Halil te ontslaan als zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf 19101/2015.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om mevrouw Duran Natice te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf 19/01/2015.

Duran Hatice

Zaakvoerder

Op de raatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0561.847.457 Benaming

(voluit) : 2FOCUS

(verkort) :

4 .------ ---

1`31EERG]ELEGD

2 8 JAN. 2G15

RECHTBANgr

KOOPHANDEL T ENT J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

07/04/2015
ÿþ Mod warti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 5 I,iRT 2015

REci-iée GENT

KOOPHAND P

111111§11111011111111

Ondernemingsnr : 0561.847.457 Benaming

(vota) : 2FOCUS

(verkod)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wondelgemstraat 92/A - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 24 maart 2015, brijkt het volgende:

-De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de heer Tuncel Halil te ontslaan als zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf 24/0312015.

-De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de heer Yildirim Haluk Gdkhan te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf 2410312015.

Yildirim Haluk Gdkhan

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op CS taarsre iîl2 B %Scii] r" 1rid1[' 11oûdaril~nal(f % an Instr,ll''erfterÛnEte nv!Z1J van CJv' PeEL,r" .'" liirar7

bevoegd lei'.i3ts})er5oon [.lert ven derden le vel'rn'Ç,E'filvQofd`r,ef

3icrsu NadRi en hancdtakan:n.~

29/04/2015
ÿþRechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : WONDELGEMSTRAAT 92 A - 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANDELENOVERDRACHT EN ONTSLAG ZAAKVOERDER

OP DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING D.D. 16/04/2015 WORDEN VOLGENDE BESLISSINGEN GENOMEN:

80 aandelen van de heer YILDIRIM HALUK GOKHAN worden overgedragen aan mevrouw AGAR ALBENA DESISLAVOVA. Hij heeft geen aandelen meer.

De heer YILDIRIM HALUK GOKHAN wordt vanaf heden ontslagen als zaakvoerder, Er wordt hem kwijting verleend.

Mevrouw AGAR ALBENA DESISLAVOVA, geboren op 06/02/1980 te Most (Bulgarije), woonachtig te Wondelgemstraat 90 - 9000 Gent, wordt benoemd tot zaakvoerder.

AGAR ALBENA DESISLAVOVA

ZAAKVOERDER

Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 7 , ~_y ._

t-. ~á. ~ ~.~~~

Ondernemingsnr . 0561.847.457

Benaming

(voluit)

(verkort):

2FOCUS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/05/2015
ÿþ Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0561.847.457

Benaming

(voluit) : 2FOCUS

(verkort)

{ NEERGELEGD

U 5 -05M 2015

KOOPHANDEL TE E GFNT

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : WONDELGEMSTRAAT 92 A - 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANDELENOVERDRACHT EN ONTSLAG ZAAKVOERDER

OP DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING D.D. 30/04/2015 WORDEN VOLGENDE BESLISSINGEN GENOMEN:

100 aandelen van mevrouw AGAR ALBENA DESISLAVOVA worden overgedragen aan mevrouw DURAN HATICE.

Mevrouw AGAR ALBENA DESISLAVOVA, geboren op 06/02/1980 te Most (Bulgarije), woonachtig te Wondelgemstraat 105 - 9000 Gent, wordt vanaf heden ontslagen ais zaakvoerder. Er wordt haar kwijting verleend.

DURAN HATICE

ZAAKVOERDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Orrdernerningsnr . 0569 .847.457 Benaming

(voiutt) . 2FOCUS

(verkort) "

~

fll

NEERGELEGD

0 5 JUNI 2015

REG-170144K VAN

KOOPHANDEL TE SENT

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : WONDELGEMSTRAAT 92 A - 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANDELENOVERDRACHT - ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

OP DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING D.D. 27/05/2016 WORDEN VOLGENDE BESLISSINGEN GENOMEN:

100 aandelen van mevrouw DURAN HATICE worden overgedragen aan de heer UNAL SALIF.

Mevrouw DURAN HATICE wordt vanaf heden ontslagen als zaakvoerder. Er wordt haar kwijting verleend.

De heer UNAL SALIF, geboren te Gent op 06/08/1974, woonachtig te Wondelgemstraat 92 - 9000 Gent, wordt benoemd tot zaakvoerder.

DURAN HATICE UNAL SA

ZAAKVOERDER ZAAKVO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
2FOCUS

Adresse
WONDELGEMSTRAAT 92, BUS A 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande