Y.T.D.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : Y.T.D.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.335.994

Publication

26/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.05.2014, NGL 20.05.2014 14130-0291-012
30/04/2012
ÿþ=d 'Hl

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1G M. . V12.

Griffie

" iaoazz~s

be a B~ st<

Ondernemingsar : Q (1 5-Benaming (voluit) : Y.T.D. - í

~ c3 9(1 -







(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Albert I laan 80 bus 602

8620 Nieuwpoort

Onderwerp akte :CVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bruno VAN DAMME te Nieuwpoort op veertien april tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Nieuwpoort, tien bladen, geen renvooien op 16 april 2012, boek 51112, blad 73, vak 06. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). De e.a. inspecteur (getekend) Rudy RYCX, houdende oprichting van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Y.T.D.", met zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert I Laan 80, bus 602:

1) Dat door:

1. De heer DE JONCKI-IEERE Théophile Carl Jan, geboren te Rocourt op vijfentwintig maart negentienhonderd zevenenvijftig, echtgenoot van mevrouw CLARIJS Margareta Cordula Jozef, geboren te Duffel op vijftienjuni negentienhonderd zestig, wonende te 2800 Mechelen, Acaciastraat 98,

2. De heer DE JONCKHEERE Yves Theo Jan Guy, geboren te Nieuwpoort op tweeëntwintig november negentienhonderd achtenvijftig, echtgenoot van mevrouw SWEERTVAEGHER Karien Maria Alice Cornelia, geboren te Veurne op negentien oktober negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 8620 Nieuwpoort, Franslaan 13 C402, en

3, "MARTHE", naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert I laan 159, ingeschreven in het rechtspersonenregister Veurne onder ondernemingsnummer 0430.959.221, met BTW-nummer BE 430.959.221. een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) de vennootschap de naam «Y.T.D.» draagt.

3) de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8620 Nieuwpoort, Albert I Laan 80, bus 602.

4) de vennootschap opgericht is voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

5) de vennootschap volgend doel heeft

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

I, Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. De vennootschap kan derhalve ook contracten van onroerende leasing afsluiten.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in. het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

3. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-beliougen aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 111

4. Het beleggen, intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet met een (semi-) publiekrechtelijk statuut.

5. Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

6. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

7. Alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met: - alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

- het geven van advies en het verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven; de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

6) Het vast gedeelte van het kapitaal van de vennootschap tweehonderdduizend euro (200.000,00 EUR) bedraagt, verdeeld in tweeduizend aandelen met een nominale waarde van elk honderd euro (100,00 EUR) en het variabel gedeelte van het kapitaal van de vennootschap waarop bij de oprichting ingeschreven werd, vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) bedraagt, verdeeld in vijfhonderd aandelen, en werd onderschreven als volgt:

1. De heer DE JONCKHEERE Théophile, voornoemd, die inbreng in geld deed van een bedrag van honderdduizend euro (100.000,00 EUR) vast kapitaal, volledig volstort, waarvoor hem duizend aandelen werden toegekend,

De heer De Jonckheere Théophile, voornoemd, wordt beschouwd als vennoot van categorie A.

2. De heer DE JONCKHEERE Yves, voornoemd, die inbreng in geld deed van een bedrag van honderdduizend euro (100.000,00 EUR) vast kapitaal, volledig volstort, waarvoor hem duizend aandelen werden toegekend.

De heer De Jonckheere Yves, voornoemd, wordt beschouwd als vennoot van categorie B.

3, De naamloze vennootschap MARTHE, voormeld, die inbreng in geld deed van een bedrag van vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) variabel kapitaal, volledig volstort, waarvoor haar vijfhonderd aandelen

werden toegekend.

De naamloze vennootschap Marthe, voormeld, wordt beschouwd als vennoot van categorie C.

De verschijners verklaarden dat ieder aandeel volledig gestort is, hetzij in totaal tweehonderd vijftigduizend

euro (250.000,00 EUR).

7) de vennootschap wordt bestuurd door twee bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Eén bestuurder wordt benoemd uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de vennoot categorie A; de tweede bestuurder wordt benoemd uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de vennoot categorie B. Werd voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting door de oprichters tot bestuurders benoemd: als A-bestuurder van de vennootschap: de heer DE JONCKHEERE Théophile, wonende te 2800 Mechelen, Acaciastraat 98, en als B-bestuurder van de vennootschap: de heer DE JONCKHEERE Yves, wonende te 8620 Nieuwpoort, Franslaan 13 C402, die beiden bevestigden dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaarden de hen verleende opdracht te aanvaarden. De bestuurders zullen pas hun taak kunnen waarnemen na neerlegging van de stukken van de vennootschap ter griffie.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mal 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

t Ir-e uden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide bevoegdheden voor het besturen van de vennootschap en kan daartoe alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet en/of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door elke afzonderlijk optredende bestuurder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de bestuurders tegenover derden moet leveren. Voor alle handelingen boven een bedrag van vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR) en voor alle handelingen inzake onroerend goed (aankoop en verkoop, huur en verhuur voor een duur van meer dan negen jaar, erfpacht, opstal, Ieasing, enzovoort zonder dat deze opsomming beperkend is  alsook het aangaan van een financiering met betrekking tot voormelde handelingen inzake onroerend goed) dienen echter steeds beide bestuurders samen op te treden.

8) de gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op twee mei om twintig uur, in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op twee mei tweeduizend en veertien om twintig uur.

9) het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar Ioopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend en dertien.

10) De algemene vergadering beslist jaarlijks over de bestemming van de winst, met inachtneming van de volgende regels:

1. de winst wordt in eerste instantie aangewend tot compensatie van verliezen uit vorige boekjaren;

2. jaarlijks zal ten belope van vijf procent (5 %) van het saldo na 1. een wettelijke reserve worden gevormd totdat deze reserve tien procent (10 %) van het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt;

3, over het saldo na 2. beslist de algemene vergadering; indien besloten wordt tot dividenduitkering, zal de winst als volgt toegekend worden:

a) een preferent dividend ten belope van dertig procent (30 %) wordt uitgekeerd aan de vennoot categorie C;

b) het saldo na a) wordt uitgekeerd aan alle vennoten, pro rata hun aandeelhouderschap.

11) Werden aangesteld tot bijzondere volmachtdragers van de vennootschap, met de bevoegdheid om elk afzonderlijk op te treden: mevrouw Valérie Meulebroeck, mevrouw Martine De Vrieze en mevrouw Ami De Wilde, die allen keuze van woonplaats doen te B-9820 Merelbeke, GuIdensporenpark 100 (blok K), met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met de hierna volgende machten, met name jegens de nieuw opgerichte vennootschap overgaan tot en instaan voor het inschrijven van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het aanvragen van het BTW-nummer bij de BTW-administratie en alle overige nodige formaliteiten bij om het even welke instanties. Betreffende beide voorgaande punten kan deze volmachthouder alle formaliteiten vervullen, alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Bruno Van Damme

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.05.2015, NGL 22.07.2015 15335-0462-012

Coordonnées
Y.T.D.

Adresse
ALBERT I LAAN 80, BUS 602 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande