WILDER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WILDER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 534.834.145

Publication

04/06/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13303225*

Neergelegd

31-05-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0534834145

Benaming (voluit): WILDER

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8432 Middelkerke, Vaartdijk-Noord 25 bus B

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bij akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Maes te Koksijde (Oost¬duinkerke) op 30 mei 2013, ter registratie, werd de Naamloze vennootschap WILDER, met zetel te 8432 Middelkerke (Leffinge), Vaartdijk Noord 25/B opge¬richt.

I.OPRICHTERS  1. De Naamloze Vennootschap PATRI-MON met zetel te Nieuwpoort, Albert I laan 234

2. de Gewone commanditaire vennootschap GROEP RUYTER Met zetel te Middelkerke (Leffinge), Vaartdijk Noord 25B

3. de gewone commanditaire vennootschap GDR INVEST met zetel te Middelkerke, Duinenweg 385/0201

II. NAAM - De vennootschap draagt de naam WILDER

III. ZETEL - De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8432 Middelkerke (Leffinge), Vaartdijk Noord 25/B

IV. RECHTVORM : De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

V. DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

Alle financiële en beheer verrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

Het optreden als bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, huren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen, maar ook eventueel verkopen van alle roerende en onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Het optreden ais commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.

Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft. Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

VI. DUUR - De ven¬nootschap is opgericht voor onbepaalde duur bij akte van 30 mei 2013.

VII. BELOOP VAN HET KAPITAAL  Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 250.000 euro, en is vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde waarvan 40 aandelen behoren tot categorie A , 40 aandelen behoren tot categorie B en 20 aandelen behoren tot categorie C Het kapitaal werd volstort, door storting op de KBC bank

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

VIII. MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR -Het boekjaar begint op 1april van ieder jaar en eindigt op 31 maart

van het daaropvolgend jaar.

Het eerste boek¬jaar loopt vanaf de oprichtingsakte en ein¬digt op 31 maart 2015.

IX. ALGEMENE VERGADERING - Elk jaar wordt een algemene vergadering der vennoten gehouden op de derde donderdag van de maand september om 11 h in de zetel of op de plaats aange¬duid in de oproe¬pin¬gen.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerstvol¬gende werkdag op het¬zelfde uur gehouden. De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in 2015.

X. WINSTVERDELING-RESERVE - Op de winst dient jaarlijks tenminste vijf procent afgenomen voor de vorming van een reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft, en zolang dit gehandhaafd blijft. Over het saldo beslist de algemene vergadering bij unanimiteit, op voorstel van de Raad van Bestuur,

XI. VEREFFENING - Na gelijkstelling van de aflossing op aandelen wordt het batig saldo van de vereffening onder de aandeelhouders verdeeld in verhouding tot het aandelen¬bezit.

XII. BESTUUR - De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie bestuurders en maximum 5 bestuurders, al dan niet aandeelhouders, welke benoemd en ontslagen worden door de

algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt. Zij zijn herbenoembaar.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor hun aanstelling, hun ontslag, hun eventuele bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Dagelijks bestuur :De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur opdragen aan één of meer van zijn leden, die dan de titel dragen van gedelegeerd bestuurder. Behoudens ander beding zal de gedelegeerd-bestuurder, zelfs indien er verscheiden zijn voor daden van dagelijks bestuur alleen mogen optreden.

De gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere volmachten verlenen aan iedere lasthebber

De raad van bestuur stelt de eventuele toekenningen en verloning vast voor de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur. Hij kan hen op elk ogenblik ontslaan

De algemene vergadering beslist bij elke benoeming of en in welke mate het ambt van bestuurder zal bezoldigd zijn met een vaste of variabele vergoeding.

Externe vertegenwoordigingsmacht

Behoudens bijzondere machtsafvaardigingen, is de raad van bestuur nochtans geldig tegenover derden en in rechte vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder of door drie bestuurders die gezamenlijk optreden. Overeenkomstig artikel 518, § 2 van het Wetboek van Vennootschappen worden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd voor een periode van 6 jaar:

a) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  IMMAD , met zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert I-laan nummer 234, , die voor haar mandaat zal vertegenwoordigd worden door de heer Luc Wille, wonende te 8620 Nieuwpoort, Emiel Verhaerenlaan 34, in zijn hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger.

b) De gewone commanditaire vennootschap GROEP RUYTER, voornoemd, die voor haar mandaat zal vertegenwoordigd worden door de heer De Ruytter Yvan, wonende te 8432 Middelkerke (Leffinge), Vaartdijk Noord 25B, in zijn hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger.c) De gewone commanditaire vennootschap GDR INVEST, voornoemd, die voor haar mandaat zal vertegenwoordigd worden door de heer De Ruytter Geert,wonende te 8430 Middelkerke, Duinenweg 385/0201, in zijn hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger. Hun mandaat kan bezoldigd zijn

XIII. SLOT- en OVERGANGSBEPALINGEN

- VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR gehouden onmiddellijk na de oprichting met beslissing

te benoemen tot gedelegeerd-bestuurders :

1) De gewone commanditaire vennootschap GROEP RUYTER, voornoemd, die voor haar mandaat zal vertegenwoordigd worden door de heer De Ruytter Yvan, voornoemd, in zijn hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger.

2) De gewone commanditaire vennootschap GDR INVEST, voornoemd, die voor haar mandaat zal vertegenwoordigd worden door de heer De Ruytter Geert, voornoemd, in zijn hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger.

3) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  IMMAD , voornoemd, die voor haar mandaat

zal vertegenwoordigd worden door de heer Luc Wille, voornoemd, in zijn hoedanigheid van vaste

vertegenwoordiger.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

Wim MAES, geassocieerd notaris

Luik B - Vervolg

Tegelijk hiermee neergelegd :- expeditie van de oprich¬tingakte dd. 30.05.2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 17.09.2015, NGL 06.10.2015 15641-0356-015

Coordonnées
WILDER

Adresse
VAARTDIJK-NOORD 25/B 8432 LEFFINGE

Code postal : 8432
Localité : Leffinge
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande