WESTERLINDE

Association sans but lucratif


Dénomination : WESTERLINDE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 559.901.321

Publication

28/08/2014
ÿþ MOD22

H R1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te make n kopie na neerlegging van de akte ter griffie

~~..,





41617 6

11

Rach ank van OPI~ANULL I

I ~i JULI 2014

NEERGELEGD 1 itJULI u i RechtbankDEi. Gent afd. KORTR K afd. KORTRIJK

1tURt3~LC~~

Ondememingsnr : 5543 .So-f. ~` i . Benaming

(voluit) : Westerlinde

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Rode-Kruisstraat 20, 8800 Roeselare

Onderwerp akte : Oprichting nieuwe vzw en benoeming bestuurders

De leden van de vereniging zonder winstoogmerk Westerlinde", beraadslagend overeenkomstig artikel 8 van de wet van 27 juni 1921, gewijzigd bij de wetten van 02 mei 2002 en 16 januari 2003, hierna genoemd "de wet", en volgens de statuten gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 december 1973, onder nr. 8793, zijn tijdens de oprichtingsvergadering van 30/06/2014 eenparig overeengekomen onder hen en degenen die er later lid zullen van worden, een vereniging zonder winstoogmerk op te richten, waarvan de statuten als volgt luiden

TITEL I : NAAM  ZETEL  DOEL DUUR

Art. 1: Naam en rechtsvorm

De vzw draagt als naam: "Westerlinde". Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, order en andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "vzw", met nauwkeurige aanduiding van de zetel.

Art. 2: Zetel

De vereniging heeft haar maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Rode-Kruisstraat 20, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Gent  afdeling Kortrijk.

Art. 3: Doel

De vereniging heeft tot doel de maatschappelijke en individuele welzijnszorg zowel lichamelijk, sociaal als geestelijk te bevorderen, te ondersteunen en te ontwikkelen.

De vereniging mag alle middelen aanwenden en alle activiteiten ondernemen die rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel bijdragen, ondermeer gezondheids- en ouderenzorginstellingen oprichten, beheren en besturen of steunen; zij zal dit doen vanuit een christelijke inspiratie.

De vereniging kan ondermeer alle roerende goederen en waarden, alsmede onroerende goederen of zakelijke rechten verwerven, vervreemden, bezwaren, in huur nemen of in huur geven, personeel aanwerven, overeenkomsten afsluiten, fondsen inzamelen, ontlenen en beleggen, in rechte optreden, kortom alle nuttige rechtshandelingen stellen en alle activiteiten uitoefenen, die in de ruimste zin tot de verwezenlijking van haar doel bijdragen.

De vereniging kan ter bevordering en realisatie van haar doel, doch slechts op bijkomende wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover deze bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

21 -08- 2014

BELGISCH STAATSBLAD

Op de laatste bie. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

M0D22

Art.4: Duur

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL II: LIDMAATSCHAP

Art. 5: Leden en toegetreden leden

De vereniging bestaat uit leden en toegetreden leden.

Het aantal leden van de vereniging is onbeperkt doch bedraagt steeds één meer dan het aantal leden van de raad van bestuur.

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de leden en niet aan de toegetreden leden. De leden kunnen zich op de algemene vergadering dan ook uitsluitend laten vertegenwoordigen door een lid.

De toegetreden leden hebben enkel de rechten en verplichtingen hen toebedeeld door deze statuten. De statutaire bepalingen dienaangaande kunnen zonder consultatie of akkoord van de toegetreden leden worden gewijzigd.

Art 6: Lidmaatschapsvoorwaarden

Ieder natuurlijk persoon of rechtspersoon die door de raad van bestuur ais zodanig wordt aanvaard, kan lid worden van de vereniging.

Iedere natuurlijk persoon of rechtspersoon die door de raad van bestuur als zodanig wordt aanvaard omwille van de band die deze persoon met de vereniging heeft, kan toetreden tot de vereniging.

Art. 7: Lidgeld en aansprakelijkheid

De leden moeten geen lidgeld betalen. De leden zijn niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging en staan niet borg met al hun eigen goederen voor de schulden van de vereniging.

Art. 8: Verplichtingen

De leden van de vereniging zijn verplicht:

a. de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te leven;

b. de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden;

c. elke adreswijziging schriftelijk mee te delen aan de raad van bestuur.

Art. 9: Ontslag en einde lidmaatschap

Elk lid of toegetreden lid kan ten allen tilde ontslag nemen uit de vereniging mits het opsturen van een aangetekend schrijven aan de voorzitter van de raad van bestuur.

Een lid of toegetreden lid kan slechts worden uitgesloten door de algemene vergadering met een meerderheid van twee derden van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden.

In afwachting van de beslissing omtrent de uitsluiting van een lid, kan de raad van bestuur het lidmaatschap schorsen van de persoon:

a. die de verplichtingen opgelegd in artikel 8 op ernstige wijze schendt;

b. die, ondanks schriftelijke aanmaning, in gebreke blijft zijn verplichtingen tegenover de vereniging na te komen;

De schorsing zal per aangetekende brief worden meegedeeld aan het betrokken lid. Zij kan maximaal zes weken duren, binnen welke termijn de algemene vergadering moet bijeenkomen om over de uitsluiting te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

M0D22

beslissen. Besluit de algemene vergadering niet tot uitsluiting over te gaan, dan vervalt van rechtswege de schorsing van het lid en wordt deze geacht nooit te hebben plaatsgehad.

De raad van bestuur beslist soeverein over de schorsing van een toegetreden lid, zonder zijn beslissing te moeten motiveren.

liet lidmaatschap neemt van rechtswege een einde bij overlijden, in geval van een rechtspersoon eindigt het lidmaatschap door haar ontbinding, vereffening, fusie, splitsing of faillissement.

Ontslag nemende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding vorderen van gestorte bijdragen of gedane inbrengen.

TITEL III: DE ALGEMENE VERGADERING

Art 10: Samenstelling

De algemene vergadering is samengesteld uit alle leden. Op uitnodiging kunnen toegetreden leden aanwezig zijn, doch zij bezitten uitsluitend een raadgevende stem. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, bij afwezigheid de ondervoorzitter en bij diens afwezigheid de aanwezige bestuurder met de hoogste leeftijd. Elk lid heeft één stem. Een lid kan zich door een ander lid laten vertegenwoordigen met een schriftelijke volmacht. Elk lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen. Wanneer een lid een ander lid vertegenwocrdigt, heeft hij maximum twee stemmen.

Art. 11: Bevoegdheden

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

a. het wijzigen van de statuten;

b. het benoemen en afzetten van bestuurders;

c. desgevallend, de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

d. de kwijting van de bestuurders en de commissarissen;

e. het goedkeuren van de begrotingen en rekeningen;

f. het vrijwillig ontbinden van de vereniging;

g. het uitsluiten van een lid;

h. de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk; i, alle gevallen waarin huidige statuten dit vereisen.

Art, 12: Bijeenroeping - agenda

De algemene vergadering wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist en moet worden bijeengeroepen telkens wanneer een vijfde van de leden er om vraagt. Zij moet ten minste éénmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begrotingen van het volgend jaar, op een door de raad van bestuur te bepalen plaats en datum, die vocr 30 juni van dat jaar valt

Alle leden worden minstens acht dagen voor de algemene vergadering schriftelijk uitgenodigd. De uitnodiging wordt getekend door twee bestuurders waaronder de voorzitter of bij ontstentenis de ondervoorzitter of de secretaris. Ze vermeldt dag, uur en plaats van de algemene vergadering.

De voorzitter bepaalt de agenda en zal hierbij rekening houden met de punten die door de leden vooraf bij hem werden ingediend. De algemene vergadering kan op geldige wijze een beslissing nemen over punten die niet op de agenda vermeld staan op voorwaarde dat alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn en twee derde van de leden akkoord gaan met de wijziging van de agenda.

Art. 13: Besluitvorming

Onverminderd de wettelijk opgelegde bijzondere meerderheden, worden de beslissingen van de algemene vergadering genomen bij gewone meerderheid (= de helft plus één, onthoudingen worden niet meegeteld) van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen is het vocrstel verworpen.

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

In geval van uitsluiting van een lid, van wijziging van de statuten of van ontbinding van de vereniging, zal de in de wet voorgeschreven procedure worden nageleefd. Bij de stemming omtrent de statutenwijziging of ontbinding, worden onthoudingen enkel meegeteld voor het bereiken van het quorum van het aantal aanwezige leden.

Art.14: Notulen

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door twee bestuurders waarcnder de voorzitter of bij ontstentenis de ondervoorzitter of secretaris. Uittreksels daarvan worden afgeleverd mits ondertekening door twee bestuurders waaronder de voorzitter of bij ontstentenis de ondervoorzitter of de secretaris.

TITEL. IV: RAAD VAN BESTUUR

Art. 15: Aantal  duur

De vereniging wordt bestuurd door de raad van bestuur samengesteld uit minstens drie leden. De bestuurders handelen als een college. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van zes jaar en zijn te allen tijde door deze afzetbaar. Het mandaat is telkens voor een nieuwe periode van 6 jaar hernieuwbaar na benoeming door de algemene vergadering.

Art. 16: Einde mandaat

Zo tiet aantal bestuurders ingevolge vrijwillig ontslag terugvalt tot onder het wettelijke minimum, blijft de ontslagnemende bestuurder in functie totdat in zijn vervanging is voorzien.

Artikel 17: Aanstelling voorzitter  ondervoorzitter  secretaris

De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter die tevens de algemene vergadering voorzit, een ondervoorzitter en een secretaris én zo nodig personen die andere specifieke functies uitoefenen. Bij ontstentenis of verhindering of afwezigheid van de voorzitter worden al zijn functies en bevoegdheden waargenomen door de ondervoorzitter.

Art. 18: Vergoedingen bestuurders

Het mandaat van bestuurder wordt kosteloos uitgeoefend. De algemene vergadering kan aan de bestuurders presentiegelden toekennen, behoudens schriftelijke weigering van de desbetreffende bestuurder. Voor bijzondere opdrachten toegewezen aan één of meerdere bestuurders kan een vergoeding toegekend worden waarvan het bedrag wordt bepaald door de algemene vergadering.

Art. 19: Huishoudelijk reglement

De raad van bestuur kan een huishoudelijk reglement opstellen.

Art. 20: Bijeenroeping - agenda

De raad van bestuur komt minstens drie maal per jaar samen. Hit vergadert op bijeenroeping door de voorzitter. De voorzitter roept de vergadering tevens bijeen van zodra twee of meerdere bestuurders hierom verzoeken. De voorzitter bepaalt de agenda en zal hierbij rekening houden met de punten die door de leden van de raad van bestuur vooraf bij hem ingediend werden. Er kunnen geen andere punten worden behandeld dan deze vermeld op de agenda tenzij na instemming van alle aanwezige bestuurders die minstens de helft van het aantal bestuurders uitmaken en vertegenwoordigen.

De oproeping tot elke raad van bestuur wordt  behoudens hoogdringendheid  minstens drie kalenderdagen voor de vergadering verzonden aan alle bestuurders, samen met de agenda. Een bestuurder kan zich laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder. De volmacht moet schriftelijk zijn. Elke bestuurder kan hoogstens houder zijn van één volmacht.

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD22

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden genomen bij gewone meerderheid. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen. Ook in geval van geheime stemming wordt het voorstel, bij staking van stemmen, verworpen.

In uitzonderlijke en/of dringende omstandigheden kan de voorzitter beslissen een schriftelijke of elektronische goedkeuringsprocedure te organiseren voor een welbepaald agendapunt. Deze procedure kan niet worden toegepast in de gevallen waar een geheime stemming dient te gebeuren. Ook in geval van schriftelijke of elektronische goedkeuringsprocedure wordt het voorstel, bij staking van stemmen, verworpen

Art. 21: Verslagen en notulen

Van elke vergadering en elke beslissing wordt een verslag opgemaakt. Het verslag wordt na goedkeuring door de raad van bestuur ondertekend door de voorzitter en de secretaris en in een apart register bewaard.

Elk verslag wordt aan alle bestuurders schriftelijk meegedeeld. De voor eensluidend verklaarde afschriften worden ondertekend door de voorzitter en één bestuurder.

Art. 22: Bevoegdheden

a. De raad van bestuur heeft aile bevoegdheden die niet uitdrukkelijk zijn voorbehouden aan de algemene vergadering, bijgevolg residuaire bevoegdheid; hij is ondermeer verantwoordelijk voor het bestuur van de vzw, het dagelijks bestuur inbegrepen zonder bijkomende goedkeuring van de algemene vergadering, hij is bevoegd voor alle handelingen zonder uitzondering, van bestuur en beschikking, ook voor het vervreemden, zelfs om niet en voor het bezwaren, hypothekeren, voor het lenen en uitlenen, zonder limiet op de termijn, van roerende en onroerende goederen; hij is bevoegd voor alle handels-, verzekerings- en bankverrichtingen, inclusief het opheffen van hypotheken.

Twee bestuurders waaronder minstens de voorzitter of bij ontstentenis de ondervoorzitter of de secretaris kunnen met hun gezamenlijke handtekening de vzw verbinden en vertegenwoordigen, het louter bewijs van hun benoeming volstaat hiervoor.

b. hij vertegenwoordigt de vzw, zonder bijkomende machtiging van de algemene vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en handelingen; hij kan optreden in alle rechtsgedingen, tegen of door de vzw gevoerd; hij beslist autonoom over het al dan niet gebruiken van rechtsmiddelen, zoals bij wijze van voorbeeld verzet, beroep, cassatieberoep, annulatieberoep, verzoek tot schorsing, inclusief juridische acties in kort geding, op eenzijdig verzoekschrift en dadingen; hij verbindt geldig de vereniging in alle type contracten die er mogelijk zijn. Twee bestuurders, waaronder minstens de voorzitter of bij ontstentenis de ondervoorzitter of de secretaris kunnen met hun gezamenlijke handtekening de vzw verbinden en vertegenwoordigen in alle materies; het louter bewijs van hun benoeming volstaat hiervoor;

c. hij kan duidelijk afgebakende bevoegdheden delegeren aan één of meer personen al dan niet bestuurder of lid van de vereniging wanneer ten minste twee derde van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en wanneer er gestemd wordt met een meerderheid van twee derden van de stemmen van het totaal van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Elk mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang worden ingetrokken.

d. hij kan zijn bevoegdheden met betrekking tot het dagelijks bestuur delegeren aan een orgaan van dagelijks bestuur. De leden van het orgaan van dagelijks bestuur, zijnde één of meerdere personen, al dan niet bestuurder of lid van de vereniging worden aangesteld door de raad van bestuur. De raad van bestuur beslist op het ogenblik van de aanstelling van de leden of zij alleen, gezamenlijk of als college Kunnen optreden. De bevoegdheden van de leden van het orgaan van dagelijks bestuur worden precies afgebakend door de raad van bestuur die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Elk mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang worden ingetrokken.

e. de bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen kan door de raad van bestuur worden opgedragen aan een orgaan van vertegenwoordiging. De leden van het orgaan van vertegenwoordiging, zijnde één of meer personen, al dan niet bestuurder of lid van de vereniging, worden aangesteld door de raad van bestuur. De raad van bestuur bakent de bevoegdheden af en beslist op het ogenblik van de aanstelling of de leden van het orgaan van vertegenwoordiging alleen, gezamenlijk of als college optreden. De raad van bestuur bepaalt de duur van elk mandaat en kan het te allen tijde met onmiddellijke ingang intrekken.

f. hij kan onder zijn leden een afgevaardigde-bestuurder aanstellen.

11.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

N,OD 2.2

TITEL V: TOEZICHT

Art. 23:

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Art. 24:

Indien de vereniging op grond van de op haar toepasselijke bepalingen daartoe verplicht is, zal de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van uit het oogpunt van de vzw wet en de statuten van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, worden opgedragen aan één of meer commissarissen die worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het instituut van bedrijfsrevisoren. De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

TITEL VI: BEGROTINGEN -- REKENINGEN

Art. 25:

Jaarlijks worden de rekeningen van het voorgaande boekjaar en een voorstel van de begroting door de raad van bestuur opgesteld en aan de algemene vergadering ter goedkeuring voorgelegd. Vervolgens wordt bij afzonderlijke stemming aan de bestuurders en de commissaris(en) al of niet kwijting verleend.

Art. 26:

De raad van bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening en de overige in de vzw wet vermelde stukken binnen de dertig dagen na de goedkeuring worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, of indien de wet dit vereist, bij de Nationale Bank van België.

Art. 27:

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten, op de wijze zoals bepaald in de wet.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, een of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid, alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

Art. 28:

De algemene vergadering die tot de ontbinding besluit zal aanduiden aan welke verenigingen of rechtspersonen het vereffeningsaldo wordt overgedragen. De beslissing terzake moet worden genomen met de bij Wet voorziene bijzondere meerderheid en aanwezigheid.

De leden, noch de ontslaggevende, toegetreden of uittredende leden, noch één van hun erfgenamen hebben recht op het maatschappelijk bezit van de vereniging,

TITEL VII: DIVERSE BEPALINGEN

Art. 29:

Wat niet uitdrukkelijk in deze statuten is bepaald, wordt geregeld door de Wet van 27 juni 1921 en haar uitvoeringsbesluiten en door de gebruiken en reglementen geldend bij de beraadslagende organen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

M0D22

Art. 30:

Bij tegenstrijdigheid tussen een tekst zoals die gepubliceerd is in het Belgisch staatsblad en de akte neergelegd ter griffie in het vzw-dossier geldt de volgende voorrangsregel:

de akte die neergelegd werd ter griffie heeft voorrang op de in het Belgisch staatsblad gepubliceerde akte; de akte ter griffie is immers de originele en volledige en dus juiste versie.

Aldus opgemaakt op de oprichtingsvergadering te Roeselare d.d. 30/06/2014 in onderhandse akte in twaalf exemplaren, waarbij elk stichtend lid bij ondertekening erkent één exemplaar te hebben ontvangen.

Samenstelling RAAD VAN BESTUUR

De leden van de vereniging zonder winstoogmerk "Westerlinde', verenigd op de oprichtingsvergadering Vergadering van 30/06/2014 hebben tot bestuurder benoemd:

1.De heer Compemolle Christiaan (° Roeselare, 13/08/1950), Westlaan 476, 8800 Roeselare, benoemd in de oprichtingsvergadering van 30106/2014 voor een periode van 6 jaar;

2.De heer Dejonckheere Koenraad (° Rotterdam, Nederland 25/01/1969), Pieter de Coninckstraat 27, 8800 Roeselare;; benoemd in de oprichtingsvergadering van 30/06/2014 voor een periode van 6 jaar;

3.De heer Van den Bossche Christiaan (° Bornem, 13/10/1959), Kerselaarstraat 34, 9820 Merelbeke, benoemd in de oprichtingsvergadering van 30/06/2014 voor een periode van 6 jaar;

4.Frans Sercu BVBA, met zetel te Grote Thems 96, 8490 Jabbeke, ondernemersnummer 0536.191.056, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Sercu Frans (° Roeselare, 26/09/1952), benoemd in de oprichtingsvergadering van 30/06/2014 voor een periode van 6 jaar;

5.LINFRAN BVBA, met zetel te Bruggestraat 206, 8730 Beenrem, met ondernemingsnummer 0459.500.777, met als vaste vertegenwoordiger de heer Goutry Luc (° Tielt , 22/12/1948);; benoemd in de oprichtingsvergadering van 30/06/2014 voor een periode van 6 jaar;

6.N000N Comm. V., met zetel te Sterrebosdreef 12, 8800 Roeselare, met ondernemingsnummer 0892.667.541, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Keersebilck Noël (° Brugge, 21/08/1947), benoemd in de oprichtingsvergadering van 30/06/2014 voor een periode van 6 jaar;

7.Paul Breyne VOF, niet zetel te Voormezeledorp 27, 8902 leper, met ondememingsnummer

0845.378.259, met als vaste vertegenwoordiger de heer Breyne Paul (° leper, 10/01/1947), benoemd in de oprichtingsvergadering van 30/06/2014 voor een periode van 6 jaar,

8.Vanlerberghe Herman VOF, met zetel te Infanteriestraat 16, 8800 Roeselare, met ondernemingsnummer 0837.185.818, met als vaste vertegenwoordiger de heer Vanlerberghe Herman (° Izenberge, 11/09/1949), benoemd in de oprichtingsvergadering van 30/06/2014 voor een periode van 6 jaar;

9.WS Consult BVBA, met zetel te Schaapstraat 6, 8551 Zwevegem, met ondernemingsnummer 0860.847.383, met als vaste vertegenwoordiger de heer Snaet Willy (° Lichtervelde, 21/09/1943), benoemd in de oprichtingsvergadering van 30/06/2014 voor een periode van 6 jaar.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Billagen bij het Belgisch Staatsblad 2$1_Q1iL2.Qt4 Annens sln_lYtoniteurb,elge

MDD2.2

Luik B - Vervolg

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Dezen hebben onder elkaar aangesteld als:

voorzitter. Vanlerberghe Herman VOF, met zetel te Infanteriestraat 16, 8800 Roeselare, met ondernemingsnummer 0837.185.818, met als vaste vertegenwoordiger de heer Vanlerberghe Herman (° Izenberge, 11/09/1949), benoemd tot voorzitter vanaf 30/06/2014 voor een periode van 6 jaar;

als ondervoorzitter Paul Breyne VOF, met zetel te Voormezeledorp 27, 8902 leper, met ondernemingsnummer 0845.378.259, met als vaste vertegenwoordiger de heer Breyne Paul (° leper, 1010111947), benoemd tot ondervoorzitter vanaf 3010612014 voor een periode van 6 laar;

en als secretaris De heer Compemolle Christiaan (° Roeselare, 13/08/1950), Westlaan 476, 8800 Roeselare, benoemd tot secretaris vanaf 30/06/2014 voor een periode van 6 laar.

Samenstelling ALGEMENE VERGADERING

De volgende personen, verenigd op de oprichtingsvergadering d.d. 30/06/2014 van de vereniging zonder winstoogmerk "Westerlinde", zijn overeengekomen lid te worden van de algemene vergadering en bevestigen de volgende samenstelling van de Algemene Vergadering:

BOMBEKE Georgette Josephine Françoise (° Sint-Niklaas, 01-10-1938), Deken Jonckheerestraat 16, 8560 Wevelgem

BREYNE Paul Jules G (° leper, 10-01-1947), Voormezeledorp 27, 8902 leper

COMPERNOLLE Christiaan Michel M. (° Roeselare, 13-08-1950), Westlaan 476, 8800 Roeselare

DEJONCKHEERE Koenraad Constant Gregoor (° Rotterdam, Nederland 25-01-1969), Pieter de Coninckstraat 27, 8800 Roeselare

DE NOLF Hendrik Maria J. (° Roeselare, 01-11-1949), Kasteelhoekstraat 1, 8800 Roeselare GOUTRY Luc Nestor Johan (' Tielt , 22-12-1948), Bruggestraat 206, 8730 Beernem KEERSEB1LCK Noël Cyriel (° Brugge, 21-08-1947), Sterrebosdreef 12, 8800 Roeselare SERCU Frans Maria A (° Roeselare, 26-09-1952), Grote Thems 96, 8490 Jabbeke SNAET Willy Georges (0 Lichtervelde , 21-09-1943), Schaapstraat 6, 8551 Zwevegem

VAN DEN BOSSCHE Christiaan Hendrik Valentine (° Bornem, 13-10-1959), Kerselaarstraat 34, 9820 Merelbeke

VANDEPUTTE Maria Cécilia Cornelia (°Stavele, 04-05-1936), Stationsstraat 1, 8740 Pittem

VANLERBERGHE Herman Joseph Cornelius (' Izenberge, 11-09-1949), Infanteriestraat 16, 8800 Roeselare ...

Voor eensluidend afschrift:

de heer Compemolle Christiaan Vanlerberghe Herman VOF

met vaste vertegenwoordiger de heer Vanlerberghe Herman

secretaris voorzitter

(Get.) (Get.)

30/12/2014
ÿþMOD 2.2

If i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

JR BELGE

NEERGELEGD

12- 2014 1 b MMi', 2014

RechtbanK van K(1ur'nANDEL

STAATSBLAD (fi@fd. KORTRIJK



MONITE

19-

BELGISCH

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0559.901.321

Benaming

(voluit) : Westerlinde

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Rode - Kruisstraat 20, 8800 Roeselare

Onderwerp akte Ontslagen en benoemingen Raad van Bestuur l Algemene Vergadering Wijziging maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de Algemene Vergadering gehouden op 24/09/2014 blijkt dat

De maatschappelijke zetel vanaf 24/09/2014 verplaatst wordt naar Budastraat 30 te 8500 Kortrijk.

De Algemene Vergadering heeft op 24/09/2014 kennis genomen van het ontslag van volgende bestuurders

van de Raad van Bestuur :

- De heer Compernolle Christiaan (° Roeselare, 1310811950 ), Westlaan 476, 8800 Roeselare

- De heer Dejonckheere Koenraad (° Rotterdam, Nederland 24/01/1969), Pieter de Coninckstraat 27, 8800

Roeselare

- De heer Van den Bossche Christiaan (° Bomem, 13/10/1959 ), Kerselaarstraat 34, 9820 Merelbeke

- LINFRAN BVBA, met zetel te Bruggestraat 206, 8730 Beemem, met ondernemingsnummer 0459.500.777,

met als vaste vertegenwoordiger de heer Goutry Luc (° Tielt, 22/12/1948)

- NOCON Comm. V., met zetel te Sterrebosdreef 12, 8800 Roeselare, met ondernemingsnummer

0892.667.541, met als vaste vertegenwoordiger de heer Keersebilck Noël (° Brugge, 21/08/1947 )

- WS Consult BVBA, met zetel te Schaapstraat 6, 8551 Zwevegem, met ondernemingsnummer

0860.847.383, met als vaste vertegenwoordiger de heer Snaet Willy (° Lichtervelde, 21/09/1943 )

De Algemene Vergadering heeft op 24/09/2014 volgende nieuwe bestuurders van de Raad van Bestuur

benoemd :

- De heer Roets Achiel (°Beernem, 12/06/1946 ), Scheldelaan 1, 8580 Avelgem

- De heer Goetinck Rik (°Wingene, 26/10/1954 ), Hekkestraat 23, 8750 Wingene

- De heer Vercruysse Geert (° Lendelede, 27/12/1957 ), Zonnelaan 15, 8500 Kortrijk

- De heer Gernmel Paul ( ° Gent, 30/0511966 ), Vier - Gekroondenslraat 41, 9052 Zwijndrecht

- De heer Vandenberghe Lieven ( ° Kortrijk, 31/01/1952 ), Frascatilaan 28, 8500 Kortrijk

- De heer Baeckelandt Wino (° Brugge, 28/10/1961 ), Jan - Breydellaan 58, 8500 Kortrijk

Als gevolg hiervan is de Raad van Bestuur als volgt samengesteld

- De heer Roets Achiel (° Beemem, 12/06/1946 ), Scheldelaan 1, 8580 Avelgem

- De heer Goetinck Rik (° Wingene, 26/10/1954 ), Hekkestraat 23, 8750 Wingene

- De heer Vercruysse Geert (° Lendelede, 27/12/1957 ), Zonnelaan 15, 8500 Kortrijk

- De heer Gemme! Paul (° Gent, 30/05/1966 ), Vier Gekroondenstraat 41, 9052 Zwijndrecht

- De heer Vandenberghe Lieven (° Kortrijk, 31/01/1952 ), Frascatilaan 28, 8500 Kortrijk

- De heer Baeckelandt Wino (° Brugge, 28/10/1961 ), Jan - Breydellaan 58, 8500 Kortrijk

Frans Sercu BVBA, met zetel te Grote Thems 96, 8490 Jabbeke, ondememingsnummer 0536.191.056,

met als vaste vertegenwoordiger de heer Sercu Frans ( ° Roeselare, 26/09/1952 )

- Paul Breyne VOF, met zetel te Voormezeledorp 27, 8902 leper, met ondememingsnummer 0845.378.259,

met als vaste vertegenwoordiger de heer Breyne Paul (° leper, 10/01/1947 )

- Vanlerberghe Herman VOF, met zetel te Infanteriestraat 16, 8800 Roeselare, met ondememingsnummer

0837.185.818, met als vaste vertegenwoordiger de heer Vanlerberghe Herman (° Izenberge, 11/09/1949)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

De Algemene Vergadering heeft op 24/09/2014 kennis genomen van het ontslag van volgende leden van

de Algemene Vergadering

- De heer Dejonckheere Koenraad (° Rotterdam, Nederland 24101/1969), Pieter de Coninckstraat 27, 8800

Roeselare

- De heer Van den Bossche Christiaan (° Bornem, 1311011959 ), Kerseiaarstraat 34, 9820 Merelbeke

- LINFRAN BVBA, met zetel te Bruggestraat 206, 8730 Beemem, met ondememingsnummer 0459.500.777,

met als vaste vertegenwoordiger de heer Goutry Luc ( ° Tielt, 2211211948)

- NOCON Comm. V., met zetel te Sterrebosdreef 12, 8800 Roeselare, met ondernemingsnummer

0892.667.541, met als vaste vertegenwoordiger de heer Keersebilck Noël (° Brugge, 21/08/1947 )

- WS Consult BVBA, met zetel te Schaapstraat 6, 8551 Zwevegem, met ondernemingsnummer

0860.847.383, met als vaste vertegenwoordiger de heer Snaet Willy ( ° Lichtervelde, 21/09/1943 )

- De heer De Nolf Hendrik Maria J (° Roeselare, 01/11/1949 ), Kasteelhoekstraat 1, 8800 Roeselare

- E.Z. Bombeke Georgette Josephine Françoise (° Sint - Niklaas, 01/10/1938), Deken Jockheerestraat 16,

8560 Wevelgem

- E.Z. Vandeputte Maria Cécilia Cornelia ( ° Stavele, 04/05/1936), Stationsstraat 1, 8740 Pittem

De Algemene Vergadering heeft op 24/09/2014 volgende nieuwe leden van de Algemene Vergadering

benoemd

- De heer Jewitte Marc ( ° Avelgem, 01105/1938 ), Herembodegemstraat 43, 8582 Moen

- De heer Vandamme Frans ( ° Menen, 27/05/1949 ), E. Huysstraat 36, 8940 Geluwe

- De heer Roets Achtel ( ° Beemem, 12/06/1946 ), Scheldelaan 1, 8580 Avelgem

- De heer Goetinck Rik (° Wingene, 26110/1954 ), Hekkestraat 23, 8750 Wingene

- De heer Vercruysse Geert ( ° Lendelede, 27/12/1957 ), Zonnelaan 15, 8500 Kortrijk

- De heer Gemmel Paul ( ° Gent, 30/05/1966 ), Vier- Gekroondenstraat 41, 9052 Zwijndrecht

- De heer Vandenberghe Lieven ( ° Kortrijk, 31/01/1952 ), Frascatilaan 28, 8500 Kortrijk

- De heer Baeckelandt Wino ( ° Brugge, 28/10/1961 ), Jan - Breydellaan 58, 8500 Kortrijk

Als gevolg hiervan is de Algemene Vergadering ais volgt samengesteld :

- De heer Dewitte Marc ( ° Avelgem, 01/05/1938 ), Herembodegemstraat 43, 8582 Moen

- De heer Vandamme Frans ( ° Menen, 27/0511949 ), E. Huysstraat 36, 8940 Geluwe

- De heer Roets Achiel ( ° Beemem, 12/06/1946 ), Scheldelaan 1, 8580 Avelgem

- De heer Goetinck Rik ( ° Wingene, 26/10/1954 ), Hekkestraat 23, 8750 Wingene

- De heer Vercruysse Geert (° Lendelede, 27/12/1957 ), Zonnelaan 15, 8500 Kortrijk

- De heer Gemmel Paul (° Gent, 30/05/1966 ), Vier- Gekroondenstraat 41, 9052 Zwijndrecht

- De heer Vandenberghe Lieven ( ° Kortrijk, 31/01/1952 ), Frascatilaan 28, 8500 Kortrijk

- De heer Baeckelandt Wino ( ° Brugge, 28/10/1961 ), Jan - Breydellaan 58, 8500 Kortrijk

- Frans Sercu BVBA, met zetel te Grote Thems 96, 8490 Jabbeke, ondememingsnummer 0536.191.056,

met als vaste vertegenwoordiger de heer Sercu Frans ( ° Roeselare, 26/09/1952 )

- Paul Breyne VOF, met zetel te Voomnezeledorp 27, 8902 leper, met ondememingsnummer 0845.378.259,

met als vaste vertegenwoordiger de heer Breyne Paul ( ° leper, 10/01/1947 )

- Vanlerberghe Herman VOF, met zetel te Infanteriestraat 16, 8800 Roeselare, met ondememingsnummer

0837.185.818, met als vaste vertegenwoordiger de heer Vanlerberghe Herman (° Izenberge, 11/09/1949)

- De heer Compemolle Chrisiaan Michel M. (° Roeselare, 13/08/1950), Westlaan 476, 8800 Roeselare

De bestuurders zijn benoemd voor de duur van 6 jaar en hun mandaat loopt normaal ten einde met de Algemene Vergadering van 2020.

Volgende bestuurders werden met volgende functie aangesteld

Voorzitter,: de heer Roets Achiel

Ondervoorzitter; de heer Goetinck Rik

Gedelegeerd Bestuurder de heer Vercruysse Geert

Secretaris : de heer Baeckelandt Wino

Roets Achiel Vercruysse Geert

Voorzitter Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
WESTERLINDE

Adresse
RODE-KRUISSTRAAT 20 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande