2.IN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 2.IN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.115.718

Publication

09/01/2015
ÿþ 11' (u r, r N,od Word 11.1

i~l~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

; ~__.._,T ~" - ;

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad









150 gg~



Gent

Afdeling Oudenaarde

2 9 DEC. 2014

Griffie

Ondernemingsar : 0473115718

Benaming

(voluit) : 2.IN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sabina Van Beierenlaan 21 - 9620 Zottegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vrijwillge ontbinding en vereffening - Volmacht(en)

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jeroen UYTTERHAEGEN te Wetteren

HET JAARTWEEDUIZEND VEERTIEN.

Op negentien december.

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van "2.IN", Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 9620 Zottegem, Sabina Van Beierenlaan 21,

ingeschreven in het rechtspersonenregister met als ondememingsnummer 0473.115.718, opgericht bij akte

verleden voor notaris Johan DE BRUYN te Zemst op 5 oktober 2000, bekendgemaakt in de bijlage bij het

Belgisch Staatsblad van 1 november erna onder nummer 2000-11-01/119, en waarvan de statuten sindsdien

niet gewijzigd werden bij notariële akte.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING:

Is alhier aanwezig, de enige aandeelhouder van de vennootschap, die de bevoegdheden uitoefent ais

toegekend aan de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 267 van het Wetboek van Vennootschappen

en die verklaart eigenaar te zijn van alle 200 aandelen van de vennootschap, de totaliteit van het

maatschappelijk kapitaal van 20.000,00 euro vertegenwoordigend, te weten :

-de heer VAN VAERENBERGH Geert Alfons Jozef, geboren te Erembodegem op 30 oktober 1957,

wonende te 1150 Luxembourg (Groot-Hertogdom Luxemburg), Route D'Arlon 247.

HUIDIG BESTUURSORGAAN VAN DE VENNOOTSCHAP:

Benoemd tot (enige) niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap is genoemde aandeelhouder, de heer

VAN VAERENBERGH Geert Alfons Jozef.

DE ENIGE AANDEELHOUDER ZET UITEEN EN DE VERGADERING ERKENT:

A) Dat deze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over navolgende agenda: AGENDA VAN DE VERGADERING:

1) Bespreking van het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, zoals toegelicht in het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap de dato 17 december laatst, met staat van actief en passief afgesloten per 17 december laatst.

2) Bespreking van het daarbij horend verslag van de aangewezen externe accountant, de dato 17 december laatst, en dit in het kader van de ontbinding en vereffening van de vennootschap, overeenkomstig de van toepassing zijnde bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen,

3) Vaststelling van de vereffening "de facto" van de vennootschap  goedkeuring van de vereffeningsverrichtingen, uitgevoerd door de zaakvoerder van de vennootschap.

4) Kwijting aan de zaakvoerder van de vennootschap, voor wat betreft de door hem uitgevoerde vereffeningsverrichtingen,

5) Definitieve sluiting van de vereffening en verzaking termijn van 1 maand voorzien in artikel 194 wetboek vennootschappen.

6) Bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap - consignatiemaatregelen.

7) Volmacht(en).

B) Verzaking:

Voornoemde enige aandeelhouder en enige zaakvoerder van de vennootschap, hier aanwezig, heeft voor zoveel als nodig bij deze en/of voorafgaandelijk dezer verzaakt aan de oproepingsformaliteiten en termijnen en aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, alsmede aan de nietigheidsgrond, zoals bedoeld in artikel 64 van zelfde Wetboek.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

drp

"4/

x

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

C) De Voorzitter verklaart voor zoveel als nodig en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam zijn die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, dat er geen commissaris in functie is, en dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit.

D) Bijkomende verklaringen door de enige aandeelhouder en bespreking:

De enige aandeelhouder verklaart en de vergadering stelt nà bespreking van a) het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, zoals toegelicht in het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap, en b) het daarbij horend verslag van de aangewezen externe accountant, in het kader van de ontbinding en vereffening van de vennootschap, en overeenkomstig de van toepassing zijnde bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, vervolgens vast:

-Dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "2.IN" voornoemd, niet meer actief is en ook in de toekomst geen activiteiten meer zal hebben.

-Dat de ontbinding ervan derhalve wenselijk is.

-Dat de vereffening van gemelde Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "2.IN", voornoemd, "de facto" bewerkstelligd werd door de zaakvoerder van de vennootschap, en dat de vennootschap thans als volledig vereffend moet beschouwd worden,

-Dat de genoemde zaakvoerder de volgende documenten en/of stukken nog heeft voorgelegd :

- een overzicht van de door hem uitgevoerde vereffeningsverrichtingen met de erbij horende stavingsstukken, en:

- een verslag, door hem opgesteld op 17 december laatst, waarin toelichting wordt gegeven omtrent de toestand van de vennootschap, met aangehechte boekhoudkundige staat van actief en passief, toestand per 17 december laatst.

-Dat geen belastingen of sociale bijdragen meer verschuldigd zijn en of dat hiervoor een voorziening is aangelegd dat er eveneens een voorziening werd aangelegd voor de kosten van de vereffening en/of dat die reeds werden voldaan.

-Dat aan de genoemde zaakvoerder voor zover als nodig kwijting dient verleend te worden voor wat betreft de door hem uitgevoerde vereffeningsverrichtingen en dat deze vereffeningsverrichtingen zouden goedgekeurd worden.

-Dat er alhier akte genomen wordt van de conclusies van het verslag, opgemaakt op 12 augustus laatst, door de heer Jan DE SMET  VAN DAMME, accountant, optredend namens accountantskantoor "Fiscaal Consul? te 9500 Geraardsbergen, Astridlaan 140, zijnde de externe accountant aangewezen door het bestuursorgaan van de vennootschap, met navolgende besluitvorming over de staat van activa en passiva, toestand per 17 december 2014, en dit conform de bepalingen van artikel 181 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, namelijk;

"10. BESLUIT

In het kader van de procedure van vereffening hebben de zaakvoerders van de 'BVBA 2. In' een boekhoudkundige staat opgesteld per 17 december 2014, die een balanstotaal opgeeft van E 462,11.

Uit de controlewerkzaamheden die werden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, rekening houdend met de bovenvermelde punten.

Het eigen vermogen van de vennootschap op 17 december 2014 zoals blijkt uit de staat van activa en passiva bedraagt ¬ 462,11.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IAB, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van de ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij er op wijzen dat er geen onroerende voorheffing verschuldigd is op de liquidatieboni aangezien het netto actief negatief is is.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

JAN DE SMET  VAN DAMME

Accountant IAB 8924 2 N 70

Geraardsbergen, 17 december 2014"

-Dat een afschrift van voormelde verslagen met voormelde staat van activa en passiva, en voorzegd overzicht van de vereffeningsverrichtingen met de daarbij horende stavingsstukken voorafgaandelijk werden overgemaakt aan de enige aandeelhouder, die dit persoonlijk verklaart ontvangen te hebben, bijgevolg verklaart volledig kennis te hebben van hun inhoud en hierover geen opmerkingen te hebben.

E) Bevestiging door de notaris:

Om te voldoen aan de bepalingen van artikel 181 §4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris, nà onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181 §1 gehouden is.

Voormelde verslagen van het bestuursorgaan van de vennootschap, met staat van actief en passief, en de aangestelde extern accountant zullen bewaard blijven in het dossier van ondergetekende notaris.

F) Aangezien de enige aandeelhouder de totaliteit van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigt en de enige zaakvoerder van de vennootschap alhier eveneens aanwezig is, kan de vergadering bijgevolg rechtsgeldig beslissen over voorzegde agendapunten, zonder dat hiervoor nog enige verdere rechtvaardiging vereist is betreffende de oproeping en de agenda.

Na voormelde vaststellingen en verklaringen, die juist worden bevonden, wordt er overgegaan tot het afhandelen van gemelde agenda en de volgende beslissingen worden met éénparigheid van stemmen genomen:

AFHANDELING AGENDA:

Eerste beslissing: r De vergadering verklaart op de hoogte te zijn dat de vennootschap voor haar ontbinding reeds feitelijk

vereffend werd door de heer VAN VAERENBERGH Geert Alfons Jozef, enige zaakvoerder van de vennootschap, hogergenoemd, en heeft daarbij kennis genomen van de in de agenda vermelde stukken.

Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, wordt er bij deze verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en de enige aandeelhouder bevestigt voldoende kennis te hebben van aile stukken en documenten, voorgelegd door voornoemde enige zaakvoerder van de vennootschap, en dit in verband met de door hem uitgevoerde vereffeningsverrichtingen.

De vergadering beslist deze voorgelegde stukken zonder enig voorbehoud of reserve goed te keuren.

Tweede beslissing:

De enige aandeelhouder verklaart dat de terugname van het resterend netto-passief of actief van de vennootschap door hemzelf zal gebeuren en de vergadering verleent zonder enige beperking en voorbehoud aan de genoemde zaakvoerder, volledige kwijting voor wat betreft de door hem uitgevoerde vereffeningsverrichtingen.

Derde beslissing

De vergadering beslist vervolgens dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "2.1N" wordt ontbonden en dit te rekenen vanaf heden.

De vergadering verklaart voldoende en volledig ingelicht te zijn over de gevolgen van de beslissing dat zij onmiddellijk wil overgaan tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap_ Toch beslist zij dit te willen doen.

De vergadering verklaart hierbij te voldoen aan de voorwaarden gesteld, om te kunnen besluiten tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening, De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te verzaken aan de termijn van 1 maand als voorgeschreven in het artikel 194 Wetboek registratierechten.

Dit besluit tot sluiting die daarna met eenparigheid van stemmen wordt genomen heeft van rechtswege de overdracht tot gevolg van het maatschappelijk bezit van de vennootschap aan de aandeelhouders van de vennootschap, zo actief als passief, Zo zullen eventueel niet gekende schulden persoonlijk door de aandeelhouders ten laste moeten genomen worden.

De vereffening wordt hierbij afgesloten en de vergadering verklaart tenslotte nog dat de vennootschap geen eigenares is van onroerende goederen en/of zakelijke rechten met betrekking tot onroerende goederen.

Vierde beslissing:

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard zullen worden door de heer VAN VAERENBERGH Geert Alfons Jozef voornoemd op zijn voormeld adres.

De gelden en de waarden toekomende aan schuldeisers of aan de vennoten en waarvan de afgifte niet kon worden gedaan, dienen in bewaring te worden gegeven bij de Deposito- en Consignatiekas.

VOLMACHT(EN):

De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht, met mcgelijkheid tot indeplaatsstelling, aan genoemde heer VAN VAERENBERGH Geert Alfons Jozef, om voor zoveel ais nodig namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondememingsioket naar keuze, alle nuttige, noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle Federale Overheidsdiensten.

Voor zoveel als nodig wordt volmacht gegeven aan de heer VAN VAERENBERGH Geert Alfons Jozef voornoemd op de bankrekening(en) van de vennootschap teneinde na de sluiting van de vereffening de nog te doen en betalingen/afsluitingen uit te voeren.

Voor ontledend uittreksel

Geassocieerd Notaris Jeroen UYTTERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd :

-uitgifte akte

-bijzonder verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-lehouden aan het Belgisch Staatsbiad

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 30.07.2013 13395-0355-011
28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 23.08.2012 12442-0569-012
30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 23.08.2011 11440-0556-014
23/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 19.08.2010 10421-0387-014
13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 01.07.2009 09370-0096-014
20/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 14.08.2008 08570-0186-011
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.06.2007, NGL 29.06.2007 07331-0075-011
29/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.06.2006, NGL 28.06.2006 06347-3107-012
06/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.06.2005, NGL 04.07.2005 05415-2336-011
06/07/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 28.06.2004, NGL 30.06.2004 04373-1478-011
01/08/2003 : BG093674
15/08/2002 : BG093674
10/08/2002 : BG093674

Coordonnées
2.IN

Adresse
SABINA VAN BEIERENLAAN 21 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande